perjantai 13. tammikuuta 2012

LUOTTAMUS ROKOTTEISIIN?


72-sivuinen dokumentti osoittaa lääketehdas Merck´in maksaneen lääkäreille ainakin $18,810,495.52
Lääketehdas Merck maksaa isoja summia lääkäreille, jotta he puolustaisivat heidän tuotteitaan.

Toisinaan on vaikeaa saada käsiinsä helmiä. Jos kuitenkin löytää niitä, ne pitää vain vähän puhdistaa ennen kuin osaa arvostaa niiden ´todellista arvoa´.                                                                                                   Pieni aarre, jonka löysin, oli dokumentti Merck Pharmaceutical’in nettisivustolla.  Siitä paljastui, kuinka paljon Merck maksoi  lääkäreille, kun se puhui palkkioista pelkästään  vuoden 2009 kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä.

72-sivuinen dokumentti on nimeltään: “Merck & Co., Inc., Disclosure of Payments to U.S. Speakers for Promotional (non-CME) Medical Education Activities conducted in 3Q and 4Q 2009.” Ja minun laskelmieni mukaan summa oli muhkeat $18,810,495.52. [1]

Pitäkää mielessä, että tämä summa sisältää ainoastaan puhujapalkkiot!

Saatatte ihmetellä, miksi nämä tiedot oli laitettu saataville.
Merck sanoi tehneensä sen läpinäkyvyyden takia. Erään artikkelin mukaan: “[Merck] on alkanut julkaista sellaisille yhdysvaltalaisille lääketieteen ja tieteen ammattilaisille maksettuja palkkioita, jotka puhuvat yhtiöstämme tai tuotteistamme.” [2]

Tämä on hyvä alku, mutta ilmeisesti näitä raportteja oli aikomus julkaista tästä lähtien vuosittain (1.7. 2009). Mutta, missä ne nyt ovat? Nyt on vuosi 2012.

Dokumentista käy ilmi voimakasta rokotemyyntikampanjointia.

Oletteko milloinkaan ihmetelleet, miksi jotkut lääkärit kannattavat niin kiihkeästi rokotuksia? Vai ettekö ole tulleet ajatelleeksi asiaa tältä kannalta?  No, tässä on vastaus:  Farmaseuttiset lääkeyhtiöt maksavat lääkäreille ´ongelmasta´puhumisesta.

 Tämä puhuminen ei ole ainoastaan hienovaraista, vaan se on laillista ja taloudellisesti kannattavaa.

Esimerkiksi, Merck ajoi läpi kahta uutta rokotettaan: Gardasilia ja Rotateqiä. Ja suodatettuaan tuloksensa PDF-muotoon heille sopivalla tavalla, “HPV, Vaccine, and Rotavirus”, tämä peli tuli maksamaan heille jopa $2,313,942.81.

Tehdäänpä nyt jotain matemaattisesti mullistavaa. Koska Merck raportoi lukujaan vain puolen vuoden ajalta, kaksinkertaistan heidän maksamansa summan nähdäkseni mitä kulut olivat mahdollisesti vuositasolla.
Tämä tarkoittaisi sitä, että Merck käytti suurinpiirtein $4,627,885.62 kannustaakseen lääkäreitä edistämään heidän ratkaisujensa/tuotteittensa myyntiä, joihin aivan varmasti liittyivät heidän rokotteensa.                                                                                                                                          Luettuanne tämän – eikös vatsassanne tunnukin pahalta edes ajatella Kysy Lääkäriltäsi’-mainoksia? Minusta ainakin tuntuu pahalta.

Mutta mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?

‘ Läpeensä mätää’

Ajatellaanpa vanhempia. Kehen voi luottaa luotettavan tiedon  antajana?                                                                                                                                              Ehkäpä olisikin parempi kysyä: “Voiko lääketeollisuuteen luottaa?”

Lääkäreille jaellun rahan lisäksi voi miettiä, miten muuten Big Pharma käyttää rahojaan. Tässä muita esimerkkejä:  
  • Julie Gerberding, Centers for Disease Control´in (=CDC) entinen johtaja, valmisti tietä lopulliselle Merck´in Gardasil-rokotteen hyväksymisprosessille, ja tämä takasi hänen tulevalle työnantajalleen miljardien dollarien hyödyt. CDC´n toimikautensa jälkeen hänestä tuli toimitusjohtaja Merck Pharmaceuticals´in rokoteosastolle.  [3]
  • Tri. Paul Offit [4] on nähty usein mediassa edistämässä turvallista rokotemyyntiä. Itseasiassa hän väittää, että lasten on turvallista saada ainakin 10,000 rokotetta. [5][6] Se, mistä ei useinkaan puhuta, ovat hänen rokotemyynnistä saamansa rojaltyt.
  • Tri. Andrew Wakefield tunnisti tuhkarokkoviruksen autististen lasten suolistosta MPR-rokotteen seurauksena. Palkkioksi tältä sankarilliselta lääkäriltä poistettiin toimilupa lääkintäjärjestelmässä. Lisäksi hänen ammatillinen maineensa yritettiin tuhota.                                                                      Eräs nettisivu kertoo yksityiskohtaisesti, kuinka Merck kohtelee lääkäreitä, jotka uhkaavat rokotetuottoja. Se sanoo: “The University of California´n kirjaston sivuilta nyt saatavilla oleva tuomioistuimen todistusaineisto osoittaa lääkejätti Merck´in hyökänneen systemaattisesti [sic] “tappolistallaan” lääkäreitä vastaan, ja näiiden maine on tarkoitus häpäistä, tuhota tai hävittää kritiikit Merck´in lääkkeiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta…  Eräässä muistiossa todetaan: ’meidän pitää etsiä heidät käsiimme ja tuhota heidät missä he sitten elävätkään…’” [7]

Yhteenveto

Vanhemmat haluavat terveitä lapsia ja suoria vastauksia lastenlääkäreiltään, CDC:ltä sekä FDA:lta. Uskotteko, että lääkärinne todellakin luottaa siihen, mitä hän kertoo teille rokotteista? Vai, onko heille maksettu niihin luottamisesta? Nykytilanteessa useimmat lääkärit kieltävät rokotteilla olevan mitään myötävaikutusta autismiin tai siihen, että ne voisivat aiheuttaa haittoja.
Loppujen lopuksi tämä pieni dokumentti valaisee sitä, mitä rokotevaurioituneitten lasten vanhemmat ovat sanoneet kaiken aikaa: Ehkä tämä on hinta siitä, että nämä on pidetty ihmisjoukolta salassa.  

“Ruokavalio, infektiot ja yleiset määräykset toimivat yhdessä hyvin varhaisesta iästä lähtien luoden ihmisille sellaisen luonteen ja sellaiset uskomukset, joita auktoriteetit pitävät toivottavina, ja mikä tahansa  näiden mahtien vakava kritisoiminen tulee olemaan psykologisesti mahdotonta…. "                                                               -Bertrand Russell,1953

Lähteet:
[1] Merck & Co., Inc., Disclosure of Payments to U.S. Speakers for Promotional (non-CME) Medical Education Activities conducted in 3Q and 4Q 2009. http://www.merck.com/corporate-responsibility/docs/business-ethics-transparency/3Q09-Transparency-Report.pdf (Accessed 01/07/2012)
[2] Merck Statement on U.S. Speaker Fees.  http://www.fiercebiotech.com/press-releases/merck-statement-u-s-speaker-fees (Accessed 01/07/2012)
[3] Julie Gerberding. http://vactruth.com/2010/01/04/julie-gerberding-primed-big-pharmas-pump-with-flu-and-hpv-vaccines/
[4] Paul Offit. http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Offit (Accessed 01/07/2012)
[5]Paul Offit says children can get 10,000 vaccines. http://www.ageofautism.com/2010/05/paul-offits-10000-vaccines-and-the-milgram-experiment.html (Accessed 01/07/2012)
[6] http://www.whale.to/vaccines/offit23.html (Accessed 01/07/2012)
[7] Memo from Merck discussing how to destroy doctors. http://childhealthsafety.wordpress.com/2009/10/12/merckdestroydoccritics/ (Accessed 01/07/2012)Jeffry John Aufderheide on rokotevaurioituneen lapsen isä. As editor of the website www.vactruth.com ´in luoja työskentelee hyvin kouluttautuneiden lastenlääkäreiden hyväksi, informoi heitä paljastaen rokotteiden haittoja ja vastuullisuutta niistä.

                                                   * * * * *

Ovatko Kuuban alhaisemmat autismi-luvut yhteydessä vähemmän agressiiviseen rokotusohjelmaan? 

Lue seuraavasta artikkelista:

     http://www.newautism.com/cuba-vaccines-and-autism-vs-usa/1555/

                                                * * * * *

Autismi Yhdistyneissä Kuningaskunnissa ( = UK) 
Tarkastelepa artikkelin kuvia ja opi hieman siitä, kuinka autismi vaikuttaa maailmassamme USAn ulkopuolella. Tämä ei ole mikään paikallinen ongelma, vaan todella maailmanlaajuinen asia. Nämä tilastot eivät ehkä ole edes ainutlaatuisia UK:ssakaan.... Ne voi löytää monista paikoista ympäri maailman, jos tutkimusta on tehty.
Mitkä ovat reaktiosi? Oletko yllättynyt?
 http://www.newautism.com/autism-in-the-united-kingdom/1551/


 http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/10/1-in-100-Now-Have-Autism-Spectrum-Disorder.aspx


Olisikohan todella syytä tutkia asioita uusista näkökulmista, ja uskaltaa olla omaa mieltään?

Kuinka tavalliset lääkärit saadaan suosittelemaan lasten vanhemmat antamaan lapsilleen rokotukset? Tutkimus, jossa on käytetty standardisoituka  käsikirjoituksen tekijöitä:   
 http://www.publish.csiro.au/view/journals/dsp_journal_fulltext.cfm?nid=226&f=NB08064

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti