lauantai 9. toukokuuta 2015

Homeopatiatutkimus x 2Homeopatia toimii masennuksen hoidossa ja kuumissa aalloissa


Postitti: on

Lähde:  http://www.besthealthnutritionals.com/blog/2015/04/14/Homeopathy-works-for-depression-hot-flashes/?utm_source=House%20Calls&utm_medium=subemail&utm_campaign=Homeopathy_15.04.14

Homeopatia nujertaa Big Pharman vaihdevuositutkimuksen 

Olet kuullut tämän jo aikaisemminkin. Valtavirran lääketieteen mantra, että homeopaattiset lääkkeet ovat niin kovasti laimennettuja, että jäljellä on vain "vettä" "eikä se mitenkään voi toimia".

Mutta tosiasia on, että laimentaminen tekee niistä turvallisia, mutta se EI tee niistä tehottomia, ja uusi tutkimus osoittaa sen lopullisesti — koska homeopaattinen lääke on juuri voittanut tavallisen lääkkeen täydellisesti mullistavassa kliinisessä kokeessa.

Tutkimus keskittyi 133 vaihdevuosioireiden kanssa kamppailevaan naiseen, erityisesti kuumiin aaltoihin ja masennukseen, ja asetti homeopaattiset lääkkeet vertailuun sekä plasebon että SSRI-antidepressantti fluoksetiinin ( Prozac) kanssa, jota lääkettä usein määrätään näitä oireita saaneille naisille. 

Fluoksetiinin vaikutus oli juuri odotusteni mukainen: lähes nolla. Kuumat aallot eivät vähentyneet ja vain lievää masennuksen helpottumista ilmeni. 

Homeopaattiset lääkkeet  — jotka oli valittu yksilöllisesti jokaisen naisen oireiden mukaisesti  — sen sijaan osoittivat todellisia tuloksia ja voittivat sekä plasebon että lääkkeen. Ne auttoivat kuumissa aalloissa, ja jopa masennuksen tuloksissa paremmin kuin antidepressanttilääke. 

Valtavirta on koettanut epätoivoisesti ymmärtää homeopatiaa, ja koska se ei ole voinut sitä ymmärtää ovat he jatkuvasti jättäneet ottamatta sitä käsittelyyn.

Mutta nyt homeopatian hylkääminen tulee olemaan heille vaikeaa, koska tämä tutkimus on suunniteltu virheettömän tieteellisesti.

Katsokaahan, koska useimmissa aikaisemmissa, valtavirran järjestämissä tutkimuksissa on jokaiselle koehenkilölle annettu samoja lääkkeitä. He saavat saman lääkkeen .. saman placebon .. ja saman homeopaattisen hoitavan lääkkeen.

Näin tämä yksi-sopii-kaikille-lääketiede toimii, mutta homeopatia EI toimi niin.

Jokaiseen tilanteeseen on usein tusinoittain mahdollisia homeopaattisia lääkkeitä, joista jokainen perustuu tiettyyn, henkilön mukaiseen syyhyn ja juuri niihin erityisiin henkilönmukaisiin oireisiin. Jos sinun kuumat aaltosi tulevat esimerkiksi  jyskytyksenä päässä, tarvitset homeopaattista belladonnaa.   

Jos surkeutesi taas ilmenee kuumina aaltoina vaikka sinulla on kylmä, silloin apu saattaa tulla homeopaattisesta calcarea carbonica´sta.

Jos otat väärää homeopaattista lääkettä, paraneminen saattaa jäädä kokonaan tulematta. Jos saat oikean lääkkeen, ja se saattaa olla koko elämääsi muuttava hoitava lääke, ja tämän osoittaa selvästi tämä uusi tutkimus. 

Koska nämä lääkkeet ovat turvallisia, voit itse tutkia pikkuisen ja kokeilla itsellesi mielestäsi parhaiten soveltuvia aineita.Mutta jos et helposti löydä sitä oikeaa lääkettä, keskustele holistisen, homeopaattisiin lääkkeisiin perehtyneen lääkärin kanssa.  

Jos olet eteläisestä Kaliforniasta, voin itse auttaa. Ota yhteyttä klinikkaani tapaamista varten. 
Jos olet muualta, olen tavattavissa puhelimitse. Soita:  855-DOC-MARK ajanvaraukseen.

Categories: House Calls.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti