sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Rokotusten joukkosuoja

Rokotusten Joukkosuoja: Huijauksen paljastaminen


8.12.2014  • Big Pharma, Vaccines  
Kirjoittanut:  PAUL FASSAKuva: Valehtelija, valehtelija, housut tulessa
"... jokainen lapsi voi teoreettisesti pystyä ottamaan noin 10 000 rokotusta samalla kertaa ... joten se on  rokotusten arvioitu määrä, johon lapsi pystyy vastaamaan ja joka on suojaava." Tri Paul Offit - Pediatrics, Vol. 109 No. 1 2002

 Tri. Paul Offit, ylimielinen lastenlääkäri. kirjailija, ja Rotavirus- rokotteen keksijä-miljonääri ja CDCn (= USAn THL) rokotussuunnitelman sisäpiiriläinen, julisti kerran, että vauvat pystyvät selviytymään 10,000:sta rokotuksesta, mutta korjasi sen myöhemmin 1,000 rokotukseen tyynnytelläkseen vanhempia suostumaan antamaan pienokaisilleen CDCn täydellisen rokotusohjelman.
  
Offit’in viimeisin kampanja on kumota jokainen valtion myöntämä erivapautus, jolla vanhemmat ovat voineet kieltäytyä rokotuksista. Hän uskoo, ettei kenellekään pitäisi antaa oikeutta luopua rokotuksista, ja väittää näin tekevien vaarantavan jokaisen muun.

Yksi hänen julkaisemastaan seitsemästä kirjasta on nimeltään Deadly Choices: How the Anti-Vaccine Movement Threatens Us All = Tappavat valinnat: Kuinka Rokotevastainen Liike Uhkaa Meitä Kaikkia.   Valitettavasti, tämä "paholaisen nöyrä palvelija" “devil’s humble servant” ,  kuten hän itseään kerran nimitti, on korkeasti arvossa pidetty ja vallassaolevan median innokkaasti haastattelema sekä lisäksi hänen kirjojaan on arvosteltu suotuisesti. 

Järjetön Malli Puolustaa ja Mainostaa Rokotuksia  

Rokotettujen lasten vanhemmat pyrkivät pitämään lapsensa erillään rokottamattomista lapsista. Kysymys, joka pitäisi esittää, on: "jos rokotukset todella toimivat, miksi olette huolissanne”? Mutta looginen ajattelu ei toimi näillä ihmisillä. Itse asiassa suun tai nenän kautta sumutettavat rokotteet, joissa on eläviä tai heikennettyjä (ei täysin kuolleita) viruksia, aiheuttavat virusinfektioita toisille aina kahteen viikkoon asti rokotuksesta. 

alg-tenuto-jpg
Dominick Tenuto ja hänen tyttärensä korvauksen saamisen jälkeen

Dominick Tenuto sairastui polioon vaihdettuaan tyttärensä vaippoja vuonna 1979. Tytär oli juuri saanut suun kautta annettavan polio-rokotteen (OPV). Pian tämän jälkeen hän syytti rokotteen valmistajaa, Lederle Labs´ia. Lopulta, 30 vuotta myöhemmin Dominick voitti oikeusjuttunsa, ja hänelle myönnettiin $22.5 miljoonaa dollaria korvaukseksi.

Aina, kun lastentautien lisääntymistä tapahtuu hyvin rokotettujen joukossa, "julkisen" median tiedonannot tukevat heitä siten, että taudin puhkeaminen johtui niistä huonojen vanhempien pikkuhirviöistä, jotka olivat välttyneet rokotuksilta. On ollut kouluja, jotka kieltävät kouluun tulon rokottamattomilta lapsilta lastentautiepidemian aikana, joka tavallisesti tapahtuu rokotettujen lasten keskuudessa! 

Ei mitään järkeä. Tämä vain osoittaa, ettän rokotukset eivät toimi, jos ajattelet loogisesti. Mutta rokotteiden puolesta taistelijat eivät ole niinkään viisaita. Siksi pelko ja syyllisyys toimivat niin hyvin suuren enemmistön keskuudessa, jotka suosivat rokotteita. 

Rokotusten vastustajat ovat enemmän huolestuneita oikeudestaan kieltäytyä rokotuksista, kuin niiden pyyhkäisemisestä pois maailmasta, vaikka se ei olisi huonokaan ajatus, eikös vaan? Joten mikä on se viisaiden ja asioihin perehtyneen vähemmistön  iso juttu kieltäytyä rokotuksista?  

No, se pelottaa Big Pharma’n perustoja, erityisesti rokotteiden myyntiä hallituksille ja pyrkimyksiä kasvattaa niiden myyntiä hallitusten voimakeinoin vastasyntyneille ja esikouluikäisille lapsille. Siksi ne käyttävät joukkosuojaa syyllistämiseen, ja he heittävät syyn kieltäytyvien kasvoille, ikäänkuin vähintään 90% kaikista väestöistä olisi rokotettu jotain tiettyä sairautta vastaan ja että sairaus siten vähenisi "joukkosuojasta" johtuen. 

Tämä voi riittää kaikkien rokotusten ottamista epäröivien antamaan periksi, koska he tuntevat itsensä syyllisiksi  joukkosuojan murtamisyritykseen. Sitä suurta valhetta, että rokotusten ottamisesta kieltäytyminen vahingoittaa ihmiskuntaa, käytetään painamaan syyllisyysnappeja, eikä se ole lähelläkään totuutta.   

Mutta, ennalta valmistettujen myrkyllisten patogeeniliuosten injektoiminen verenkiertoon ja siten kulkemaan lähes koko immuunipuolustusjärjestelmän läpi synnyttää antigeenivasteen, joka ei tuota immuniteettia. Vahva immuunipuolustusjärjestelmä, joka pitää loitolla ja auttaa monia jäämään henkiin sairauksien "villeistä" patogeeneistä, auttaa aidon joukkosuojan syntymistä.       Huomioi alla olevista graafisista esityksistä, kuinka jokainen yleisesti esiintynyt sairaus väheni nopeasti, ja sitten vasta jokaiseen näistä sairauksista kehitettiin rokote, juuri kun sairaudet olivat jo lähes poistuneet tai häviämäisillään.     

                  Hinkuyskä                                                                         Kurkkumätä
                  Tuhkarokko                                                                       Tulirokko
                  Lavantauti                                                                          Polio
                    
 raggedy anne chart

Esimerkkejä valheista, joilla rokotteiden väitetään kehittävän joukkosuojaa.

Viimeisin räikeä esimerkki sattui pienellä USAn Laivaston laivalla. The Department of Defense (DOD) = USAn Puolustusosasto, vaati, että ainakin 90% kaikista tukikohtayksiköiden henkilöistä ottaa vuosittaisen influenssarokotteen, että vältytään taistelukyvyttömyyttä aiheuttavilta influenssaepidemioilta heidän joukoissaan. 

USS Ardent, pieni miinanraivaajalaiva, jonka miehistö koostui 102 henkilöstä, joista 99% oli rokotettu influenssaa vastaan, raportoi influenssaepidemian kaltaisesta sairaudesta 25:llä henkilöllä.

Tutkimukset paljastivat, että noista sairastuneista 20´llä sairashytissä olevista oli influenssa A, ja heistä 18´lla alatyyppiä H3N2. San Diegoon telakoitu laiva lähetti kotiin koko miehistön laivan täydellisen desinfioimisen takia. Pienen laivan ahtaita majoituspaikkoja syytettiin tapahtuneesta, vaikka käytännöllisesti katsoen jokainen oli saanut influenssarokotteen.

Itseasiassa CDC raportoi tämän tapahtuman tosiasiassa lisätäkseen propagandaa siitä, että DOD´in julistus rokotuksista on vuodesta 1950 lähtien varmistanut armeijan olleen hyvin suojattuna näitä tauteja vastaan.    On esiintynyt useita tuhkarokko-, hinkuyskä- sekä sikotauti-epidemioita hyvin rokotetuilla esikoululaisilla ja koululaisilla muutamien viime vuosien aikana. Näitä uutisia ei enää USAssa käsitellä paikallisessa tai vaihtoehtoisessakaan mediassa seikkaperäisesti.  .

309971_568489386512897_1545264274_n

Kuva:
90% hinkuyskä-epidemian uhreista on jo rokotettu hinkuyskää vastaan. 
Hinkuyskän (= pertussis) rokotteen täydellinen epäonnistuminen antaa mitään oikeaa suojausta tätä sairautta vastaan on jälleen kerran tullut maailman nähtäväksi, kun taas uusi suuri hinkuyskä-epidemia on levinnyt koko rokotettuun yhteisöön.

Eräs tapa tehdä PR(=mainos)-temppuja on väittää tätä rokottamattomien lasten syyksi. Toisaalta tätä  puolustellaan sillä, että nuo lapset olisivat tarvinneet jopa suuremman määrän kuin vain suositellun määrän rokotteita. Kolmas temppu on luokitella epidemiat, erityisesti polion kaltaiset sairaudet, uusilla nimillä ja luomalla näin uusia sairauksia, joihin pitää kehitellä lisää rokotteita.  

Sillä välin, oikeusjuttu lääketehdas Merck´iä vastaan, jonka paljastivat kaksi aikaisempaa Merck´in työntekijää  muutama vuosi sitten, ja jossa väitetään, että Merck valehteli, että MPR-rokote tuli hyväksytyksi, kuulemalla tuomaria oikeudessa, huolimatta Merck´in yrityksistä mitätöidä se.        

Ihmisten ja vanhempien oikeus kieltäytyä rokotuksista pitää säilyttää. Jos monet tulevat sairaammiksi tai kuolevat rokotuksista, niin olkoon. AMA´lla (American Medical Association = Amerikan Lääketieleellinen Yhdistys) ja Big Pharmalla runsaasti liiketoimintaa olemassa olevien typerysten kanssa.   

Jotkut meistä tyytyvät kehittämään immuunipuolustusjärjestelmäänsä ehkäisemään ennalta sairauksia eivätkä tunne tarvetta luoda lisää bisnestä tämän sairauksia hoitavan järjestelmän kanssa.

Paul Fassa on avustava kirjoittaja REALfarmacy.com.´issa.  Hänen suosikkiaiheensa ovat Lääketieteellisen Mafian ( Medical Mafia’s) kontrolli terveydestä, elintarviketeollisuudesta ja hallituksen säätelyvirastojen korruptiossa. Paul’in urhea myötävaikutus terveysliikkeessä ja maailmanlaajuisessa peradigman muutoksessa on maailmaa uudistavaa. Katso hänen blogiaan:  following this link  ja seuraa häntä:  Twitter here.

Lähteet:
http://www.naturalnews.com/047427_paul_offit_vaccines_religious_exemptions.html
http://healthmaven.blogspot.com/2014/11/cdc-documents-influenza-outbreak-among.html
http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6342a3.htm?s_cid=mm6342a3_e
http://www.naturalnews.com/044104_polio-like_outbreak_polio_vaccine_childhood_paralysis.html
http://www.naturalnews.com/035037_measles_outbreak_vaccinations.html
http://healthimpactnews.com/2014/judge-lawsuit-against-mercks-mmr-vaccine-fraud-to-continue/
http://www.nydailynews.com/new-york/staten-island-dad-22-5m-polio-case-lederle-laboratories-article-1.369105
http://www.flickr.com/seachange

                                                  * * * * *

http://www.naturalnews.com/047930_whooping_cough_vaccinations_exemptions.html

Tutkimus osoittaa, että rokottamattomat lapset ovat terveempiä kuin rokotetut: http://vactruth.com/2014/02/26/unvaccinated-children-healthier/

Joukkosuoja ei toteudu:

Tri Suzanne Humphries:  https://www.youtube.com/watch?v=ubSPeZAOeDs 
- http://www.vaccinationcouncil.org/2012/07/05/herd-immunity-the-flawed-science-and-failures-of-mass-vaccination-suzanne-humphries-md-3/

Tri Russel Blaylock: http://www.vaccinationcouncil.org/2012/02/18/the-deadly-impossibility-of-herd-immunity-through-vaccination-by-dr-russell-blaylock/

 2 lasta kuolee rotavirusrokotteeseen Ranskassa: http://www.thelocal.fr/20150401/two-babies-die-in-france-after-vaccination-   SV  : Mitä haittaa rotavirusrokotteesta voi olla?

Koska rokote sisältää eläviä, heikennettyjä taudinaiheuttajia, se voi aiheuttaa lieviä rotavirustaudin kaltaisia oireita. Tavallisimmin lapselle saattaa ilmaantua ohimenevien ilmavaivojen ja pulauttelun lisäksi lieviä yleisoireita, kuten ärtyneisyyttä tai kuumetta.

Ripulia tai löysiä ulosteita voi esiintyä muutamalla prosentilla lapsista.
Vatsakipu ja ihottuma ovat melko harvinaisia oireita.
Verta ulosteissa on ilmennyt saman verran sekä rokotetuilla että lumerokotetta saaneilla.
Vatsa- ja yleisoireet eivät yleensä estä jatkorokottamista. Rokotussarjaa voi jatkaa, kun oireet ovat hävinneet.

Suolentuppeuman riski

Suolentuppeuma on sairaus, jossa osa suolta työntyy viereisen suolenosan sisään. Sen ilmaantuminen kasvaa voimakkaasti 2-3 kuukauden iästä eteenpäin. Eniten suolentuppeumia todetaan noin 6 kuukauden ikäisillä. Suolentuppeumia esiintyy sekä rotavirusrokotuksen saaneilla että rokottamattomilla lapsilla.

Kerro rokotetun huoltajalle mahdollisista suolentuppeumaan viittaavista oireista.

Lapsi on vietävä lääkäriin, jos hänellä ilmenee seuraavia oireita:

kovat toistuvat kouristusmaiset kipukohtaukset
oksentelu
verinen, vetinen tai limainen uloste
vatsan turvotus
yleiskunnon lasku.

Suolentuppeuman ilmaantuvuus

1990-luvun lopussa Yhdysvalloissa käytössä olleeseen rotavirusrokotteeseen liittyi lisääntynyt suolentuppeumariski, 1-2 tapausta 10 000 rokotettua kohden.

Nykyisiä rotavirusrokotteita on käytetty maailmalla jo kymmeniä miljoonia annoksia. Niiden jälkeistä suolentuppeuman ilmaantumista seurataan maailmanlaajuisesti.

Täysin ei voida pois sulkea pientä suolentuppeuman riskiä, etenkin viikon sisällä ensimmäisestä rokoteannoksesta. Eri maissa tehtyjen tutkimusten perusteella lisäriskin on arvioitu olevan 1-6 tapausta 100 000 rokotettua kohden.

THL tutkii parhaillaan rotavirusrokotusten hyötyjä ja mahdollisia haittoja käynnissä olevan rekisteritutkimuksen avulla.

Terveydenhuollon ammattilaisten tulee edelleen ilmoittaa haittavaikutusrekisteriin ne suolentuppeumatapaukset, jotka todetaan kahden kuukauden kuluessa rotavirusrokotuksesta.
Kawasakin taudin riski

Kawasakin taudin ei ole tähän mennessä todettu lisääntyneen. Terveydenhuollon ammattilaisten tulee edelleen ilmoittaa ne Kawasakin tauti -tapaukset, jotka todetaan kahden kuukauden kuluessa rotavirusrokotuksesta.
 http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa13117385 kommenttia:

 1. USAn hallitus myöntää, että Paul Offit´in rotavirus-rokote aiheuttaa tappavia haittavaikutuksia:

  http://therefusers.com/refusers-newsroom/us-govt-admits-paul-offits-rotavirus-vaccine-causes-deadly-adverse-reactions/#.VJdPGcYCR

  VastaaPoista
 2. Nämä tilastot osoittavat, että "joukkosuoja" ei suojaa parhaiten rokotettuja sairauksilta; päinvastoin:
  http://www.omsj.org/corruption/cfrmap

  VastaaPoista
 3. "Tutkittu" sikainfluenssarokote vaihdettiin ennen varsinaisten rokotusten antamista.
  Kannattiko kääriä hiha?

  https://www.youtube.com/watch?v=VjphTNaI4tE

  VastaaPoista
 4. Influenssarokotetta VARASTOSSA USAssa - rahaa rokotteiden valmistajille tarvitaan, vaikka rokote ei tehoakaan sanoo CDC:

  https://www.youtube.com/watch?v=M6cVeHUvlm

  VastaaPoista
 5. Rokottamattomat sairastavat vähemmän:

  http://www.fhfn.org/large-scale-study-concludes-unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-generation/

  VastaaPoista