keskiviikko 7. tammikuuta 2015

VOIKO TÄMÄ OLLA TOTTA???


Olemmeko jo näin pitkällä?  

NaturalNews.com

Julkaistu 1.10.2010

Bill Gates sanoo, että rokotteet voivat auttaa maailman väestön vähentämisessä

 Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews) Äskeisessä TED-konferenssin esityksessään Microsoft´in miljardööriomistaja  Bill Gates, joka on lahjoittanut satoja miljoonia dollareita uusien rokotteiden kehittämiseksi, puhuu hiilidioksidi- (CO2) päästöistä ja sen vaikutuksista ilmaston muutokseen. Hän ehdottaa hiilidioksidipäästöjen selvittämistä seuraavasti:
CO2 = P X S X E X C
P = People = Ihmiset                                                                                                                      S = Services per person = Palvelut henkilöä kohti
E = Energy per service = Energian kulutus palvelua kohti
C = CO2 per energy unit = Hiilidioksidia energiayksikköä kohti

Sitten hän lisää, että hiilidioksidin saamiseksi nollaan, “mahdollisesti yksi näistä luvuista tullaan saamaan aika lähelle nollaa.”
Joten siis, Bill Gates alkaa kuvailla, kuinka ensimmäinen luku – P (ihmiset) – saadaan ehkä pienennettyä. Hän jatkaa: 

“Maailmassa on tällä hetkellä 6.8 miljardia ihmistä…ja se lähestyy noin 9 miljardia. Joten, jos  rokotteilla saadaan oikein hienoa tulosta aikaan, niin terveydenhuoltoa ja reproductive health service = lisääntymiskykyisten terveyspalveluja saatetaan vähentää ehkä 10 tai 15 prosentilla.”
Voit katsoa tämän itse tästä linkistä: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A...

Maailman väkiluvun vähentäminen rokotteilla (=vaccines)

Tätä Bill Gates´in julkilausumaa ei esitetty mitenkään epäröiden, änkyttäen tai mitenkään niin, että se olisi voinut olla erehdys. Se näyttää olleen harkittu, laskelmoitu osa hyvin suunniteltua ja johdonmukaista esitystä.

Joten, mitä siis tarkoittaa se, kun Bill Gates sanoo ” jos uusilla rokotteilla saadaan oikein hienoa tulosta aikaan … voidaan (maailman väkilukua) vähentää 10 tai 15 prosentilla?”

Tämä lause antaa selvästi ymmärtää, että rokotteet ovat keino vähentää väestöä. Onko siis "health care" ( = terveydenhuolto) jotain, jonka kaikki NaturalNews´in lukijat jo tietävät olevan ennemminkin “sairauden huolto”-järjestelmä, joka tosiasiassa aiheuttaa enemmän vahinkoja kuin hyötyä.  
Ehkä tämä onkin koko asian ydin. Olettaen että rokoteteknologia auttaa tuskin ketään tieteellisestä näkökulmasta katsoen (http://www.naturalnews.com/029641_v...), herääkin kysymys: Mitä tarkoitusta varten rokotteita alunperinkään tyrkytetään niin voimakkaasti?          

Bill Gates näyttää sanovan, että ensimmäinen tarkoitus on vähentää maapallon väkilukua ja se on tapa, jolla hiilidioksidipäästöjä = CO2 emissions voidaan pienentää. Katso siis itse video kuullaksesi mitä hän omin sanoin sanoo: http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A...   eli http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723

Kuinka rokotteita todella voidaan käyttää vähentämään maailman väkilukua?

Tehdäänpä mielissämme koe tästä aiheesta. Jos rokotteita käytetään vähentämään maailman väestöä, niitten täytyy ilmeisesti olla suurimmaksi osaksi ihmisten hyväksymiä. Muuten väestön vähentäminen ei olisi tehokasta.

Ja jotta suurin osa ihmisistä hyväksyisi ne, ne eivät ilmeisesti voi noin vain tappaa ihmisiä välittömästi. Jos kaikki alkaisivat kuolla 24 tunnin sisällä saatuaan flunssarokotteen, rokotteiden vaarat tulisivat ilmeisiksi aika nopeasti ja rokotteet vedettäisiin pois käytöstä.

Joten jos rokotteita aiotaan käyttää tehokkaasti väestön vähentämistarkoitukseen, on olemassa vain kolme tapaa joilla ne voisivat teoreettisesti ajatellen olla ”tehokkaita” niitten näkökulmasta, jotka haluavat väestön vähentämistä:
#1) Ne tappaisivat ihmiset hitaasti, huomaamattomalla tavalla, ja se ilmenisi ehkä 10 – 30 vuoden kuluessa nopeuttamalla degeneratiivisia sairauksia.  
#2) Ne vähentäisivät hedelmällisyyttä dramaattisesti, seurauksena alhaisemmat syntymäluvut, ympäri maailmaa, vähentäen siten maailman väkilukua tulevien sukupolvien aikana. Tämä ”lempeä kuolema” - keino saattaisi tuntua hyväksyttävämmältä niistä tiedemiehistä, jotka haluavat nähdä väkiluvun putoavan, mutta joilla ei kuitenkaan ole otsaa tappaa ihmisiä suoraan konventionaalisella lääketieteellä. On jo näyttöä siitä, että rokotukset voivat aiheuttaa keskenmenoja (http://www.naturalnews.com/027512_v...).

#3) Ne saattavat lisätä tulevien pandemioiden aiheuttamia kuolemia (death rate). Laajalle levinneitä rokotuksia saattaisi teoreettisesti ajatellen sitten seurata tarkoituksellisesti irti päästetty, hyvin tarttuva ja hyvin hengenvaarallinen flunssalaji. Tämä ”bio-ase” - tapahtuma saattaisi tappaa miljoonia ihmisiä, joiden immuunijärjestelmiä on ensin heikennetty edeltävillä rokotuksilla.     
Tämä on muuten joidenkin rokotteiden tunnettu haittavaikutus. Tästä dokumentoiva tutkimus julkaistiin PLoS´issa. Lue se täältä: http://www.naturalnews.com/028538_s...
Tässä on tutkimuksen otsikko ja lainaus: Lisääkö kausi-influenssarokotus riskiä sairastua vuoden 2009 A/H1N1 pandemiavirukseen?
 
Viboud C, Simonsen L (2010) Does Seasonal Influenza Vaccination Increase the Risk of Illness with the 2009 A/H1N1 Pandemic Virus? PLoS Med 7(4): e1000259. doi:10.1371/journal.pmed.1000259

Lyhyt vastaus on kyllä, kausi-influenssarokotteet (flu vaccines) lisäävät H1N1-pandemiaviruksen (pandemic) todennäköisyyttä. Toisin sanoen, kausi-influenssarokotukset voivat altistaa väestön ”kova kuolema”- pandemialle, joka saattaisi pyyhkäistä merkittävän osan maapallon väestöstä (ehkä 10 tai 15 %, kuten Bill Gates arvioi).
Ihmisten kuolemista (deaths) voitaisiin syyttää pandemiaa, suunnaten syy toisaalle niistä, jotka todella olivat vastuussa juonesta. Toisena hyödyllisenä haittavaikutuksena näiden maailmanlaajuisten tappajien eduksi, voisi näitä laajalle levinneitä kuolemia käyttää pelotteena saada vielä lisää ihmisiä ottamaan rokote taas uudelleen, ja koko kierrosta voitaisiin toistaa niin kauan, että maailman väkilukua voitaisiin laskea mille tahansa halutulle tasolle….kaikki terveydenhuollon nimissä (health care)!

Mitä enemmän ihmisiä ympäri maailmaa on rokotettu ennen “kova-kuolema” -pandemiaviruksen (virus) irti päästämistä, sitä voimakkaampi on tämän menetelmän teho.

 Bill ja Melinda Gates Foundation

Ei ehkä sattumalta, Bill ja Melinda Gates Foundation on kanavoinut satojen miljoonien dollarien rokotusohjelmiin rahaa kohdistuen ympäri maailmaa. Yksi sellainen ohjelma tutkii "sweat-triggered vaccines" (–hien,kosteuden) avulla laukaistavia rokotteita, joissa voitaisiin käyttää erikoisin tavoin päällystettyjä nano-materiaaleja, jolloin ihmisiin ei tarvitsisi injektoida rokotteita.
Vielä mielenkiintoisempaa on se, että heidän säätiönsä on myös investoinut miljoonia dollareita  sterilisaatioteknologioihin (sterilization technologies), joita on kutsuttu ”tilapäiskastraatio” - ratkaisuiksi (http://www.naturalnews.com/028887_v...).

Näyttää siltä, että Gates-säätiön toimet keskittyvät täysin hiilidioksidin vähentämiseen (CO2), jolla Gates harhautti ovelasti TED´in videoimassa konferenssipuheessaan (conference) : CO2 = P x S x E x C.

Syntyvyyttä vähentämällä (sterilisaatiomenetelmillä) ja lisäämällä rokotteiden soluttamista kautta koko maailman väestön (käyttämällä kosteuden-, hienlaukaisemia nanorokotteita), hänen ilmaisemansa tavoite maailman väkiluvun vähentämisestä 10 – 15 %:lla voitaisiin saavuttaa vain muutamassa vuodessa.

Ketkä jäävät henkiin? Älykkäät.
Kaikessa tässä on mielenkiintoista se, että tämä globaali väenvähennys rokotteiden avulla ei ilmeisesti vaikuta tietoisesti rokotteita välttäviin ihmisiin. Ja näillä ihmisillä on taipumus olla enimmäkseen älykkäämpiä, kyvykkäitä ihmisiä, joilla tosiasiassa on kehittynyt kyky viedä ihmissivistystä eteenpäin hienotunteisella harkinnalla.
Voin vain kuvitella, että ne tätä rokotuksilla aikaansaatua väestökontrollin rajaa suunnittelevat ihmiset saattaisivat istua pöydän ympärillä nauraa hykertelemässä keskenään ja sanoa:” Vain tyhmät ihmiset tulevat kuolemaan joka tapauksessa, joten tämä auttaa itse asiassa ihmiskunnan tulevaisuutta!” (Heidän sanojaan siis, ei minun.)

Oudossa maailmassa hallituksen (government) tyyliin, tämä yritelmä saattaisi perustua johonkin vääristyneeseen näkemykseen ihmisystävällisyydestä, missä muutamat maailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset aika sananmukaisesti uskovat tällaiseen tapaan pelastaa ihmiskunta tappamalla mahdollisimman paljon herkkäuskoisia ihmisiä. Rokotteet ovat oikeastaan ”pahuksen nerokas” tapa tehdä väestölle suuren mittakaavan mukainen älykkyystesti (IQ): Jos otat flunssarokotteen joka vuosi, et ole tarpeeksi älykäs ja et ehkä omaa sellaisia vahvoja älyllisiä kykyjä, joita ihmiskunta tulee epäilemättä tarvitsemaan, jos se tulee kohtaamaan tulevaisuuden, jossa on ilmiselvää, ettemme ole yksin universumissa.  

Jos ihmiskunnan on pystyttävä säilymään itsetuholta ja kilpailemaan ylevänä lajina universumissamme, vähiten älykkäiden yhteiskunnan jäsenten tappaminen (tai tekemällä heidät hedelmättömiksi) voi tuntua maailman valvojista täysin hyväksyttävältä tavalta. Olen eri mieltä tästä tavasta, vaikka juuri näin he voivat ajatella.

Joka tapauksessa, kausi-influenssarokotteen ottamisen valitseminen on epäilemättä sen myöntämistä, että on epäonnistunut jonkinlaisessa universaalissa älykkyystestissä olipa se sitten sellaisten maailman vaikuttajien, kuten Bill Gatesin, tarkoitus tai sitten ei. Mikä on vielä tärkeämpää: se on myös oman biologiasi pettämistä, koska se viittaa siihen, ettet usko oman immuunijärjestelmäsi kykyyn suojella sinua edes lieviltä infektioilta.

Ehkäpä maailman rokotusvehkeilijät kuvittelevat, että jos ihmiset ovat halukkaita pettämään itseään jollainlailla, ei ole paljonkaan eri asia, jos hallitukset ja instituutiotkin pettävät heitä. Toisin sanoen, jollet edes välitä tarpeeksi omasta terveydestäsi huolehtimalla terveydestäsi, miksi jonkun hallituksenkaan pitäisi välittää terveytesi suojelemisesta?

Kun mietiskelet tätä, niin harkitse muutakin: USA tekee vararikon sairaudenhuoltokustannusten (costs) takia, koska ne nousevat dramaattisesti uuden liittovaltion terveydenhuoltouudistuksen linjausten takia. Arvaatko mikä on nopein ja helpoin tapa laskea noita terveydenhuoltokuluja? Jos arvasit: ”päästämällä irti kova-kuolema-pandemia, joka tappaa merkittävän osan heikoista ja sairaista ihmisistä”, arvasit oikein. Ikävä kyllä, noitten herkimmin sairastuvien tappaminen voisi säästää USA:n hallitukselta sananmukaisesti miljardeja dollareita sairaanhoitokuluista. Lisäksi se säästäisi Sosiaaliturvalta vielä lisämiljardeja, kun nykyiset kuukausittaiset maksusitoumukset vältettäisiin. (Olen jälleen täysin tällaista lähestymistapaa vastaan, koska arvostan ihmiselämää, vaikka myös tiedän, että elämme maailmassa, jossa vallassa olevat ihmiset eivät kunnioita ihmiselämää ja he jo uhraavat ihmiselämiä päästäkseen omiin tavoitteisiinsa.)    

Mitä Bill Gates´iin tulee, mieti hänen julkilausumaansa siinä yhteydessä, mistä olemme tässä puhuneet:                                                                                                                         ” Maailmassa on tällä hetkellä 6.8 miljardia ihmistä… ja se lähestyy noin 9 miljardia. Joten, jos   rokotteilla saadaan oikein hienoa tulosta aikaan, niin terveydenhuoltoa ja reproductive health services (lisääntymiskykyisten terveyspalveluja) saatetaan vähentää ehkä 10 tai 15 prosentilla.”
Yllättäen näyttääkin nyt tärkeältä ymmärtää, että väestön vähentäminen laskee CO2-päästöjä (emissions), ja lisääntyvä rokotteiden käyttö yhä useammille ihmisille nostaa väestön kuolinlukuja (death rate). 

Mikä on neuvoni? Pysyttele kuulumasta noihin 10 – 15 %:iin herkkäuskoisiin, globaalien rokoteohjelmien noudattajiin. Et ainoastaan selviydy hengissä, vaan läpäiset myös ”universaalin älykkyystestin”, joka määrittää, oletko tarpeeksi älykäs tietääksesi, että kemikaalien ja virulenttien fragmenttien injisoiminen kehoosi pysäyttääksesi muka ”kausi-influenssan” on typerää ponnistelua.

Ole terve ja viisas ja selviydyt maailman väestön vähentämisoperaatiosta, joka sortaa tavanomaisia, konventionaalisesti ajattelevia, joilla ei ole älykkyyttä kyseenalaistaa sitä, mitä
heidän omat korruptoituneet hallituksensa käskevät heitä tekemään.

Lähde suomennokselle linkissä: http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_bill_gates.html


                                           * * * * *

http://worldtruth.tv/pilots-doctors-scientists-tell-the-truth-about-chemtrailsgeo-engineering/

https://www.youtube.com/watch?v=A3LUD53q_Pg

 http://magneettimedia.com/taman-takia-kemikaalivanasalaliitto-pitaa-paikkansa/

3 kommenttia:

 1. http://worldtruth.tv/scientists-warn-geo-engineering-can-kill-billions-of-people/

  VastaaPoista
 2. "Joten, jos rokotteilla saadaan oikein hienoa tulosta aikaan, niin terveydenhuoltoa ja reproductive health service = lisääntymiskykyisten terveyspalveluja saatetaan vähentää ehkä 10 tai 15 prosentilla.”
  Miten tämän lauseen voikin ymmärtää niin, että siinä muka puhuttaisiin ihmisten tappamisesta rokotteiden avulla? :O
  Sehän tahtoo sanoa vain, että jos rokotteet toimivat oikein hyvin (eli pitävät ihmiset yhä terveempinä), niin ihmiset tarvitsevat n.10-15 prosenttia vähemmän terveydenhuollon palveluja! Ja eikös se olisi ihan hyvä asia? (JOS siis rokotteet toimisivat niin kuin hyväuskoiset hömpät, kuten Gates, haluaisivat uskoa!) ;)

  VastaaPoista
 3. Jos pikkuvauva ei tällä rokotemäärällä jää henkiin ja lähetetään tuhkattuna kotiin, eikö se ole kamalaa???
  http://vactruth.com/2015/02/26/infant-dies-after-8-vaccines/?utm_source=The+Vaccine+Truth+Newsletter&utm_campaign=450707eeeb-02_26_2015_cremated&utm_medium=email&utm_term=0_ce7860ee83-450707eeeb-408208321

  VastaaPoista