lauantai 8. helmikuuta 2014

Narkolepsia-luvut kasvavat


Narkolepsiaan sairastuneet haastavat Big Pharman Britanniassa

Lähde:  http://www.thehealthierlife.co.uk/natural-health-articles/news-views/narcolepsy-sufferers-take-big-pharma/

Date: 18. 11. 2013
Keywords: , ,


Viime viikolla kerroin teille uudesta tutkimuksesta, joka paljasti kuinka lääkärit ja tutkijat, joilla on yhteyksiä lääketeollisuuden yhtiöihin, paisuttelivat vuoden 2009 sikainfluenssa -´pandemian´ vaaroja. Nämä tutkijat esittävät myös, että nämä ylilyönnit tehtiin lääkkeiden ja pikaisesti tehtailtujen ja testaamattomien Big Pharman (raa´asti sanottuna yhdessä yössä) kehittelemien  rokotteiden  myynnin edistämiseksi sikainfluenssapelon vanavedessä.  
Mainitsin myös, että nämä haittavaikutusten vaivaamat lääkkeet ja rokotteet ovat saattaneet monet ihmiset   alttiiksi pysyville terveysongelmille, ja yksi näistä on  neurologisesti heikentävä sairaus: narkolepsia.


Kuka maksaa kustannukset?

Narkolepsia on tila, joka aiheuttaa ylenmääräistä uneliaisuutta ja vakavaa potilaan unen hajoamista ja ongelmia jokapäiväiseen elämään, ja joissakin tapauksissa taudista kärsiville kehittyy vastaava tila nimeltään katalepsia, joka johtaa täydelliseen lihaskontrollin menettämiseen.  

Aiemmin tänä vuonna, syyskuussa, Iso-Britannian hallitus myönsi, että näyttöä löytyy sille, että sikainfluenssarokote saattaa aiheuttaa narkolepsiaa.  Health Protection Agency´n kokoama näyttö arvioi, että noin 1 lapsi 55,000 rokotetusta lapsesta — tai noin 20 kaiken kaikkiaan Iso-Britanniassa  — on voinut saada narkolepsian.

Nyt 38´n ihmisen brittiläisryhmä on nostanut kanteen GlaxoSmithKline´a (GSK)   — Pandemrix-sikainfluenssarokotteen valmistajaa vastaan  — koska rokotteen saaneet ovat sairastuneet narkolepsiaan.
Tätä, pääasiassa lapsiryhmää edustavat lakimiehet sanovat, että jokaisen tulisi saada jopa £1 miljoonan korvaukset. Jos kuitenkin ajateltaisiin GSK´n laskevan nämä korvaussummat yhteen, niin miettikääpä  uudestaan.

Todellisuudessa saavat veronmaksajat pulittaa nämä summat, koska vastuuvapautussopimuksessa  GSK´n ja Department of Health´in välillä määrätään, että mitkä tahansa Pandemrix-rokotteesta johtuvat  korvauskanteet ja kulut tulee hallituksen maksaa.  

Eräs GSK´n puhemies sanoi hallituksen sopineen "hoitavansa ja jakavansa vastuun kaikista oikeudellisista kanteista" koskien ilmenneitä  "ennennäkemättömiä" määriä nopeutettuja sikainfluenssa´pandemiaa´ vastaan järjestettyjä rokotusohjelmia.   

GSK lisäsi, että potilasturvallisuus on ykkössijalla tärkeysjärjestyksessä ja että he tutkivat aktiivisesti, kuinka narkolepsia on syntynyt ja kuinka Pandemrix-rokote on saattanut vaikuttaa yhdessä muitten riskitekijöiden kanssa sairastuneisiin henkilöihin.    

Potilasturvallisuuttako? Hölynpölyä!

Alunalkaenkaan ei ollut olemassa mitään ´pandemiaa´. Tosiasiassa koko Sika-Influenssa-farssi ei ollut mitään muuta kuin tehokkaasti liioiteltu ´terveydellinen kriisitilanne´, jonka tarkoituksena oli pelotella jokaikisen planeetalla elävän henkilön elämää tarkoituksena myydä kaikille vaarallisia lääkkeitä ja rokotteita... Ajattelivatko Big Pharma ja sen sydänystävät ´potilasturvallisuutta´ silloin, kun he alkoivat tyrkyttää ´käärmeöljyään´? Arvaanpa ´etteivät´.  

Entäs kuka maksaa tämän viheliäisen huijauksen hinnan? Potilaat. Meidän lapsemme.

On naurettavaa, että ´potilasturvallisuus´-korttia pelataan aina näitten lääkeskandaalien seuraamusten yhteydessä. Lyön vetoa siitä, että harkitsevatko nämä lääketeollisuuden yhtiöt potilasturvallisuutta kehitellessään lääkkeitään, ja jos ajattelevat, niin heillä ei olisi paljoakaan myytävää.   

Tosiasia, että vahingonkorvaussopimus allekirjoitettiin hallituksen ja näiden häikäilemättömien surkimusten välillä, on selvä merkki siitä, että ´potilaitten´ turvallisuutta vaarannettiin alusta alkaen, ja tämä kyllä tiedettiin.  .
Joten, meitä ei ainoastaan huiputeta, kun käännymme valtavirran (ja hallituksemme!) puoleen saadaksemme lääketieteellistä apua, vaan meitä huijataan myös, kun asiat menevät pieleen niitten lääkkeitten suhteen, joita meille annetaan, sillä veronmaksajien rahoja käytetään vahingonkorvausten maksuun.  Puhutaan rahan kierrättämisestä.

Eräs Department of Health´in puhemies sanoi: "Olemme tietoisia tästä valituksesta ja työskentelemme  asian tarkastelemiseksi GlaxoSmithKline´n kanssa  mahdollisimman nopeasti." ...  Älkäämme pidätelkö henkeämme! Olen varma, että tätä valitusta ei tulla käsittelemään yhtä pikaisesti eli samalla tavalla kuin silloin, kun GSK kehitteli Pandemrix-rokotettaan .... 


Pitäkää mielessä, että kaikki tämän email´in materiaali on tuotettu ainoastaan tiedoksi. Emme puhu kenenkään henkilökohtaisesta tilanteesta. Olkaa hyvä ja kysykää neuvoa omalta lääkäriltänne ennen kuin toimitte minkään tämän artikkelin sisältämän neuvon mukaan. 

Lähteet, Sources:
Legal bid over swine flu jab link to narcolepsy, published online 13.11.13, telegraph.co.uk
 
 
                                                                  * * * * *
 Britteinsaarilla maksetaan korvauksia sairastuneille. Sairastumisuhka narkolepsiaan vielä moninkertrainen:
 http://www.wddty.com/uk-government-pays-out-60m-damages-for-swine-flu-vaccine.html
 
Kannattaa tutustua myös seuraavaan artikkeliin: Rokotatko tämänkin jälkeen itsesi ja lapsesi: http://elamakasissamme.blogspot.fi/2011/05/rokotatko-tamankin-jalkeen-itsesi-ja.html  ja kaikkiin sen takaa löytyviin linkkeihin.  - Täältä löytyvät linkit mm. Ruotsissa sekä Suomessa tehtyihin narkolepsia - Pandemrix-rokote-tutkimuksiin.

Influenssarokotuksista ja niiden taustoista sekä influenssista ´johtuneiden´ kuolemien tilastoinneista: http://www.huffingtonpost.ca/lawrence-solomon/death-by-influenza_b_4661442.html?utm_hp_ref=tw  
 
Suomalainen lääkäri Karin Munsterhjelm-Ahumada kirjoitti 20.3.2012 :" Terveysauktoriteetit myöntävät nyt, että sikainfluenssarokotteet aiheuttivat vakavia haittavaikutuksia: Pandemrix ja narkolepsia.  http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/04/pandemrix-ja-narkolepsia.html
http://orthomolecular.org/resources/omns/v08n10.shtml
 
Englantilainen poika saa korvausia sairastuttuaan narkolepsiaan Pandemrix-rokotteesta:  http://edgytruth.com/2015/07/14/flu-shot-causing-severe-narcolepsy-in-children/
 
 https://www.youtube.com/watch?v=6gAzAoCqJwY&feature=share
 
 http://yle.fi/uutiset/vaccine_expert_doctors_withheld_narcolepsy_symptoms/5617690
 
 http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/narkolepsialaakarit-partisen-vaitteet-perattomia-6079887

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti