tiistai 19. kesäkuuta 2012

VALVOVA ELINTARVIKE - JA LÄÄKEVIRASTO ?


 "  FDA  aikoo  koko  maailman  terveysviranomaiseksi

   Yhdysvaltain Elintarvike- ja lääkeviranomainen FDA (Food and Drug Administration) ilmoittaa huhtikuussa julkaisemassaan raportissa, Global Engagement Report´issa, ottaneensa tavoitteekseen tulla koko maailman terveysviranomaiseksi, joka suojelee niin omien kansalaisten kuin koko maailmankin terveyttä sitä uhkaavilta vaaroilta.
   FDA:lla on toimistot Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Lähi-Idässä. Se kertoo nyt vahvistavansa kansainvälistä toimintaansa muun muassa varmistaakseen, että USA:han tuotavat elintarvikkeet, lääkkeet ja lääketieteelliset laitteistot täyttävät samat turvallisuus- ja laatuvaatimukset kuin USA:ssa valmistetut. (Lähde: FDA)"
   Artikkelin lähde: Proviisori-lehti 2/2012


 ->  Onko  ihmisten  terveys ja  hyvinvointi  sekä   aito  tiede  etusijalla  asioista  päättävillä viranomaisilla?  

   Voimmeko luottaa täydellisesti FDAhan? Myöskin, jos siitä tulee ainoa eettiseen  ja ”näyttöön perustuvaan"  aitoon tieteelliseen asiantuntemukseen perustuva  maailmanlaajuisen päätäntävallan omaava viranomainen, kuten sen oletetaan tekevän? 

     Kuka tällöin valvoo tätä päättävää elintä ja sen toimia? 
–> Tuleeko FDA:sta uusi jäsen  siihen teollisuuden ja markkinatalouden tukemaan suureen joukkoon, joka vain itse valvoo  itseään? Se on jo luovuttanut esim. Monsantolle ja rokotevalmistajille niiden omien tuotteiden valvonnan (ja joskus myös vastuuvapauden).

   Voimmeko tehdä näin?  Jopa luettuamme tämän viraston tekemistä päätöksistä, koskien esim. elintarvikelisäaineita, rokotteita, geenimanipulaatiota, lääketieteellisiä laitteita sekä lääkkeitä?  Fda´n järjestämät hyökkäykset luomutuotantoa ja luontaisalan kauppoja vastaan ovat tuiki yleisiä USAssa tänään.

    Perehdy myös tarkoin juuri nyt Gary Null´in, Ph.D. julkaisemaan englanninkieliseen tietoiskuun FDAn myytillisestä kultista nimeltään:

World Premiere: Gary Null - War on Health: The FDA's Cult of Tyranny   osoitteessa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&

Gary Null´in esipuhe alkaa n. kohdasta 53: ...

Video alkaa kohdasta 1:17.15

 

World Premiere: Gary Null - War on Health: The FDA's Cult of Tyranny:        esipuhe: https://www.youtube.com/watch?v=3C2MleXaayY


" Mitä järjettömämpi jokin kultti on,
sitä useammat ihmiset yrittävät  vakiinnuttaa sen pakolla."
Jean-Jacques Rousseau


"Kun lopultakin pääset totuuden jäljille, huomaat sen olevan melkein aina jotain 
paljon pahempaa kuin synkimmät visiosi ja pelkosi ikinä."
Hunter S. Thompson1 kommentti:

  1. Miksi FDA´ta ( = Food and Drug Administration) pitäisi todellakin rankaista?

    Viraston hyväksymien lääkkeitten aiheuttamia kuolemia kertyy yksinomaan USA´ssa vuosittain yli 100 000 tapausta. Varsinkin antikoagulanttihoidot = verenohennuslääkkeet (mm.varfariini = rotanmyrkky) ovat suurin kuolemia aiheuttava lääkeryhmä, jonka itse FDA nettisivullaan myöntää.

    http://jonrappoport.wordpress.com/2014/05/16/why-the-fda-should-be-charged-with-murder/

    VastaaPoista