maanantai 20. huhtikuuta 2015

Big Pharma - poliittinen vaikuttaja

4 Tapaa, joilla Big Pharma jatkaa luotettavuutensa menettämistä

Lähde:

money-and-pills
Alex Pietrowski, Staff Writer
Waking Times

Kun käyt johtavien farmaseuttisten yhtiöiden nettisivuilla, kuten Pfizer´in ja Novartiksen, löydät heidän tavoitteitaan, ja ne syöttävät sinulle inspiroivia tavoitteita, kuten "parannamme terveyttä ja hyvinvointia", "tarjoamme teille turvallisia, tehokkaita ja kustannustehokkaita lääkkeitä" ja " parantamaan sairauksia, vähentämään kärsimystä ja kohottamaan elämänlaatua." 

Kuka uskoo edelleen tähän? Sanotaanpa suoraan: suurimmat lääketehtaat ovat välittämässä lääkkeitä ja tahkoamassa rahaa. Tässäpä ravintoa ajatukselle, joka saattaa saada sinut kyseenalaistamaan lääketehtaitten toiminnan luotettavuuden.

 

Suurimmat yhdysvaltalaiset lääkkeitten tyrkyttäjät 

 

Lääketeollisuuden mainoskulut kuluttajille consumer ads by the pharmaceutical industry kasvoivat $ 4.54 miljardiin vuonna 2014, joka on 21% enemmän kuin kulut olivat 2013. Pfizer yksin kulutti $ 1.4 miljardia, josta yli 50% kului televisiomainoksiin. USA ja Uusi Seelanti ovat ainoat 2 maata maailmassa, jotka sallivat lääketehtaiden reseptilääkemarkkinoinnin suoraan kuluttajille ... joten voimme olettaa suurimman osan tästä rahasta kulutetun USAssa.(Lähde: Bloomberg News)

Liioittelua ja väärän tiedon jakelua  

 

Jopa kuudessa mainoksessa kymmenestä lääkemainoksesta sisältää " mahdollisesti harhaanjohtavia väitteitä,"   Journal of General Internal Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan. Tutkimuksessa tarkasteltiin 168 mainosta USAn suurimmilla televisiokanavilla. Siinä havaittiin että:  “Täysin väärät väitteet lääkkeistä olivat melko harvinaisia, ehkä siksi, että väärä mainostaminen on laitonta. Mutta 57 % kaikista mainoksista jätti ottamatta huomioon olennaisen tiedon tai liioitteli jotakin, tai lisäsi joitain ylimääräisiä mielipiteitä tosiasioiden sijasta, tai teki mitään tarkoittamattomia ´elintapaan liittyviä mielleyhtymiä´... ”  (Lähde: Popular Science)

Pelotteluja ja uhkailuja 

 

Sveitsiläinen lääketehdas Novartis on tarkkailun alaisena, koska brittilääkäreiltä väitetään estetyn pääsy  etsimään tietoa Avastin-lääkkeestä, joka on halvempi vaihtoehto heidän itse  myymälleen Lucentis-lääkkeelle. Kliinisiä tutkimuksia Avastin-lääkkeestä tekevät lääkärit ja akateemikot väittävät kohdanneensa "uhkauksia ja pelotteluja" tehdessään näitä tutkimuksia. Molempia lääkkeitä käytetään silmäoireen hoitoon, joka on pääsyy sokeutumiseen Iso-Britanniassa. Lucentis-lääke maksaa $ 1,950/annos, kun taas Avastin maksaa n.$ 50/annos. (Lähde: Investing.com)

Voitelurahoja ja lahjuksia 

 

Israelilaista Teva Pharmaceuticals´ia, yhtä maailman kymmenenneksi suurinta lääketehdasta, on syytetty "tekaistujen" puhujaohjelmien järjestämisestä lääkäreille kolmannen osapuolen, Allied Health Media´n välityksellä, ja maksaneen kaikkialla lääkäreille n. $ 1,500 - $ 2,700/näistä jokaisesta. Nämä korvaukset on  salailtu ´palkkioiksi´, jolloin Teva voi teeskennellä noudattavansa valtakunnallisia, valtion ja kaupunkien voitelurahalakeja USAssa.  (Lähde: Courthouse News Service)

Tällainen lahjonta on yleistä lääketeollisuudessa  the pharmaceutical industry. Teva on niiden muiden mukana, jotka tuhlaavat valtavia summia sellaisten lääkäreiden puhepalkkioihin, jotka esiintyvät tuhansissa huijausohjelmissa, päivällisillä ja lounailla, jotka ovat pelkästään sosiaalisia tapaamisia, mutta joissa tehdään työtä vain nimellisesti. Novartis´ta vastaan on käynnissä oikeusjuttu New York´in osavaltiossa sen todennäköisesti käyttämästä yli $ 65 miljoonasta dollarista enemmän kuin 38.000 tällaisessa puhujaohjelmassa koskien sen  lääkkeitä: Lotrel, Valturna ja Starlix yli kymmenen vuoden ajalta. Yhdelle  lääkärille on todennäköisesti maksettu omalla vastaanotollaan puhumisesta 8 kertaa!  (Lähde: Reuters)


Katso video: 
 https://www.youtube.com/watch?v=saRJogLzCQc


Ei ole erimielisyyttä siitä, etteikö modernilla lääketieteellä olisi sijaansa maailmassamme ja että se on auttanut pelastamaan lukemattomia elämiä. Mutta entä silloin kun suurbisnes ja ahneus  big business and greed heittävät varjoonsa lääketieteellisten  innovaatioiden loisteet ja synnyttävät yhteiskunnalle ja ihmiskunnalle taakan, joka on tärkeämpää bisnekselle kuin sen kustannukset?

Lähteet:
http://blogs.wsj.com/pharmalot/2015/03/31/pharmalot-pharmalittle-good-morning-were-catching-up-on-glaxo-pfizer-and-lots-more1/
http://www.courthousenews.com/2015/03/30/creative-kickbacks-at-teva-drug-reps-claim.htm
http://www.investing.com/news/stock-market-news/novartis-accused-of-threatening-docs-over-cheaper-drug-335436
http://www.reuters.com/article/2014/09/30/novartis-kickbacks-idUSL2N0RV1GK20140930
http://www.popsci.com/science/article/2013-09/science-confirms-obvious-tv-pharmaceutical-ads-are-often-misleading
Kirjoittajasta 
Alex Pietrowski on taiteilija ja kirjoittaja, joka on huolissaan hyvän terveyden säilymisestä ja perusvapaudesta saada noudattaa terveellistä elämäntapaa. Hän kuuluu  sivuston  WakingTimes.com kirjoittajiin ja on innokas oppilas joogassa ja elämässä.

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin ei ole tarkoitus antaa lääketieteellistä neuvoa, diagnoosia eikä hoitoa. Tässä esitetyt mielipiteet eivät välttämättä ole WakingTimes´in ja sen henkilökunnan kantoja.   
©2015 Waking Times, all rights reserved.

~~ Help Waking Times to raise the vibration by sharing this article with friends and family…


                                                              * * * * *

Lisää:  http://www.naturalnews.com/049306_Citizens_United_Big_Pharma_campaign_donations.html


Big Pharma

Big Pharma saa 77.5 miljardin dollarin tulot jokaisesta 1 miljoonasta dollarista, jonka se antaa korruptoituneille poliitikoille  


  (NaturalNews) Amerikan politiikassa raha vastaa puhetta, ja tämä perustuu siihen, että paljon rahaa tarkoittaa paljon puhetta. USAn Korkein Oikeus sääti  2010 Citizens United v. Federal Election Commission case´ssa myös paljon - ja tämä on johtanut  "uskomattomiin ulkopuolisiin kuluihin" vaalitoiminnassa siitä lähtien The Center for Responsive Politics´n mukaan. .

  Ja vaikka monet ylistivät korkeimman oikeuden päätöstä voittona poliittiselle "puheen vapaudelle" ja ensimmäisenä muutoksena (First Amendment), ovat toiset kritisoineet sen säilyttävän hallitsevan  pontevasti    sen käsityksen, että kun kaikki on sanottu ja tehty niin amerikkalainen demokratia on parasta mitä rahalla voidaan ostaa.

  "Tämä tapaus muiden lakisääteisten kehitystulosten kanssa sai aikaan super-PAC´ien syntymisen, joilla voidaan hyväksyä rajattomat pakkoverot yritysten ja USAn liittovaltion kassoista, samoin kuin myös yksityisiltä henkilöiltä; nämä ryhmät käyttivät rahaa enemmän kuin 600 miljoonaa dollaria vuoden 2012 vaalikiertueella," sanoi keskus. "Tämä laukaisi myöskin poliittisessa aktiivisuudessa boomin verottomien,  ´pimeiden´ rahoitusjärjestöjen syntymiselle, samoin kuin yksityishenkilöille; ja joiden ei tarvitse paljastaa lahjoittajiaan."  

  Jokainen mahdollinen teollisuuden ala on nyt äänekkäästi kahakassa mukana ja kuluttaa yhteensä satoja miljardeja dollareita omien poliittisten suosikkikandidaattiensa, omien juridisten juttujensa ja markkina-asemiensa tukemiseen, ja tämän kaiken tarkoituksena on ´ostaa´ suosiota liittovaltion hallitukselta, joka ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin myytävänä kuin juuri nyt.    

  Farmaseuttiset yhtiöt osoittautuvat  maantierosvoiksi

  Big Pharma on valtava tapaus.

  Liittovaltion hallitus on yksittäinen suurin terveyspalvelujen ostaja USAssa, mukaan kuuluu Medicare, Medicaid, Social Security, Veterans Administration, armeija ja muiden etuoikeutettujen ja korvausohjelmien mukaiset edunsaajat. Vuoden 2014 the Heritage Foundation ´in suurimmista terveydenhuollon ohjelmista  tekemän talousarvioanalyysin mukaan - joihin kuuluivat valtion velat ja kohteet Social Security´ssä - edustivat yhtä suurinta liittovaltion hallituksen laajimmista budjettiluokista. 

  Täten on ainoastaan järkevää - tässä kaikessa laajuudessaan esiintyville edunsaajille - lobata mahdollisimman paljon veronmaksajien rahoitusta, niin paljon kuin ne vain voivat ikinä saada.   

  Talousanalyysikatsauksessa:  a major review of political spending (poliittisten kulujen pääkatsaus) mukaan Sunlight Foundation totesi, että Big Pharma received an astounding 77,500 percent ROI (sai uskomattomat 77,500 % sijoittamistaan kuluista takaisin) - "sijoituspalautuksina" poliittisesta rahankäytöstään. Erityisesti, jokaista 1 miljoonaa dollaria kohti, jonka teollisuus käyttää lainsäätäjien lobbaamiseen, se saa 77.5 miljardia dollaria takaisin. Big Pharma´n lobbarit pyrkivät erityisesti estämään Medicare´a  tinkimästä kilpailevilla, vastaavien lääkkeiden hinnoilla, niin että veronmaksajat voisivat saada heiltä edullisemman sopimuksen; the Sunlight Foundation arvioi, että Medicare´n kaupanhieronnalla voitaisiin säästää 90 miljardia dollaria vuodessa.    

  Eikä vain ainoastaan Big Pharma ole pääsemässä tähän helposti ansaitun rahan seurueeseen. Kuten Sunshine Foundation huomautti raportissaan:

  Vuosien 2007 ja 2012 välisenä aikana 200 Amerikan poliittisesti aktiivisinta yhtiötä kulutti yhteensä  $ 5.8 miljardia dollaria liittovaltion lobbaamiseen ja kampanjointimaksuihin. Vuoden mittainen Sunlight Foundation´in tekemä oma analyysiarvio tuntuu kuitenkin osoittavan, että heidän arvionsa kalpenee, kun sitä verrataan siihen, mitä nuo samat yhtiöt itse ansaitsivat kaikenkaikkiaan: $ 4.4 triljoonaadollaria liittovaltion kanssa federal  tekemästään liiketoiminnasta ja tuesta.

  Tämä summan, enemmän kuin $ 4.3 triljoonaa dollaria, liittovaltion hallitus maksoi liittovaltion 50 miljoonalle Social Security´n  edunsaajalle saman ajanjakson aikana, ja se on tulosta  ennen kuulumattomasta yrityksestä määrällistää
  kampanjan vähemmän tutkittua taloudellista tekijää:  Saada poliittiset lahjoittajat vastaanottamaan jotain palautuksena yhtiöille antamansa vastineeksi? 

  Järkyttävät määrät rahaa - ja vaikutusvaltaa

  Organisaatio keskitti tutkimuksensa 200 voittoa tuottavaan yhtiöön, joista jokaisella oli aktiivista komiteatoimintaa politiikassa ja lobbareita vuosien 2008, 2010 ja 2012 vaalikierroksilla. Nämä yhtiöt olivat kärkisijoilla olevien huippukampanjakomiteoiden lahjoittajina, jotka olivat rekisteröityneet Federal Election Commissioniin.

  "Heidän sijoituksensa politiikkaan olivat valtavia," osoittivat yhtiöanalyysit. "Ilmeni 20.500 maksavaa lobbaaja-asiakasta tutkimamme kuuden vuoden ajalta; ja niistä 200n jäljittämämme yhtiön maksut vastasivat  mahtavasta 26 % prosentista kaikkiaan saaduista suorituksista."

  Keskimäärin yhtiöiltä saatu rahoitettu PAC-määrä myötävaikutti 144 lakimiehen kampanjointiin molemmissa puolueissa tällä tutkitulla aikavälillä. 

  Kuten sanoimme: näin saadaan paras demokratia minkä saa rahalla ostamalla.

  Lähteet:

  http://sunlightfoundation.com

  http://www.zerohedge.com

  http://www.opensecrets.org/news/reports/citizens_united.php

  http://www.heritage.org

  Lisää: http://www.naturalnews.com/049306_Citizens_United_Big_Pharma_campaign_donations.html#ixzz3WwZkYKAX


                                                         * * * * *

  The FDA is caught hiding 22 fraudulent clinical trials

  Print Friendly
  fda building(NaturalHealth365) Professor Charles Seife of the Arthur L. Carter Institute of Journalism at New York University recently uncovered some disturbing evidence about the United States Food and Drug Administration (FDA). This information came to light when he made a Freedom of Information request earlier this year. When Seife received his information, he learned that 22 clinical trials submitted to the FDA were falsified, and the results of these falsified trials were not revealed to the public.
  With his students assisting him, Professor Seife compared the FDA’s actions regarding these trials against information on them in peer-reviewed studies. The results of Seife’s investigation were recently published in the online journal, JAMA Internal Medicine.

  The FDA is keeping the public in the dark about scientific fraud

  When clinical trials are found to have violated proper practices or to have been falsified, the FDA takes regulatory action against those conducting the trials. When this is required, paperwork regarding the trials is traditionally marked as “official action indicated (OAI).”
  Seife’s investigation revealed that 57 trials received the OAI indicator for everything from bad record keeping (35 studies) to actual falsification of results (22 studies). The affected trials took place between 1998 and 2013. The FDA never informed the public of these findings or of any actions taken against the facilitators of the studies.

  How could the FDA allow falsified studies to be published?

  While the FDA did take ‘official action’ against clinical trial facilitators who falsified results, they allowed the results to be published. No retractions for these falsified results were ever required. Studies with blatantly falsified results remain in medical journals, misleading other researchers as well as the public about the truth.
  It is no longer a ‘secret’, the FDA has violated the public trust.  This is the same organization that refuses to label seafood that has mercury – a known neurotoxic (heavy metal) substance; allows the deadly (artificial) sweetener aspartame to be sold in food products and gives its approval to drugs that cause harm.
  By allowing falsified results of clinical trials to remain in publications with no retractions required, the FDA is violating the public’s trust. The public has a right to expect transparency from the FDA, as the health and safety of America’s people depend on it.
  Professor Seife has stated that the FDA seldom takes any action to make sure falsified study results are corrected in the medical literature, even when it finds significant departures from good study practices. And, the only reason why the FDA has not been taken down is because the federal government, its regulatory agencies and the U.S. legal system work together to protect corporate interests – while minimizing its exposure to lawsuits.

  The evidence is clear: The FDA does not care about public safety

  When the FDA does NOT retract inaccurate and/or falsified research projects – this indicates a clear violation of their duties and obligations – both morally and professionally. In fact, the actions of the FDA are criminal – by NOT making every (reasonable) step to protect the population.
  And, just in case you have any doubt how bad this organization really is – consider this quote from a credible source:
  “The thing that bugs me is that the people think the FDA is protecting them. It isn’t. What the FDA is doing and what the public thinks it’s doing are as different as night and day.” – Herbert Ley Jr., M.D., former Commissioner of the FDA.
  The FDA consistently acts as the ‘protector’ of drug company profits and supports the monopoly-control that the pharmaceutical industry has over the world.  Not only does the FDA hide fraud, they actually censor quality health information from getting into the public domain. In fact, here are several examples of how the FDA deliberately withholds lifesaving information from the general public:
  • Between 1992 and 1996, the FDA prohibited companies that sell folic acid from telling women of childbearing age that .4 mg of folic acid daily before pregnancy could reduce the incidence of neural tube defects (including spina bifida and encephaly) by 40%. FDA’s censorship contributed to a preventable 10,000 neural tube defect births.
  • Between 1994 to 2000, the FDA prohibited companies that sell omega-3 fatty acids from telling Americans that those fatty acids found in fish oil could reduce the risk of coronary heart disease by as much as 50%. FDA’s censorship contributed to a preventable 1.8 million sudden death heart attacks.
  • Between 2000 and the present, FDA prohibits companies that sell saw palmetto extract (the fruit of the dwarf American palm tree) from telling Americans that saw palmetto reduces enlarged prostates and relieves related symptoms. Approximately 50% of all men age 50 and older suffer from enlarged prostates and are denied access to this information.
  • Between 2000 and the present, FDA prohibits companies that sell glucosamine and chondroitin sulfate from telling Americans that those dietary ingredients treat osteoarthritis and relieve osteoarthritic pain and stiffness. Approximately 20 million Americans suffer needlessly from osteoarthritis.
  This criminal behavior must be stopped. Without the correct information, other researchers, as well as the general population, are being misled and allowed to go down roads regarding their own studies, health and wellness practices – that lead to nowhere, or eventual harmful outcomes.  The FDA has broken public trust; acted without regard to public safety and must be held accountable for their actions.
  References:
  http://www.medicalnewstoday.com/articles/289167.php
  http://www.smnweekly.com/fda-possibly-hidden-22-fraudulent-clinical-trials/15039
  http://archinte.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=2109855
  http://www.stopfdacensorship.org
  - See more at: http://www.naturalhealth365.com/clinical-trials-food-and-drug-administration-1328.html#sthash.K3r5kRWA.dpuf
  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/al-laakefirmat-syytavat-miljoonia-laakareille/6RbvquqX


  Mihin menevät muittenkin maitten rahat lääketehtaitten lobbauksen avulla:
   -  Triljoonien dollarien arvoiset lääketeollisuuden markkinat perustuvat uusien lääkkeiden patentointeihin.  Nämä patentit ovat elintärkeitä lääkkeenvalmistajille ja heidän mielivallalleen määritellä tuotteista saatavat voitot. Vitamiinit ja muut tehokkaat luonnolliset terveyshoidot, joilla optimoidaan solujen aineenvaihduntaa, pelottavat lääketeollisuuden "sairausbisnestä", koska ne tarttuvat tämänpäiväisten yleisimpien sairauksien syihin solutasolla - ja näitä luonnossa esiintyviä aineita ei voi patentoida. Lääketeollisuuden elossapysyminen riippuu siten tehokkaiden, ei-patentoitavien luonnollisten terveysterapioiden eliminoimisesta, keinolla millä hyvänsä.   
   http://timesofindia.indiatimes.com/business/india-business/Pharma-companies-dominate-2014-list-of-Indian-firms-filing-for-global-patents/articleshow/46801725.cms

  Mitä lääkärit tietävät määräämistään lääkkeistä, jotka tämä "näyttöön perustuva lääketiede" on hyväksynyt? - Onko kaikki tutkimustieto käytössämme tai edes saatavillamme?
  http://www.exposingtruth.com/doctors-dont-know-drugs-prescribe/?hc_location=ufi

  Onko Big Pharma addiktoitunut petokseen? Se joutuu maksamaan maltaita rikosten uhreille.
   http://www.forbes.com/sites/erikakelton/2013/07/29/is-big-pharma-addicted-to-fraud/?fb_action_ids=959237420805682&fb_action_types=forbessocial%3Acomment

  Scientific fraud exposed in Chinese medical studies:   13.4.2015: Tieteellinen petos Kiinassa tehdyissä lääketieteellisissä tutkimuksissa paljastettu:

  http://www.realadvantagenutrients.com/health-blog/2015/04/13/Scientific-fraud/?utm_source=DailyDose&utm_medium=subemail&utm_campaign=Scientificfraud_15.04.13


  Lääketehtaalle suuret korvaukset sikapiikin seurauksista:
  http://naturalsociety.com/brain-damaged-victims-of-swine-flu-vaccine-win-63-million-lawsuit/#ixzz3Xcul9JKr

  Omistaako Big Pharma Amerikan?
  http://themomstreetjournal.com/2015/04/15/does-big-pharma-own-america/

   Seroquel- psyykenlääke, AstraZeneca ja lääkärit Teksasissa:
   http://pharmagossip.blogspot.fi/2015/04/psychiatrists-with-ties-to-astrazeneca.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/DlJuM+%28PharmaGossip%29

  http://www.thefallingdarkness.com/2015/04/21/the-medical-cartel-too-big-to-fail-too-evil-to-expose/

  Tri. Matthias RathFoundation tästä samasta aiheesta:  http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/04/osakkeenomistajuuden-laajemmat.html

   Institutional Corruption and Pharmaceutical Policy: http://ethics.harvard.edu/news/institutional-corruption-and-pharmaceutical-policy

  Poliittiset vaikuttajat, vaikka kuinka harvatkin, hyötyvät:  https://www.opensecrets.org/news/2015/04/the-political-one-percent-of-the-one-percent-in-2014-mega-donors-fuel-rising-cost-of-elections/

   https://www.youtube.com/watch?v=saRJogLzCQc

   https://www.youtube.com/watch?v=ISwN7-mPo7c


  The FDA is caught hiding 22 fraudulent clinical trials

  Print Friendly
  fda building(NaturalHealth365) Professor Charles Seife of the Arthur L. Carter Institute of Journalism at New York University recently uncovered some disturbing evidence about the United States Food and Drug Administration (FDA). This information came to light when he made a Freedom of Information request earlier this year. When Seife received his information, he learned that 22 clinical trials submitted to the FDA were falsified, and the results of these falsified trials were not revealed to the public.
  With his students assisting him, Professor Seife compared the FDA’s actions regarding these trials against information on them in peer-reviewed studies. The results of Seife’s investigation were recently published in the online journal, JAMA Internal Medicine.

  The FDA is keeping the public in the dark about scientific fraud

  When clinical trials are found to have violated proper practices or to have been falsified, the FDA takes regulatory action against those conducting the trials. When this is required, paperwork regarding the trials is traditionally marked as “official action indicated (OAI).”
  Seife’s investigation revealed that 57 trials received the OAI indicator for everything from bad record keeping (35 studies) to actual falsification of results (22 studies). The affected trials took place between 1998 and 2013. The FDA never informed the public of these findings or of any actions taken against the facilitators of the studies.

  How could the FDA allow falsified studies to be published?

  While the FDA did take ‘official action’ against clinical trial facilitators who falsified results, they allowed the results to be published. No retractions for these falsified results were ever required. Studies with blatantly falsified results remain in medical journals, misleading other researchers as well as the public about the truth.
  It is no longer a ‘secret’, the FDA has violated the public trust.  This is the same organization that refuses to label seafood that has mercury – a known neurotoxic (heavy metal) substance; allows the deadly (artificial) sweetener aspartame to be sold in food products and gives its approval to drugs that cause harm.
  By allowing falsified results of clinical trials to remain in publications with no retractions required, the FDA is violating the public’s trust. The public has a right to expect transparency from the FDA, as the health and safety of America’s people depend on it.
  Professor Seife has stated that the FDA seldom takes any action to make sure falsified study results are corrected in the medical literature, even when it finds significant departures from good study practices. And, the only reason why the FDA has not been taken down is because the federal government, its regulatory agencies and the U.S. legal system work together to protect corporate interests – while minimizing its exposure to lawsuits.

  The evidence is clear: The FDA does not care about public safety

  When the FDA does NOT retract inaccurate and/or falsified research projects – this indicates a clear violation of their duties and obligations – both morally and professionally. In fact, the actions of the FDA are criminal – by NOT making every (reasonable) step to protect the population.
  And, just in case you have any doubt how bad this organization really is – consider this quote from a credible source:
  “The thing that bugs me is that the people think the FDA is protecting them. It isn’t. What the FDA is doing and what the public thinks it’s doing are as different as night and day.” – Herbert Ley Jr., M.D., former Commissioner of the FDA.
  The FDA consistently acts as the ‘protector’ of drug company profits and supports the monopoly-control that the pharmaceutical industry has over the world.  Not only does the FDA hide fraud, they actually censor quality health information from getting into the public domain. In fact, here are several examples of how the FDA deliberately withholds lifesaving information from the general public:
  • Between 1992 and 1996, the FDA prohibited companies that sell folic acid from telling women of childbearing age that .4 mg of folic acid daily before pregnancy could reduce the incidence of neural tube defects (including spina bifida and encephaly) by 40%. FDA’s censorship contributed to a preventable 10,000 neural tube defect births.
  • Between 1994 to 2000, the FDA prohibited companies that sell omega-3 fatty acids from telling Americans that those fatty acids found in fish oil could reduce the risk of coronary heart disease by as much as 50%. FDA’s censorship contributed to a preventable 1.8 million sudden death heart attacks.
  • Between 2000 and the present, FDA prohibits companies that sell saw palmetto extract (the fruit of the dwarf American palm tree) from telling Americans that saw palmetto reduces enlarged prostates and relieves related symptoms. Approximately 50% of all men age 50 and older suffer from enlarged prostates and are denied access to this information.
  • Between 2000 and the present, FDA prohibits companies that sell glucosamine and chondroitin sulfate from telling Americans that those dietary ingredients treat osteoarthritis and relieve osteoarthritic pain and stiffness. Approximately 20 million Americans suffer needlessly from osteoarthritis.
  This criminal behavior must be stopped. Without the correct information, other researchers, as well as the general population, are being misled and allowed to go down roads regarding their own studies, health and wellness practices – that lead to nowhere, or eventual harmful outcomes.  The FDA has broken public trust; acted without regard to public safety and must be held accountable for their actions.
  References:
  http://www.medicalnewstoday.com/articles/289167.php
  http://www.smnweekly.com/fda-possibly-hidden-22-fraudulent-clinical-trials/15039
  http://archinte.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=2109855
  http://www.stopfdacensorship.org
  - See more at: http://www.naturalhealth365.com/clinical-trials-food-and-drug-administration-1328.html#sthash.K3r5kRWA.dpuf

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti