maanantai 12. huhtikuuta 2010

ROTARIX - ROKOTE SAASTUNUT, GlaxoSmithKline

  Likaa injektoitu vauvoihin
GlaxoSmithKline on syyllinen!Kuna: www.mercola.com

Viime kuussa (22.3.2010) USA`n FDA:n terveysviranomaiset kehottivat lääkäreitä lopettamaan tilapäisesti Rotarix-rokotteen käytön; sillä pyritään estämään vauvojen rotaviruksen aiheuttamaa ripulia.

On vahvistunut, että nykyinen käytössä oleva rokote on saastunut sika-viruksella (PCV-1). Samalla kun FDA on halukas tyynnyttelemään asioita GlaxoSmithKline-kavereidensa kanssa, he eivät voineet kieltää tämän rokotteen saastumista epäpuhtauksilla ja yhtiön laittomasta velvollisuuksiensa laiminlyönnistä päästämällä sen markkinoille täysin välittämättä lasten terveydestä ja yleisistä turvallisuusriskeistä.

Se, että kerrotaan, että FDA ei usko viruksen olevan vaarallinen, ei ole rauhoittavaa vaan osoittaa FDA`n itsensä saavuttaneen ennätyksensä omassa leväperäisyydessään. On totta, että PCV-1`n ei ole osoitettu aiheuttavan sairauksia ihmisille. Mutta entä sitten? He haluavat kuitenkin edelleen kertoillaan meille, että virukset muuttavat muotoaan, kun he myyvät influenssarokotteitaan, eikös vain?

Rotavirus on yleinen vakavien ripulien aiheuttaja lapsilla ja aiheuttaa enemmän kuin 600 000 lapsen kuoleman vuosittain ympäri maailmaa. Sairaus aiheuttaa oksentamista ja vetistä ripulia 3 – 8 päivän ajan sekä kuumetta ja alavatsakipuja U.S. Centers for Disease Control and Prevention`in mukaan.

Rokottaminen on hyvä vaihtoehto kuolleille lapsille. Mutta vaikka se toimisi todellisuudessa se ei vapauta lääkeyhtiöitä tarkoista valmistustasovaatimuksista ( säälittävää on esiin tuotu todistelu siitää, että likainen rokote on parempi kuin että lapset kuolevat). Huh? FDA tutkii nyt selvitystä, kuinka saastuttava virus on joutunut rokotteeseen.

Toinen rotavirusta vastaan käytetty rokote on RotaTeq, jota valmistaa lääketehdas Merck.


LÄHTEET: 22.3. 2010, press conference with: Margaret Hamburg, M.D., Commissioner, U.S. Food and Drug Administration; 22. 3. 2010, news release, GlaxoSmithKline
www.drbuttar.com/blog

                                                        * * * * *

 http://www.naturalnews.com/047913_Rotavirus_vaccine_intussusception_injury_compensation.html

 http://www.thelocal.fr/20150401/two-babies-die-in-france-after-vaccination

1 kommentti:

  1. Myös Rotateq on saastunut.
    http://vaccinenewsdaily.com/news/212970-pig-virus-dna-found-in-mercks-rotateq-vaccine

    Lisäksi uusi pneumokokkirokote Synflorix sisältää alumiinia
    http://www.medsafe.govt.nz/consumers/cmi/s/synflorixinj.pdf.

    VastaaPoista