tiistai 2. kesäkuuta 2009

VESIMIEHEN AIKA

1.2.2009 TV-1:n iltauutiset uutisoivat:
Kesäajaksi terveyskeskukset vähentävät toimintojaan kulujen vähentämiseksi. Ensisijaisesti menoja pyritään vähentämään nuorten ja lasten psykiatrisesta hoidosta.

Tämähän voikin kaikesta huolimatta osoittautua hyväksi menetelmäksi, jolla saadaan kansalaisten mielenkiinto heräämään nykyisen terveydenhuoltojärjestelmän heikkouksiin ja puutteellisuuksiin:

1) Terveydenhoitohenkilökunnan riittämättömyys
2) Hoitojen tehokkuus ja haitat
3) Vaihtoehtoisten (CAM-) terapioiden apu tässä ja tulevissa tilanteissa
4) Hoitoja antavien terapeuttien asema terveydenhuoltojärjestelmässämme
5) Valtion (= veronmaksajien) varojen oikea käyttö

Kuten blogistani ilmenee tri. Matti Tolosenkin mielipiteenä: psykiatrisilla lääkkeillä ei ole parannettu eikä niillä ole tieteellistä näyttöä. - Nyt voitaisiin siis oikeasti ruveta auttamaan avun tarvitsijoita!

Nyt jäämmekin sitten odottamaan EU-vaalin tulosta nähdäksemme tarvitaanko terveydenhuoltoomme MUUTOSTA!

! ! ! ! !

Uusi aika alkakoon siis!
Jahkailtuani erittäin tarkkaan ja kauan päädyin siihen tulokseen, että panen ajatuksiani ylös vuosien mittaan kerryttämistäni monista itseäni kiinnostavista kokemuksista ja löydöistä. Siksi teen tämän alun nyt tällä aloittamallani blogilla. - Siis itselleni muistutuksena lupauksestani itselleni.
Jos tulevasta "kokoelmastani" on yhdellekin ihmiselle hyötyä jossain elämän vaiheessa, olen saavuttamassa tavoitteeni!
Arvostelua tulen varmasti saamaan, varsinkin skeptikoilta, jotka eivät vielä ole päässeet ulos lapsenkengistään ja vaativat tieteellisiä todisteita ym. - Olkoot! Olkoot omaa mieltään kukin tahollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti