perjantai 17. tammikuuta 2014

Miksi sairauksien nimet muutetaan?

 

Lähde: http://vactruth.com/2012/04/25/change-names-of-diseases/

Lääkärit vaihtavat sairauksien nimet kun rokotteet niihin eivät toimiKun rokotteet eivät toimi, on olemassa luova tapa peitellä tämä muuttamalla sairauksien nimet.

Lääkärit kautta maailman kohtaavat sen tosiasian, että lasten saamat sairaudet ovat niitä, joita vastaan heidät on rokotettu. Sen sijaan, että diagnosoisivat nämä lapset oikein, ovat asiantuntijat huomanneet lääkäreiden antavan sairauksille uusia nimiä. Tämä panee ajattelemaan, että tapahtuu salaamista ja että meille kerrottujen rokotteiden turvallisuudet ja tehokkuudet ovat tosiasiassa täysin kelvottomia.

Rokotuksia on nykyään annettu lapsille pitämään heidät turvassa kaikilta ihmisten tuntemilta sairauksilta. Näyttää löytyvän rokotus kaikkeen, poliosta murtuneeseen sormenkynteen. Kuitenkin monet asiantuntijat uskovat nyt, että rokotukset itseasiassa aiheuttavat niitä sairauksia, joilta niiden pitäisi suojata.

Näyttää siltä, että he saattavat olla oikeassa, koska on juuri julkaistu uutinen, että 47,500 lasta halvaantui Intiassa vuonna 2011 poliorokotuksen jälkeen. Tri Jacob´in, kansallisen teknisen immunologian neuvonantajaryhmän ja ravinto- ja lääkesäätelyn työryhmän jäsen vuonna 2011, mukaan poliorokotteen saatuaan oli 47,500 lasta äskettäin halvaantunut, ja tämä lukumäärä oli liikaa ja enemmän kuin normaaliarvo: 2 lasta / 100,000:sta ei-poliosta johtuvasta AFP-tapauksesta (= acute flaccid paralysis = akuutista velttoushalvauksesta). (1)

Tri Viera Scheibner on asiantuntija, joka ei ole lainkaan yllättynyt yllä olevista luvuista. Hän on vakaasti uskonut monien vuosien ajan, että vastoin sitä uskoa, että rokotukset estävät lasten sairastumisia, ne altistavat lapset saamaan niitä sairauksia, joita vastaan heidät on rokotettu. Parhaiten hän selvittää tämän erinomaisesti kirjoittamassaan, äskettäin British Medical Journal (BMJ)´issa julkaisemassaan kirjeessä..(2) Hänen kirjeensä poliorokotuksista sisältää merkittävän tutkimuksen ja avaa suunnattoman purkillisen matoja, joita farmaseuttisten teollisuuksien tulee olemaan vaikeaa jättää huomioimatta.Vastauksessa artikkeliin, jonka nimi on  ‘Polio eradication: a complex end game – Polio Eradication by Vaccination,’ (= Polion hävittäminen: monimutkaisen pelin loppu - Polion hävittäminen rokotuksilla) hän kirjoitti:

Polion hävittäminen rokotuksilla?
Saanen siteerata joitakin merkittäviä lääketieteellisiä tutkimuksia.
Anderson et al. (1951) artikkelissaan:  “Polio, lapsihalvaus joka ilmenee antigeeni-injektioiden jälkeen” (Pediatrics; 7(6): 741-759) kirjoitetaan “ Viime vuoden aikana ovat monet tutkijat raportoineet lapsihalvauksen ilmenevän muutaman viikon kuluttua jonkin antigeenipistoksen jälkeen. Martin Englannissa havaitsi 25 tapausta, joissa yhden ruuminjäsenen halvaantuminen tapahtui 28 päivää antigeenin ruiskuttamisesta tuohon jäseneen, ja 2 tapausta seurasi penisilliiniruiskeista..”

Hän jatkaa:
Geffen, joka tutki lapsihalvaustapauksia Lontoossa 1949, havaitsi 30 potilasta, jotka olivat  saaneet jotakin antigeeniä 4 viikon aikana, huomauttaa myös, että  halaantuminen kohdistui siihen ruumiinjäseneen, mihin injektio oli annettu."  

Tri Scheibner esitti monia esimerkkejä tutkituista tapauksista, jotka todistivat, että rokotukset ovat aiheuttaneet halvaantumisia sekä poliota monien vuosien ajan.
Hän voi olla oikeassa, koska huolestumista tästä oli osoitettu jo polio-rokotteen varhaisimpinakin aikoina.
Vuonna 1954, kokeiden tekemisen aikana, tri Bernice Eddy (3) huolestui kovin 18 apinan inaktovoidulla poliorokotteella rokottamisen jälkeen. Hän havaitsi, että rokote aiheutti apinoiden halvaantumisen.

Hän kirjoittaa:
Meillä oli 18 apinaa. Rokotimme nämä 18 apinaa jokaisella rokotteella, joita tutkimme. Ja aloimme saada halvaantuneita apinoita.”
//
//

Pelästyneenä hän informoi välittömästi ylempiään lähettämällä apinoista valokuvia.Odottamiensa kiitosten sijaan ja rokotusohjelman välittömän lopettamisen sijasta tapahtui yllättävää. William Sebrell, NIH´n (= National Institute of Health) johtaja, pistäytyi koe-eläinten talossa, jossa he olivat työskennelleet, ei kiittääkseen häntä asian paljastamisesta, vaan kysyäkseen halusiko hän ja hänen työntekijänsä ottaa rokotuksen, kun se pian tulee jakeluun. Tarpeetonta sanoa pitivätkö hän ja hänen tutkijansa rokotetta riskinoton arvoisena.
Pian Eddy’n havainnon jälkeen Peterson et al julkaisivat tutkimuksen JAMA-  (=Journal of American Medical Association) lehdessä. (4) Peterson puhui myös rokotteen aiheuttamasta poliosta, tällä kertaa Idaho´ssa Salk´in (injektoitavan) rokotteen tutkimuksessa. Tämä tutkimus sisältyy osana tri. Scheibner’in BMJ´ssä julkaisemaan kirjeeseen.

 

Poliorokotteiden puutteellisuuden salaamiseksi kehitellään uusi tautinimike

Monet asiantuntijat uskovat, että säilyttääkseen voimassa väitteen, että sairaudet on kitketty pois, he ovat yksinkertaisesti nimenneet uudelleen ne salatakseen sen tosiasian, että rokotteet eivät tehoa. Tämä tieto löytyy www.whaleto.com ´ista.(5)

Greg Beatie kirjoitti:
Terveysviranomaiset saivat kiinalaiset nimeämään suurimman osan polio-tapauksistaan  Guillaine Barre Syndroomaksi (GBS). Eräs tutkimus osoitti, että uusi sairaus (Chinese Paralytic Syndrome = kiinalainen halvaus-oireyhtymä) ja GBS olivat tosiasiassa poliota. Massarokotusten jälkeen vuonna 1971, raportit poliosta vähenivät, mutta GBS-raportoinnit nousivat noin 10-kertaisesti……. WHO´n poliorokotteella pois kitkemisessä Amerikasta, ilmeni 930 halvaantumissairaustapausta - kaikki nimellä polio. 5 vuotta myöhemmin, tämän kampanjan lopussa, tapahtui karkeasti arvioiden 2000  halvaantumissairaustapausta - mutta vain 6:tta niistä nimitettiin polioksi.  Halvaantumistapausten lukumäärä kaksinkertaistui, mutta sairauden määritteleminen muuttui niin  repäisevästi, että tuskin mitään niistä enää nimitettiin   polioksi.”

Näyttää siltä, että Kiina ei ehkä ollut ainoa maa, joka otti käyttöön tämän nimitystavan. Anla et al raportoivat, että lapset diagnosoitiin GBS-nimikkeellä heti Turkin poliorokotusten jälkeen. Artikkelissa, joka julkaistiin Neurology of India´ssa. (6) Anla raportoi, että 5 lasta sairastui GBS´aan kansallisen, suun kautta annosteltavan polio-rokotuskampanjan seurauksena, jonka oli tarkoitus kitkeä tämä sairaus Turkista. Hän kirjoitti: 

Havaittiin, että GBS-tapaukset lapsilla lisääntyivät suunkautta otettavan (=OPV) poliorokotekampanjan aikana Turkissa, ja näillä voidaan arvella olevan syy-yhteys.

He kirjoittivat pohdinnassaan: 
Tutkimuksessamme kaikki lapset olivat nuorempia kuin 5 vuotta. GBS liittyi ensisijaisesti suun kautta annosteltavaan (=OPV) rokotteeseen kaikilla lapsilla paitsi  tapauksessa-Case 4, jossa oli mukana  samanaikainen viruksen aiheuttama gastroenteritis (= maha-suolitulehdus),jonka tiedetään olevan GBS-taudin laukaiseva tekijä.[13] Kun OPV´tä (=suun kautta annosteltavaa rokotetta) ei annettu vuoden 1999 aikana, diagnosoimme klinikallamme vain 2 lasta, joilla oli  GBS ja jotka olivat 5-vuotiaita nuorempia. Vaikka tulokset vaihtelevat eikä näyttö ole vankka, on tärkeää harkita OPV´tä mahdollisena GBS:n aiheuttajana lapsilla, varsinkin kansallisesaa kampanjassa, ja lapsia pitäisi seurata.  
Havaittiin, että GBS-tapausten määrä lapsilla lisääntyi suun kautta annosteltavan poliorokotuskampanjan (OPV) aikana Turkissa, aiheuttaen mahdollisen syy-yhteyden. 

Kärsisivätlö nämä lapset itseasiassa rokotteen aiheuttamasta poliomyelitiksestä, poliosta, joka on uudelleen nimitettynä yksinkertaisesti GBS, jotta voidaan salata tosiasia, että rokote on aiheuttanut sairauteen sairastumisen eikä ole suojannut heitä siltä? Tämä on todella erittäin mahdollista.  

Guillain Barre Syndrooma ei ihme kyllä ole ainoa uusi nimike, joka annetaan potilaille, joille kehittyy polio poliorokotuksen jälkeen. Beddow Bayly, kirjan “The Case against Vaccination” kirjoittaja (7), kirjoitti:

Kun rokottaminen on otettu käyttöön, on tartunta-aineettomat aivokalvontulehdukset  raportoitu useammin poliosta erillisiksi sairauksiksi, mutta sellaiset tapaukset luettiin polioksi ennen rokotteiden käyttöönottoa.  Terveysministeriö myönsi, että henkilön saamien rokotteiden määrä antaa viitteitä diagnoosin teossa. Jos henkilö on rokotettu sitä sairautta vastaan, niin sairaus tullaan yksinkertaisesti luetteloimaan eri nimellä.

Tämä saa meidät esittämään kysymyksen - onko polio ainoa rairaus, jonka nimi on yhtäkkiä muutettu? Valitettavast vastaus tähän kysymykseen on raikuva "EI!"; näin siksi, että muidenkin sairauksien on raportoitu saaneen äkillisiä nimenmuutoksia.    

 

Isorokko saa lisää uutta elinvoimaa  

On kauan esitetty, että isorokkoa esiintyy edelleen ja se on yksinkertaisesti nimetty uudelleen sen huijauksen ylläpitämiseksi, että rokotukset ovat pelastaneet meidät isorokkoepidemioiden mahtavasta kidasta.

Artikkelissa nimeltään ‘Smallpox: a New Threat (= Isorokko: Uusi Uhka) Susan Claridge (8) kirjoitti:
Suosittu menetelmä rokotteiden kannattajien joukossa on nimittää uudestaan sairaus, kun se esiintyy rokotetuilla, niin että tilastotieteilijät eivät pohdi tämän sairauden saaneiden rokotettujen ihmisten lukumääriä, ja näin tulevat salatuiksi ne tosiasiat, että rokotteet eivät ole tehokkaita. 
George Bernard Shaw oli jäsenenä Health Committee of London Borough Council´issa vuosisadan vaihteessa:  “Opin sen, kuinka luottamusta rokotuksiin pidettiin yllä tilastoimalla kaikki uudelleen isorokkorokotteella  rokotetuilla ilmenneet (isorokko)tapaukset diagnosoimalla ne märkärakkulaihottumaksi, isorokonkaltaiseksi taikka muuksi sellaiseksi - miksi muuksi tahansa, mutta ei isorokoksi.  

Susan Claridge ei ole uskossaan yksin;  tri R Obomsawin (9) yhtyy häneen ja selkärankaisten viruksiin, joihin on kiinnitetty huomiota, esim. jo vuodesta  1970 lähtien, sairauteen nimeltään "apinarokko", josta sanotaan, ettei sitä voida "kliinisesti erottaa isorokosta". Tämän sairauden esiintymistä on tavattu Zairessa, Kamerunissa, Nigeriassa, Norsunluurannikolla, Liberiassa ja Sierra Leonessa (toukokuussa 1983, 101 tapausta on raportoitu). On huomattu, että ” . . . tämän viruksen, joka aiheuttaa kliinisen isorokon, olemassaolo, herättää levottomuutta, ja tilannetta seurataan tiiviisti. 

Loppuuko petollisuus tähän? Eipä tietenkään, seuraava uuden nimen saava sairaus on hinkuyskä

 

Hinkuyskä pannaan uuteen uskoon

Hinkuyskänkin on havaittu saaneen nimenmuutoksen. On raportoitu kerta toisensa jälkeen, että hinkuyskätapauksia on diagnosoitu täydellisesti rokotetuilla lapsilla. Tosiasiassa yksi raportti osoitti, että tämän rokotteen epäonnistuminen on tällä hetkellä myönnetty.
                                          Natural News (10) raportoi:
Uusi tutkimus selostaa Reuters-lehdessä, että hinkuyskäepidemiat ovat YLEISEMPIÄ rokotetuilla lapsilla kuin ei-rokotetuilla lapsilla. Tämä pohjautuu tri. David Witt´in johtamaan tutkimukseen. Hän on infektiolääketieteen spesialisti Kaiser Permanente Medical Center in San Rafael, California´ssa.

Lääkärit ovat tienneet tämän hyvin kauan,  ja voi olla paljon enemmän tapauksia kuin voimme edes kuvitella. Asiantuntijat ovat huomanneet, että lääkärit ovat diagnosoineet hinkuyskän kuristustaudiksi!  

Tri Viera Scheibner sanoo:
Journal of Infectious Diseases´ssa 1994 on julkaistu: “Ikään liittyvän bakteriologisesti varmistetun hinkuyskän esiintyminen vuosina 1981 ja 1991 - 10 vuotinen seuranta”.(11)    Suurin osa tapauksista tapahtui kaikkein haavoittuvimmassa ikäryhmässä, yhden vuoden iässä, parhaiten rokotetuilla lapsilla. Itseasiassa suurin osa tapauksista sattui 4´n ensimmäisen elin-kuukauden aikana.  Rokote aiheuttaa hinkuyskän. Monet lapset saivat hinkuyskän rokotteesta, mutta jos heidät on  rokotettu, se diagnosoidaan ´kuristustaudiksi´.

Bronwyn Hancock Vaccine Information Service´stä on samaa mieltä (12) ja tuo julki:
“(2) Lääkäreille annettuja diagnosointiohjeita täydennettiin näin: “Rokotteilla ei ollut minkäänlaista historiaa", kun rokotteet otettiin käyttöön.  Jopa ilman näitä kirjallisia ohjeita, lääkäreille opetetaan, että rokotteet ovat tehokkaita. Seurauksena on, että nähdessään sairauden, jota "vastaan" lapsi on rokotettu, lääkärit ovat noudattaneet johtopäätösohjeistusta, että tämän sairauden pitää olla eri sairaus, ja näin sairaustapausta ei ole raportoitu. 

Esimerkiksi hinkuyskää nimitetään "kuristustaudiksi", kun se esiintyy rokotetuilla lapsilla, ja kurkkumätää pitää nimittää sellaisilla nimillä kuin: “epiglotitis (=kurkunkansi)”, tai, kuten tässä tapauksessa, joka on kuvattu  kirjassa “Raising a Vaccine Free Child (Rokottamattoman Lapsen Kasvattaminen)”, kirjoittanut Wendy Lydall (2005, s. 68),
´Hänen tätinsä hoiti kurkkumätätapauksia Britanniassa 1950-luvulla, ja sanoi, että hänen veljentyttärellään oli kurkkumädän tyypilliset oireet. Tyttö lennätettiin  helikopterilla suurempaan sairaalaan Auckland´iin, missä otettiin  harsotaitoksella kurkkunäyte ja se todettiin kurkkumädäksi. Kun siellä saatiin selville, että tyttö oli rokotettu täydellisesti kurkkumätää vastaan, yksi lääkäreistä sanoi äidille: "Sitten se ei voi olla kurkkumätää." He vaihtoivat diagnoosin bakteerin aiheuttamaksi henkitorventulehdukseksi.’
Joten lääkäreille annettu opetus, että rokotukset vähentävät *reported* (raportoitujen) sairauksien määrää toteuttaa itse-itsensä-toteuttavaa ennustusta, huolimatta siitä, kuinka monia tapauksia niitä todellisuudessa ilmeneekään.”

Kun asiaa selvitetään pohjia myöten, niin vanhempia petkutetaan uskomaan, että rokotuksilla suojellaan lapsia tappavilta taudeilta, mutta tosiasiassa ne eivät yksinkertaisesti suojele heitä miltään. Totuus on, että enemmän ja enemmän rokotuksia saaneet lapset ovat tulossa sairaammiksi niitä vastaan saamistaan rokotuksista, ja tutkimus paljastaa, että lääkäreitä ohjeistetaan ovelilla tavoilla salaamaan tämä. Ei vain tämä, vaan myös haittavaikutukset, joita lapset saavat rokotteista, ovat mahdollisesti pahempia kuin itse sairaudet.  Minusta näyttää siltä, että rokotukset ovat vähän enemmänkin kuin nopeasti rikastumisen näytelmä, jota pyörittävät lääketeollisuudet ja jonka hallitukset hyväksyvät. Tämä ei ole ainoastaan rikollista, vaan se on toiselta nimeltään petosta.

Linkit tutkimuksiin: 

 1) K.P. Sethunath – Deccan Chronicle Rise in Paralysis Cases After Polio Vaccine  http://www.deccanchronicle.com/channels/cities/thiruvananthapuram/rise-paralysis-cases-after-polio-vaccine-234

2) Dr Viera Scheibner Polio eradication: a complex end game – Polio Eradication by Vaccination http://www.bmj.com/content/344/bmj.e2398/rr/578260 

3) Book extract. The Health Century] Dr. Bernice E. Eddy, whose lab tests found that the Cutter vaccine had been improperly inactivated. http://www.whale.to/vaccine/eddy_h.html

4) Peterson et al (Vaccination-induced poliomyelitis in Idaho. Preliminary report of experience with Salk poliomyelitis vaccine. JAMA; 159 (4): 241-244). http://jama.ama-assn.org/content/159/4/241.extract

5) Greg Beatie  Hiding Polio http://www.whale.to/vaccine/polio1.html

6) Neurology Of India – Report of five children with Guillain-Barré syndrome following a nationwide oral polio vaccine campaign in Turkey Anlar O, Tombul T, Arslan S, Akdeniz H, Caksen H, Gundem A, Akbayram S Department of Neurology, Yuzuncu Yil University Medical School, Van http://www.neurologyindia.com/article.asp?issn=0028-3886;year=2003;volume=51;issue=4;spage=544;epage=545;aulast=Anlar

7) Dr M Beddow Bayly M.R.C.S., L.R.C.P. Case Against Vaccination http://www.whale.to/vaccines/bayly.html

8) Susan Claridge  Smallpox: a new threat? http://www.archetypeltd.co.nz/Smallpox.htm

9) Hiding Smallpox http://www.whale.to/vaccine/smallpox1.html

10)  Natural News Vaccine Failure Admitted: Whooping Cough Outbreaks Higher Among Already Vaccinated Children  http://www.naturalnews.com/035466_whooping_cough_vaccines_outbreaks.html#ixzz1sYoBPd4W

11) Dr Viera Scheibner Consumer Health VACCINATIONS: PART I – MEDICAL RESEARCH ON SIDS AND EPIDEMICS http://www.consumerhealth.org/articles/display.cfm?ID=19990705002005

12) Bronwyn Hancock, Co-ordinator, Vaccination Information Service Turramurra NSW Australia - Letter to the BMJ http://www.whale.to/vaccine/hancock9.html


                                                                    * * * * *

Tämä artikkeli antaa mielestäni aivän oikean kuvan tästä aiheesta. - Ja lääkärit uskovat! - Ja suurin osa ihmisistä uskoo!
(Suzanne Humphries,MD, Roman Bystrianyk: Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and the Forgotten History.2013)

Eräs ihminen kertoi, etteivät lääkärit myöskään tunnista lapamadon jaokkeita, kun heille niitä näyttää tutkittavaksi. Vastauksena oli tullut:" Nehän ovat suolen osia....!"

Näin 5:n lähes rokottamattoman lapsen äitinä haluan kertoa sen ikävimmän, todistetun tapauksen lähipiiristämme. - Lapsethan saivat koulussa -70,-80,-90-luvuilla rokotuksia koulujen terveydenhoitajilta. Itse kirjoitin aina lapsille lapun terveydenhoitajalle annettavaksi: EI ROKOTUKSIA, kiitos! ja nimeni alle.

Sitten tuli eräänä päivänä se suun kautta otettava sokeripala-SALK-poliorokotus (OPV) -80-luvulla, jota suositeltiin meille kaikille vanhemmillekin ihmisille ja jaettiin yleisesti. Emme ottaneet perheessämme sitä kukaan. ONNEKSI!
Se onneton naapurin tyttö, koulutoveri, sairastui siitä sitten - ei polioon - vaan Guillain Barren Syndroomaan.
Näinhän se jo silloin meidänkin maassamme diagnosoitiin! Perhe kävi kovia oikeustaisteluita ja sai korvaukset - silloin. Mutta tämän nuoren elämää se ei paranna.

Nythän lääketehtaiden vastuu aiheuttamistaan rokote-vaurioista on siirretty kansallisille terveydenhuollon osaajille - ja siis veronmaksajille! Näinhän esim. nyt narkolepsia-tapauksien vuosien mittaan yhä vaan  lisääntyessä. - Lisää vaan rokotehankintoja meidänkin THL´n tukien saamiseksi lääkefirmoilta tarvitsee!

Tämän kaiken takia ovat lääketehtaat väittäneet turvallisuus- ja tehokkustutkimusten tekemisen ´epäeettiseksi´! Näin meitä on huijattu uskomaan, koska nämä kaikki rokotuskampanjat ovat olleet näitä ihmisillä tehtäviä kokeita.

Jokohan nyt opitaan tekemään lääkkeiltä vaadittavia pitkäaikaisseurantoja (= elinikäisiä) rokotteistakin? Toivottavasti ilmenevien sairauksien taustalta löydetäänkin pian usein olevat ROKOTUKSET!

Itse aloitin rokotusten tutkimisen esikoiseni 1970-luvun lopussa saamista 2:sta DPT-rokotuksesta seuranneista kouristuksista, kuumeista ja kirkumisesta. Pelkäsin menettäväni hänet. - Olisipa keino tehdä tutkimus siitä, mitkä vauriot lapselle juontavat alkunsa juuri niihin aikoihin???


 http://preventdisease.com/news/15/063015_Medical-Journal-Verifies-Vaccinated-Populations-Transmitting-Disease-Without-Symptoms.shtml

 http://edgytruth.com/2015/12/07/60-lab-studies-now-confirm-cancer-link-to-a-vaccine-you-probably-had-as-a-child/#

1 kommentti:

  1. Lisää nimenmuutoksesta polion suhteen: http://www.youtube.com/watch?v=kRNFoHOsaw0#t=39

    VastaaPoista