torstai 2. huhtikuuta 2015

ELOHOPEAA ....


Krooninen elohopeamyrkytys:  Yhteys oireisiin ja sairauksiin 

 

Holistic Mercury Free and Mercury Safe Dentists   = Holistinen elohopeaa käyttämätön ja sen vaarat tunteva hammaslääkäri


Artikkelin lähde: http://www.dentalwellness4u.com/layperson/symptoms.html

 

Elohopeamyrkytys: Oireet ja sairaudet

Elohopea on myrkyllisin, ei-radioaktiivinen, luonnossa esiintyvä aine planeetallamme.Sillä ei ole turvallista käyttötasoa, sillä jopa yksi atomi sitä kehossasi aiheuttaa haittaa. Elohopean myrkyllisyydestä ei keskustella,  mutta jokainen asioista perillä oleva tiedemies ja terveysasiantuntija ymmärtää, kuinka myrkyllistä se on. Kuitenkin nykyäänkin American Dental Association (ADA) ja amalgaamin puolestapuhuvat hammaslääkärit, jotka tukevat tätä mielettömyyttä ja uhmaavat järjestelmällisen johdonmukaisesti, jatkavat väittämistä, että näistä amalgaamipaikoista vapautuva elohopea ei ole terveydelle haitallista.


The World Health Organization (WHO) on tuonut julki, ettei elohopealla ole mitään turvallista käyttöastetta. Tämä tarkoittaa, että mikään määrä elohopeaa ei ole turvallista, ei edes yksi ainoa atomikaan.  Ellei elohopeaa ole kasaantunut tarpeeksi ja sitten aiheuttanut oireita, jotka liittyvät suoraan krooniseen elohopeamyrkytykseen, tämä ei tarkoita, että olisit myrkyttynyt sen takia. Oljenkorsi, joka katkaisisi sananlaskun mukaisesti kamelin selän, ei ollut viimeinen oljenkorsi, se oli vasta kaikkien oljenkorsien kokonaissumman paino.

    
Tosiasiaa, että elohopea voi aiheuttaa tai suoraan tai epäsuoraan myötävaikuttaa tai pahentaa mitä tahansa terveyteen liittyvää ongelmaa, meillä ei  oteta koskaan käsittelyyn. Amalgaamipaikkojen aiheuttaman kroonisen elohopeamyrkytyksen kasaantuminen ja siitä eiheutuneiden oireiden ilmeneminen vie aikaa. Koska elohopeaa löytyy kehon jokaisesta solusta, ja siellä on triljoonia soluja, tarpeellisen elohopeamäärän kerääntymiseen voi mennä vuosia ennenkuin oireita ilmenee. Krooninen elohopeamyrkytys ei ole sairaus, mutta kasaantumisongelma ja siihen menevä aikajakso, jonka se myrkyttää, myrkyttää jokaista henkilöä  askel askeleelta.

Minusta on erittäin ironista, että asioista päättävät laitokset edellyttävät, että amalgaamipaikoissa käytettävien aineiden, kuten elohopean, hopean, sinkin, kuparin ja tinan jäännösten sijoittaminen vaarallisten myrkkyjen säiliöihin edellytetään hammaslääkärin vastaanotoilla. Vanhat amalgaamipaikkojen jäännökset hampaista pitää myöskin sijoittaa vaarallisten jätteiden säilytysastiaan. Kuitenkaan ei ole minkäänlaista sääntöä amalgaamipaikkojen suhteen silloin kun sitä pannaan hampaaseen! Eikös olekin loogista, että jos  amalgaamia sisältävää ainetta on hampaassa, niin se tekee myöskin sitä sisältävästä hampaasta vaarallista  jätettä? 

On tieteellinen tosiasia, että myrkyllistä elohopeakaasua vapautuu amalgaamipaikoista jatkuvasti.  80% siitä päätyy kehoon ja kerääntyy sinne. Tätä kerääntymistä tapahtuu, koska ajan mittaan keho menettää kykynsä poistaa tehokkaasti elohopeaa ja on aina vähemmän ja vähemmän tehokas sen poistamisessa. Jos elohopea säilyy kehossasi, niin se tekee siitä vaarallisen jätteen kerääntymispaikan. Joten älä anna ADA´n ja elohopeaa sisältävien amalgaamipaikkojen kannattajien petkuttaa itseäsi. Elohopeaa vapautuu jatkuvasti amalgaamipaikoista, ja jo se yksin tekee niistä terveydellisen uhkan. Sinun ei pitäisi olla samassa tilassa elohopeahöyryjen kanssa, saati sitten sen, että sitä vapautuu hammaspaikoistasi.

Lisää tietoa siitä, kuinka elohopea vaikuttaa kehoosi ja kuinka se teke tuhoaan , kehotan lukemaan: The Poison in Your Teeth: Mercury Amalgam (Silver) Fillings . . . Hazardous to Your Health. Toinen hyvä kirja elohopean puhdistamisesta pois kehosta luonnollisesti on:   Mercury Detoxification: The Natural Way to Remove Mercury from Your Body, ja se kertoo, kuinka voit tukea kehon kykyä poistaa turvallisesti kerääntyneen elohopean kehostasi. Kun sitten olet oppinut, kuinka haitallista se on terveydellesi, voit mykistyä siitä, kuinka ADA saattaakin jatkaa tämän myrkyllisen aineen käytön tukemista!

Elohopeamyrkytyksen Oireet 

 

Ainakin 100 oiretta johtuu suoraan tai epäsuorasti kroonisesta elohopeamyrkytyksestä. Oireiden lukumäärä ja vaikeusaste johtuu monenlaisista tekijöistä, kuten:
  • kuinka monta paikkaa sinulla on;
  • kuinka kauan ne ovat sinulla olleet;
  • kuinka ne oireilevat; ja
  • kuinka usein ne oireilevat.
Lisäksi, koska elohopea luokitellaan hermomyrkyksi, se voi myös aiheuttaa emotionaalisia ja psykologisia ongelmia, kuten depressiota, ahdistuneisuutta, mielialan heittelemistä ja muistin menetystä. Ajan mittaan huononevat oireet ovat merkkejä sairauden kehittymisestä.  

Tässä taulukossa on joitakin yleisiä oireita, jotka ovat suoraan kroonisen elohopeamyrkytyksen seurauksia. Mutta pidä mielessäsi, että koska elohopea voi tyhjentää epäsuorasti tärkeät antioksidanttivarastot, kuten glutationin ja alfa-lipoiinihapon, joita tarvitaan elohopean poistamiseen elimistöstä ja käsittelemään muita haitallisia myrkkyjä ja vapaita radikaaleja, se voi aiheuttaa epäsuorasti jopa vieläkin enemmän oireita ja sairauksia, kuin tässä mainituttuja.   
 

Kroonisen elohopeamyrkytyksen yleiset oireet

Tyyppi
Oireet
Ruoansulatusjärjestelmä Paksusuolentulehdus
Ripuli/ummetus
Ruokahalun puute
Painon aleneminen
Pahoinvointi/oksennus
Tunteet
Aggressivisuus
Viha (puuskia)
Ahdistuneisuus
Hämmennys
Depressio
Pelko ja hermostuneisuus
Hallusinaatiot
Uneliaisuus
Maanisdepressiivisyys 
Mielialan vaihtelut
Arkuus
Energiatasot
Apatia
Krooninen väsymys
Levottomuus
Pää
Huimaus
Pyörtyminen
Päänsärky (toistuva)
Korvien soiminen
Sydän  
Anemia
Rintakipu 
Nopea tai epäsäännöllinen sydämenlyönti
Keuhkot
Astma/keuhkoputkentulehdus
Verentungosta rinnassa
Pintapuolinen hengitys
Hengästyneisyys
Lihakset ja Nivelet
Krampit
Nivelkivut
Lihaskivut
Lihasheikkous
Jäykkyys
Neurologiset/ Mielen oireet       
Hienoinen väristys
Keskittymiskyvyn puute      
Oppimisvaikeudet        
Muistin häviäminen, pitkä- tai lyhytaikainen
Tunnottomuus
Sammaltaminen
                    
Nenä
Nenätulehdus
Poskiontelotulehdus
Liiallinen liman muodostuminen
Tukkoinen nenä
Suu/Kurkku

Pahanhajuinen hengitys (halitosis)
Luukato
Polttava tunne
Krooninen yskiminen
Ientulehdus/ verestävät ikenet
Leukoplakia (limakalvon valkotäpläisyys)
Metallin maku
Suutulehdus
Kurkkukipu
Haavat hampaiden koloissa
Muut
Allergiat
Anoreksia
Ylenmääräinen punastelu
Märkävuoto sukuelimistä
Rauhasten turpoaminen
Hiusten lähtö 
Hypoxia
Sairastelu (usein toistuva)
Unettomuus
Hajuaistin puute
Runsas hikoilu
Munuaisten toimintahäiriö
Kylmä ja nihkeä iho
Iho-ongelmat
Näkö-ongelmat (putkinäkö)
Nesteen pidätyskyky (vesipöhö)


Kokonaisterveydentilaasi (erityisesti immuunipuolustusjärjestelmääsi) ja jos sinulla on edelleen amalgaamipaikkoja, elohopean määrä, jolle olet altistunut aikojen kuluessa, ja edelleenkin kehossasi olevan elohopean määrä, vaikuttavat suoraan oireidesi lukumäärään ja niiden vakavuusasteeseen.

Krooninen Elohopeamyrkytys ja Siitä Seuraavat Sairaudet

 

Altistuminen elohopealle on yhdistetty seuraaviin sairauksiin. Koska elohopealla on niin tuhoava vaikutus immuunijärjestelmään ja elimistön puhdistautumisjärjestelmiin, tämä luettelo voi olla vieläkin pitempi.

Krooninen Elohopeamyrkytys: Siihen liittyvät sairaudet

Acrodynia
Alzheimer’in tauti
Anterior lateral sclerosis (ALS)
Astma
Arthritis
Autismi
Hiivat (Candida)
Sydän- ja verisuonisairaudet
Krooninen väsymysoireyhtymä
Crohn’in tauti 
Depressio
Kehityshäiriöt
Diabetes
Ihottuma
Emfyseema, ilmapöhö
Fibromyalgia
Hormonitoiminnan häiriöt
Suoliston toimintahäiriöt
Immuunijärjestelmän toimintahäiriöt
Munuaistauti
Oppimishäiriöt
Maksasairaudet
Lupus, ihohukka (syöpymällä laajenevat ihon haavaumat)
Metabolinen encephalopatia
Multiple sclerosis (MS-tauti)
Lisääntymiskykyyn liittyvät sairaudet
Parkinson’in tauti
Vanhuuden dementia
Kilpirauhassairaudet

Muut Tekijät  

 

Mitä tulee sen aiheuttavan linkin osoittamiseen, jolla voidaan todistaa elohopean ja jonkin sairauden yhteys toisiinsa, on tärkeää harkita muitakin tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa samanlaisia oireita: mm. perinnölliset tekijät, ruokavalio, elintavat, ympäristö, ammatti ja erilaisten aineiden väärinkäyttö, joko yksistään tai kaikki toisiinsa liittyen. Mutta vastaavan terveysongelman kehittymismahdollisuus lisääntyy dramaattisesti, kun nämä tekijät sekä elohopea esiintyvät yhdessä.   

Elohopean Poistaminen/Puhdistaminen Elimistöstä  

Jos sinulla on, tai on ollut amalgaamipaikkoja (hopeapaikkoja) on mahdollista, että olet altistunut elohopeamyrkylle jossain määrin. Jos sinulla on jokinmuu yhteen liittyvä oire tai sairaus: olet allerginen monille aineille, ja sinulla on alentunut immuunipuolustusjärjestelmän toimintakyky, uskon, että on tärkeää osallistua turvalliseen ja tehokkaaseen elohopean puhdistusohjelmaan. Kirjani   My :  Mercury Detoxification: The Natural Way to Remove Mercury from Your Body (= Elohopeasta puhdistautuminen: Luonnollinen tapa poistaa elohopea kehostasi) antaa ohjeet askel askeleelta tässä elohopeasta puhdistautumisprosessissa.

 

Tietoa tri. Tom´ista:

Tom McGuire, DDS, on johtava asiantuntija elohopeasta, amalgaamipaikoista, kroonisesta elohopeamyrkytyksestä puhdistautumisesta ja kokonaisvaltaisesta hammasterveydessä.Tri. McGuire on  Dental Wellness Institute´n esimies, puheenjohtaja International Association of Mercury Free Dentists (IAMFD), yksi New Directions Dentistry´ n  perustajista ja useiden kokonaisvaltaisen hammashyvinvoinnin kirjojen kirjoittaja, mm.: 

Lisää tietoa hänestä voit lukea:  Dr. Tom McGuire's Biography.
Hänen nettisivustonsa on:  at www.dentalwellness4u.com. Hän antaa neuvontaa consultations elohopeasta puhdistautumisesta, toisista mielipiteistä ja muista suun terveyteen liittyvistä asioista. (Ilmainen ajanvaraus: 800-335-7755).
To Find Mercury Free & Mercury Safe, Holistic Dentists: Click Here 


                                                             * * * * *

Elohopeayhdisteiden turvallisuudesta rokotteissa on keskusteltu kauan.:

7.-8.6.2000 Simpsonwood´issa pidetty salainen kokous käsitteli tiomersaalin (=elohopeayhdiste) tunnettuja vaaroja: http://www.autismhelpfor you.com/HG%201N%20VACCINES%20-%Simpsonwood%20-%201File.pdf

ja:  http://www.putchildrenfirst.org/media/2.9.pdf

http://www.autismhelpforyou.com/Simpsonwood_And_Puerto%20%20Rico.htm

Elohopea rokotteissa:   http://www.amazon.com/Thimerosal-Supporting-Immediate-Mercury-Neurotoxin/dp/1632206013#reader_1632206013

 http://www.thehealthierlife.co.uk/natural-health-articles/oral-health/mercury-dental-fillings-toxic/

Lisää tietoa löytyy myös kirjasta: Muutos Käsissämme - sairausbisneksen seitit, BoD 2013 . Saatavilla www.adlibris.com


elohopea: https://wddty.com/news/2017/01/mercury-fillings-face-europe-wide-ban.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti