tag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post4177945920664727268..comments2023-09-27T03:48:37.039-07:00Comments on ELÄMÄ KÄSISSÄMME: AGAVE- "NEKTARIN" FRUKTOOSInaturmammahttp://www.blogger.com/profile/12712400967080953627noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-78794115960693234582019-11-15T12:37:56.996-08:002019-11-15T12:37:56.996-08:00lollolAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-14302116969090905842014-07-22T06:29:40.294-07:002014-07-22T06:29:40.294-07:00Yksi linkki aiheesta:
http://www.foodrenegade.com...Yksi linkki aiheesta:<br /><br />http://www.foodrenegade.com/agave-nectar-good-or-bad/naturmammahttps://www.blogger.com/profile/12712400967080953627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-83057724031407549352014-05-17T06:34:44.616-07:002014-05-17T06:34:44.616-07:00AGAVE-kasvin mainetta tequilassa puhdistaa vast´ik...AGAVE-kasvin mainetta tequilassa puhdistaa vast´ikään julkaistu tutkimus koe-eläimillä, Dr. Mercedes G. Lopez. <br /> Siinä tästä kasvista löydetty uusi makea ´Agaviini` on parantanut 2-tyypin diabetesta hiirikokeessa. Tämä kuitupitoinen, ruoansulatuksessa liukenematon ja imeytymätön agaviini ei nosta verensokeriarvoja vaan laukaisee insuliinin tuotannon. <br />Agaviineja ei saa sekoittaa agave-siirappiin tai - nektariiniin, vaan ne ovat fruktaaneja. Agaviineilla on prebioottista vaikutusta lactobacillus- ja bifidus-bakteerien probioottisille vaikutuksille, ja ne auttavat hiirien painonpudotuksessa ja lihavuudessa. Agaviinit alentavat kolesteroli- ja triglyseridi-arvoja.....<br /><br />LUE lisää:<br />http://www.thehealthierlife.co.uk/natural-health-articles/diabetes/tequila-plant-fight-diabetes-obesity/<br /><br /><br /><br />naturmammahttps://www.blogger.com/profile/12712400967080953627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-90898167251194377042013-09-08T12:04:47.912-07:002013-09-08T12:04:47.912-07:00Hedelmiahan ei oikeastaan voi syoda liikaa mutta k...Hedelmiahan ei oikeastaan voi syoda liikaa mutta kehon rasvapitoisuus tai kokonaisravinnon rasvaprosentti voi olla liikaa joka hairitsee insuliinin luonnollista toimintaa jonka seurauksena hedelmien sokereita ei keho pysty hyodyntamaan ja tasta esim johtuu diabetes.. Eli tavallaan osa syyllinen on sokeri mutta jos prosentit ovat seuraavat 80prosenttia hedelmista saatua hiilaria ja 10% proteiinia ja ALLE 10%Rasvoja ei hedelmista ole talloin mitaan haittaa. Kiinnostuneet voivat tutustua 80/10/10 nimiseen ruokavalioon jonka kehittaja on dr.Graham<br />Tontut-Thailandiassahttps://www.blogger.com/profile/12354910715550343285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-5688692531692015392013-05-13T09:45:47.254-07:002013-05-13T09:45:47.254-07:00Hei!
Kiitos lukijoilleni kovasti siitä, että tämä...Hei! <br />Kiitos lukijoilleni kovasti siitä, että tämä artikkeli on toiseksi luetuin artikkeli koko tässä blogissa! (Aspartaami - Neotaami-artikkelin jälkeen) <br /><br />Fruktoosi, myös agave- ja HFC-siirapeista, aiheuttaa metabolista oireyhtymää, korkeita triglyseridi-arvoja, insuliiniresistenssiä, lihavuutta ym.. Myös virtsahappoa kertyy elimistöön - ja siitähän voi seurata muitakin sairauksia, esim. kihtiä... <br /><br />Itse olenkin nyt havainnut syöneeni koko elämäni ajan liikaa hedelmiä, siis fruktoosia, ja seuraukset ovat vasta selviämässä minulle...<br /><br />Haluankin lisätä tähän vielä linkin agavea käsittelevään artikkeliin:<br /><br /> http://realfoodforager.com/why-i-never-use-agave/<br /><br />Voimia teille kaikille!!<br />naturmammahttps://www.blogger.com/profile/12712400967080953627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-218214409267571752010-08-27T09:50:01.869-07:002010-08-27T09:50:01.869-07:00Kannattaa nyt tutustua tri. Mercolan Agave-nektare...Kannattaa nyt tutustua tri. Mercolan Agave-nektareista tekemästä analyysistä http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/07/03/can-this-popular-alternative-sweetener-spike-uric-acid-into-the-danger-zone.aspx.<br /> Fruktoosi on se haitallinen aine. Agave-siirapeissa sen pitoisuus on vielä korkeampi kuin Glukoosi-fruktoosi-siirapissa.naturmammahttps://www.blogger.com/profile/12712400967080953627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-54570352986976483562010-07-02T05:27:15.846-07:002010-07-02T05:27:15.846-07:00Olisi mukavaa, ettei agaveasiassakaan tehtäisi aut...Olisi mukavaa, ettei agaveasiassakaan tehtäisi automaattisia yleistyksiä. Tässä kirjoituksessa on täysin unohdettu se aito agave-siirappi, joka on valmistettu luomuviljellyistä agaveista, ja on kylmäpuristettua. "Tavallisen", josta nyt tässäkin blogikirjoituksessa puhutaan, agave-siirapin valmistuksessa lämpötila nousee yleensä yli +80 asteen, jolloin valtaosa agaven hyödyllisistä ainesosista katoavat. Kuumennuksen jälkeen<br />perus-agave-siirapille tehdään vielä joukko muita ei-niin-luonnollisia toimenpiteitä. Tämä vuoksi olisikin tärkeää muistaa tarkistaa, että agavesiirapilta löytyy luomusertifikaatti. Pelkkä luomumerkki ei kuitenkaan takaa, että agavesiirappi olisi oikein valmistettu, vaan sen täytyy myöskin olla kuumentamatonta.Suvihttps://www.blogger.com/profile/06466450442137537136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-83781559851010184.post-20740018336359151782010-05-11T00:27:37.913-07:002010-05-11T00:27:37.913-07:00NaturalNewsissa oli myös aikoinaan juttua agavesta...NaturalNewsissa oli myös aikoinaan juttua agavesta. Itse en ole koskaan käyttänyt sitä, mutta varsinkin nuo jutut saivat olemaan käyttämättä jatkossakaan.Chaoshttps://www.blogger.com/profile/11105414980505880449noreply@blogger.com