perjantai 22. toukokuuta 2015

ROUNDUP - rikkaruohomyrkky

http://www.realfarmacy.com/wp-content/uploads/2015/05/734bd7e40fc212322a3d9263e6a56771.jpg 
Joukko-kanne kirjattu Monsantoa vastaan - Media vaikenee 

Toukokuun 18. 2015 • "Food" to Avoid, Breaking Stories, GMOs • 361 Views
by PAUL FASSA
 Lähde: http://www.realfarmacy.com/class-action-lawsuit-monsanto/
  http://www.realfarmacy.com/
Alkuperäinen linkki ei enää näy toimivan, mutta kannattaa lukea tämä suomennos.May 18. 2015 • "Food" to Avoid, Breaking Stories, GMOs • 361 Views
Yritykset julkaista uutinen tästä oikeusjutusta Monsanto´a vastaan, sen petollisesta RoundUp- rikkaruohomyrkyn mainostamisesta, joka arkistoitiin Los Angeles County Court´issa huhtikuun 20. 2015, on jätetty julkaisematta LA Times´issa, Huffington Post´issa, CNN´ssä, ja Reuters´issa, yhdessä maailman suurimmista uutistoimistoista. Kanteen asianajaja T. Matthew Phillips, on lähettänyt kanteen Monsanton oikeusjutusta Wikipedian oikeusosastolle, mutta se poistetaan sieltä säännöllisesti.    
 T. Matthew Phillips on ensimmäinen yksityinen asianajaja, joka on haastanut oikeuteen Monsanton väärästä mainostamisesta. Nykyiset kolme kantajaa ovat kaikki Los Angeles´in asukkaita ja siten kaukana tällaisesta joukkokategorian ryhmäkanteesta, ja jotka ovat rajoittuneet "Kaliforniassa asuviin, Roundup´ia joskus viimeisen 4 vuoden aikana ostaneisiin".   

http://www.realfarmacy.com/wp-content/uploads/2015/05/734bd7e40fc212322a3d9263e6a56771.jpghttp://www.realfarmacy.com/wp-content/uploads/2015/05/734bd7e40fc212322a3d9263e6a56771.jp


Monsanto’n Roundup-etiketti on virheellinen: JOS KUVA EI NÄY, YRITÄ KATSOA ALKUPERÄISESTÄ LÄHDE-LINKISTÄ!

Kuitenkin joukkokanteet, jotka onnistuvat tai saavat voimaa yhdellä alueella, toistuvat samaa vastaajaa vastaan toisilla alueilla. Monsanto’n Roundup on eniten myyty rikkaruohomyrkky maailmassa. Tämä on syy, miksi GMOt on kehitetty kestämään tätä Roundup´ia.   .

Nyt on aika hyökätä useammalla rintamalla.WHO’n ilmoitus, että Roundup aiheuttaa "todennäköisesti ihmisille syöpää", on julkaistu ja ilmoituksia on tullut esille siitä, että EPA ja Monsanto tiesivät vuosikymmenien ajan Roundup´in  syöpää aiheuttavasta myrkyllisyydestä.

Nancy Swanson´in, Seattle GMO Examiner´in mukaan, jopa American Cancer Society on myöntänyt olevansa kansainvälisen tiedemiesryhmän johtopäätöksen kanssa samaa mieltä  World Health Organization´issa (WHO).

Swanson raportoi myös juuri ennen tätä Phillips´in tekemää oikeusjuttua Los Angelesissa, että Peking´issä asuva Yang Xiao-lu haastoi Chinese Ministry of Agriculture´n oikeuteen vaatien tämän Kiinan hallitukselle lähetetyn glyfosaatista tehdyn myrkyllisyysraportin täydellistä paljastamista Kiinassa rekisteröimistä varten, ja tätä vaatismusta ei hylätty, vaikka muualla niin oli tehty.   

http://www.realfarmacy.com/wp-content/uploads/2015/05/ultimate-killing-machine.jpg

Kuva 2:  Ylivertainen tappokone

Näyttää ilmeiseltä, että hyökkääminen Roundup´ia vastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla NYT on paras tapa taistella kemiallisen Monsanto-yhtiön yritystä kontrolloida elintarvikkeita ja meidän myrkyttämistämme vastaan.

Mikä tahansa onnistuminen näissä laillisissa yrityksissä taistella Roundup´ia vastaan, voi paljastaa totuuden Monsanto´n keskeisimmästä tuotteesta Roundup´ista. Ja se tieto tulee lisäämään vaikutusvaltaa, kun käsitellään Monsanton aikeita GMO-tuotteiden pakkausmerkintäkielloista.

Joitakin oikeusjutun yksityiskohtia

Pitäkää mielessänne, että kansalaiskanne vaatii vain ylivoimaisen näyttöenemmistön eikä näyttöä siitä, mikä voidaa epäilemättä todistaa. Tämä kansalaiskanne vaatii valamiehistön kuulemisen. Väärän mainostamisen todistaminen Kalifornian oikeusistunnossa on helpoin ensi-isku Phillips´in mukaan. Jos katsot kannetta tästä   look over the suit from here, näet, että tämä on aivan selvää, suoraan luotettavalta taholta tullutta ja todistettavissa olevaa. Ei huolta, Phillips´illä on tiede ja tiedemiehet tukenaan.

Jos tämä menee valamiehistö-oikeudenkäyntiin, niin tässä oikeudenkäyntijärjestyksessä esiin tulevista tosiasioista tulee tällöin osa yhteiskunnan omaisuutta. Jos Monsanto päättää päästä ilman oikeudenkäyntiä, silloin ei mikään media syydä Mosanton väärän mainostamisen likaisia yksityiskohtia julkisuuteen. Mutta Phillips on päättänyt viedä asian oikeuteen ja kukaan ei voi häntä lahjoa.

Tässä on tämän kanteen ongelma pähkinänkuoressa: tämä sisältää vähäisimmän määrän lakikieltä, ja sitä on helppo ymmärtää. Eli juuri se, mitä Roundup väittää pääasiallisesti tuote-etiketissään, ja jossa komeilee tämän artikkelin ylimmässä kuvassa oleva teksti: "Tiesitkö? Glyfosaatti ottaa tähtäimeensä entsyymin, jota on kasveissa, mutta ei ihmisissä eikä kotieläimissä(Kuva 1: eli teksti suoraan RoundUp-pakkauksen etiketistä)

Tämä entsyymi on EPSP glyphosate synthase, ja sitä löytyy myös ihmisen vatsan ja suoliston  mikrobikannasta.

Suoliston mikrobikannan hyvää tekevät mikrobit auttavat ruoansulatusta ja huolehtivat suurimmasta osasta immuunipuolustusjärjestelmäämme. Tämän entsyymin tuhoaminen estää probioottisten mikrobien elinkykyisyyden suolistossa, ja tämä johtaa vakaviin ruoansulatusongelmiin, kuten esim. Crohn’in tautiin ja IBS´ään (ärtyneen suolen oireyhtymään), samoin kuin luonnollisen immuunijärjestelmämme heikentymiseen jne.. 

Genomimme ei ole muuttunut tuhansiin vuosiin. Mutta nyt, yhtäkkiä, koska olemme muuttaneet suolistobakteerikantaamme, olemme muuttamassa merkkejä, jotka menevät omaan DNA´hamme; ne koodaavat nyt lisääntyvässä määrin asioita, kuten vapaita radikaaleja, oksidatiivista stressiä ja tulehduksia. Tämä kaikki on voimakas tekijä monien sairausprosessien aiheuttajana...                     – Tri. David Perlmutter, kirjan Brain Maker: The Power of Gut Microbes to Heal and Protect Your Brain-for Life, (Aivoihin vaikuttava voima,  Suolistobakteerien voima parantaa ja suojata aivojasi pysymään  elinkelpoisina) kirjoittaja.

Myös se, että Roundup´in etiketti antaa ymmärtää väärin, että ainoastaan yhden entsyymin toiminta voi  vaarantua.  Kuitenkin glyfosaatin ja siihen lisättyjen ainesosien tarkoituksena on tehdä siitä kasvisolukkoon paremmin imeytyvää, ja sen ovat tutkijat osoittaneet, ja näin muodostuu elämän vastainen myrkky, joka läpäisee ja tappaa kaiken tiellään olevan, ja blokkaa, jopa geenimanipulaatioon suunniteltujen RoundUp´illa suojattujen kasvien; soijan, maissin  ja muiden kasvien kyvyn ottaa ravinteita maaperästä.   

RoundUp´in kasvinsuojeluainejäämiä ei voida poistaa kasveista. Sen tehokkuus saadaan aikaan RoundUp´in kyvyllä läpäistä solukudos. Joten syöt sitä. Enemmän myrkkyä ja vähemmän ravitsevia aineita. Jos olet lähistöllä, kun sitä ruiskutetaan, voit hengittää sitä kehoosi. 

spraying large field

Kannata tätä T. Matthew Phillips´in tekemää kannetta tästä: via his website. Oma tarinasi ja rahallinen tuki auttavat tätä valitettavaa taistelua etenemään, ja sitä, että meidät pakotetaan panemaan tämä toimeen Monsanto-paholaisen ylivaltaa vastaan, koska se hallitsee hallitustamme ja sen laitoksia. Kanteella on myöskin rahasto  go fund me site  tätä oikeusjuttua varten.

Muistakaa, että jos tämä kanne suinkin onnistuu, toiset asianajajat, oikeustoimistot ja oikeusministerit eri osavaltioissa (USAssa) tarttuvat samaan palloon ja sinkoavat sen Monsanto’n eniten myytyyn tuotteeseen    – Roundup´iin. Lähes kaikki GMO-sato on suunniteltu Roundup´in myyntiä varten. Tämä voi osoittautua Monsanto’n Akilleen kantapääksi.

Paul Fassa on avustava kirjoittaja REALfarmacy.com.´issa.  Hänen suosikkiaiheensa ovat Lääketieteellisen Mafian ( Medical Mafia’s) kontrolli terveydestä, elintarviketeollisuudesta ja hallituksen säätelyvirastojen korruptiosta. Paul’in urhea myötävaikutus terveysliikkeessä ja maailmanlaajuisessa paradigman muutoksessa on maailmaa uudistavaa. Katso hänen blogiaan:  following this link  ja seuraa häntä:  Twitter here.

Lähteet:
http://www.monsantoclassaction.org/wp-content/uploads/2015/04/Monsanto-Glyphosate-Class-Action-4.20.2015.pdf
http://www.examiner.com/article/monsanto-sued-los-angeles-county-for-false-advertising
http://www.monsantoclassaction.org/
Tori Rector

                                                         * * * * * 

Kuvalinkint on näköjään poistettu toiminnasta !!

 http://www.washingtontimes.com/news/2015/may/17/hillary-clinton-gmo-support-monsanto-ties-spark-ba/?page=all

Hillary Clinton ja Monsanto: 
http://www.naturalnews.com/049755_Bride_of_Frankenfood_Hillary_Clinton_Monsanto.html

 http://www.naturalnews.com/049791_Hillary_Clinton_Monsanto_GMOs.html

 http://thetruthaboutcancer.com/dangers-gmo-foods/#

 http://naturalsociety.com/portland-oregon-bans-insecticide-in-light-of-massive-bee-deaths/

 https://www.youtube.com/watch?v=B_XtCcMeWrw

 http://www.naturalnews.com/049808_The_Doctors_glyphosate_Monsanto.html

 http://www.naturalnews.com/029325_Monsanto_deception.html

Monsanto rahoittaa myös TTIP-sopimusta haluamalleen mallille: http://skiftet.org/nyheter/2014/12/varldens-kanske-mest-onda-foretag-lagger-82-miljoner-pa-att-attackera-demokratin

Monsantosta tietoa suomeksi: http://www.mindo.fi/monsanto-ja-geenimuuntelu-miksi-ei/#.UYwg6bXD6e2

Kuollut geenimanipulaation takia:
 http://worldnewsdailyreport.com/doctors-confirm-first-human-death-officially-caused-by-gmos/

Monsanto vihdoinkin Haagin oikeuteen vastaamaan rikoksistaan: http://www.ewao.com/a/breaking-news-monsanto-to-be-put-to-trial-in-the-hague-for-crimes-against-humanity/

-- vai meneekö: http://www.forbes.com/sites/kavinsenapathy/2015/12/07/no-monsanto-is-not-going-on-trial-for-crimes-against-humanity/#b7433332d145 

-- glyfosaatti:  http://healthimpactnews.com/2014/alert-certified-organic-food-grown-in-u-s-found-contaminated-with-glyphosate-herbicide/

 http://preventdisease.com/news/13/102813_Agrichemical-Companies-Destroyed-Argentinas-Farming-Towns%20-Soaring-Cancer-Rates-Birth-Defects.shtml

 http://www.naturalhealth365.com/glyphosate-monsanto-roundup-1856.html

 Mehiläiset: http://www.ted.com/talks/marla_spivak_why_bees_are_disappearing?language=en#t-
476409

 http://www.naturalblaze.com/2016/11/bombshell-secret-documents-show-monsanto-knew-glyphosate-cancer-link-35-years-ago.html

WIKIPEDIA: Vetoomus: Jimmy Walesín korjattava tutkimuksiin perustuvat tiedot Wikipediaan : 

 https://www.change.org/p/jimmy-wales-clean-up-the-wikipedia-acupuncture-page-to-reflect-medical-and-scientific-consensus/u/19107851?utm_medium=email&utm_source=notification&utm_campaign=petition_update

 http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/03/28/epa-monsanto-collusion.aspx

 http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/glyfosaatin-k%C3%A4ytt%C3%B6-viisinkertaistui-kaiken-muun-voi-korvata-mutta-puhdasta-vett%C3%A4-ei-1.187558Ei kommentteja:

Lähetä kommentti