sunnuntai 10. toukokuuta 2015

WHO ja Big PharmaWorld Health Organization (WHO) ryhtyy lopultakin ankariin toimenpiteisiin Big Pharma´n suhteen

May 8.2015 • Big Pharma, Breaking Stories, Videos • 450 Views
by PAUL FASSA
10403344_851190141594488_8855635638553565546_n

Merkittävän riippumattomien journalistien, tutkijoiden, tilastotieteilijöiden ja joittenkin lääkäreiden painostuksen takia World Health Organization (WHO) vastasi lopultakin myönteisesti.   

 Nyt WHO ehdottaa kaikkien lääkekokeiden yleistä julkistamista. 

Miksi tämä on tärkeää? Koska tutkimuksen tultua valmiiksi, kaikki raportit kootaan usein yhteen ja editoidaan, ja niissä julkaistaan vain parhaimmat kohokohdat tutkimustuloksista, kun kielteiset tapausselostukset taas salataan.    
Joskus lääketehtaat palkkaavat  ´ghost writers´= haamukirjoittajia kokoamaan loppuraportin kasaan ja maksavat lääkärille sen allekirjoittamisesta ja hyväksymisestä aivan kuin tämä itse olisi kirjoittanut sen. Tämä lopullinen raportti on se, mikä hyväksytään lääketieteelliseen julkaisuun, vertaisarvioidaan ja lähetetään jokaiselle lääketieteen piirissä työskentelevälle osoittamaan hienoja tuloksia vain vähäisin tai ilman mitään haittavaikutuksia.

big pharma fraud

Sen jälkeen FDA hyväksyy sen lääketehtaan korvausta vastaan, ja se pääsee markkinoille, missä salatut tai maton alle lakaistut raportit tuovat julki vakavia haittavaikutuksia ja kuolemia monilla kuluttajilla useiden vuosien ajan, ja tällä aikaa patentin omaava lääkeyhtiö haravoi kokoon dollareita samaan aikaan kun tosielämässä onnettomuuden uhrit lisääntyvät, ryhmäkanteita tehdään ja mitkätahansa näistä aiheutuneet rahalliset menetykset Big Pharma pystyy helposti ottamaan maksettavakseen vain bisneksen tekemiseen  liittyvinä kuluina.

Muistatteko Vioxx´in, suositun kipulääkkeen, joka aiheutti sydänkohtauksia? 
 
Merck’n kipulääke Vioxx oli erinomainen esimerkki. Monien vuosien suurten tuottojen  jälkeen, kun monet Vioxx´ia käyttäneet olivat saaneet sydänkohtauksen, joka tappoi monia, Merck poisti lopultakin sen markkinoilta ja maksoi kaikki oikeusjuttunsa: 4.9 miljardia dollaria. Menikö tämä tosiasia näistä miljardeista dollareista teille perille?! Kuitenkin Merck pystyi hyötymään tästä tappavasta lääkkeestä, jota mainostettiin ja tuettiin voimakkaasti televisiossa (" kysy lääkäriltäsi ..." (- Amerikassa reseptilääkkeiden mainostaminen on sallittua) suom.huom.). 
Kun kuluttajat alkoivat vaatia lääkäreitään kirjoittamaan Vioxx-reseptejä, lääke-edustajat vierailivat lääkäreiden vastaanotoilla näytepakkauksin ja lounassetelein hieroakseen heitä kirjoittamaan lehtiartikkeleita, jolla vähennettiin tai tehtiin mahdottomaksi tiedot haittavaikutuksista, kun taas positiivisia vaikutuksia suurenneltiin.

USA ja Uusi Seelanti ovat muuten ainoita maita, joissa lääkkeitä saa mainostaa TV´ssä. Lääkemarkkinointi on yhtä säädytöntä kuin Big Pharma´n voitot ja raportoidut kuolemien aiheuttumukset "oikein määrätyillä lääkemääräyksillä" , joiden määrä on 100,000 - 300,000 kpl vuosittain. Nämä arviot ovat lääkealan omista tutkimuksista. 

 

Lääkealan sisältä tuleva huolestuneisuus

Big_Pharma


Kritiikki lääketutkimusraportointia kohtaan on ollut nousussa täällä USA´ssa, UK´ssa, EU´ssa ja muilla alueilla aina siitä lähtien kun tri. Marcia Angell, MD, vakuutti erottuaan toimestaan arvossapidetyn New England Journal of Medicine-lehden päätoimittajuudesta vuonna 2000 näillä sanoilla:

“Ei yksinkertaisesti ole enää mahdollista uskoa julkaistuun kliiniseen tutkimukseen , tai luottaa luotettujen lääkäreiden päätöksiin tai arvovaltaisiin lääketieteellisiin ohjeistuksiin. En pidä tästä johtopäätelmästä, johon päädyin pikkuhiljaa ja vastahakoisesti kahden vuosikymmenen virka-aikani The New England Journal of Medicine´ssä työskentelyn jälkeen.”

Tri. Angell jatkoi kirjoittamalla käänteentekevän kirjan lääketeollisuudesta: The Truth About the Drug Companies: How They Deceive Us and What to Do About It (= Totuus lääkeyhtiöistä: Kuinka ne pettävät meitä ja mitä sille pitää tehdä). Hän kirjoitti myös artikkelin  New York Review of Booksíin nimellä   “Drug Companies & Doctors: A Story of Corruption”(= Lääkeyhtiöt & lääkärit: Kertomus korruptiosta) .Tässä katkelma artikkelista: 

Kukaan ei tiedä sitä todellista rahamäärää, jota lääkeyhtiöt tarjosivat lääkäreille, mutta arvioni mukaan, vuosittaisten raporttien perusteella  yhdeksän USAn lääkeyhtiön antaneen kymmeniä miljardeja dollareita vuosittain: (... ) Tämä luo laaja-alaisen sidoksen lääkäreihin, erityisesti seniori-lääkärikuntaan arvostetuissa lääketieteellisissä kouluissa, ja vaikuttaa tutkimustuloksiin ja siihen miten lääketieteellistä ammattia harjoitetaan ja jopa sen määrittelemiseen, mikä määritellään sairaudeksi.  

Muut vaikuttavat tekijät, jotka ovat johtaneet  WHO’n esitykseen
 
NPR’n laajan Vioxx-käsittelyn aikana, tri. Catherine DeAngelis, Journal of the American Medical Association (JAMA)´n toimittaja vakuutti:  “Mitä ihmisten tulisi oppia tästä on se, että älkää uskoko mihinkään, ei niin mihinkään, mitä mikään lääkeyhtiö julkaisee. Älkää uskoko sitä. Alkakaa tästä."   

Tri. DeAngelis selitti edelleen, että Merck’in muistiinpanot  markkinointikampanjasta paljastavat, että 90% Vioxx´ia ottaneista ei tarvinnut sitä tai se ei ollut tehokasta heille. Hyödyt verrattuna haittoihin olivat päälaellaan, kuten todistavat Vioxx´ista aiheutuneet onnettomuudet: noin  60,000 kuolemaa maailmanlaajuisesti sydänkohtauksista ja -infarkteista vain noin alle 5 vuoden aikana.

Merck väitti, että haittavaikutukset alkoivat vasta 18 kuukauden kuluttua lääkkeen käyttöönoton jälkeen.. Mutta New England Journal of Medicine tutki lähemmin asiaa ja tuli päätökseen, että haittavaikutukset olivat alkaneet välittömästi Vioxx´in käyttöönoton jälkeen.

 ( Oma tieto muista lähteistä: Vioxx-lääke tappoi ihmisiä vielä 3 vuoden ajan sen markkinoiltavetämisen jälkeen. Pitkäaikainen vaikutus?)

Tässä tulee viimeinen niitti tämän asian ratkaisemiseen

ClinicalTrials.gov on U.S. National Institutes of Medicine (NIH)´n palvelu. Se on paikka, jossa on talletettuna kaikki raportit kliinisistä- ja lääkekokeista. Sitä ei pidetä avoimena julkaisuna samalla tavalla kuin lääketieteelliset julkaisut.

Mutta se on paikka, jonne käynnissä olevista lääkekokeista lähetetään raportit ennen kuin lääketehtaat muokkaavat, järjestävät ja hierovat lopullisen julkaisuraportin suotuisammaksi kuin ClinicalTrials.org ´issa olevat raportit. FDA vaatii nykyään kaikki raportit ihmisillä tehdyistä kokeista rekisteröitäväksi sinne.

Tutkimus, joka on julkaistu 2014  Annals of Internal Medicine´ssä (AnnInternMed), vertasi näytteeksi ClinicalTrials- raportteja ja lopullisia julkaisuraportteja lehdistä ja vahvisti tilastollisesti kaikki, mitä oli osoitettu tässä artikkelissa.

Tässä tulee tämän tutkimuksen johtopäätös:  “Ristiriitoja raportoitiin ClinicalTrials.gov´in tulosten tietokannan ja lehtijulkaisujen välillä yleisesti. On kuitenkin epäselvää kumman lähteen tiedot ovat tarkempia, vaikka ClinicalTrials.gov saattaa tarjota monipuolisempaa kuvausta haittavaikutuksista kuin lehtijulkaisu. ”

Voit tarkastella tätä tutkimusyhteenvetoa ja tarkempia lukuja: review that study abstract for the exact numbers here. Jos tahdot nähdä oikeat raportit Big Pharma´n lääkepilvestä, tutki täältä:  ClinicalTrials site here.


shulzedarkageshttp://www.realfarmacy.com/wp-content/uploads/20

15/05/shulzedarkages.jpg

Kuva: Lääketieteen allopaattiset pimeät ajat.
" Järjestelmä näyttää hyvältä, teknologia tuntuu mukavalta, ruostumaton teräs loistaa, kaikki tuoksuu isopropyylialkoholilta; tarkoitan,  että he ovat maailman suurimpia kauppamiehiä. Katsomme nyt taaksepäin tätä vuosisataa ja tulemme lopultakin nauramaan, mutta ensin itkemme. Tämä on yksi kaikkein barbaarisimmista ajanjaksoista. Sitä tullaan nimittämään Lääketieteen Pimeäksi Aikakaudeksi."  


 WHO´n suositusta tulee Big Pharma varmasti uhmaamaan aivan samoin kuin kun WHO ilmoitti koskien glyfosaattia "mahdollisesti karsinogeeniseksi = syöpää aiheuttavaksi" ja Monsanto uhmasi sitä. Mutta näyttää siltä, että on alkanut aika aloittaa Big Pharman otteen heikentäminen lääketieteessä.   . Edistäkää tätä liikettä pysymällä erossa lääkkeistä ja käyttämällä luonnon lääkkeitä.

Katso tästä videohttps://www.youtube.com/watch?v=X2d0uCpwTj8 

Paul Fassa  on avustava kirjoittaja REALfarmacy.com.´issa.  Hänen suosikkiaiheensa ovat Lääketieteellisen Mafian ( Medical Mafia’s) kontrolli terveydestä, elintarviketeollisuudesta ja hallituksen säätelyvirastojen korruptiosta. Paul’in urhea myötävaikutus terveysliikkeessä ja maailmanlaajuisessa paradigman muutoksessa on maailmaa uudistavaa. Katso hänen blogiaan:  following this link  ja seuraa häntä:  Twitter here.

Lähteet:
http://naturalsociety.com/who-calls-for-publication-of-all-clinical-trial-results-not-just-favorable-ones/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24687070
https://clinicaltrials.gov/
http://ethicalnag.org/2009/11/09/nejm-editor/
http://ethicalnag.org/2009/11/19/wyeth-drug-rep-carlat/
Kuvalinkit:
http://i1.wp.com/blog.skepticallibertarian.com/wp-content/uploads/2013/02/Big_Pharma.png?resize=300%2C255
http://4.bp.blogspot.com/-wMi66eCpGwI/T_3hBdT69TI/AAAAAAAAABQ/bxI2fyw4KNE/s1600/big+pharma+fraud.jpeg
http://whale.to/a/shulzedarkages.jpg


                                                         * * * * *

Jokohan WHO puuttuu näihinkin lääkäreiden palkitsemisiin, kun he suosittelevat niitä asiakkailleen: http://www.askdrsears.com/topics/health-concerns/vaccines/do-doctors-have-financial-incentive-get-their-patients-fully-vaccinated

http://www.collective-evolution.com/2015/05/11/one-of-the-most-important-scientists-in-the-world-most-cancer-research-is-largely-a-fraud/

Miten raha liikkuu lääkekokeissa ja -teollisuudessa: 
 /http://www.nybooks.com/articles/archives/2009/jan/15/drug-companies-doctorsa-story-of-corruption/

Glyfosaattia nyt myös luomuruoassa USAssa: http://healthimpactnews.com/2014/alert-certified-organic-food-grown-in-u-s-found-contaminated-with-glyphosate-herbicide/

 http://www.naturalhealth365.com/glyphosate-monsanto-roundup-1856.html

- ->  http://preventdisease.com/news/13/102813_Agrichemical-Companies-Destroyed-Argentinas-Farming-Towns%20-Soaring-Cancer-Rates-Birth-Defects.shtml

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2016/02/ibuprofeeni-ja-nsaid-laakkeet.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2010/02/maailman-terveysjarjesto-whon.html

 http://www.naturalblaze.com/2016/11/bombshell-secret-documents-show-monsanto-knew-glyphosate-cancer-link-35-years-ago.html

 http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/03/28/epa-monsanto-collusion.aspx

 http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/glyfosaatin-k%C3%A4ytt%C3%B6-viisinkertaistui-kaiken-muun-voi-korvata-mutta-puhdasta-vett%C3%A4-ei-1.187558 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti