perjantai 18. marraskuuta 2011

ROKOTETUTKIMUSTILASTOJEN VIESTI

Tämä Vaatimukset Täyttävä Testi Osoittaa Rokotetutkimuksen Olevan Täysin Petollista

Lähde: http://vactruth.com/2011/11/12/test-standard-vaccine-research-fraud/?utm_source=The+Vaccine+Truth+Newsletter&utm_campaign=b0d40571c1-10_31_2011_top5&utm_medium=email

12.11.2011


Tämä kirja paljastaa rokotusten pimeän puolen! Se on kirjoitettu vuonna 1920: ‘Horrors of Vaccination Exposed & Illustrated; Petition to the President to Abolish Compulsory Vaccination in the Army & Navy’ (= Rokotusten Kauheudet paljastettu & kuvitettu; Pyyntö presidentille lakkauttaa pakkorokotukset armeijassa ja laivastossa).                                                                                                                                      Tri. Charles M. Higgins esittää syvästi järkyttävän kuvan rokotteista, jotka aiheuttavat sairauksia ja vaurioita miehille, naisille ja lapsille. Higgings julkaisi pyyntönsä USAn presidentti Woodrow Wilsonille saadakseen pakolliset rokotukset loppumaan ja yrittäen tosissaan tehdä lopun hallituksen vastuuttomasta taktiikasta, joka tuhoaa ensimmäisen Maailmansodan veteraanien elämät.

 • Sivulta 79 paljastuu tarkat menetelmät, kuinka rokotteet saatiin aikaan!
 • Sivulta 97 paljastuu järkyttävä rokotteilla tehty joukkoteurastus!
 • Sivu 108 osoittaa, kuinka sairaita lehmiä käytettiin rokotuksissa!

      Lataa tämä kirja TÄSTÄ:http://products.vactruth.com/vaccine-horrors-exposed/

                                   *****

Apinoita käytetään julmissa rokotetutkimuksissa.

Kun havaitsin, että rokotteiden valmistajat käyttivät siittiöitä tuhoavia kemikaaleja ja hermoja myrkyttävää elohopeaa sikainfluenssarokotteessa joitakin vuosia sitten vuoden 2009 ´pandemia´-epidemian aikana, minulle heräsi yksi kalvava kysymys: “ Testataanko lapset, että nähtäisiin aiheuttavatko rokotteet neurologisia vaurioita ja miten ne tapahtuvat? Jos haluat kuulla vastauksen, jatka lukemista.

Osoittautui, ettei ollut olemassakaan mitään lapsille tehtäviä testejä.

Tiedän, että minulla oli siten erityinen syy olla kasvotusten ja haastatella tohtoria, joka teki rokotetutkimusta. Hän oli melko välttelevä vastatessaan varsinkin rokoteturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Miksi? Koska… 

Rokotteet AIHEUTTAVAT neurologisia vaurioita

Ole hyvä ja pidä mielessäsi tämä asia: rokotteet aiheuttavat neurologisia vaurioita. Esimerkiksi eräässä tapausselostuksessa lapsi sai kallohermon halvauksen saatuaan MPR-rokotteen. Tutkijat totesivat: “MPR virukset ovat neurotrooppisia  viruksia, [ viruksia, jotka tulehduttavat hermosolut]. Joten, vaikka rokotteet tehdään heikennetyistä elävistä viruksista, rokottaminen voi aiheuttaa neurologisia sairauksia.” http://www.ijponline.net/content/36/1/59

Entäpä ne noin 4,000 vaurioita, jotka sikainfluenssarokotteet saivat aikaan vuonna 1979? Noista vaurioista aiheutuneet kustannukset nousivat joidenkin raporttien mukaan yli 3.5 MILJARDIIN U.S.A.n dollariin. http://www.dailymotion.com/swf/x9mh9f

Ymmärrätkö nyt, miksi monet rokotevauriot pyyhkäistään maton alle? Erehdyksen myöntäminen tulee kalliiksi! Tässä artikkelissa tulen paljastamaan pian “Gold Standard”-testin, jonka avulla voidaan testata eläviä viruksia sisältävien rokotteiden aiheuttamat neurologiset vauriot.

Rokotteiden aiheuttamien kuolemien ja haittojen huomiotta jättäminen

Se, mitä tulet seuraavassa löytämään, on., että testaukset tehdään injektoimalla elävää viraalia rokotetta apinoihin, ja näin määritetään aiheuttavatko nämä rokotteet neurologisia sairauksia. Jos apina kuolee 48 tunnin kuluessa pistoksesta, kuoleman syyksi merkitään non-specific cause (= epäspesifi syy) ja eläin voidaan korvata (katso alta). Mitä? Jatka lukemista.  

Se tuntuu melko epäuskottavalta uskoa, että tutkivat tiedemiehet jättävät kuoleman huomioimatta — jopa eläinkokeen tutkimuseläimellä — sen jälkeen, kun siihen on pistetty biologisesti vaikuttavaa ainetta. Mutta juuri näin “the gold standard”- testauksessa eläville virusrokotteille tehdään.

Mikä on tämän informaation lähde? Eipä mikään muukaan kuin farmaseuttisille lääkkeiden testauksillle vaadittavat, vaatimukset täyttävät standardit, jotka ohjeistetaan European Pharmacopeia, 5th Edition´issa.

Otsikon: Methods of Analysis, 2.6.18 – Test for neurovirulence of live virus vaccines, alta löytyy seuraavaa tietoa:
 • “Jokaiselle apinalle ei injektoida enempää kuin 0.5 ml tutkittavaa ainetta kummallekin (aivo)puoliskon thalamus-alueelle, jos ei ole toisin määrätty”
 •  “Injektoidun viruksen määrä jokaiselle apinalle ei saa olla alhaisempi kuin ihmisille suositeltu yksittäinen rokoteannos.”
 •  “Rokotettujen apinoiden saamia halvausoireita ja muuta näyttöä neurologisista vaikutuksista seurataan 17 – 21 päivän ajan; kontrolliapinoita seurataan sama aika ja lisäksi 10 päivää.”
 •  “Eläinten, jotka kuolevat 48 tunnin kuluessa injektion jälkeen, katsotaan kuolleen ´non-specific causes´, ja ne voidaan korvata uusilla. Testi ei ole pätevä, jos: enemmän kuin 20 prosenttia rokotetuista apinoista kuolee tästä  ´nonspecific´-syystä;”
 •  “ Koeapinoiden rokotushetkellä kontrolliapinoilta otetut seeruminäytteet sekä niiltä 10 päivää koeapinoiden kuoleman jälkeen otetut näytteet osoittavat joko liikkellä olevan  viruksen infektiotyypin, joka tutkitaan, tai tuhkarokkoviruksen.”
 •  “Havainnointijakson lopussa tehdään ruumiinavaus ja kudospatologiset tutkimukset aivojen sopivista alueista, jotta saadaan näyttö keskushermostovaikutuksista.
 •  “Aineisto otetaan testissä huomioon, jos ei ilmene mitään odottamatonta kliinistä tai kudospatologista näyttöä keskushermostollisista yhteyksistä, jotka voitaisiin lukea rokotteen sisältämästä viruksesta johtuviksi.” [osuudet kirjoittajan]
Lähde: Methods of Analysis
2.6.18 – Test for neurovirulence of live virus vaccines
EUROPEAN PHARMACOPOEIA 5th Edition

2.6.18. TEST FOR NEUROVIRULENCE OF LIVE VIRUS VACCINES
01/2005:20619


Miltä kuulostaa? Tässä tulee shokeeraava totuus…

Teidän lapsillenne tehdään varsinaisia kokeita 

Vanhempana sinä voisit yksinkertaisesti tässä tilanteessa poistua ja jättää tämän tiedon huomioimatta. Mutta eikö vanhempien, lääkäreitten, hoitajien, terveysviranomaisten, koulupiirien ja median pitäisi esittää joitakin kysymyksiä?

Esimerkiksi seuraava jysäys lausuu, “Injektoidun viruksen määrä jokaiselle apinalle ei saa olla alhaisempi kuin ihmisille suositeltu yksittäinen rokoteannos.

Pysähdytäänpä tähän hetkeksi.

Yleensä rokotteita ei anneta vain yhtenä yksittäisenä rokotteena, vaan useamman rokotteen yhdistelmäannoksena, eli 3:a eri tulehdustautia kerralla, kuten MPR- ja PDT-rokotteina.
Kun rokotetta testataan, ne testataan yksitellen, eikä koskaan yhdistelmänä, kuten lääketehtaiden rokotuskäytäntö yleisesti on. Todellisuudessa lapsille annetaan paljon enemmän kuin yksittäinen annos elävää viraalia rokotetta.  Ne tunnetaan kolmoisrokotteina. Lisäksi kolmoisrokotteita voidaan yhdistellä muihin rokotteisiin.

Kolmea elävää viruslajia: tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko yhdessä MPR-rokoteannoksessa.

Yksi annos Hepatitis B-rokotetta:
 • Yksi annos rotavirusrokotetta
 • Yksi annos  vesirokkorokotetta
 • Yksi annos influenssarokotetta
The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) suosittelee usein, että lapset saavat useita eläviä viruksia sisältäviä virusrokotteita yhdellä kertaa. http://www.cdc.gov/vaccines/recs/schedules/downloads/child/0-6yrs-schedule-pr.pdf

Kuinka moni lastenlääkäri tai terveydenhoitaja suostuu ottamaan verikokeita tai tekemään täyden neurologisen tutkimuksen ennen ja jälkeen rokotuksen? Tosiasiassa ei kukaan. http://www.youtube.com/watch?v=oJ1Tqx1YpYY

Kuvittelepa seurauksia, jos lapset tutkittaisiin ennen rokotuksia. Se olisi seulontaprosessi, jossa tutkittaisiin mitokondrioitten taipumuksia, joihin rokotukset vaikuttaisivat, kuten esim. Hannah Poling´in rokotevaurio-tapauksessa, ja joihin rokotetuomioistuimen määräämät tutkimukset viittasivat. Hannah’in valitettavan rokotusvaurion käyrän pitäisi olla opiksi lääketieteilijöille, jotka rokottavat lapsia useilla rokotteilla samanaikaisesti yhdellä käyntikerralla.  Ehkä he haluavat jättää huomioitta tämän samoin kuin koeapinoidenkin tapauksessa.

Yhteenveto

Johdonmukaisesti lääkärit ja mediat kertovat vanhemmille, että rokotukset ovat vaarattomia. Lisäksi kerrotaan tarinaa, että haittavaikutuksen mahdollisuudet ovat vähäisiä jos niitä on ollenkaan. Kuinka lääkärit itseasiassa tietäisivätkään, koska ´kuolleiden apinoiden ei anneta puhua´? Tutkimuksen mukaan on aika  selvää, että rokotteet aiheuttavat neurologisia vaurioita.

Useat erehdykseni luottaa lääkärikuntaan ovat opettaneet minua kysymään vaikeita kysymyksiä. Olen rokotevaurioituneen lapsen vanhempi. Vanhempien pitää tietää tämä salattu ja julkistamaton tieto ENNEN KUIN he antavat kenenkään rokottaa heidän lapsiaan. - Annahan kun kysyn: ”Luettuasi tämän: onko tämä ´turvallista´ tiedettä”? 

Ole hyvä, ja levitä tätä ystävillesi ja herätä näin ihmisiä!

Lähteet:
Methods of Analysis  2.6.18 – Test for neurovirulence of live virus vaccines. EUROPEAN PHARMACOPOEIA, 5th Edition.
http://vactruth.com/2009/09/11/ingredients-found-in-spermicides-cleaners-and-cosmetics-along-with-thimerosal-and-squalene-present-in-experimental-h1n1-vaccine/
http://www.ijponline.net/content/36/1/59
http://www.dailymotion.com/swf/x9mh9f
http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM093833
http://www.cdc.gov/vaccines/recs/schedules/downloads/child/0-6yrs-schedule-pr.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=oJ1Tqx1YpYY

                                 * * * * *

 Ovatko USAn influenssarokotustilastot luotettavia?

USAn liittovaltion terveysvirasto CNC ei ole hyvä rokotustilastoissa tai matematiikassa

Äskettäisessä artikkelissa nimeltään Flu vaccine statistics don’t add up(= Influenssarokotetilastot eivät täsmää), jonka on kirjoittanut J. L. Craig, BSN, PhD, moititaan influenssatilastoja räikeästä tulkintavirheestä, jonka teki kukas muukaan kuin itse USAn Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Joten mitäs muuta uutta? (http://www.bclocalnews.com/opinion…)

Siteeraten tilastoja, jotka on äskettäin julkaistu Lancet –lehden artikkelissa (thelancet.com/journals), influenssarokotukset estävät influenssan vain 1,5:llä aikuisella 100:sta, mutta CDC on sitä mieltä, että on todistettu, että influenssarokotteett toimivat ja ovat 60%:sesti tehokkaita. Haloo! Mitä he narraavat? Mitä tapahtui 98.5 prosentille niistä, jotka rokotettiin influenssaa vastaan ja joille se ei luultavasti tehnyt mitään mega-analyysin mukaan?

Tämän lyhyen, mutta valaisevan artikkelin siitä, miten CDC ja mahdollisesti myös muut hallituksen terveydenhuollon viranomaiset sotkeutuvat selittämään rokotustilastoja, pitäisi ihmetyttää lasten vanhempia – ja jokaista muutakin: eli tämä liittovaltion johtajien ja Big Pharman kehitelmä väestötilastoista, tosiasioista ja rokotteiden turvallisuus- ja tehokkuustutkimuksista.                              


1 kommentti:

 1. Kiitos taas mainiosta ja todellakin valaisevasta kirjoituksesta! Tuo rokotebusiness on kyllä niin järkyttävää!

  VastaaPoista