lauantai 25. heinäkuuta 2015

Homeopaattinen sairauksien ennaltaehkäiseminen vai rokottaminen?


natural

Homeopaattinen sairauksien ennaltaehkäisy on todistettu tehokkaammaksi kuin perinteiset rokotukset

24.7.2015 by: Jonathan Landsman

(NaturalNews) Valitettavasti miljoonat ihmiset on aivopesty uskomaan siihen, että tulehdussairaudet voidaan estää ennalta ainoastaan konventionaalisen lääketieteen rokotteilla  –  jotka ovat täynnä myrkyllisiä ainesosia, kuten abortoitujen sikiöiden soluja, alumiinia, formaldehydiä, elohopeaa ja muita sairauksia aiheuttavia aineita. Mutta nyt haluamme valaista nopeasti kasvavaa homeopaattista ennaltaehkäisemistä  – paljon turvallisempaa vaihtoehtoa verrattuna mahdollisesti tappaviin rokotteisiin verrattuna.

Eliminoidaan tulehdussairauksien uhka luonnonmukaisesti. Löydetään homeopatian ja homeopaattisten lääkkeiden voima. Tämä energialääketieteen muoto on auttanut tehokkaasti miljoonia ihmisiä,  mutta ´moderni´ lääketiede on järjestelmällisesti estänyt tämän tiedon julkaisemisen aivan liian kauan. Seuraavassa  NaturalNews Talk Hour-lähetyksessä Jonathan Landsman ja me aiomme paljastaa  paljon turvallisemman vaihtoehdon myrkyllisille rokotuksille.

Kuunnellaksesi tämän ILMAISEN lähetyksen  - mene:  http://www.naturalhealth365.com ja lisää sähköpostiosoitteesi saadaksesi yksityiskohdat + ILMAISET lahjat!

Mitä on homeopaattinen ennaltaehkäisy ja miksi se on jännittävä, jokaista koskeva uutinen? 

Homeoprophylaxis, myös nimellä Homeopathic Prophylaxis tai "HP," on myrkytön ja todistettu menetelmä suojautua tulehdussairauksilta, ja jota on käytetty enemmän kuin 200 vuoden ajan. Kiitokset väsymättömästä työstä tietyille homeopaateille, kuten  Dr. Isaac Golden´ille, Australiasta, ja Ravi Roy´lle ja Carola Lage-Roy´lle, Saksasta, että yhä enemmän ja enemmän ihmisiä on (uudestaan) oppinut tämän luonnollisen tavan suojata terveyttään.

HP´n tavoite on yksinkertainen: esitellä tiettyjen sairauksien myrkyttömät vaihtoehdot, joilla stimuloidaan luonnollisesti, eli näin "opetetaan" immuunipuolustusjärjestelmää. Seurauksena:  herkkyyden saada kohteena olevat sairaudet on dokumentoitu vähentyneen keskimäärin 90%. Tämä on ilmeisesti uutinen, jota valtavirran media ei tule KOSKAAN kertomaan teille, ilmiselvistä syistä johtuen. 

Seuraavassa NaturalNews Talk Hour-lähetyksessä löydät HP´n 200-vuotisen historian ja vieläkin tärkeämmän täydellisen ymmärryksen myrkyttömästä, erittäin tehokkaasta tavasta välttää infektiosairaudet ilman kehon myrkyttymistä sellaisilla vaarallisilla aineilla, joita konventionaaliset rokotteet sisältävät. 

Kuuntele tämä ILMAINEN show  - osoitteesta: http://www.naturalhealth365.com ja lisää sähköpostiosoitteesi saadaksesi ohjelman yksityiskohdat + ILMAISET lahjat!

Näyttö on itsestään selvää: Perinteiset rokotteet EIVÄT ole turvallisia

Jos rokotteet olisivat turvallisia – niin miksi satoja miljoonia dollareita maksetaan – joka ainut vuosi  – rokotteista vaccine vaurioituneille ilmisille ja heidän perheilleen? Edellytetäänkö meidän jättävän huomioimatta massiiviset oikeusjutut Merck´iä vastaan, joita ovat tehneet 2 heidän omaa (aikaisempaa) virologiansa, jotka väittävät petoksen ja rikollisen käyttäytymisen tapahtuneen MPR- rokotteessa? Ja, lopuksi, jos valtavirran rokotteet vaccines ovat niin tehokkaita  –  niin miksi niin monet ihmiset sairastuvat, jopa otettuaan rokotteet?

Mitä sitten tukee sairauksien ennaltaehkäisyyn, niin länsimainen lääketiede on joutunut täydellisesti väärille teille. Luonnollinen  vastustuskyky ja terveelliset elämäntavat ovat selvästi parhaat tavat välttää infektiosairauksien aiheuttamaa uhkaa. Ravinteekkaampia ruokia, vähemmän kemikaaleja ympäristöstämme sekä homeopatiaa ynnä muita luonnollisia natural lääketieteitä, siinä paljon tehokkaammat tavat pitää yhteiskuntamme terveenä.

Lisää homeopatiasta ja homeopaattisesta ennaltaehkäisemisestä – liity joukkoomme seuraavassa  NaturalNews Talk Hour´issa Jonathan Landsman´in ja Cilla Whatcott´in, Ph.D., HD RHom, CCH mukaan.

Tämän viikon vieraamme: Cilla Whatcott, Ph.D., HD RHom, CCH´n hyväksymä homeopaatti, opettaja ja luennoija 


Löydä turvallinen, myrkytön vaihtoehto perinteisille rokotteille - Sunnuntaina heinäkuun 26. päivänä 

Cilla Whatcott, Ph.D., HD RHom, CCH on sertifioitu homeopaatti, opettaja ja luennoitsija. Hän on jakanut tietoa rokotteiden turvallisuudesta 20 vuoden ajan siitä lähtien, kun hänen tyttärensä vaurioitui rokotuksen seurauksena.

Cilla tuo esille vaihtoehdon kuumentuneeseen rokote-keskusteluun:  homeoprophylaxis, myrkyttömän tavan estää ennalta sairauksia 200 vuotta vanhalla tavalla. 

Vältä joutumasta rokotevaurioituneeksi lääketieteen tilastoihin. Valitettavasti liian moni huonosti informaatiota saanut ihminen vaurioituu tai kuolee ennen aikojaan ´laillisesti-määrättyjen´ lääkkeitten takia. Ja kuitenkin todellisuudessa kaikki tämä kipu ja kärsimys on täysin vältettävissä – kun saadaan oikeaa tietoa. Pysy tietoisena rokotteiden aiheuttamista vaaroista; turvallisempia vaihtoehtoja sinulle ja perheellesi on olemassa, ja opi, kuinka välttää infektiosairauksia luonnonmukaisesti seuraavasta NaturalNews Talk Hour- ohjelmasta..

 Kuuntele tämä ILMAINEN show  - osoitteesta: http://www.naturalhealth365.com ja lisää sähköpostiosoitteesi saadaksesi ohjelman yksityiskohdat + ILMAISET lahjat!
Tutki lisää: Homeoprophylaxis by searching on GoodGopher.com, the search engine for truth seekers.
Join over four million monthly readers. Your privacy is protected. Unsubscribe at any time.
- Lisää uutisia Homeoprophylaxis :


131 Ways for an Infant to Die: Vaccines and Sudden Death

                                             * * * * *

SVEITSIN HALLITUKSEN MULLISTAVA RAPORTTI HOMEOPATIASTA: http://magneettimedia.com/sveitsin-hallituksen-mullistava-raportti-homeopatiasta/

 http://www.globalresearch.ca/if-vaccines-dont-cause-brain-damage-why-is-glaxosmithkline-paying-out-63-million-to-vaccine-victims/5463716


Tri Tinus Smit paransi rokotevaurioita homeopatialla:  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/homeopathic-cease-therapy-dr-tinus-smits-md/

 Homeopatian tieteellinen näyttö:
http://www.britishhomeopathic.org/evidence/the-evidence-for-homeopathy/

 Formaldehydi: syöpää aiheuttava myrkky rokotteissa: http://vaccineimpact.com/2015/formaldehyde-a-poison-and-carcinogen-used-in-vaccines/

Alumiini ja autoimmuunitautien lisääntyminen:  http://www.greenmedinfo.com/blog/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us

Formaldehydi: http://www.thevaccinereaction.org/2015/11/formaldehyde-a-poison-and-carcinogen/

elohopea:  https://wddty.com/news/2017/01/mercury-fillings-face-europe-wide-ban.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti