maanantai 24. elokuuta 2015

Rokotetut - Rokottamattomat

Syringe

Uusi tutkimus: Rokotetuilla lapsilla on 2 - 5 kertaa enemmän sairauksia ja häiriöitä kuin rokottamattomilla lapsilla 


Preventable Vaccine-induced Diseases

Saksalainen tutkimus, joka julkaistiin syyskuussa 2011, n. 8000 ROKOTTAMATTOMASTA lapsesta, vastasyntyneistä 19-vuotiaisiin, osoittaa, että rokotetuilla lapsilla on ainakin 2 - 10 kertaa enemmän sairauksia ja terveyshäiriöitä kuin rokottamattomilla lapsilla.

Tulokset esitetään alla olevina pylväinä; täydelliset tiedot ja tutkimustulokset löytyvät täältä: here. Tuloksia vertaillaan Saksan valtion tekemään KIGGS-terveystutkimukseen, yleisesti lapsiväestössä tehtyyn tutkimukseen. Useimmat katsaukseen vastanneet olivat USAsta. (Klikkaa karttaa nähdäksesi sen paremmin)

Image
© German KIGGS

Tiedot kerättiin internetissä vaccineinjury.info´n ja Andreas Bachmair´in, saksalaisen klassisen homeopaatin, tekemällä kyselyllä vanhemmilta, joitten lapsia ei oltu rokotettu. Riippumaton tutkimus rahoitettiin itse, eikä sitä sponsoroinut mikään suuri "uskottava", voittoa tavoittelematon hallituksen terveysjärjestö, jolla olisi ollut poliittisia tai taloudellisia eturistiriitoja; näin ollen Bachmair luotti Google-ilmoituksiin sekä rahoituslahjoituksiin. Jokainen 8000 tapauksesta on todella lääketieteellisesti dokumentoituja tapauksia. Kolmessa muussa tutkimuksessa oli vastaavanlaiset tulokset Bachmair´in mukaan ja ne raportoidaan tässä alla.

Ainoatakaan vertailevaa terveystutkimusta rokotetuista ja rokottamattomista ihmisistä ei CDC (= USAn Centres of Disease Control) ole tehnyt  koskaan USAssa tai mikään muukaan virasto yli 50 vuoteen rokoteohjelmarokotteiden lisäännyttyä  kiihtyvästi (nyt yli 50 annosta 14 eri rokotetta ennen lastentarha-ikää, joista 26 annosta ensimmäisenä elinvuotena). Suurin CDC´n keräämä tieto sisältyy Vaccine Adverse Event Reporting System (=VAERS)-tiedostoihin. VAERS´in ajatellaan tavallisesti sisältävän vain 3 - 5 % raportoiduista tapauksista. Näin yksinkertaisesti sen takia, että lääkärit ilmoittavat välittömästi vain jotkut reaktiot; mutta monia tapauksia ei ole hyväksytty rokotteista johtuviksi. Tärkeintä on se, että VAERS´in luvut ovat vain välittömiä rokotteista aiheutuneita reaktioita, jotka itse sijoittaisin muutaman tunnin tai muutaman viikon jälkeen rokotuksista tapahtuneisiin. Pitkän ajan kuluttua eivät vanhemmat tai lääkärit yhdistä rokotteita sairauksien ja terveysongelmien aiheuttajiksi, koska nämä tilat kehittyvät ehkä joidenkin kuukausien tai 5:n, tai jopa useamman vuoden kuluttua rokotuksista, eikä niitä ymmärretä useista rokotuksista johtuviksi. Toisin sanoen monet lapset ja aikuiset sairastavat sairauksia ja vaivoja, jotka johtuvat rokotuksista, eivätkä he koskaan epäile niiden johtuvan rokotuksista, kuten tämä tutkimus osoittaa. 

Vertailut rokottamattomien lasten terveydestä ja koko väestön yleiset terveystilastot osoittavat saman tuloksen kuin rokottamattomien tilastojen vertailu rokotettuihin. Näin on yksinkertaisesti siksi, että USAn lapsiväestöstä lähes 100% on rokotettuja.
Vain 4´n rokottamattoman 8000´sta raportoitiin saaneen vakavan autismin (0.05%) ja niiden raportoitiin johtuneen suurista elohopeamääristä. Toisaalta olin huomannut tulosten osoittavan 1%´n autismiin sairastumislukua yli 3-vuotiailla rokottamattomilla - eli suunnilleen samaa lukua kuin rokotetuilla lapsilla. Niinpä kysyin Bachmair´ilta miksi tulokset eivät näytä merkittävästi pienempää lukua. Hän kertoi kutsuneensa useita autisti-ryhmiä ja internetin autisti-luetteloissa olevia osallistumaan tutkimukseensa ja suuntasi tulokset sen mukaisesti. Jos todellinen luku olisi  0.5%, laskin, että jos vain 40 ylimääräistä vastaajaa (yli todellisen keskimääräisen luvun) vastaisi kyllä autismi-kysymykseen, tulos vääristyisi kertoimella 2. Jos oikea arvo olisi 0.25%, vain 60 vastaajan lisäys (yli todellisen keskiarvon) 8000´sta, jotka vastasivat kyllä autismille, se vääristelisi tulosta kertoimella 4. Siten tämä ei poistaisi montaakaan vastaajaa näiltä listoilta eikä  vääristelisi tuloksia merkittävästi.
Ainoa toinen poikkeama tässä tutkimuksessa saattaa liittyä siihen tosiasiaan, että rokottamattomien lasten vanhemmat ovat ilmeisen huolestuneita rokotteiden aiheuttamista terveyshaitoista ja tekevät terveellisempiä valintoja, kuten ravitsemalla lapsiaan paljon terveellisemmällä ruoalla ja käyttämällä luonnonmukaisempia lääkkeitä sekä käyttämällä vähemmän kemiallisia lääkkeitä.

Nyt puolet yhdysvaltalaisista lapsista sairastaa kroonisia sairauksia ja terveysongelmia, half the U.S. children suffer from chronic diseases and disorders ja 21%´lla on kehitysvammoja. Kuitenkin julkinen terveysjärjestelmä käyttää aina yhä pyhää mantraa "rokotteilla-estettävissä olevista sairauksista", suositellen  joukkorokotuksiaan julkisterveydenhoidon huippusaavutuksina. Minusta meidän pitäisi puhua ennemminkin ennalta ehkäistävissä olevista rokotteiden aiheuttamista sairauksista.   

Tutkimus jatkuu edelleen ja voit lisätä selvityksesi täällä survey here jos lapsesi on rokottamaton. 

_________________

Muita Andreas Bachmair´in siteeraamia tutkimuksia :

 -  Salzburger Study:
Tulokset: 1004 rokottamattomalla lapsella oli:

Astmaa 0%´lla  - (8-12%´lla tavallisella väestöllä)

Paikallista ihotulehdusta 1.2%´lla -  (10-20%´lla normaaliväestöstä)  

Allergioita 3%´lla -  (25%´lla normaaliväestöstä)

ADHD´ta 0.79% -  (5-10%´lla laspista tavallisesti)
   
-  Pitkäaikaistutkimus Guinea-Bissau´ssa: (1 Kristensen I, Aaby P, Jensen H.:"Routine vaccinations and child survival: follow up study in Guinea-Bissau, West Africa", BMJ 2000; 321: 1435 - 41)

15,000 äidin lapsia seurattiin vuodesta 1990 vuoteen 1996  5 vuoden ajan.

Tulos: Kuolleisuus rokotetuilla lapsilla kurkkumätää, jäykkäkouristusta ja hinkuyskää vastaan on 2 kertaa suurempaa kuin rokottamattomilla lapsilla (10.5% vastaan 4.7%).

New Zealand Survey : (1992)

Tutkimus tehtiin 254 lapsella. Joista 133 lasta rokotettiin ja 121 jätettiin rokottamatta.

Tulokset:


Oire
rokotetut ei-rokotetut
Astma 20 (15%) 4 (3%)
Ihottuma tai allerginen ihottuma 43 (32%) 16 (13%)
Krooninen korvatulehdus 26 (20%) 8 (7%)
Uusiutuva risatulehdus  11 (8%) 3 (2%)
Hengästyneisyys ja kätkytkuolema 9 (7%) 2 (2%)
Ylivilkkaus 10 (8%) 1 (1%)

 Lataa ja lue tutkimus: IAS1992study now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti