torstai 17. joulukuuta 2015

Miksi homeopatian väitetään pelottavan?


Todellinen syy siihen miksi yhdysvaltalainen  lääkäriliitto AMA haluaa tuhota homeopatian 


homeopathy

(NaturalHealth365) Miksi länsimaalainen lääketiede vihaa homeoptiaa? 1800-luvulta lähtien on konventionaalisesti koulutetut lääketieteen tohtorit opetettu uskomaan, että homeopatia on puoskarointia, jopa paholaisen keksintöä, jopa ´saatanallista´. Ota huomioon, että nämä ovat ne samaiset ihmiset, jotka pitivät suoneniskentää, iilimatoja, elohopeaa ja lyijyä hyvinä hoitoina sairauksien " hoittoon".

Tuhoisa suunnitelma totuuden peittämiseksi. 1800-luvulta lähtien, huolimatta homeopatian suosiosta yhteiskunnan huomattavimpien ihmisten joukossa, American Medical Association (AMA = Amerikan lääkäriyhdistys) on tehnyt kaikkensa tuhotakseen sen täydellisesti. Seuraavassa NaturalNews Talk Hour- ohjelmassa Jonathan Landsman ja Ronald Whitmont M.D. puhuvat siitä, kuinka homeopaattiset lääkkeet pystyvät auttamaan infektioiden hoidossa ja monissa muissa kroonisissa sairaustiloissa.

Simply sign up now tästä linkistä pääset mukaan ilmaiseen, viikottaiseen keskusteluun lisäämällä sähköpostiosoitteesi, ja saat esitysajat sekä lisäksi ILMAISET lahjat!

Maailman eliitti ylistää homeopatian arvoa, samalla kun suuret joukot saavat myrkyllisiä lääkkeitä 

 

Kerran puhuessaan homeopatiasta John D. Rockefeller sanoi sen olevan " kehittyvä sekä haastava askel lääketieteessä". Itseasiassa J.D. Rockefeller otti itse monia homeopaattisia lääkkeitä elämänsä loppupuolella. Ehkäpä hän eli juuri siksi kypsään 97 vuoden ikään - monista terveysongelmistaan huolimatta. Valitettavasti, kiitos Flexner Report´in ja AMAn tuhoisten yritysten, kaikki homeopaatti-kollegat pyyhittiin maan kamaralta vuonna 1950, ja useimmat Yhdysvaltojen kansalaiset eivät tiedä juuri mitään homeopatian parantavasta tehosta.  

Lähes 200 vuoden ajan homeopatian puolustajat, kuten William James, Daniel Webster, Britannian Kuninkaallinen Perhe, Charles Dickens, Wolfgang Goethe ja Paavi Pius X kannattivat homeopatian terveyshyötyjä. Mutta kaikesta tästä huolimatta Länsimaisen lääketieteen esityslista on selkeä: Vakuuta herkkäuskoiset kansalaiset siitä, että oireiden tukahduttaminen (ja niiden hoitaminen) myrkyllisillä lääkkeillä on "parempaa" kuin sairauden syyn etsiminen.    

Onneksi yleisö on heräämässä. Ja homeopatian suosio on lisääntymässä (taas). Älkääkä unohtako liittyä meidän suureen esitykseemme toimivista luonnonlääkkeistä!

Simply sign up now Kirjaudu ilmaiseen, viikottaiseen ohjelmaamme lisäämällä sähköpostiosoitteesi, jolla saat esitysajat ja ilmaiset lahjat!

Modernin lääketieteen pimeä puoli: Kuinka Flexner´in Raportti tuhosi homeopatian Yhdysvalloissa

 

Lyhyesti sanottuna öljypohatta J.D. Rockefeller määrättiin valvomaan farmaseuttista lääketeollisuutta ja `modernia´ lääketiedettä – mutta ensin hänen oli päästävä eroon kilpailevista tahoista, kuten naturopatiasta, homeopatiasta, yrttilääkinnästä ja muusta kokonaisvaltaiseen lääkintään liittyvästä lääketieteestä ja lääkärikunnasta. Saadakseen tämän tehtyä: Rockefeller rahoitti Andrew Flexner´in luomaan  “Flexner Report”´in  – vuonna 1910.

Tätä väärennettyä raporttia varten Flexner vieraili kaikissa yhdysvaltalaisissa lääketieteellisissä kouluissa ja määritteli, että täällä on ´liikaa´ lääkäreitä ja lääketieteellisiä kouluja. Lopuksi, käyttäen klassista strategiaa:     "ongelma, reaktio, ratkaisu"  – Rockefeller sai aikaan (mediayhteyksiään hyväksikäyttäen) tarpeeksi yleistä kovaa vastustusta motivoimaan Kongressin julistamaan AMA´n – ainoaksi ryhmäksi, jolla on oikeus myöntää lupa lääketieteelliselle koulutukselle Yhdysvalloissa.

Tämä sopikin tietysti tosi hyvin Rockefeller´ille – koska nyt hänellä oli mahdollisuus kontrolloida koko Länsimaista lääketiedettä USAssa. Seuraavassa NaturalNews Talk Hour´issa Jonathan Landsman kutsuu erään huippu-homeopaatin keskustelemaan homeopatian todellisesta arvosta  – joten älä jätä väliin tätä hienoa esitystä!

Tämän viikon vieraana: Ronald Whitmont, M.D., klassisen homeopatian asiantuntija :
- Ymmärrä sairauksien oikea syy ja homeopatian voima - sunnuntaina, joulukuun 13. 

Ronald Whitmont M.D. on harjoittanut klassista homeopatiaa viimeiset 20 vuotta ja on valiokunnan hyväksymä sisätautilääkäri ja perustajadiplomaatti  American Board of Integrative Holistic Medicine´ssä..

Toisen sukupolven lääkäri ja homeopaatti Dr. Whitmont valitsi homeopatian omaan henkilökohtaiseen kokemukseensa perustuen. Hänellä on syvällinen perehtyneisyys homeopaattisten lääkkeitten tärkeästä roolista turvallisessa, tehokkaassa terapeuttisessa valinnassa laaja-alaisissa sairauksissa ja tiloissa.Jonathan LandsmanKirjoittajasta: Jonathan Landsman on  NaturalHealth365.com ´issa,  NaturalNews Talk Hour – joka on ilmainen, viikottainen terveysohjelma sekä  NaturalHealth365 INNER CIRCLE – jokakuukautisessa luonnollisen terveyden sekä parantamisen ryhmässä.

Tavoittaen satojatuhansia ihmisiä maailmanlaajuisesti, henkilökohtaisena terveyskonsulttina, kirjailijana ja radion puheohjelman vetäjänä  – Jonathan on kouluttanut ihmisiä orgaanisessa (ei-GMO)-ruokavaliossa ja korkealaatuisissa ravintolisissä ja terveellisessä  elämäntavassa ja harjoittelussa ja meditaatiossa.                                                              * * * * *

 http://www.greenmedinfo.com/blog/pharma-trying-eliminate-homeopathic-competition-1

Rokotevaurioitten parantaminen homeopatialla:  http://magneettimedia.com/eroon-rokotevaurioista-homeopatian-avulla/

http://safe-medicine.blogspot.fi/2015/12/homeopathy-and-brain-haemorrhage-why.html SVEITSIN HALLITUKSEN MULLISTAVA RAPORTTI HOMEOPATIASTA:  http://magneettimedia.com/sveitsin-hallituksen-mullistava-raportti-homeopatiasta/


Veden muisti:  https://www.youtube.com/watch?v=ILSyt_Hhbjg&utm_source=All+Alumni+&+Fellows+-+Distance+Education+and+In-class&utm_campaign=571733895f-February_Newsletter_copy_09_1_28_2016&utm_medium=email&utm_term=0_7dd8c7e2a7-571733895f-290867685&ct=t%28February_Newsletter_copy_09_1_28_2016%29 

Katsaus tutki amerikkalaisten käyttämistä sekä tyytyväisyyttä homeopaattiseen lääkehoitoon: 
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2016-02/mgh-sea021816.php

 http://safe-medicine.blogspot.fi/2016/02/what-homeopathy-denialists-skeptics-deny.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti