sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Hampaiden ja suun terveys


dentistry

 

Nämä 34 hammaslääkäriä paljastavat  kokonaisvaltaisen hammaslääketieteen ja suun terveyden salassa pidettyjä läpimurtoja 

 (NaturalNews) Natural News´in ystävät ovat pystyneet varmistamaan  34´n sellaisen kokonaisvaltaisen hammaslääketieteen edelläkävijän ja henkilön nauhoitettuja haastatteluja, jotka kaikki vallitseva hammaslääketiede on vaientanut.

Ensimmäistä kertaa historian aikana murtavat nämä 34 hammaslääkäriä ja terveysasiantuntijaa hiljaisuutensa totuudesta konventionaalisessa hammaslääketieteessä ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen lupaavuuden. Tiesitkö, että 80% sairauksien oireista voi olla alkuperältään suustasi johtuvia? Monet ihmiset ovat täysin tietämättömiä siitä, että sydänsairaudet, syöpä ja monet muut krooniset sairaudet on linkitetty tieteellisissä tutkimuksissa hammasterveyden ongelmista johtuviksi!  

Tulevassa Holistic Oral Health Summit ´issa, joka alkaa syyskuun 28. päivänä, tulet oppimaan käänteentekevää tietoa, jota "he" eivät halua sinun tietävän, mm. tietoa elohopeasta hammaslääketieteessä, juurihoitohuiputuksesta, edistyksellisestä otsoni-terapian läpimurrosta ja jopa siitä, kuinka eräs mies selviytyi 4-asteen syövästä 7 viikossa kokonaisvaltaisten hammasterveysmenetelmien avulla. (Niinpä, koko kehomme terveys riippuu vahvasti hampaittemme terveydestä)

Minulla on ollut etuoikeus kuulla joitakin näistä haastatteluista etukäteen, ja ne ovat todella ällistyttäviä paljastuksia hammaslääketiedeteollisuuden korruptiosta sekä kokonaisvaltaisten, parantavien terapioiden antamista mahdollisuuksista.

Register for the Holistic Oral Health Summit now (Rekisteröidy ja valmistaudu kuulemaan mitä yllättävintä tietoa, jota et ole koskaan kuullut, näistä vaietuista hammasterveyden läpimurroista, joita "he" eivät halua sinun tietävän. 

HolisticDentistry.news  on nyt avattu

Monen näiden 34 hammaslääkärin henkilökuvat, jotka esiintyvät Holistic Oral Health Summit´issa, on julkaistu HolisticDentistry.news´in sivuilla. josta mmyöskin löytyy käänteentekeviä uutisia edistyneestä hammashoidosta, suun terveyden läpimurroista ja perinteisen hammaslääketieteen antamien hoitojen myrkyllisyydestä, kuten elohopeapaikoista ja juurihoidoista. 

Uutisia postitetaan joka päivä HolisticDentistry.news,´iin, joten jos sinua kiinnostavat hammashoidon ja lääketieteen viimeisimmät uutiset, joista tavallinen hammaslääkärisi ei ehkä tiedä ollenkaan, rupea lukemaan    HolisticDentistry.news´iä.

Ja vielä, olemme  perustaneet useita FETCH.news´sivuja, jotka kertovat reaaliajassa huippu-uutisia monista hammaslääketieteeseen liittyvistä aihepiireistä. Käy katsomassa seuraavia sivustoja vaikka päivittäin: 
Dentistry.news
Fluoride.news
Sweeteners.news
Aspartame.news

                                                           * * * * *

 http://peacefulwarriors.net/us-government-admits-americans-have-been-overdosed-on-fluoride/

 http://worldtruth.tv/shocking-connection-97-of-all-terminal-cancer-patients-previously-had-this-dental-procedure/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti