torstai 25. helmikuuta 2010

VOIKO FDA:han LUOTTAA LÄÄKETIETEESSÄ JA ELINTARVIKETEOLLISUUDESSA ?


Suomessa me luotamme lääketieteeseen ja meidänkin lääkkeittemme hyväksymiseen vaikuttaa edelleenkin voimakkaasti USA`n FDA`n (= Food and Drug Administration) toiminta. Nyt kuitenkin ilmenee päivittäin tietoa FDA`n  luotettavuuden horjumisesta.

Seuraavassa on kolme esimerkkiä FDA`n osuudesta lääke- ja elintarviketeollisuudessa.

ASPARTAAMISTA ei meillä Suomessa todellakaan anneta oikeaa tietoa, koska meidän elintarviketeollisuuttamme valvova laitoksemme EVIRA luottaa edelleen FDA`n suosituksiin.

Kannattaa tutustua tähän aineistoon ja ottaa opikseen, koska VASTUU MITÄ PANEE SUUHUNSA ON SINULLA ITSELLÄSI!

 

 

A.             GlaxoSmithKline salasi tarkoituksella Avandia lääkkeen haitat sanoo USA`n senaatin mietintö

 Kirjoittanut Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor   23.2.2010

http://www.naturalnews.com/028233_GlaxoSmithKline_Avandia.html

” (NaturalNews) GlaxoSmithKline, diabeteslääke AVANDIAn valmistaja, tiesi lääkkeen liittyvän kymmeniin tuhansiin sydänkohtauksiin, mutta sivuutti tämän tiedon salaamalla sen yleisöltä, todetaan 334-sivuisessa Senate Finance Committe`n juuri julkaisemassa mietinnössä.  (http://finance.senate.gov/press/Gpr...)

Tämä mietintö syyttää myös FDA`ta (Food and Drug Administration) Kansan luottamuksen pettämisestä, selittäen FDA`n byrokraattien jättäneen ottamatta käsiteltäväksi laitoksen omien tiedemiesten huolestuneisuuden lääkkeen turvallisuudesta.
Mietinnössä sanotaan, että Big Pharman lääkkeet “ aiheuttavat kansalle turvallisuusriskin, koska FDA haluaa miellyttää liikaa lääketeollisuutta, joka on jatkuvasti saanut voittaa viekkaudessa, koska FDA`lla on taloudellisia etuja turvallisuusriskien vähättelystä sekä niiden vähäisestä tutkimuksesta.” Avandian markkinat olivat vuonna 2006 3,2 miljardia dollaria.

Mietinnön tilastoanalyysi toteaa, että jos kaikki nyt Avandiaa käyttävät diabeetikot alkaisivat  ottaa “turvallisempaa” lääkettä, sillä estettäisiin 500 sydänkohtausta ja 300 sydänhalvausta joka kuukausi yksistään USA`ssa. Tällä hetkellä sadat tuhannet amerikkalaiset ottavat yhä tätä lääkettä ja sadat tulevat edelleen kuolemaan joka kuukausi tämän seurauksena arvioi mietintö.
Tämä USA`n senaattorien, Grassley ja Baucus, puolustama mietintö on tulosta tutkijoiden  GlaxoSmithKline´lta ja FDA`lta saaduista tutkituista 250,000 dokumenttisivusta. Dokumentti paljastaa joitakin melkoisesti levottomuutta herättäviä Avadian haittavaikutuksia ja myös näyttöä FDA`n omista tutkijoista, jotka päättelivät Avandian olleen yhteydessä 83,000 sydänkohtaukseen. 

GlaxoSmithKline (GSK) uhkailee tutkijoita        
Tästä tutkimusraportista paljastuu, että GSK on ryhtynyt lääkäreiden pelotteluun sanomalla: ” GSK`n johtajat yrittävät pelotella riippumattomia lääkäreitä keskittymällä toimenpiteisiin minimoida tai vääristellä löytyviä tosiasioita siitä, että Avandia saattaisi nostaa sydän- ja verisuonitautien riskiä ja etsi keinoja vähätellä tuloksia kilpailevan lääkkeen mahdollisesta tehosta  vähentää sydän- ja verisuonitautien riskejä.”  
“Potilaat luottavat lääkeyhtiöihin antamalla terveytensä ja elämänsä niiden käsiin, ja GlaxoSmithKline on käyttänyt väärin tätä luottamusta”
sanoi senaattori Baucus. (Noinkohan? Onko juuri kukaan yllättynyt GSK`n valinnasta asettaa taloudelliset etunsa muutamien tuhansien ihmiselämien edelle?)

FDA`n komissaari Margaret Hamburgille lähettämässäänerillisessä kirjeessä senaattorit Baucus ja Grassley lisäävät: “ kokonaisnäyttö tuntuu osoittavan, että GSK oli tietoinen Avandian aiheuttamista mahdollisista sydänriskeistä vuosia ennen todisteiden tuloa julkisuuteen.”

FDA`n oma tutkimus todisti myös, että Avandia on yhteydessä merkittävään sydänkohtausten lisääntymisen kasvuun, ja kuitenkin FDA ei tehnyt mitään kansalaisten suojelemiseksi. Viraston omat tutkijat kirjoittivat vuonna 2008: ” On vahvaa näyttöä, että rosiglitazoni (=AVANDIA) aiheuttaa riskien  lisääntymistä saada (sydänkohtauksia) ja sydänhalvauksia verrattuna pioglitatsoniin (kilpaileva lääke markkinoilla).”
Tämän näytön FDA jätti täysin huomiotta.

FDA`n kuuluisa tri.
David GrahamVioxx-skandaalin paljastaja– päätteli omassa tutkimuksessaan: “ Rosiglitatsoni pitäisi poistaa markkinoilta.”

Jopa American Medical Association – Big Pharman pitkäaikainen puolustaja – myönsi Avandian vaarallisuuden julkaisemalla lehdessään JAMA`ssa vuonna 2007 :” Glukoosi-intoleranssi- tai tyypin-2-diabetespotilailla vähintään 12 kuukauden rosiglitatsonin käytön on huomattu lisäävän riskejä sydänlihaksen tulehduksen aiheuttamaan infarktiin ja sydänhalvaukseen, sydän- ja verisuonikuolleisuuden riskin lisääntymättä merkittävästi.”

The New England Journal of Medicine varoitti myös lääkkeen turvallisuusriskeistä artikkelissaan vuonna 2007. 
Huolimatta näistä monista varoittavista tekijöistä eräs FDA`n paneeli äänesti ( 22 vastaan 1 ääni) Avandian puolesta sen pitämiseksi markkinoilla. Tämä ei tietenkään ole mikään yllätys niille, jotka tietävät kuinka FDA todella toimii (ja minkälainen sen tärkeysjärjestys todella on).

Analyysi: Mitä tämä kaikki tarkoittaa?           
Pelleilenkö? Lääketehdas piilotti tietoja, että sen hyvin tuottava lääke aiheuttaisi lisääntyviä sydänkohtausriskejä? Lääkefirma uhkaili lääkäreitä ja selvisi kansalaisten pettämisestä saamalla miljardeja dollareita myymällä lääkettä, jonka FDA`n omat tutkijat olisivat halunneet poistaa markkinoilta?


Kuulostaa tavalliselta liiketoiminnalta FDA`ssa, lääketeollisuuden “maton-alle-lakaisu”-osastossa. Jälleen kerran tri. David Graham osoittautuu laitoksen terävimmäksi kaveriksi uskaltautuessaan kertomaan totuuden tämän tylsimys- ja rikollisviraston ympäröimänä.

Lääketeollisuuden täytyy vihata tätä miestä. Mutta he eivät pääse hänestä eroon, koska hän on niitä harvoja FDA`n tiedemiehiä, joka on todella sitoutunut suojelemaan kansalaisia. Huh huh,mikä ajatus? Koko FDA kokonaisuudessaan hylkäsi tämän idean niin kauan sitten, että juuri kukaan siellä tuskin muistaa, mitä tämä tarkoittaa: Kansalaisten suojeleminen? Mitä tarkoittanee? Kuten esim. uhka: menetä etusi hylkäämällä vaaralliset lääkkeet, jotka vaan sattuvat tuottamaan isosti rahaa?

Tämä on käsittämätöntä FDA`ssa sellaisena kuin sen tunnemme tänään. Virasto on olemassa edistääkseen lääkkeiden markkinointia, ei rajoittamassa niiden myyntiä vain siksi, että satoja tuhansia ihmisiä nyt vain sattuu kuolemaan joka vuosi otettuaan FDA`n hyväksymiä lääkkeitä.

Kun ajatellaan turvallisuutta vastaan tulot FDA valitsee Big Pharman tulot kerta kerran jälkeen.

Laskeppa tämä: Jos Avandia on aiheuttanut 83,000 sydänkohtausta ja arviolta 50% niistä aiheuttaa kuoleman (noin vain arviolta), silloin Avandia aiheuttaisi mahdollisesti n. 40,000 kuolemaa.  9/11 terroristihyökkäys tappoi noin 3,000 amerikkalaista ja kuitenkin vain yksi lääke , jota FDA on mystillisesti pitänyt markkinoilla, näyttää tappaneen enemmän kuin kymmenen kertaa niin paljon amerikkalaisia kuin terroristit.

Mitä se siis tekee FDA`sta? Vaarallisemman kuin terroristit, tietenkin!

Joten miksi FDA`n edelleen sallitaan toimia Amerikassa, jos se on näin vaarallinen järjestö, joka tappaa niin paljon Amerikan kansalaisia?
Tietysti koska se tuottaa niin paljon rahaa!

On yksi tosiasia sekä SODASTA että LÄÄKETIETEESTÄ: Niin kauan kuin oikeat korporaatiot tekevät rahaa, ei oikeasti haittaa kuinka paljon ihmisiä prosessissa kuolee.

Ja kaikille niille amerikkalaisille diabeetikoille, jotka kamppailevat parantaakseen terveyttään juuri nyt on olemassa jotakin, josta sinun välttämättä pitää tietää: On hintansa sillä, että uskoo FDA`han, lääketeollisuuteen ja pillereitä kirjoittavaan lääkäriisi.
Hintana voi hyvinkin olla oma elämäsi.

Diabeteshan voidaan parantaa.
Voit parantaa sen nopeasti, vain neljässä päivässä muuttamalla ruokavaliotasi. Lue diabetes-kirjoja, jotka on kirjoittanut tri Gabriel Cousens tai tri Julian Whitaker. Tai lue lisää diabeteksesta  NaturalNews`istä: http://naturalnews.com/diabetes.html

Here's the full report from the U.S. Senate (PDF):
http://finance.senate.gov/press/Gpr...

Artikkellíin liittyvät lähteet:
CNN
http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/...

NY Times
http://www.nytimes.com/2010/02/20/h...

PharmaTimes
http://www.pharmatimes.com/WorldNew...      ”B.    FDA epäonnistuu turvallisuuden tarkkailussa hyväksyessään  lääkkeille nopeasti myyntilupia

Julkaistu 30.11.2009           http://www.naturalnews.com/z027614_FDA_drug_approvals.html

Kirjoittanut Paul Louis, staff writer

” (Natural News) Uusi kogressin raportti USA` n Government Accountability Office`sta (GAO) nuhteli FDA`ta lääkkeiden tarkkailun epäonnistumisesta FDA`n vuonna 1992 aloitetun nopeutetun hyväksymisprosessin aikana.
Raportti keskittyy 90 lääkkeeseen.
Nopeutettu hyväksymisjärjestelmä on päältäkatsoen säädetty kiirehtimään minimaalisesti testattuja syöpä- ja AIDS-lääkkeitä, joita tarvittiin pikaisesti auttamaan hengenvaarallisissa tilanteissa olevia ihmisiä. FDA`n nopeutetun hyväksymisjärjestelmän vaihtokauppana valmistajat hyväksyivät, että toimittavat markkinoinnin jälkeiset raportit  FDA`lle, jotta se voisi päättää oliko lääke tehokas ja turvallinen.

Kuitenkaan useimmat valmistajat eivät toimittaneet näitä markkinoinnin jälkeisiä raportteja. Ja FDA ei ole koskaan peruuttanut tällä nopeutetulla lupajärjestelmällä luvan saaneitten lääkkeitten myyntilupia. Jotkut näin hyväksytyt lääkkeet (=drugs) ovat olleet markkinoilla 13 vuotta, eikä niistä ole saatu markkinoinnin jälkeisiä raportteja!

GAO`n raportti määrittelee, “… FDA`lla on valtuudet kiirehtiä lääkkeen poistamista markkinoilta. jos asiasta vastaava taho ei huolellisesti toimita vaadittuja vahvistavia tutkimustuloksia tai, jos tutkimukset eivät vahvista lääkkeen kliinistä toimivuutta, (kuitenkaan FDA) ei ole eritellyt tilanteita, joissa se voisi näin tehdä.”

Näin ollen, FDA ei ole ei ole koskaan luonut järjestelmää peruuttaa nopeasti myyntiluvan saaneen lääkkeen myyntilupaa, vaikka ne olisivat vaarallisia. Tämä tekee mahdottomaksi nopeasti luvan saaneiden lääkkeiden julkiseen kulutukseen tarvittavat lääkkeiden laatukontrollit. Ennen markkinoille tuloa tehtävät lupahakemukset perustuvat teoriaan ja rajallisiin testeihin ja ovat olleet ainoana perusteluna niiden jatkuvalle käytölle. Täten kansalaisista tulee osa lääketieteellistä koetta.

Joitakin lääkkeitä, joita ei ole koskaan tutkittu, on ollut yli kymmenen vuoden ajan suurina rahan lähteinä. Eikä FDA ole vaivautunut koskaan ottamaan selvää seurantaraporteistaan. GAO-raportti pyytää FDA`ta ”selvittämään” missä olosuhteissa se vapaaehtoisesti poistaisi mahdollisesti vaaralliset tai tehottomat lääkkeet markkinoilta.

FDA sivuutti asian. He väittivät, ettei ollut mitään tarvetta selontekoon.

FDA`n virkamiehet vakuuttivat, että nämä nopeasti myyntiluvan saaneet lääkkeet ovat” …elämää pelastavia lääkkeitä, joille ei ole mitään korvaavia lääkkeitä.” Kuitenkin on olemassa vähän tai ei ollenkaan dokumentoituja todisteita ”elämää pelastavasta” tehosta tai turvallisuudesta, koska markkinoille tulon jälkeisiä tutkimuksia ei suurimmaksi osaksi ole koskaan tehty.

Käy ilmi, että FDA`n vaatimukset myyntiintulon jälkeisistä lääketehtaitten tutkimuksista nopeutettaessa myyntiluvan saantia ovat olleet näyteikkuna-toimintaa. FDA`lta puuttuvat pakkotoimenpiteet puhuvat puolestaan. Tällä välin useat lääketehtaat ovat tienanneet paljon rahaa jakelemalla usein tehottomia ja joskus jopa vaarallisia lääkkeitä epätoivoisille ihmisille.


Tämän artikkelin lähde:

http://www.aboutlawsuits.com/fda-ov...     ”

C.    “Sweet Misery: A Poisoned World,” = “Makea onnettomuus: Myrkytetty maailma”

 Tri. Mercola
February 06 2010 | 68,642 views


”Makea onnettomuus” on elokuva, jota Pepsi ja Coca Cola eivät halua sinun näkevän. Nyt lopultakin tämä valaiseva filmi voidaan katsoa Internetistä kokonaisuudessaan

Tri. Mercola'n kommentit :
                     
“Sweet Misery: A Poisoned World” paljastaa kaikenkattavat, petolliset korporaatioiden piittaamattomuuden muodot sitten tupakkajupakan. Tämä paljastus on mitä kuolettavimmista ruuassasi olemassa olevista kemikaaleista: keinotekoinen makeutusaine aspartaami.
Aspartaamia sisältävät tuotteet ovat roskanneet supermarkettien hyllyjä ainakin 30 vuotta, ja nyt niitä arvellaan olevan 9,000 . Aspartaami on myös piilevänä aineosana useissa farmaseuttisissa lääkkeissä ( hidden ingredient in many pharmaceutical drugs).

FDA on saanut yli 10,000 valitusta aspartaamin haittavaikutuksista. FDA itse myöntää, että vähemmän kuin 1 % tuotteesta reaktioita saaneista raportoi heille, mikä karkeasti arvioiden vastaa aspartaamista haittavaikutuksia saanutta miljoonaa ihmistä.

Calorie Control Council`in (CCC) tekemä tutkimus raportoi seuraavat järkyttävät tilastot  tällä hetkellä suosituista “low-calorie, sugar-free” (= vähäkalorisista, sokerittomista) tuotteista [i]:
* 79 % amerikkalaisista aikuisista kuluttaa YHÄ säännöllisesti vähäkalorisia ja sokerittomia tuotteita joista useimmat sisältävät keinotekoisia makeutusaineita
* 59 % amerikkalaisista juo YHÄ dieettivirvoitusjuomia
      * 49% amerikkalaisista käyttää YHÄ sokerin korvikkeita

Jos kuulut näihin tilastoihin, sinun kannattaa katsoa tämä  filmi välittömästi – ennen kuin kuulut vielä paljon synkempään tilastoon.

Se mitä et tiedä voi vahingoittaa sinua.

Tämä filmi voi sanan mukaisesti pelastaa sinut
Tämän filmin hyvä puoli on, että tulet ymmärtämään lopultakin miksi aspartaami on toksinen myrkky jota sinun pitää kaikin tavoin välttää.

Voit tehdä vähän asioita tuon filmin keston aikana, mikä voi vaikuttaa TERVEYTEESI valtavasti – mutta tämä on yksi niistä.

Aspartaamin pitkäaikaiset myrkylliset vaikutukset jätetään huomiotta ”HOAX”`ina makeutusaineteollisuudessa; kuitenkin tämä dokumentti selvittää paljon hälyyttävämpiä totuuksia kuin mikään ”HOAX” voisi.

Joten otapa kunnon lasillinen suodatettua vettä ja lempi-snacks`isi, lysähdä mukavimpaan tuoliisi ja anna filmin viedä.

Erään naisen painajaismainen aspartaami-trippi

Osaksi dokumentoitu ja osaksi salapoliisi juttu, “Sweet Misery” alkaa elokuvantekijä, kertoja Cori Brackett`in karvaalla tarinalla, siitä kuinka hän koki aspartaamin sairaat vaikutukset. Brackett`illa oli kummallinen syy-seuraus-vaikutus- kokemus juomiensa ”kokisten” seurauksena ja hän huomasi nopeasti olevansa toimintakyvytön ja hänelle diagnosoitiin MS-tauti = multippeliskleroosi.

Hänen tilansa eteni nopeasti siihen pisteeseen, että hän menetti näkönsä, rupesi sammaltamaan ja jäsenten heikentymisen takia hänen oli pakko käyttää pyörätuolia.

Kun hän luki artikkelin aspartaamin yhteyksistä moniin terveysongelmiin, Cori lopetti välittömästi aspartaamia sisältävien tuotteiden käytön – kuten light-limsan.

Ja ihmeellisesti monet hänen oireensa hävisivät.

Cori Brackett`in vie meidät USA`n halki oppimaan lisää näistä aspartaamin tuhoisista vaikutuksista, ja tutkija-lääkäreiden  vaikuttavan pitkästä listasta – johon nyt kuuluvat kuuluisa neurokirurgi tri. Russell Blaylock ja tri Betty Martini , kaksi arvostettua lääkäriä ja yksi psykologi.

Kaikki asiantuntijat ovat samaa mieltä – aspartaami on myrkky.

Yllättävää näyttöä korporaattien petoksesta ja manipuloinnista


FDA`n aspartaamille antama myyntilupa on kiistanalaisin koko elintarvikelisäaineiden historiassa!
Lähempi FDA`n aspartaamin myyntiluvan antoprosessin tutkinta osoittaa kuinka mahtavat korporaatiot vaikuttavat meidän aikoinaan luottamiimme instituutioihin. ”Sweet Misery”:ssä kuulet tämän uskomattoman tarinan otsikoituina seuraavasti:
·        Filmiaineisto lääketehdas G.D.Searle`n arkistoista, aspartaamin valmistajasta, ja liittovaltion virkamiehistä paljastaa paljon propagandaa ja ”likaisia temppuja”, joita suuri bisness käytti saadakseen aspartaamin markkinoille, sisältäen myös petolliset turvallisuustutkimukset (=deceptive safety studies).
·        Useat sydäntä järkkyttävät todistukset  aspartaamin tuhoisista vaikutuksista aspartaamin uhreilta, mm. erään naisen joutuminen vankilaan syytettynä miehensä murhasta, naisen kuitenkin väittäessä tämän kuolleen aspartaamimyrkytykseen.
·        Avainasemassa on keskustelu Arthur Evangelista`n, FDA`n aikaiseman tutkijan kanssa, joka paljastaa miten erittäin suuret "kasutumat" johtivat aspartaamin käytön laillistamiseen.
·        Kuluttaja-asiamies Jim Turner`in puolueeton raportti hänen tilalleen vaihdetusta Donald Rumsfeld`istä. 
·        Rumsfeld oli johtajana Searle`ssa (Rumsfeld was the CEO of Searle), ja samanaikaisesti osallisena presidentti Reagan`in muutostiimissä, kun FDA`n tutkimusjohtokunta voitti, sallien aspartaamin markkinoinnin elintarvikelisäaineena. Ennen tätä FDA oli sen yksimielisesti kieltänyt.

Törmäyskurssi aspartaamin myrkyllisyydestä

Viimeisten kolmen vuosikymmenen ajan aspartaami on yhdistetty useaan nerotoksisuuteen, aineenvaihduntaan, allergiaan, sikiöaikaiseen ja syöpää aiheuttavaan vaikutukseen (multiple neurotoxic, metabolic, allergenic, fetal and carcinogenic effects). Kuitenkin se on edelleen monien miljoonien dollareitten bisnestä tänään.

Sen tiedetään jäytävän älykkyyttä ja häiritsevän lyhyt-muistia ja molekyylin myrkylliset kemialliset osat saattavat aiheuttaa laajalti erilaisia oireita, esim metanolimyrkytyksen.

Seuraava luettelo terveysongelmista yhdistetään nyt aspartaamin käyttöön:

·    *    Aivokasvaimet, mm. aivosyöpä ( brain cancer): Aspartaami vahingoittaa aminohappojen aineenvaihduntaa, proteiinien rakennetta ja aineenvaihduntaa, nukleiinihappojen eheyttä, hermotoimintaa ja depolarisoitumista, sisäerityksen tasapainoa, johtaen lopulta kasvainten kasvuun ja syöpään. Vuonna 1981 eräs FDA`n tilastotieteilijä totesi, että aivokasvain-tilasto aspartaamiin liittyen oli ”niin huolestuttava”, että hän ei voisi suositella aspartaamille (NutraSweet) myyntilupaa.     
·  *       Leukemia ja lymphoma: Kaksi suurta tutkimusta on nyt vahvistanut tämän riskin. 
·  *       Synnynnäiset vajaavuudet (=Birth defects): Monsanton tekemä tutkimus mahdollisista aspartaamin aiheuttamista synnynnäisistä vajaavuuksista lopetettiin, kun alustavat tulokset paljastivat sikiövaurioita.    
·   *      Emotionaaliset häiriöt, kuten depressio [ii], paniikkikohtaukset, bipolaarinen mielialahäiriö, ja muut mentaaliset oireet [iii]:  Tutkimus Northeastern Ohio Universities College of Medicine`ssa tuli johtopäätökseen, että “ henkilöt joilla on mielialahäiriöitä ovat erityisen herkkiä tälle keinotekoiselle makeutusaineelle” eikä heidän pitäisi käyttää sitä.
·  *       Epilepsia/kouristukset: http://www.mercola.com/article/aspartame/fda_safety_study.htm : Lukuisat tutkimukset osoittavat aspartaamin pahentavant näitä [iv].
·  *       Migreenit http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2002/01/09/aspartame-part-two.aspx : 18 miljoonaa ihmistä kärsii migreeneistä ja aspartaami voi olla sen suurin aiheuttaja. Päänsäryt ovat yleisimpiä aspartaamin käyttäjien vaivoja (= most common complaint).
·   *      Tunnottomuus
·   *      Kuulon heikentyminen ja tinnitus (= korvien soiminen).  
·   *      Sokeutuminen, näön hämärtyminen ja muut silmäongelmat: Lisää tästä filmissä “Sweet Misery” – varaa aikaa sen katsomiseen!   
·   *      Vatsaongelmat
·   *      Heart disease sydänsairaudet
·   *      Impaired kidney function (= munuaisten vajaatoiminta): Tutkimus vuodelta 2009 osoittaa munuaisten toiminnan heikkenemisen riskin kaksinkertaistuvan naisilla, jotka joivat kaksi tai useamman keinotekoisesti makeutetun virvoitusjuoman päivässä.     
·   *      Painon lisääntyminen (=Weight gain): Aspartaami todellakin panee sinut nauttimaan enemmän ruokaa petkuttamalla aivosi “haluamaan” lisää kaloreita, joita et oikeasti tarvitse.Tämä johtaa himoamaan lisää ruokaa juotuasi tai syötyäsi aspartaamia …eikä tämä tee hyvää painonpudotusohjelmallesi!    

Jos et tunne mahdollisia terveysvaaroja, voit olla alttiina tämän kuolettavan makeutusaineen käytölle, “Sweet Misery” avaa todellakin silmäsi tälle biokemialliselle kansanmurhalle, jota on pimitetty jo aivan liian kauan.

Jos haluat lisää informaatioita, ole hyvä ja tutki listattuja artikkeleita aspartaamisivullani (=aspartame page).

Tässä muutamia avainhenkilöitä, organisaatioita ja linkkejä, jotka on mainittu filmissä:
·         Barbara Martini, Mission Possible World Health International 
·         David Oliver Rietz, DORway to Discovery 
·         Cori Brackett, blogi ja website 

Viitteet:
[i] Calorie Control Council 
[ii] Walton RG, Hudak R, and Green-Waite RJ. “Adverse reactions to aspartame: Double-blind challenge in patients from a vulnerable populationBiol Psychiatry 1993 Jul 1-15;34(1-2):13-7 
[iii] Martini B. Letter to the editor of TIME Magazine
[iv]Summary of aspartame-induced seizures issue,” Holisticmed.com


Lisää linkkejä:

2 kommenttia:

 1. Kuolema yleisempää aspartaamilla makeutettujen virvoitusjuomien juojilla.

  http://www.cnbc.com/id/101536768

  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/06/aspartame-most-dangerous-substance-added-to-food.aspx

  http://www.naturalnews.com/044510_diet_soda_aspartame_death_risk.html

  VastaaPoista
 2. ANTTI HEIKKILÄn artikkeli Suomen Valtionvarain Ministeriölle: Diabeteksen lisääntymisen syynä RAVINTOSUOSITUKSET.

  Aspartaamia, natriumglutamaattia, sokeria, tyydytettyjä rasvoja, vähän suolaa ym.....

  http://www.anttiheikkila.com/blogi/terveisia-valtiovarainministeriolle/

  VastaaPoista