torstai 4. kesäkuuta 2009

FLUORIN VAIKUTUS KÄPYLISÄKKEESEENFluori on myrkyllinen toksiini, jonka käsittely esim. apteekkityössä vaatii suojautumista, ettei se pääse saastuttamaan ympärstöä tai joudu iholle. Kuitenkin sen käyttö on erittäin yleistä esimerkiksi hammastahnoissa ja sen uskotaan vahvistavan hammaskiillettä ja luustoa. Viimeisimmät tutkimustulokset kuitenkin osoittavat, että se syövyttää hampaiden pintaa ja haurastaa muuallakin luustoa. Fluorihammastahnan nielaiseminen on vaarallista, joten se pitää sylkäistä pois suusta ennen kuin nielaisee. Tämä on hyvä opettaa pikkulapsillekin aivan kädestä pitäen.


Lapsille on Suomessa jo kauan suositeltu fluoritablettien syömistä. - Itse en antanut viidelle lapselleni ainoatakaan fluoritablettia.

Äitini asui Kuopiossa 1970-luvulla ja siellä Kuopion Yliopisto järjesti tutkimuksen fluoratun vesijohtoveden käytöstä, amerikkalaisten esimerkin mukaan. Vesi oli mielestäni kamalaa, kun jouduin Kuopiossa vieraillessani sitä juomaan ja siinä kylpemään. Onneksi tutkijat totesivat pian vanhempien naisten luunmurtumien lisääntyneen rajusti tämän kokeilun aikana ja fluoraus lopetettiin.
- Minunkin onnekseni se lopetettiin, sillä on ilmennyt, että olen allerginen fluorille, kloorille ja erittäin monelle lääkeaineelle.


Voit ottaa nyt kantaa fluorin käyttöön Suomessa
: http://www.adressit.com/fluori
Keskusteluissa tuolla adressissa ei tiedetä fluorin käytön taustoja ydinvoimateollisuuden jätteenä USA:ssa ja sen hävittämisestä käytyjä taustoja ja epätieteellisiä perusteita sen käyttöön hammashuollossa, joten lienee meidän suomalaistenkin saada tietoa tuolta Atlannin takaisesta maailmasta. Meidän mediammehan ei julkaise kuin ns. arvostetuissa lääketieteellisissä julkaisuissa esitettyjä "tieteellisiä" tutkimuksia.

Fluorista on hyvää tietoa lisää :http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/23/Whos-Really-Guarding-Your-Water-Supply.aspx


http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2007/11/22/fluoride-damages-your-brain.aspx


Suomennan tähän NaturalNews.com´in julkaisun tästä aiheesta, koska siihen on mielestäni koottu varsin tärkeitä näkökohtia. Ne ovat toteutuneet myös omassa elämässäni, koska 10 vuotta sitten saamani aivo-infarktin syytä ei mikään minulle tehty tutkimus selittänyt. -Aivoissani todettiin kalkkeutumia ja verisuonimuutoksia. Voisikohan seuraavasta löytyä tähän johtolankoja?


FLUORITON KÄPYRAUHANEN ON TÄRKEÄMPI KUIN OLEMME TIENNEET


kirjoittanut Paul Fassa, 2.6.2009

Lähde:  http://www.naturalnews.com/026364_fluoride_pineal_gland_sodium.html

On oltu eri mieltä aktiivisen synteettisen fluorin lisäämisestä vesijohtoveteen sekä muihin valmisteisiin, mutta ei trpeeksi paljon. Tämä aihe on vakavampi kuin moni ymmärtää. Fluoraus
lukeutuu geenimanipuloidun ruuan ja häpeällisten pakollisten rokotusten kanssa suurimpiin ihmiskuntaa vastaan tehtyihin rikoksiin.

Erilaiset fluoridit

On kahdenlaista fluoridia. Kalsiumfluoridi, jota esiintyy luonnollisena maanalaisissa vesissä, on suhteellisen hyvänlaatuista. Kuitenkin sen päivittäinen liikakäyttö johtaa luu- ja hammasongelmiin. Kalsiumia käytetään fluorimyrkytysten hoitoon, jos niitä ilmenee. Tämä tarkoittaa, että tämä luonnollisen kalsiumfluoridin kalsium neutralisoi paljon fluoridin toksisuutta (=myrkyllisyyttä).

Toisaalta vesijohtoveteen, virvoitusjuomiin ja ruokiin lisätyt fluoridit ovat peräisin ydinjätteessä olevasta alumiinista ja yhä enenevässä määrin lannoiteteollisuuden käyttämistä fosfaateista. EPA luokittelee fluoropiihapon, natriumpiifluoridin ja natriumfluoridin toksiineiksi (= myrkyiksi).

Tässä artikkelissa natiumfluoridi-sanaa käytetään kuvaamaan kaikkia näitä kolmea fluoridityyppiä.

Natriumfluoridia käytetään rotanmyrkkynä ja hyönteismyrkkynä.

Useita vuosia sitten tehdyssä tieteellisessä tutkimuksessa (Comparative Toxicity of Fluorine Compounds) teollisuuden jäte, natriumfluoridi on 85 kertaa myrkyllisempi kuin luonnon kalsiumfluoridi.

Natriumfluoridin terveysriskitElimistöstä fluoridi eliminoituu huonosti. Se kerääntyy kehon luihin ja hampaisiin. Viimeaikoina on todettu sen kertyvän varsinkin käpyrauhaseen, joka sijaitsee aivojen keskiosassa.

Tämän hampaitten päivittäisen fluorauksen vakavat haitat on dokumentoitu. Kuitenkin American Dental Association (AMA) = Amerikan hammaslääkäriyhdistys, jatkaa jääräpäisesti fluoraamisen suosittelemista. Ei myönnetä hammasvaurioiden ehkäisemisen fluorilla aiheuttavan vielä pahempia ongelmia kuin hammasongelmat.

Natriumfluoridin tulva juomavedessä ja ruuassa aiheuttaa myös yhä vakavampia terveysongelmia, vaikkei niitä julkisteta, vaan niistä jopa vaietaan. Kuitenkin riippumattomat laboratoriot ja hyvämaineiset tutkijat ovat löytäneet fluoroosin lisäksi seuraavat pitkäaikasen natriumfluoridin käytön aiheuttamat terveysongelmat:
 

- syöpä
- geneettinen DNA-vaurio
- kilpirauhasen toimintahäiriö - joka vaikuttaa koko sisäeritysjärjestelmääm aiheuttaen
lihavuutta
- neurologiset ongelmat - vähentynyt älykkyysosamäärä (IQ), keskittymiskyvyn puute, velttous ja
väsymys
- Alzheimerin tauti
- melatoniin erityshäiriö, joka alentaa syövän vastustuskyvyä, nopeuttaa ikääntymistä, aiheuttaa
nukkumishäiriöitä
- käpyrauhanen: kalkkeutumista, joka tukkii tämän aivojen keskiosassa olevan rauhasen
toiminnan

Kuinka tätä ainetta ruvettiin käyttämään?

Tutkivan journalistin, Christopher Brysonin (joka kirjoitti kirjan: The Fluoride Deception (= Fluoridihuijaus) mukaan suuria määriä natriumfluoridia saatiin vesijohtoveteen ja elintarvikkeisiin teollisuuden sponsoroimana tehdyllä julkisella tempulla, kun tehdas halusi päästä eroon jätemyrkyistään.

Fluoridia tarvittiin uraanin rikastusprosessissa. Propaganda fluoridin käytön puolesta aloitettiin Manhattan Projectin aikana, kun ensimmäisiä ydinreaktioita kehiteltiin 1940-luvulla. Tavoitteena oli saada paikalliset työntekijät ja asukkaat Tennesseessä olevan suurimman ydinvoimalaitoksen ympärillä vakuuttuneiksi fluoridin turvallisuudesta ja jopa sen tehokkuudesta parantaa lasten hammasterveyttä.

1950-luvun alussa pahamaineinen organisaattori ja mainostuksen isä Edward Bernays jatkoi kampanjaa vesijohtoveden fluorauksen puolesta kokeenaan manipuloida ja testata ihmisten hyväksymistä!
 

Niinpä AMA (Amerikan Hammaslääkäriyhdistys) nappasi hammasasian ja ryhtyi kannattamaan veden fluorausta. Muutamat eriävät terveystutkimukset ja raportit tavallisesti tukahdutettiin. Nuo eriävät äänet vaiennettiin huijauksina, huolimatta.niiden luotettavuudesta.

Lähes 2/3:ssa USAn vedestä on käytössä natriumfluoridi. Natriumfluoridi on yleisesti käytetty hyönteismyrkky. Joten jäämiä siitä on joissakin ruuissa. Monet limonadit, pakatut appelsiinimehut ja jopa vauvoille tarkoitetut pullotetut vedet sisältävät fluoridilisiä. Ostajat varokaa! Lukekaa etiketit tarkkaan!

Fluorin välttäminen

Muista, että veden keittäminen vain lisää fluoridikonsentraatiota. Mutta fluori voidaan poistaa helposti juomavedestä. Käännetty osmoosi poistaa fluoridit helposti. Keittiökaappiin voi asentaa tällaisen laitteen, jolla fluori voidaan poistaa.....


Käpyrauhasen fysiologinen merkittävyys

1990-luvun lopussa enlantilainen tiedenainen Jennifer Lukes tutki fluoridin vaikutusta käpyrauhaseen (http://www.fluoridealert.org/health/pineal/luke-1997.html) . Hän päätteli, että käpyrauhanen aivojen keskiosassa oli fluoridin kerääntymispaikka. Käpyrauhanen yksinkertaisesti absorboi enemmän fluoridia kuin mikään muu fyysinen kudos kehossa, enemmän myöskin kuin luut.

Tämä oli läpimurto, koska käpyrauhanen on koko sisäeritysjärjestelmälle niin tärkeä. Hänen tutkimuksensa paljasti puuttuvan linkin natriumfluoridin fysiologisesta tuhoavasta vaikutuksesta, jota oli uumoiltu, muttei oltu voitu osoittaa todeksi. Sisäeritysjärjestelmäketjun tukkiva reaktio oli nyt todistettavasti esitetty.

Hyviäkin uutisia. Säännöllinen auringonotto ulkona, 20 minuuttia kerrallaan, auttaa aktivoimaan fluorin kalkkeuttaman käpyrauhasen. Kunhan muistat vain ottaa hatun päästäsi. Tämä on tärkeämpääkin kuin voisi kuvitella, koska käpyrauhanen vaikuttaa niin moneen entsyymi- ja sisäeritystoimintaan aktivoivasti, myös melatoniin erittymiseen. ........

 

Lähteet:
Fluroide: Friend or Foe? By Devid De Santo (www.lewrockwell.com)

Germans and Russians Used Fluoride to Make Prisoners Stupid and Docile, by Devvy Kidd
(www.newswithviews.com)

Fluoride Accumulates in the Pineal Gland, by Sepp Hasslberger of Health Supreme (www.newmediaexplorer.org) auvautuu kuvan ja otsikon Sepp Hasslberger takaa.

Transcribed interview of journalist Christopher Bryson: The Fluoride Deception: How a Nuclear Waste Byproduct Made Its Way Into the Nation's Drinking Water http://www.democracynow.org/2004/6/...

Article by Ingrid Nairman highlighting Mayan lecture in Santa Fe, NM by Carlos Barrios
ingridnaiman.com/subscription_lists/email_index.html.


                                                                          * * * * *http://peacefulwarriors.net/us-government-admits-americans-have-been-overdosed-on-fluoride/

Fluori: https://www.youtube.com/watch?v=ki9HCf4QptE
 http://magneettimedia.com/suomennettu-video-nain-fluori-heikentaa-luita-ja-hampaita/

 http://www.hsph.harvard.edu/news/features/fluoride-childrens-health-grandjean-choi/

 http://www.hsph.harvard.edu/news/features/fluoride-childrens-health-grandjean-choi/

http://www.naturalhealth365.com/fluoride-toxicity-1959.html

 http://www.naturalnews.com/049212_water_fluoridation_hypothyroidism_depression.html

3 kommenttia:

 1. Hei! Osaatko suositella hyvää käänteisosmoosi laitetta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos mielenkiinnosta!

  Valitettavasti en ole perehtynyt tähän asiaan.
  Jospa joku toinen osaa tähän vastata!

  VastaaPoista

 3. Rokotteissa oleva alumiini kerääntyy myöskin käpyrauhaseen:

  https://www.youtube.com/watch?v=o3P6wVUH0pc

  VastaaPoista