lauantai 25. tammikuuta 2014

Hänen lapsensa kuoli rokotuksiin

Miltä tuntuu äidistä, kun hänen vauvansa kuolee rokotteiden seurauksena ja hän kuulee lääkäreiltä, hallitukselta ja mediasta, että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita?

Kirjoittanut  Stephanie Messenger
naturematters.infoTämä on minun matkani….

En voi sanoa luottaneeni rokotuksiin. En tiennyt niistä mitään, annoin ne kuitenkin. Etkö sinäkin tee niin?  Teet sen, mitä lääkärit ja lastenklinikat sanovat ja mitä vanhempasi ja media neuvovat sinua tekemään. No niin tein minäkin, kyselemättä tai ajattelematta sen enempää. Hetken kuluttua poikani saatua rokotteensa hän alkoi kirkua. Tätä jatkui melkein koko päivän ja silloin kun hän ei kirkunut hän itki. Tämä oli epätavallista, sillä hän oli tyytyväinen, rauhallinen vauva, joka pyörähti vatsalleen jo 8-viikkoisena ja päästeli ääniä heti äitinsä nähdessään. Lääkäri sanoi minulle, että hänen reaktionsa olivat ´normaaleita´ ja hän olisi OK muutaman päivän kuluttua rokotuksista.  
Ensimmäisen päivän mentyä rokottamisesta hän oli melkein kunnossa ja vain vähäistä ärtymystä ja levottomuutta oli havaittavissa. Kun oli kulunut viikkoja, hänen kehittymisensä jatkui ja kaikki tuntui olevan OK. 
4-kuukautisena vein hänet tunnollisesti hänen seuraaviin rokotuksiinsa.Tällä kertaa hän kiljui kovempaa enkä pystynyt ollenkaa lohduttamaan häntä. Yritin imettää häntä, mutta hän oksensi sen pois ja kiljuminen jatkui yhä. Hän ei ollut koskaan oksentanut, ei milloinkaan. Kun hän oli oksentanut 2 syöttökertaa, soitin lääkärille  mitä tapahtui ja hän pyysi lopettamaan rintaruokinnan ja antamaan hänelle vain mehua. Vähän mehua pysyi sisällä, mutta hän oksensi yhä usein. 
Seuraavana päivänä soitin lääkärille ja kerroin, että uskoin rokotusten saaneen aikaan tämän, mutta hän sanoi ´se on vain sattumaa´, mutta pyysi tuomaan hänet tarkastettavaksi. Tein niin. Hän ohjasi minut erikoislääkärin luokse. Odottaessani hänen tapaamistaan muutamia päiviä poikani alkoi reagoida oudosti. Hän alkoi köyristää selkäänsä ja itkemään kivusta. Hän oli jäykkä kuin lauta. Hänen silmänsä kääntyivät ympäri. Hänellä ei ollut kuumetta. Hän alkoi myös tutkista vaikka ei ollut kylmä. (Myöhemmin sain lääkäriltä tietää, että nämä olivat kouristuskohtauksia.) Oksentelu jatkui ja klinikan sairaanhoitaja vakuutti minulle, että rintaruokinta piti lopettaa. Poikani oksensi myös korvikkeen. Tuli hyvin pelokkaaksi.
Menimme erioislääkärin tapaamiseen ja hän otti verinäytteitä ja sitten meidän piti niitä odottaa. Vauvan oireet jatkuivat ja monien päivien kuluttua saimme tietoa erikoislääkäriltä, että vauva oli allerginen vehnälle. Lopetin viljan antamisen, jonka olin aloittanut joitakin viikkoja aikaisemmin, mutta mikään oire ei hävinnyt. Myöhemmin asiaa ajateltuani muistin, että antamani vilja olikin ollut riisiä.)
Päätin muuttaa isoon kaupunkiin saadakseni enemmän apua. Kerran tapasin siellä lääkärin ja poikani pääsi heti moninaisiin kokeisiin - monet niistä tehtiin nukutuksessa, jotka vaativat tietysti lupani, jossa huomautettiin, että lapseni saattaisi kuolla kokeiden oton aikana. Minua ei opastettu tässä asiassa, mutta allekirjoitin sen tietämättä kaikkea lääketieteellistä erikoissanastoa, mutta jonka tarvitsin saadakseni lapseni taas kuntoon, ja luotin heidän tietävän mitä he olivat tekemässä. 
Tällä kertaa rakas pieni poikani oli pudottanut painoaan eikä mikään, mitä yritin tehdä (lääkärien ja lastenklinkoiden ohjeistusten mukaan) toiminut.
Sairaalassa (hän jäi sinne) kuukausia sitten tehtyjen kokeiden jälkeen meidät kutsuttiin toimistoon ja meille kerrottiin, että " he ´eivät tienneet´ miksi pienokaiseni tila huononi, mutta he arvioivat hänen kuolevan muutaman kuukauden kuluessa."   
Pian sen jälkeen toin lapseni kotiin kuolemaan.
Se oli mielenkiintoista aikaa. Et huomaa asioiden muuttuvan paljoakaan, kun olet jonkunn kanssa joka päivä. Kävin shoppailemassa, eivätkä ihmiset katselleet lastani, vaan katsoivat sen sijaan toiseen suuntaan. Muistan menneeni lihakauppaan ja tilasin mitä halusin. Lihakauppias kieltäytyi ottamasta rahojani kun hänen katseensa jähmettyi katsomaan poikaani. En ymmärtänyt tästä mitään. Ajattelin ihmisten vaan käyttäytyvän oudosti. En  tajunnut kuinka sairaalta hän näytti – juuri sellaisilta kuin nälkääntyneet lapset TV:ssä., joita nyt olemme tottuneet näkemään Afrikan maissa. 
Rakas pieni poikani ei enää kääntynyt ympäri, kontannut tai ryöminyt, itse asiassa hän ei tehnyt mitään muutakaan enää. Hän oli nyt yli vuoden ikäinen eikä ollut kehittynyt viimeisten 4 kuukauden aikana, jolloin hänet oli rokotettu viimeisen kerran. Tosiasiassa hän oli taantunut vastasyntyneen tasolle, vaikka olikin nyt taaperon kokoinen. Kantelin häntä kantoliinassa lähellä sydäntäni ja odotin päivää, jona hän jättäisi minut lopullisesti.   
Kun hänen suustaan alkoi tulla verta enkä voinut nukkua ollenkaan tarpeeksi, katselin häntä. Hänet otettiin taas sairaalaan. Hän kuoli muutama viikko myöhemmin. Rokotukset tappoivat hänet, siitä ei ollut epäilystäkään. Jos hän olisi ryöminyt pesualtaan alle ja juonut samanlaisten raskasmetallien, formaldehydin, vieraitten proteiinien, moninaisten virusten ja monien muiden myrkkyjen sekoitusta, ensiapuhuoneessa sitä olisi kutsuttu myrkytykseksi. Mutta koska se kuitenkin injektoitiin hänen kehoonsa, sitä kutsutaan ´sattumaksi´! Outoa, vai mitä, ja siitä lähtien olen tavannut useita vanhempia, joille on kerrottu samoja tarinoita.  
Meni muutama vuosi ja aloin odottaa toista lasta. Tällä kertaa en aikonut olla miellyttävä. Olin vuosien mittaan tutkinut paljon rokotusasiaa.  Luin tuoteselostuksia ja huomasin, että kaikki seuraamukset oli printattu sinne, joten pahat aavistukseni saivat vahvistuksen lääketehtaalta (tuotteen valmistajalta) vaikkeivät lääkäreiltä.  
Minulle oli valehdeltu ja huolestuneisuuttani hänen rokotuksistaan ei koskaan pantu seurantaan millään tavalla.  Kaikki kiellettiin, ja sokean lääketieteeseen uskomiseni takia en kyseenalaistanut niitä. 
Siitä lähtien olen lukenut satoja kirjoja, jotkut erittäin rohkeiden lääkäreiden kirjoittamia, jotka ovat vaivautuneet tutkimaan huolellisesti tätä aihetta, lukenut lääketieteellisiä julkaisuja ja katsonut joitakin  DVD´tä, jotka ovat tehneet lääkärit, kaikki varoittaakseen vanhempia rokotusten vaaroista. 
Minulla on 3 tervettä, täysin rokottamatonta lasta, joilla ei ole koskaan ollut lastensairauksia. Toisin ovat  heidän rokotetut ystävänsä sairastuneet vakavasti niihin sairauksiin, joita vastaan heidät on rokotettu. Pidin heidän kuntonsa hyvinä ja terveinä käyttämällä luonnontuotteita – luonnonmukaisia ruokia, puhdasta vettä, auringonpaistetta, liikuntaa, riittävää unta ja rakastavaa ja kannustavaa ympäristöä.

Joitakin yksinkertaisia tosiasioita ihmisille tarkasteltavaksi:

1. Japani lopetti pienten lasten rokottamiset ja heidän SID-tilastonsa (= kätkytkuolema) laskivat lähelle nollaa. SID-tapaukset tapahtuvat Australiassa pääasiassa 2´n, 4´n ja 6´n kuukauden iässä  – sattumaltako – arvelen, että ei, sillä jotkut ovat ehdottomasti rokotuksista johtuvia kuolemia!
2. U.S.A. on maksanut miljardien dollarien edestä rokotevauriokorvauksia. Miksi lääkärit täällä kieltävät tämän tapahtumisen  –  pelkäävätkö he, että heidät haastetaan oikeuteen? 
3. Ei ehdottomasti ole mitään TIETEELLISTÄ NÄYTTÖÄ siitä, että vasta-ainetason nousu vastaa puolustuskyvyn nousua. Todennäköisesti lääkärit haluavat tieteellistä todistetta näistä reaktioista, mutta kuitenkaan ei ole mitään tieteellistä testiä, joka osoittaisi kohonneen vasta-ainetason lisäävän vastustuskykyä.

On todistettu, ettei vastustuskyky lisäänny. Koska useimmat hinkuyskätapaukset ilmenevät rokotetuilla, kuten nyt tapahtuneessa epidemiassa.
Minua surettaa tietää, on olemassa tuhansia vaurioituneita, invalidisoituneita tai menetettyjä vauvoja joka vuosi, eikä heillä ole äänioikeutta nousta vastustamaan mahtavaa lääketeollisuutta ja sitä, mitä tämä teollisuus on nyt - tuskin ainakaan mikään lääketieteellinen ammattikunta. 
Tutkikaa kaikki tarkkaan määritelmät turvallisuudelle ja tehokkuudelle. Huomaat pian, että ne eivät ole sellaisia kuin lääkärit ja lääketehtaat sanovat ja haluavat meidän uskovan. Koska meillä on järjestelmä, joka kieltää ja mitätöi rokotteista johtuvat haittavaikutukset ja juuri siihen sairauteen sairastumisen riski on olemassa, emme todellakaan saa tietää todellista haitta-/hyötysuhdetta. Mutta muistakaa, että vahingoittumisen uhka on 100%, kun vaurio tapahtuu omalle lapsellesi!  
Nyt on olemassa niin paljon tietoa sellaisilta  ihmisiltä, jotka eivät hyödy taloudellisesti rokotuksista – kannustan teitä tutkimaan sitä läpikotaisin ja vertaamaan niitä omiin pelkoihisi.
Tiedon saanti voittaa pelon.
Jos poikani tarkoitus täällä maan päällä oli opettaa olemaan parempi, vastuuntuntoisempi vanhempi, hän onnistui. Ellei hän olisi elänyt ja kuollut, olisin mahdollisesti yhä ´mukava´ vanhempi, joka olin silloin, kun vein hänet rokotettavaksi. Siitä minä ja hänen 2 veljeänsä ja sikonsa olemme ikuisesti hänelle velallisia.  Saan kiittää häntä. Sillävälin ihmettelen millainen hän olisi tänään. Kun laitoin kahdenkymmenenensimmäisen muistokiven hänen haudalleen, saatoin vain olla surullinen siitä, etten laittanut sitä hänen kaulanauhaansa.  
Rokottamattomat lapseni ovat elossa ja voivat hyvin ja rokotukset saanut lapseni on kuollut! Tämän kanssa olen ja elän elämääni jokainen päivä. 
Terveyttä ja hyvinvointia Teille:

Stephanie Messenger - Lue artikkeli kokonaisuudessaan: http://naturematters.info/

saying no to vaccines sm So how does a mother feel when her baby is dead from vaccines and all she hears from doctors, the government and media is that vaccines are safe and effective?
Sano EI rokotteille = Saying NO To Vaccines
Kirjoittanut Dr. Sherri Tenpenny
Teillä on laillinen valinnanmahdollisuus!  


More Info

USA johtaa maailmassa annettujen rokotteiden määrässä, jotka annetaan lapsille ennen 1:n vuoden ikää 
Yhteenveto kansainvälisistä rokotusohjelmista
 
USA johtaa vauvojen kuolleisuusluvuissa
Vuoden 2009 imeväiskuolleisuudet, 34:ssä tilastoa johtavassa maassa

 
USA on viimeisenä kaikista syistä johtuneissa kuolemissa
Kaikista syistä johtuneet kuolemat
                 Tarkkailkaapa noista tilastoista SUOMEN lukemia!
Gardasil Changed my Health, my Life, and Family’s Lives Forever

Gardasil Changed my Health, my Life, and Family’s Lives Forever

Gardasil (and Cervarix) changed my health, my life, and family’s lives forever; physically, mentally, emotionally, and financially.
We have had to educate ourselves about health in ways we never did before. I have a humbled appreciation to be alive after how ill I was nearly three years ago. We have learned to educate, read, and research what we put into our bodies.
We encourage everyone we know to do their own research on everything that is put into their body, especially through injection. The HPV vaccine adverse reactions will not stop until these vaccines do.
What I can give and share with others through this experience is the truth, my experiences, and the real facts and statistics regarding Gardasil. I plan to do this until this vaccine exists no more.

Organic, Cage-Free, Free-Range or Pastured: Sorting Through the Confusion on Egg Labels

Organic, Cage-Free, Free-Range or Pastured: Sorting Through the Confusion on Egg Labels

Organic, Cage-Free, Free-Range, or Pasture-Raised Eggs?
Dr. Mercola does a good job of defining some of the many terms used to label and market eggs.
However, not only is the amount of free-range pasture an egg-laying chicken has access to important, but the quality of their feed as well, as the feed makes up the majority of their diet, even in pasture-based operations.
Tests conducted at The Ohio State University have shown that chickens fed a high concentration of soybeans, will pass on the soy protein to the egg yolks of chickens. Hence, if soy is something you are allergic to or trying to avoid in your diet, you may not even realize that you are getting soy protein from your eggs – even organic pastured eggs!

Your Child is Vaccine Injured– Just Like Mine

Your Child is Vaccine Injured– Just Like Mine

If you wait until your child is born to think about vaccines, a vaccine injury is almost impossible to recognize. You are too tired and overwhelmed when it strikes. Now I see these signs in other infants and I try to intervene. I try to warn the parents that these sensitivities mean so much more than their doctor tells them. I know that these parents are too down in it to see for themselves.
My son was born and like a lot of people, we put more thought into the paint in his bedroom than we had into vaccinations. I knew one person, nearly a decade ago, who didn’t vaccinate his children. He said, “We don’t put that crap into our kids.” He scared me. I thought he was a conspiracy theorist. I would never be like that guy.
When he was nine weeks old I took my fussy baby in for his 2-month checkup and was attacked with paperwork. I wasn’t prepared for what the check-up would entail. “Sign here, sign here, sign here, he needs his vaccinations.” They were three injections and two orals that covered 7 diseases. “Is this safe? Why are there so many?” They don’t want you to ask questions. They don’t have any answers. There is a list of side-effects on the package inserts but they do not share it with you. You are rushed to hurry up.
They try to strip you of all maternal instinct when you are in your most vulnerable postpartum state.
My postpartum anxiety was sky-high. I was a shell of my former self and sleep-deprived. I had been screamed at for hours on end by this tortured baby. I was too down in it to think.
I asked to nurse him through the shots and was denied. I signed off on the vaccines. Within 20 minutes he fell into a deep unwakeable sleep. This colicky child of ours did not usually fall asleep out in the middle of commotion. He did not ordinarily pass out the moment I put him into the car. I called my husband to tell him that something was wrong. I put our son into his crib but even the transition did not wake him. I hovered over him as he slept for hours—something he’d never done before.
When he finally did wake, he screamed a high pitched scream I’d never heard before or since.
I stayed up all night doing the research I should have done 2 months before.
His scream was cry-encephalitis, also known as the DTaP scream. It is brain inflammation. It is literally an allergic reaction to vaccines in the brain. It is not uncommon. Had I taken him to the ER, it would have been documented with an EEG. Instead I was lied to by my pediatrician’s office until the event had passed.
That was the beginning of the end of vaccines for us.
My child was 16 months old when he was diagnosed with the slew of allergies and I didn’t make the connection that he was harmed by the vaccines even then. I was mystified. I asked the allergist what caused these problems in my child. His answer was, “He’s under-vaccinated. We need vaccines to challenge our immune systems in order to eat food without our bodies attacking it.”
Although I did not believe such an unfounded statement, I was too busy putting band-aids on symptoms to see the syndrome. It wasn’t until The Greater Good was released in October of 2011—nearly 2 years after the fateful vaccinations—that the anvil hit me on the head. It all made sense. The colic, the encephalitic scream, the rashes, the mast cell issues, the hyper-vigilant immune system.
There is now no doubt in our minds what path we were forcing our sensitive child to go down had we continued vaccinating. I know in my heart that he cannot handle vaccines and he would have autism today had we continued. All the signs were there. My second child who statistically shares half of his DNA is nothing like this. A needle has never pierced her skin. She can eat anything. She does not get contact rashes. She never had colic. She does not have eczema.
This is what really gets to me, though: The staunchest defenders of vaccines. The parents who will go toe-to-toe with me in a public forum saying what a bad parent I am for not vaccinating. And then what do I find out months later, years later, always in private?
Their child has food allergies. Their child has a learning disability. Their child is medicated for ADHD. Their child is crippled with asthma. Their child is on the spectrum.
How do they publicly proclaim, “We vaccinated on schedule and my child turned out just fine!” but in private they are dealing with these problems?
Welcome to the new normal. Your child isn’t fine. Your child is vaccine injured– just like mine.

The Vaccine Myth of “Polio-free” Status – Polio Vaccine Caused 53,000 Paralysis Victims in India Last Year

The Vaccine Myth of “Polio-free” Status – Polio Vaccine Caused 53,000 Paralysis Victims in India Last Year

There is a dirty secret in the vaccine business that is very well documented: the live oral polio vaccine can actually spread polio and causes “non-polio acute flaccid paralysis.”
This is very well-known throughout the world, but in the pro-vaccine U.S. mainstream media, this information is seldom, if ever, published, so most Americans are still under the assumption that polio has been eradicated due to vaccines.
Unfortunately, that is a false belief not supported by the facts.
As usual, we need to look at reports outside the U.S. media to find out what is happening with vaccines around the world.
This week, LiveMint in India reported on the polio-free myth in India, explaining how the live polio vaccine was responsible for increases in paralysis. LiveMint is the second largest business newspaper in India, and has an exclusive relationship with the Wall Street Journal. So this report was from “mainstream” media in India.
What is clear from this report, and well documented in peer-reviewed literature, is that the term “polio-free status” is completely meaningless. The designation of a country as “polio-free” is simply a triumphant marketing cry by pharmaceutical interests to continue promoting their live polio vaccines, even in the face of overwhelming evidence that it does more harm than good.

Chicken Pox – Bad Vaccine or Bad Reaction?

Chicken Pox – Bad Vaccine or Bad Reaction?

The chicken pox is going around a community in the San Juan Islands in Washington State. The first case was in a boy who was vaccinated for chicken pox 10 days prior. So the vaccinated kids started the outbreak. Two other kids who got vaccinated also got the chicken pox. Chicken pox is a LIVE virus vaccine and live virus vaccines can in fact cause disease. Just like in this case.
Now get this. These children who contracted the chicken pox from the vaccine have been deemed to have not had the chicken pox but rather “a negative reaction to the immunization”. In an even greater twist of logic, these children who got the chicken pox from the vaccine have been cleared to return to school – even though a vaccinated child who contracted the disease from the vaccine started the outbreak – but the unvaccinated kids who DO NOT have the chicken pox, must stay out of school for 21 days.
So let me get this straight. If my kid is vaccinated and gets the chicken pox, it is not the chicken pox and he can go back to school but if he is unvaccinated and has no symptoms, he has to stay home?!?!?                                                  * * * * *

Tämän suomentamisella oli mielestäni kiire, koska media hehkuttaa rokotuksia. - Se jopa mainostaa kaikenlaisia rokotuksia esim. televisiossa, vaikka oman maamme oma perustuslaki kieltää kaikkien reseptillä saatavien lääkkeiden, joihin rokotteetkin kuuluvat, mainostamisen. Tämä on siis rikollista! - Koska Suomen Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos ja sen useat tutkijat ovat sidoksissa lääke- ja rokoteteollisuuteen ollen siis eturistiriiraisessa työssä, tämä laitos saa toiminnalleen näiltä rahoitusta. Voidaanko tämän laitoksen toimintaan luottaa riippumattoman tieteen tekemisen laitoksena?

Edellisen äidin tavoin olisi omallekin lapselleni voinut käydä samoin! Siksi tiedän itseni ja valtavan monen muun vanhemman alkaneen tutkia rokotuksia juuri tästä syystä. Tietoa on saatavilla. Se vaatii kielitaitoa ja pitkäjänteisyyttä.  Valitaan terveydenhuoltomme niin kauan kuin se on mahdollista!
                                                   Tutkikaa itse!  

2 lasta kuoli rotavirus-rokotteen jälkeen Ranskassa:  http://www.thelocal.fr/20150401/two-babies-die-in-france-after-vaccination 

Iatrogeeniset, rokotteiden aiheuttamat kuolemat: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8323232

1 kommentti:

  1. Tappava rokote (hepatitis-B) tappaa 8 vauvaa Kiinassa; lääketehdas pitää tapauksia "sattumina" !
    http://vactruth.com/2013/12/27/vaccine-kills-8-infants/

    VastaaPoista