torstai 15. huhtikuuta 2010

TERVEYDEN VAI SAIRAUDENHOITOA ?ONKO SUOMEN TERVEYDENHUOLTOJÄRJESTELMÄ samassa tilassa kuin  USA:ssa ollaan Mike Adams`in mukaan? Mieti ITSE! - TÄMÄKÖ on meidänkin esimerkkinämme?
-->

Lähde: www.naturalnews.com/028561_mainstream_medicine_health_care.html


 "Jos valtavirran lääketiede toimii, niin miksi amerikkalaiset ovat niin sairaita?
 Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews) Ihmetteletkö koskaan , miksi niin hälyyttävä prosenttimäärä amerikkalaisista on lihavia, diabeetikoita, masentuneita ja sairastaa syöpää, sydäntauteja, munuaisongelmia sekä iho ongelmia? Mietipä nyt sitä tosiasiaa, että amerikkalaiset maksavat henkeä kohti enemmän terveydenhoitokustannuksia kuin mikään muu kansakunta maailmassa. Amerikkalaiset maksavat korkeimmat huomattavasti kalliimpaa hintaa lääkkeistä, lääketieteellisistä kuvauksista, verikokeista, kirurgiasta, kemoterapiasta ja sairaalahoidoista. Ja kuitenkin,mitä Amerikka voi tästää näyttää? : Maailman kaikin tavoin sairain väestö – ja kansakunta, joka on konkurssin partaalla osittain valtavirran lääketieteen takia.
Mutta voidaanko syyttää itse Amerikkaa: valtavirran lääketiedejärjestelmää voidaan syyttää, koska se on pitänyt yllä amerikkalaista lääketeollisuuden temppua, monopolia jo raa´asti viimeiset sata vuotta. Monopolisoitunutta lääkehoitojärjestelmää on pitänyt yllä voimakeinoin FDA (=Food and Drug Administration), AMA (= American Medical Association), FTC (=Federal Trade Commission) ja osavaltioitten lääketieteelliset virastot, “ valtavirran lääketiede” on valloittanut kansakunnan, joka oli ennen melko tervettä ja tehnyt siitä sairausvirheen (=dystopian), jossa potilaille itseasiassa opetetaan, ettei ravitsemus toimi vaan heidän tulee sitoutua patentoituihin lääkkekemikaaleihin ollakseen ”normaaleja” tai terveitä.

Valtavirran lääketiede on saavuttanut sellaisen mielenvikaisuuden tason, että sen yhtiöt vaativat nyt älyperäistä omistusoikeutta jopa lähes yli 20 prosentista ihmisten geeniperimästä. Tämän kaiken päämääränä on luoda yhtiöiden monopoli ihmisgeenien omistuksesta samalla tavalla kuin valtavirran lääketeollisuus on jo tehnyt luomalla FDA:lle monopolin yksittäisille kemiallisille molekyyleille – joista useat on kähvelletty suoraan luonnosta.
Samanaikaisesti, kun valtavirran lääketeollisuus on luonut itselleen epäoikeudenmukaisesti laillisen monopolin lääkehoidoista, se on saattanut Amerikan konkurssin partaalle luomalla vain kipua, kärsimystä ja lääkeriippuvuutta ihmisjoukoille. Valtavirtalääketiede pitää myrkkyjä lääkkeinä (esim. kemoterapia) opettamalla ihmisille, että ravitsemuksella ei ole merkitystä. Tällä tavalla lääketiede ei anna arvoa auringon valolle, suolen puhdistamiselle, akupunktiolle tai mehupuhdistukselle, vaan uskoo myrkyllisiin (=toksisiin) rokotteisiin, kemoterapiaan, syöpää aiheuttaviin mammografia-kuvauksiin ja jakelemalla koko elämän ajan myrkyttäviä lääkityksiä pikkulapsille, jotka nyt diagnosoidaan jopa masentuneiksi ennen kuin oppivat edes puhumaan! 


Ja kumma kyllä – kuitenkin valtavirtalääketieteen kannattajat ja tyrkyttäjät väittävät sen olevan loistavan suuri menestys! Huomattavaa on, että he jopa väittävät, että se on ainoa toimiva systeemi koko maailmassa.

Joo-o, kaikista muista sadoista ympäri  maailmaa harjoitetuista lääketieteellisistä systeemeistä – joista muuten useimmat perustuvat lääkekasveihin ja luonnon lääkkeisiin – valtavirran ylpeät, tietämättömät kannattajat ilkeävät seistä kemiallisia lääkkeitä saavien potilaiden (joista useimmat ovat kuolemassa kemoterapioihin) huoneissa ja julistavan: “Tämä on AINOA lääketieteellinen systeemi koko maailmassa jolla on kuitenkaan todettu hyviä ominaisuuksia!”

Ja, niinpä, he todella uskovat tämän. Valtavirran lääketiede ei ole ehkä hyvä edistämään terveyttä, mutta se on erittäin hyvä aivopesemään muuten niin älykkäät ihmiset uskomaan, että Keisari, joka käyttää loistavan hienoa viittaa kävellessään kadulla, on todellisuudessa alasti.

Kymmenen oivallusta ” valtavirran lääketieteestä”
Kun todella mietitään toimiiko valtavirran lääketiede, anna kymmenen tärkeää ”tosiasian kohtaa”, jotka kannattaa pitää mielessä:

#1) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, ei lääkeyhtiöiden olisi tarvinnut ryhtyä kliinisten tutkimustensa tieteelliseen väärentämiseen, vai olisiko?

#2) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, ei lääkäreiden, lääketehtaitten eikä FDA:n tarvitsisi olla peloissaan ravintolisien ja luonnonlääkkeitten kilpailemisesta eikä heidän tarvitsisi jatkuvasti säädellä tai julistaa näitä luonnonlääkkeitä laittomiksi.

#3) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, lääkeyhtiöt tutkisivat mielellään lääkkeitään rinnakkain ravintolisien kanssa nähdäkseen mikä toimii parhaiten.
(http://www.naturalnews.com/028473_Z...)

#4) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, sairausvakuutuskustannukset olisivat erittäin alhaiset. Ainoa syy, miksi sairausvakuutusmaksut olisivat niin korkeat, olisi se että valtavirtalääketiede ei paranna ketään, ja potilaat sairastavat edelleen ja tämän hoidon jatkaminen yhä vain lisää maksuja!

#5) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, kaikki maailman muut maat tutkisivat USA:n terveydenhuoltojärjestelmää ja sanoisivat: “Vau, TUON mekin haluamme!”

#6) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, lääkeyhtiöt joutuisivat työttömiksi koska käytännöllisesti katsoen jokainen olisi terve eikä tarvitsisi lääkkeitä jatkuvaan käyttöön.

#7)Jos virallinen lääketiede todella toimisi, lääkärit tekisivät itsensä tarpeettomiksi ja opettaisivat potilaitaan ottamaan itse vastuun omasta terveydestään.

#8) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, lääketehtaiden, kuten Johnson & Johnson, ei tarvitsisi maksaa voitelurahoja (lahjuksia) vanhustenhoitolaitoksille houkutellakseen niitä käyttämään enemmän heidän lääkkeitään avuttomille seniorikansalaisille.

#9) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, hallituksen ei tarvitsisi pakottaa hoitamaan nuorisoa kemoterapioilla pelottelemalla vanhempia pidättämisellä tai vangitsemisella (näin tapahtuu USA:ssa tänä päivänä) (http://www.naturalnews.com/Abraham_...)
#10) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, lääketehtaiden ei tarvitsisi mainostaa televisiossa ja houkutella ihmisiä ottamaan lääkkeitä, joita he eivät tarvitse.
Joten, jos kuulisimme tämän virallisen lääketieteen kannattajien suusta, he sanoisivat, että ainoa syy miksi amerikkalaiset ovat niin sairaita ja ongelmaisia juuri tällä hetkellä olisi – huomaa tämä – että tarpeeksi monet ihmiset eivät ota tarpeeksi lääkkeitä!

Kyllä… jos he voisivat vakuuttaa lisää vanhempia lääkitsemään enemmän lapsia ja taaperoita; tai jos he saisivat lisää teini-ikäisiä ottamaan neljää – viittä tai jopa kuutta lääkettä kerrallaan; tai jos he voisivat suostuttaa vanhainkoteja antamaan tusinan erilaisia lääkkeitä seniorikansalaistensa suihin niin olisimme kaikki terveempiä! 

Kuten näet, Amerikka kärsii vajaalääkityksestä. Tämä on virallisen lääketieteen linja: Enemmän lääkkeitä = vähemmän sairauksia. Ja nyt he yrittävät vakuuttaa kaikille, että jopa terveet ihmiset tarvitsevat nyt lääkkeitä (statiineja = kolesterolilääkkeitä) vaikkei heillä ole mitään oireita sairaudesta.

Siten – huomaa – terveenä oleminen ei enää estä välttämään lääkityksiä! Me KAIKKI tarvitsemme lääkitystä, olimmepa sitten sairaita tai emme.
Virallinen lääketiedehän, kuten huomaat, ei ole tyytyväinen hoitaessaan vain sairaita lääkkeillään, säteilytykskoneillaan tai leikkaushoidoillaan: Se haluaa saada kaikki terveetkin ihmiset lääkkeille.

Ja mitähän tästä kaikesta sitten seuraa? Kuvittele mielessäsi hetkisen: Mitä seuraisi, jos vaikkapa amerikkalaiset alkaisivat ottaa kaksi kertaa niin paljon lääkkeitä kuin tällä hetkellä. Olisivatko amerikkalaiset terveempiä?

Eivät tietenkään. He olisivat vielä sairaampia. Enemmän lääkittyjä ja kemiallisesti saastuneempia. Virrassa kulkeva kala saastuu yhä enemmän lääkejätteistä ja biologisista ihmisten jäteöljyistä, ”kompostituotteista”, jotka nykyään levitetään pelloille ja jotka ovat yhä enemmän lääkejäämien kyllästämiä.

Tämäkö luo terveyttä Amerikkaan? Ei tietenkään.
Virallinen lääketiede ei toimi. Ja virallisen lääketieteen käyttämien lääkkeitten lisääminen yhä enemmille ihmisille aiheuttaa ainoastaan lisää sairauksia, kärsimyksiä ja konkursseja kautta amerikkalaisten kotitalouksien.

Tämä toteuttaa kuitenkin yhden hyvin tärkeän asian: Muutamien mahtavien yhtiöiden, kuten Pfizer, Merck, Johnson & Johnson ja AstraZeneca, säädyttömät taloudelliset rikastumiset.
Ja tämähän on koko virallisen lääketieteen ydin: nauttia vapaasti (=mainline) Big Pharman tuotoista, syrjäyttää (= sideline) Amerikan ihmisten lvarsinaiset terveysongelmat, ja tehostaa (= streamline) rikkaitten, köyhien ja juuri vakuutusten piiriin tulleiden rikollista nylkemistä tarkoituksena muuttaa sairaus tuottamaan voittoa.

Siinäpä sinulle virallista lääketiedettä. Olen todella iloinen kun en itse käytä sitä."


                                      * * * * *


Nyt, vuonna 2015 alamme todella Suomessakin olla tässä terveydenhuoltokustannusten kasvavassa kierteessä.  
Mitä tehdä?
Usein tämä NaturalNews´in artikkeli luokitellaan ´huuhaa´- + puoskarointi- sivustoksi. Mutta kannaattaakin lukea se uudelleen, nykytilanteeseemme verraten.

Muutos Käsissämme - sairausbisneksen seitit, BoD 2013, kertoo lisää aiheen ajankohtaisuudesta: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522865907Ei kommentteja:

Lähetä kommentti