lauantai 14. syyskuuta 2013

Millainen on lääketehtaan vastuu??


BIG PHARMALLA EI OLE MITÄÄN VASTUUTA ROKOTTEILLA TUHOAMISTAAN LAPSISTA  

Lähde:  Big Pharma Faces No Risks for Devastated Children'Rob Schneider antaa äänensä tälle nerokkaalle 5 minuuttia kestävälle videolle, joka osoittaa totuuden USA´n rokotetuomioistuimesta. Tämä on lumoava ja silmät avaava, selkeästi dokumentoitu totuus siitä, ettei ole olemassa mitään tuomioistuinta, joka käsittelee rokotevaurioita; että rokotuksista vaurioituneilla on mitättömän pieni mahdollisuus saada korvausta; että USA omistaa itse rokotteiden patentit; ja että voi esiintyä pientä epäilyä siitä, että rokotteet olisivat ensisijainen syy kroonisten tautien kiihtyvän epidemian takana. [5:20]'-- Gaia Health

 http://www.youtube.com/watch?v=6S1-LgYyjQg


VIDEON suomennos: 
Rokotteet aiheuttavat autismia! Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana rokotevalikoima on kolminkertaistunut ja USAn autismilukemat ovat nousseet pilviin : 1/10 000 - 1/50 . Tusinat tutkimusraportit osoittavat, että kyllä: rokotteet ja autismi ovat yhteydessä toisiinsa.

1986  National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA) (= kansallinen lasten rokotusvaurioasiakirja, -laki) hyväksyttiin kongressissa farmaseuttisen teollisuuden lobbauksen seurauksena.  Se suojelee lääkeyhtiöitä  vastuuvelvollisuudesta valmistamiensa rokotteiden aiheuttamista vaurioista ja kuolemista.

 Rokotteet, jotka liittovaltion hallitus on hyväksynyt, ovat väistämättä turvattomia.

Jotta tämä Big Pharman suojeleminen tulisi selvemmäksi, katsotaanpa Eric´iä , lasta joka kärsii rokotteen aiheuttamasta autismista. Jos Eric´in vauriot johtuisivat muista farmaseuttisista tuotteista kuin rokotuksista, hänen vanhempansa voisivat syyttää valmistajaa siviilituomioistuimessa, nimittäen sitä tavanomaiseksi lailliseksi prosessiksi esittämällä asiakirjat tuomarin, valamiehistön , yksityisen asianajajan, laillisen puheenjohtajan julkiseksi katsastettavaksi  . Mutta kun on kyse Eric´in kaltaisista lapsista  NCVIA sanoo EI!


”Auttakaa meitä!”
 - Sen sijaan että syyttäisivät  suoraan farmaseuttista yhtiötä,  Eric´in vanhempien kaltaisten vanhempien  on tehtävä anomus Department of Health and Human Services (=DHHS)´ille (= Terveyden ja ihmisten palveluiden osasto) eikä rokotetuomioistuimelle, ja jos liittovaltion  terveysviranomaiset arvelevat, että korvausta voisi saada, tapaus osoitetaan erityiselle USAn valitusasiain tuomioistuimelle. Monet uskovat tämän olevan rokotetuomioistuin, mutta tosiasiassa tämä ei ole lainkaan tuomioistuin, vaan ennemminkin apujärjestelmä, jolla perhe pyytää hallitusta auttamaan heidän lapsensa rokotteesta aiheutunutta tilannetta ja pyytää korvausta lapsen hoitoon. 

Nämä ovat joitakin shokeeraavia tosiasioita ns. rokoteoikeudenkäynnistä.  Lääketeollisten yhtiöiden ei tarvitse osallistua oikeudenkäyntiin ollenkaan. Veronmaksajat maksavat kaikki haittavaikutukset. US. Department of Justice (= USAn oikeusosasto) toimii hallituksen lakimiehenä antaen näin ajattelemisen aihetta siitä, mihin veronmaksajien puolustukselle tarkoittamat rahat oikeasti menevät. 

Perheille puolestaan maksetaan korvauksia omaisuuden hallintajärjestelmästä, jota jaetaan DHHS´stä, jonka historia osoittaa rankaisevan kantajien asianajajia alentamalla huomattavasti heidän vahvistettuja korvauksiaan ja odottaen jopa enemmän kuin vuosikymmenen ajan ennen kuin maksavat heille.  

Ja tämä jättää monet perheet ilman mitään lain vaatiman edustajan apua. Ei ole olemassa mitään määräystä lakiasiakirjojen esittämisestä. Täten mahdollisista  rikoksista syyttävät todisteet  pysyvät piilossa rokotevalmistajien kätköissä.  

- Uh, mitkä dokumentit?
Useimmat asioista kuulemiset ovat kielletyllä alueella. - Ei yleisöä. – Ei raportointia.  Ei ole tuomaria eikä valamiehistöä. - Pysykää poissa!

´Erikois-oppimestari´, jonka on nimittänyt  USA´n liittovaltion oikeus, valitsee sekä kuulemisten ulkopuolella että niiden päätösten julkaisemisen, jotka siten voivat rajoittaa objektiivisten valamiesten päätöstä. 

Laillista puheenjohtajaa rajoitetaan, joten ohjelmalla päädytään täysin vastakkaiseen päätökseen. Ja Bailey Banks-pojan tapauksessa erityinen ´mestarisääntö´ oli, että pojan  autismin oli todellakin aiheuttanut MPR-rokote.  Kuitenkin myöhemmissä tapauksissa erityinen ´mestarisääntö´ oli, etteivät rokotteet aiheuta autismia! - Kuitenkin liittovaltion korvauspooli on korvannut 83 autismitapausta.

Aivan uskomatonta kyllä, DHHS omistaa rokotteiden patentit
- Paljastamattomia Eturistiriitoja!
  - Kun nämä rokotteet lunastetaan, tämä laitos hyötyy. Eric´in äidin mukaan: ”Hallituksen asianajajat puolustavat hallituksen ohjelmaa käyttämällä hallituksen rahoittamaa tiedettä, josta ovat päättäneet hallituksen byrokraatit, jotka yrittävät säilyttää työpaikkansa hallituksessa. Eric´in kaltaisilla lapsilla ei ole ollut koskaan mahdollisuutta." 

NCVIA kannusti rokotevalmistajia kehittämään uusia rokotteita ja klobbasi vimmatusti CDC´tä lisäämään uusia rokotteita USAn rokotusohjelmaan. Seurauksena tämän päivän vauva  saa 6 kuukauden ikäänsä mennessä enemmän rokotteita kuin hänen äitinsä oli saanut siihen mennessä, kun hän valmistui lukiosta. 

Ihmeellistä  kyllä,  ei HHS eikä kongressi ole koskaan tutkinut niitä mahdollisesti valtavan voimakkaita terveysvaikutuksia, joita tällä rokotusten hyökyaallolla on ollut  lapsillemme. Tänä päivänä yli puolet (50%)  kaikista yhdysvaltalaisista lapsista  sairastaa kroonisia sairauksia ja invaliditeettejä.  Ja marraskuussa 2012  kongressin järjestämässä kuulemisessa CDC´n toimihenkilöt  epäonnistuivat  löytämään ainotakaan tutkimusta, joka tukisi rokotteiden turvallisuusväitteitä. 

Nyt kongressi suunnittelee liittovaltion kuulemisia  tulevista tutkimuksista  koskien rokotevaurioiden korvausohjelmaa (=Vaccine Injury Compensation Program ).

Seuraava kuulemiskierros aloitetaan marraskuussa 2013.

 Jos sinua kauhistuttaa tämä uskomaton asioiden hoito, kirjaudu postituslistallemme osoitteessa: canaryparty.org.  ja saattaamaan  hallituksemme vastuuseen rokotteiden turvallisuudesta  ja saada oikeutta rokotteilla vaurioituneille lapsillemme.


JULKAISIJAN HUOMAUTUS: Tämä on hämmästyttävän selkeän lyhyt esitys - kiitos sen jakamisesta Heidi, Gaia Health´ista!

1 kommentti:

  1. 12.3.2014 kuolleen Heidi Stevensonin blogi on nyt loppunut, eikä lähteen linkki siksi enää avaudu. - Häneltä olen saanut lähteet useaan blogissani julkaisemaani kirjoitukseen.
    Todellinen asioihin perehtynyt henkilö on nyt poissa. -> Tässä linkki hänen muistokseen kirjoitettuun artikkeliin:

    http://www.activistpost.com/2014/03/remembering-heidi-stevenson-of-gaia.html

    VastaaPoista