keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Tärkeää tietoa SIKA-INFLUENSSASTA ja HOMEOPATIAN tehokkuudesta v.1918

Nyt kun sika-influenssa leviää, lienee asiallista kääntää suomeksi tämä NaturalNewsín artikkeli. Sen on kirjoittanut 28.4.2009 Melanie Grimes.

(NaturalNews) HOMEOPATIA toimi tehokkaasti vuoden 1918 influenssa-epidemian hoidossa ja voi antaa vastauksia vuoden 2009 SIKA-INFLUENSSAN herättämiin kysymyksiin. -Homeopatia tarjoaa halvan ja nopean helpotuksen oireisiin. Lääketieteen alue, joka perustuu periaatteeseen, jossa " samanlainen parantaa samanlaisen", on HOMEOPATIA, joka käyttää kasveja, mineraaleja ja eläinperäisiä ainesosia. Homeopatian periaatteet perustuvat egyptiläiseen lääketieteeseen. Homeopatia-nimen keksi lääketieteen tohtori ja lääketieteen uudistaja SAMUEL HAHNEMANN 1800-luvulla. Homeopaattisia lääkkeitä on käytetty kahden vuosisadan ajan hoitamaan influenssan oireita.

--- Hoidettiinko vuoden 1918 influenssa-epidemiaa onnistuneesti homeopatialla?
Kyllä.

- Kun traditionaalisilla lääkkeillä ja rohdoilla hoidettujen potilaiden kuolleisuusluku oli 30 % niin homeopaattisten lääkäreiden hoitamien potilaiden kuolleisuusluku oli 1,05%.
- 15.000 tapauksesta, jotka raportoitiin Homeopathic Medical Society of the District of Columbia:ssa, kuoli vain 15 potilasta. - National Homeopathic Hospital-sairaalassa selviytymisprosentti oli 100%. Ohiossa 1.000 influenssa-tapauksesta, jotka Dr. T.A. McCann, MD, Dayton, Ohio, raportoi, ei kuolleita ollut lainkaan.

--- Mitä homeopaattisia lääkkeitä käytettiin onnistuneesti vuoden 1918 Espanjan-taudissa ?
Gelsemiumia ja Bryoniaa.
Dr. Frank Wieland, MD, Chigagosta toteaa: " 8.000 työntekijästämme vain yksi kuoli. Gelsemium oli käytännössä ainoa käyttämämme lääke. Emme käyttäneet aspiriinia emmekä rokotteita."

--- Oliko homeopatian onnistumisprosentti 98% vuoden 1918 Espanjan-taudin hoidossa?
Kyllä.
Ohio:sta raportoitiin, että 24.000 allopaattisesti hoidetun influenssapotilaan kuolleisuus oli 28,2% kun 26.000 homeopaattisesti hoidetun influenssapotilaan kuolleisuus oli 1.05%. Connecticut:issa raportoitiin 6.602 homeopaattisesti hoidettua tapausta, joista 55 kuoli eli alle 1%. Dr. Roberts, 1. maailmansodan miehistöaluksen lääkäri, raportoi 81 influenssapotilasta merimatkalla Eurooppaan ja totesi: "Kaikki selviytyivät ja pääsivät rantaan. Kaikki miehet saivat homeopaattista hoitoa."

--- Kuinka tiedettiin viruksen aiheuttaneen vuoden 1918 influenssa-epidemian, kun ensimmäinen virus eristettiin vasta 1933?
Eivät he tienneetkään. Tosiasiassa monet arvelevatkin epidemian syyn olleen rokotus-reaktio.
Kun rokotukset tulivat USA:n armeijassa pakollisiksi 1911, lavantauti-rokotteesta aiheutunut kuolleisuus nousi korkeimmilleen USA:n armeijan historiassa. USA:N sotasihteeri Henry I. Stimson raportoi seitsemän miehen kaatuneen kuolleina rokotuksen aikana. Hän raportoi myös 63 kuollutta ja 28.585 hepatiittis-tartuntaa keltakuumerokotusten suorana seurauksena vain kuuden kuukauden aikana ensimmäisessä maailmansodassa. Irish Examinerín raportin mukaan: " USA:n armeijan kirurgi-kenraalin raportti osoittaa , että vuonna 1918 armeijan sairaaloihin otettiin 19.608 miestä, jotka kärsivät lavantudin estävästä rokotusvauriosta ja rokotusvaurioista. Kun armeijan lääkärit yrittivät vaimentaa lavantaudin oireita vahvemmalla rokotteella se aiheutti vaikeamman asteisen lavantaudin ja pikku-lavantaudin. Mutta kun he valmistivat vielä vahvemman rokotteen kukistaakseen tämän taudin, he kehittivät vielä pahemman sairauden - Espanjan influenssan."

--- Ilmestyikö vuoden 1918 flunssan aihettanut influenssalaji uudestaan?
Kyllä.
Vuoden 1918 Espanjantauti raportoitiin ensimmäisen kerran amerikan armeijassa Camp Funstonissa, Fort Rileyssä, joukoissa, jotka valmistautuivat ensimmäiseen maailmansotaan ja saivat 25 rokotusta. CDC:N mukaan sama influenssalaji ilmeni vain yhden ainoan kerran: vuonna 1976. Tämäkin lähti liikkeelle USA:n armeijasta, Fort Dixistä, ja todettiin taas vasta rokotetuissa joukoissa ja vain heissä. Virus ei ole sen jälkeen esiintynyt muualla.

--- Onnistutaanko homeopatialla hoitamaan nykyistä influenssaa?
Kyllä.

---
Kuinka influenssaa voidaan ehkäistä?
Oikea ravinto, puhdas elämä, lepo ja liikunta ovat perustana.
Immuunipuolustusta vahvistaviksi ravinteiksi on todettu esim. auringonhattu-uute (echinacea), C-vitamiini, E-vitamiini ja beta-karoteeni (A-vitamiinin esiaste), sinkki sekä mustaseljan marjat.

Teksti löytyy linkistä : http://www.naturalnews.com/026148html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti