lauantai 3. elokuuta 2019

Flunssapiikkiäkö sinulle - taaskin?

Alkuperäinen julkaisu:
http://www.realfarmacy.com/johns-hopkins-scientist-reveals-shocking-report-flu-vaccines/

 FDA´n, CDC´n USDA´n  välisestä korruptiosta on tulossa normaalia käytäntöä. Seuraava silmät avaava raportti julkaistiin viikottain ilmestyvässä vertaisarvioidussa lääketieteellisessä julkaisussa BMJ´ssä, joka on yksi vanhimmista lääketieteellisistä julkaisuista koko maailmassa.


Johns Hopkins Scientist Reveals Shocking Report on Flu Vaccines

Sep 14. 2015 • Vaccines • 156931 Views • Comments Off
by SYLVIA BOOTH HUBBARD
flu vaccine report 
http://www.realfarmacy.com/wp-content/uploads/2014/10/flu-vaccine-report.jpg

Johns Hopkins´in tiedemies on lähettänyt julkisuuteen purevan raportin influenssarokotteista British Medical Journal´iin (BMJ). Peter Doshi, Ph.D., väittää, että vaikka rokotteita yritetään mainostaa väestölle uskomattomissa määrin, ne ovat tehottomampia ja aiheuttavat enemmän haittavaikutuksia kuin   Centers for Disease Control and Prevention (CDC) antaa ymmärtää. Tri. Doshi sanoo lisäksi, että tutkimukset, joihin CDC´n toimintaperiaatteet antaa ihmisille influenssarokote hyvissä ajoin perustuu huonolaatuisiin tutkimuksiin, jotka eivät osoita oikeiksi virallisia väitteitä.  

Influenssarokotusten mainostaminen on yksi näkyvimmistä ja agressiivisimmista käytännöista julkisessa terveydenhuollossa USAssa, sanoo Doshi  Johns Hopkins School of Medicine´stä. Lääkeyhtiöt sekä julkisen terveydenhuollon henkilöstöt panostavat laajaan rokottamiseen jokainen syksy, tarjoamalla rokotuksia apteekeissa ja supermarketeissa. Seuraukset ovat olleet ilmiömäisiä. Vain 20 vuotta sitten saatavilla oli 32 miljoonaa influenssarokoteannosta USAssa vuosittain. Nykyisin määrä on noussut huippuunsa annosmäärän ollessa nyt 135 miljoonaa annosta.     

“Rokote voi olla hyödyttömämpi ja turvattomampi kuin on väitetty, ja influenssaan sairastumisen uhkaa näyttää suurennellun,” sanoo Doshi. - Pakkorokotusjärjestelmiä on säädetty, usein terveydenhuollon palveluissa, ja näillä on jotkut ihmiset pakotettu ottamaan rokote uhkaamalla heitä työpaikan menettämisellä.  

CDC´n pääväite, joka valaa öljyä influenssarokotteen ottamiseksi vuosittain on se, että influenssasta saattaa aiheutua vakavaa lisätautien riskejä, jotka voivat aiheuttaa kuoleman, erityisesti vanhuksille sekä kroonisia sairauksia sairastaville. Näin ei kuitenkaa asia ole, sanoi Doshi.

Tarkkaan lukien CDC huomauttaa, että mitään kuolemien vähenemislukuja ei havaittu ja se voi johtua "tervekäyttäjä-vaikutuksesta" — taipumuksesta, että terveet ihmiset ottavat rokotuksia enemmän kuin vähemmän terveet. Ainoassa kaksoissokkokokeessa, joka tehtiin vanhemmilla ihmisillä, ei havaittu kuolemien vähenemistä ollenkaan. “Tämä tarkoittaa sitä, että influenssarokotteet on hyväksytty vanhemmille ihmisille huolimatta siitä, ettei ainoakaan kliininen koe ole osoittanut vakavien seuraamusten vähenemistä heillä lainkaan.,” toteaa Doshi.

Jopa silloin, kun rokote kattaa täsmälleen vallalla olevan influenssatyypin, ja tätähän ei tapahdu joka vuosi, satunnaistetut, kontrolloidut kokeet terveillä aikuisilla osoittivat, että 33 tai 100 henkilön rokottamiset vähensivät influenssan vain yhden ainoan influenssatapauksen verran. Lisäksi, sanoo tri Doshi, ettei ole olemassa mitään näyttöä, joka osoittaisi, että tämä tietyn väestön  influenssaan sairastumisen riski — täällä USA´ssa (United States), esim. terveiden aikuisten joukossa — extrapoloituisi mitenkään vakavaan influenssasta aiheutuneeseen uhkaavaan komplikaatioon, kuten vanhusten sairaalaan joutumisiin tai kuolemiin.

“Useimmille ihmisille, ja todennäköisesti useimmille lääkäreille, viranhaltijoille tarvitsee ainoastaa väittää, että rokotteet säästävät ihmishenkiä, ja sitten oletetaan, että väitteen takana täytyy olla luotettavaa tutkimusta"  sanoo Doshi. Valitettavasti näin ei oikeasti ole, hän sanoo.


Tästäkin huolimatta CDC antaa ymmärtää, että influenssarokotteet ovat turvallisia eikä ole mitään tarvetta punnita niiden hyötyjä ja haittoja, tri Doshi on erimieltä. Hän viittaa australialaiseen tutkimukseen, jossa osoitettiin yhden alle 5-vuotiaan 110stä saaneen kouristuksia rokottamisen jälkeen vuonna 2009  H1N1 - influensaa vastaan..Lisäksi tutkimuksessa havaittiin, että H1N1-rokote liittyi narkolepsia-tapausten lisääntymiseen kasvuikäisillä.

Doshi’a huolestuttaa Dr. Russell Blaylock, neurokirurgi ja kirjan “The Blaylock Wellness Report”  kirjoittaja, joka on vakavasti huolissaan influenssarokotusten turvallisuudesta ja tehokkuudesta.

Rokotekaan ei ole lainkaan turvallinen kertoo Dr. Blaylock  NewsmaxHealth´ille , eikä se edes toimi. - “Rokote on täysin tehoton, ja hallitus tietää sen,” hän sanoo. “On 3 syytä, miksi hallitus kehottaa vanhuksille, miksi heidän pitäisi ottaa influenssarokoteet, josta seuraa keuhkokuume, sairaalaan meno, ja kuolema. Kuitenkin Cochrane group tutki satoja tuhansia ihmisiä ja todisti rokotteen tehottomuuden: eli  0% ! Sen ei havaittu suojaavan näiltä kolmelta asialta yhteiskunnassa ollenkaan. Ne tarjosivat hoitokodeissa oleville jotain suojaa influenssaa vastaan — kolmasosalle parhaimmillaankin — mutta vain silloin, kun he olivat saaneet oikean rokotteen.”

Helmikuussa julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että influenssarokote oli ainoastaan 9 %:lle tehokas suoja   2012-2013 -kauden tarttuvinta influenssavirusta vastaan.

Se, mikä on vieläkin pahempaa, on se, etteivät ne pikkulapset, joille annetaan inluenssarokote, saa minkäänlaista suojaa tätä tautia vastaan, niin kuin sen sairastaminen antaisi.                                                    
“Hallitus sanoo myöskin, että jokaisen yli 6-kuukautisen pitäisi ottaa rokote, ja hallitus tietää sen sisältävän annoksen elohopeaa, joka on myrkyllistä aivoille," sanoo Dr. Blaylock.                                              

          “He tietävät myöskin, että tutkimukset ovat osoittaneet, ettei influenssarokotteella ole MITÄÄN -- MITÄÄN tehoa alle 5-vuotiaille." 

Useimmille ihmisille, sanoo Dr. Blaylock, ei influenssarokote anna suojaa. vaan itseasiassa lisää sen saamisen mahdollisuutta. Elohopeaa sisältävät rokotteet ovat niin voimakkaita immuunipuolustuksen lamaannuttajia, että influenssarokote lamaa immuniteetin useiden viikkojen ajaksi. “Tämä altistaa ihmiset erittäin tehokkaasti saamaan influenssan, hän sanoo. “Ihmiset saattavat jopa ajatella rokotteen aiheuttaneen heidän influenssansa, mutta se ei ole totta — rokote vähentää heidän immuunipuolustusjärjestelmäänsä ja siksi he sairastuvat influenssaan.”

Elohopea stimuloi voimakkaasti aivoja useiden vuosien ajaksi, sanoo Dr. Blaylock, ja tämä aktivoituminen on syy Alzheimer’in taudille ja muille rappeuttaville sairauksille. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että ne, jotka ottavat influenssarokotteen kolmena - viitenä vuotena, lisäävät Alzheimerin saantiriskiään 10-kertaiseksi..    

Doshi vaatii, että influenssa on ´sairauksia lietsovaa´ markkinointia lisäävää toimintaa, jolla yritetään lisätä rokotteiden markkinointia. Hän tähdentää sitä tosiasiaa, että influenssakuolemat olivat jo vähentyneet voimakkaasti 20.-tuhatluvun puolivälissä, kauan ennen valtavia rokotekampanjoita, jotka potkaistiin käyntiin  2000-luvun alussa, kun hurjat rokotekampanjat pantiin jalalle.  

Miksi lääkefirmat tyrkyttävät influenssarokotteita? “RAHASTA” sanoo Dr. Blaylock. “Rokotteet ova lääketeollisuuden unelma. Heillä on tuote, jonka myymistä sekä hallitus että media auttavat myymään, ja koska rokotteilla on tämä suojaus, niitä vastaan ei voida asettaa syytteeseen, kun niistä aiheutuu haittoja jollekkin."  

Doshi’n artikkeli “on tuulahdus raitista ilmaa,” sanoo Dr. Blaylock. “Tämä artikkeli tarjoaa hyvin perusteltua tietoa ja selkeää ilmaisua asioista, jotka on on tiedetty kauan sitten —  influenssarokotteiden myyntikampanjat ovat huijausta !  

“Tämä pohjanoteeraus,” sanoo Dr. Blaylock. “Suunnaton joukko ihmisiä, jotka ottavat influenssarokotteen eivät hyödy mitenkään, mutta he saavat kaikki riskit ja komplikaatiot."    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti