perjantai 24. heinäkuuta 2015

Formaldehydiä ym. kaikkialla

Tappavaa formaldehydiä on vaatteissa, ruoassa, tupakassa ja rokotteissa -  mitä vaatteita käytät, mitä syöt, poltat ja injektoit itseesi nykyään?

 

(NaturalNews) Kuten saatat tietääkin, on formaldehydi erittäin syöpää aiheuttava neste, jota käytetään kuolleitten palsamointiin ja ruumiin säilöntään tutkimista varten, kuten ruumisarkkuseremonioissa tai anatomian näytepaloissa ja kirurgian oppitunneilla. Se luokitellaan yhdeksi ihmisterveydelle vaarallisimmista aineista, ja se voi aiheuttaa maksavaurioita, maha-suolisto-verenvuotoja, lisääntymiselinten epämuodostumia, hengitysvaikeuksia ja syöpää. Kun ihminen kuolee, ensimmäinen hajoamisaste on autolyysi, itsestään hajoaminen, eli itsestään tapahtuva hajoaminen, koska elävien solujen aktiivinen ravintoaineiden sulattaminen lisääntyy. Ruoansulatusentsyymit pääsevät siten soluihin ja alkavat hajottaa niitä. Ruumiitten säilöntämenetelmät ovat muuttuneet viimeisten kahden vuosisadan aikana, mutta formaldehydi on nykyisin pääasiallinen käytössä oleva palsamointikemikaali. Se on väritön liuos, joka säilyttää kehon elävät kudokset pidemmäksi aikaa, ja tämä ruumiiseen "kiinnittyminen" lopettaa kaikkia käynnissä olevat biokemialliset reaktiot. Monille ihmisille muistuu mieleen ensimmäinen kokemus formaldehydistä oppikoulun biologian oppitunnilta, missä näytekappaleet uiskentelivat lasipurkeissa kamalanhajuisessa nesteessä nimeltään formaliini, joka on yksinkertaisesti formaldehydikaasua sekoitettuna veteen. Jo tämä haju yksinään on tarpeeksi ajamaan kaksi kolmesta ihmisestä juoksemaan ulos huoneesta. Ja nyt eteenpäin terveyskeskustelussa.
       
Useimmat ihmiset eivät tiedä juuri mitään nykyään siitä, että formaldehydiä esiintyy siellä, missä sitä kaikkein viimeisimmäksi voisi olettaa löytyvän: heidän ruoassaan, heidän vaatteissaan, kosmetiikassaan, rokotteissaan ja influenssarokotteissaan. Ehkäpä he eivät tiedä sitä, koska he eivät haista sitä.  .

Monet nykyiset kosmetiikkatuotteet ja kotien rakennusmateriaalit sisältävät ja vapauttavat ilmaan formaldehydiä  formaldehyde, samoin kemiallisesti käsitellyt puuvillan, silkin ja villan muodot. Oletko koskaan  sovittanut uusia vaatteita ja kutissut hulluna heti sen jälkeen?  Jopa lotionit ja deodorantit saattavat sisältää säitlöntäainemolekyylejä, jotka reagoivat ja muuttuvat formaldehydiksi, eli vapauttavat sitä  -  näin valmistajat voivat petkuttaa asiakasta, sillä heidän ei tarvitse mainita formaldehydiä ainesosana tai kemikaalina, jota käytetään tuotteen valmistamisessa tai käsittelemisessä.

Formaldehydille altistuminen voi aiheuttaa kontakti-ihottumaa, allergisia reaktioita, ihottumaa sekä kyllä, jopa  leukemiaa. Jos olet nainen, joka käyttää kosmetiikkaa tai lotioneita, joissa on kemikaaleja, ne läpäisevät ihon ja pääsevät verenkiertoosi. Jos olet kemikaaleja sisältäviä antiperspirantteja ja deodorantteja käyttävä mies, ne kemikaalit päätyvtät vereesi. Mitä arvelet tapahtuvan, kun vaatteesi  clothing sisältävät formaldehydiä ja työskentelet ja hikoilet nämä "puuvillaiset" T-paidat, alusvaatteet pikkuhousut ylläsi? Entä sitten lakanat, joissa nukut?  Onko aika vaatia luonnonmukaisesti kasvatettuja vaatteita, lakanoita ja vaippoja?
Puuvillakin on viljeltyä, äläkä unohda sitä, mitä tapahtuu 25%:lle maailman
tuhohyönteismyrkkyjen käytöstä, joihin kuuluvat käytetyt kasvinsuojeluaineet, mm. hyönteismyrkyt ja sienimyrkyt. Tiesitkö, että tarvitaan noin 1/3 osa paunaa (= yli 150g) torjunta-ainetta yhden T-paidan sisältämän puuvillan kasvattamiseen?  Mitä syntyy, kun sekoitetaan torjunta-ainetta ja formaldehydiä, ja sinä    " käytät " sitä?  Kysy tupakoitsijalta.

Formaldehydi rokotteissa, dieettijuomissa sekä vaatteissa 

FYI (=tiedoksesi): Aspartaami muuntuu elimistössämme formaldehydiksi: : "Vuodesta 1987 lähtien, on  formaldehydi listattu  US Environmental Protection Agency´n (EPA) toimesta ihmisille mahdollisesti syöpää aiheuttavaksi karsinogeeniksi. Palsamointiin käytettynä aineena formaldehydin  on osoitettu aiheuttavan syntymäpuutteita, ja ympäristöstä johtuvia allergioita. Sen on osoitettu aiheuttavan sekä imukudoskasvaimia että leukemiaa laboratoriorotilla ja ihmisillä. Tiedetään, että aspartaami muuntuu kehossa formaldehydiksi, mutta on ajateltu, että formaldehydi poistuu nopeasti kehosta. Tutkimus vuodelta 1998 osoitti kuitenkin, että ravinnosta saatu aspartaami sitoutuu kudosproteiineihin. Sitä löydettiin maksasta, munuaisista sekä verestä. Tutkimus osoittaa, että aspartaamin sitoutuminen oli kasautuvaa;  se tarkoittaa, että sen rakentuminen jatkuu eikä sitä erity pois, ja tämä aiheuttaa lisää tuhoja ajan mittaan. Tämä tutkimus esitti johtopäätöksenään, että "aspartaamin kuluttaminen voi aiheuttaa vaaroja, koska se muuntuu formaldehydijohdannaisiksi." 
(http://www.naturalnews.com)

Kun kuluttajia on nyt myrkytetty 20 vuotta aspartaamilla, PepsiCo sanoo poistavansa aspartaamin  Diet Pepsi´stä, mutta lisää sen sijasta sukraloosia. Sukraloosi valmistetaan laboratoriossa ja se on synteettistä.   Kuinka paljon tätä syöpää aiheuttavaa ainetta heidän pitää käyttää, jotta he saavat pidettyä Diet Pepsi´nsä fanit? Tämä tarkoitta samaa, kuin että joku paha tiedemies, joka lupaisi ottaa elohopean pois rokotteista  vaccines alkaisikin käyttää käärmeenmyrkkyä sen sijasta. Yhden pahan asian myyminen toisen sijasta.    Siitä huolimatta myrkyllinen aspartaami pysyy tuhansissa tehdastuotteissa, ja niitä myydään ympäri maailmaa lapsille ruuissa, virvoitusjuomissa, proteiinipirtelöissä, ja purukumeissa sekä makeisissa. 

Rokotteissa on myöskin formaldehydiä, joka on erittäin vaarallista, koska rokotteet läpäisevät hengitys- ja ruoansulatuskanavan suodattimet. Formaldehyydi luokitellaan  CDC ´ssä   ainesosaksi  Diphtheria/Tetanus/Polio-rokotteissa. Se mainitaan myöskin Hepatitis B- ja influenssarokotteiden ainesosissa tappavan alumiini- hydroksidin, alumiinifosfaatin ja karjan: bovine cow serum´issa .Pelottavimpana asiana formaldehydistä tunnetaan se, että se EPÄONNISTUU VIRUKSEN TEKEMISESSÄ TEHOTTOMAKSI, johon tarkoitukseen rokote juuri on tarkoitettu, mutta se mahdollistaa sen sijaan elävän viruksen pääsyn vereemme ja tartuttamaan koko elimistömme.

http://anticorruptionsociety.com/center-for-disease-control-exposed/

Poista kuoleminen "die" ruokavaliostasi "diet." Älä koskaan syö, juo, injektoi tai päästä kuolettavia kemikaaleja kuten formaldehydiä enää ihollesi. Teillä on valinnan vapaus ja tieto on valtaa.

Lähteet:

http://www.naturalnews.com

http://www.naturalnews.com

http://www.naturalnews.com

http://www.naturalnews.com

www.organicconsumers.org

http://drholly.typepad.com/question_and_answer_forum/2011/06/th.html

http://www.naturalnews.com/049477_diet_pepsi_aspartame_sucralose.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti