tiistai 31. toukokuuta 2016

Vaihtoehtoja antibiooteille

12 Luonnollista antibioottia, joita esi-isämme käyttivät pillereiden sijaan

12 Natural Antibiotics That Our Ancestors Used Instead of Pills

Dec 18 • A Paradigm Shift, Do It Yourself, Health, Natural Relief • 4309 Views • Comments Off

Useitten viimeisten vuosikymmenten ajan on antibioottien käyttö tullut aina vain yleisemmäksi. Seurauksena on syntynyt antibiooteille vastuskykyisiä bakteereita sekä "superbakteereita", joita kehkeytyy nopeammin kuin tiedemiehet löytävät tapoja taisteluun niitä vastaan. Tulevaisuus, jossa bakteerit ovat ravintoketjussa ylimpänä, ei ole ennenkuulumaton tilanne.    
Kauan ennen kuin oli saatavilla lääketehtailtuja antibiootteja - joita alettiin saada käyttöön 1940-luvulla, oli käytössä ruoka-aineita ja yrttejä, jotka auttoivat suojelemaan päivittäisiltä tulehduksilta ja sairauksilta. Monet näistä luonnosta löytyvistä terveyden puolustajista ovat vielä tänäänkin kokonaisvaltaisten parantajien käytössä ympäri maailmaa.

Esi-isillämme oli myöskin ratkaisu parantamiseen käyttämällä luonnosta saatavia antibiootteja, ja on hyvä muistuttaa itseämme siitä, mitä nämä antibiootit ovat, ja ottaa ne mahdollisesti käyttöön omien sairauksiemme hoidossa.

Luonnosta saatavat antibiootit, joita esi-isämme käyttivät pillereiden sijasta

Oregano ja oregano-öljy
Olet todennäköisesti käyttänyt oreganoa maustamaan pitämiäsi italialaisia ruokia tietämättä sen siältämiä terveysvaikutuksia. Antibakteeristen ominaisuuksiensa lisäksi oregano pystyy auttaamaan ruoansulatusta ja painonpudostusta. Oreganon sisältämän öljyn, karvakolin, on havaittu taistelevan tulehduksia aiheuttavia bakteereita vastaan. Oreganoöljyn on todettu hoitavan ruoansulatustulehduksia, ja jopa yhteen erityiseen hiivatulehduksen lajiin. Se on siis paljon enemmän kuin vain ruokien mauste.
 http://blogs.naturalnews.com/science-proves-oregano-oil-powerful-prescription-antibiotics/


Omenaviinietikka (=Apple Cider Vinegar (ACV))
Päivittäisten omenaviinietikka-annosten (ACV)   laaja-alaiset hyödyt ovat sen antibioottiset ja antiseptiset vaikutukset, sen elimistön emäspitoisuutta parantava vaikutus, ja se voi auttaa sinua kaikessa  painonhallinnasta kolesterolin ja syöpäriskisi alentamiseen asti.
Kemikaalivapaata kasvovettä, omenaviinietikkaa voi käyttää paikallisesti desinfioimaan ja steriloimaan.

Hunaja
Muinaiset roomalaiset käyttivät hunajaa sotatantereilla haavojen hoitoon ja tulehdusten estoon.
Sivilisaatiot kautta maailman jatkavat hunajan arvostusta parhaana luonnollisena antibioottina, antimikrobisena, tulehdusta estävänä ja antiseptisenä aineena tuhansien vuosien takaa.
Uuden Seelannin Manuka-hunajan on todistettu sisältävän korkeimmat pitoisuudet antioksidantteja ja parantavaa vaikutusta.

Hunajasta löydetty entsyymi vapauttaa vetyperoksidia. Tämä prosessi auttaa kehoa taistelemaan tuhlehduksia vastaan ja estää bakteerien kasvua. Hunajan ruoansulatusjärjestelmää rauhoittavalla vaikutuksella hunaja poistaa myrkkyjä verestä ja auttaa maksaa toimimaan tehokkaammin. 

Parantamaan suuresti immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa kannattaa lisätä hunajaan kanelia ja vahvistaa näin valkosoluja! Raaka, orgaaninen hunaja on paras vaihtoehto, koska useimmat pastörointimenetelmät tappavat antioksidanttivaikutukset.

Kurkuma (= Turmeric)
Tämä mauste ei ole ainoastaan värikästä, vaan se tuottaa keholle vastustuskykyä terveyshaittoja vastaan. Kurkuma, sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä, auttaa suuresti taistelussa bakteereita vastaan. Lisähyötyä saa yhdistämällä kahta, bakteereita vastaan taistelevaa ainetta, eli lisäämällä siihen hunajaa muodostamaan pastan, jota laitetaan ihon tulehtuneille alueille.
Voit suojella kehoasi infektioita ja bakteereiden aiheuttamia sairauksia vastaan käyttämällä näitä turvallisia ja luonnollisia lääkkeitä, joita tavallisesta keittiöstä löytyy. Suojaa kehoasi ilman reseptilääkkeitten käyttämistä hunajalla, oreganolla, valkosipulilla, puhahatulla ja kurkumalla.

Valkosipuli (=Garlic)
Tuoksuva ja ihana palanen voileivällä, ja tämä kasvi antaa myöskin mahtavaa laatua sille! Valkosipuli pystyy taistelemaan niinkin tavallista tulehdusta kuin flunssaa vastaan, työntäen itiöt pois ennen kuin niillä on mahdollisuuttakaan aiheuttaa häiriötä elämääsi. Käyttämällä sisältämäänsä allisiinia valkosipuli suojaa hiivoja, sisäloisia, bakteereita jne. vastaan.  Jos etsit yksinkertaista keinoa pysyä terveempänä, lisää ruokavalioosi enemmän valkosipulia.

Greipinsiemenuute (=Grapefruit Seed Extract = GSE)
The Journal of Alternative and Complementary Medicine julkaisi tutkimuksen, jossa greipinsiemenuutteen (GSE) havaittiin olevan tehokasta enemmän kuin 800 virusta ja bakteeria vastaan, yli 100 sienikantaa ja monia parasiitteja vastaan.
Paljon antioksidantteja sisältävänä GSE lisää immuniteettia, tekee kehon luonnollisella tavalla emäksiseksi ja tehostaa ruoansulatusta parantamalla hyvää ruoansulatusbakteerikantaa.

Punahattu (=Echinacea)
Niin, sinulla saattaakin olla jo paljon kokemusta tästä tuotteesta, mutta se on turvallinen yrtti, jota löytyy monesta keittiöstä. Tämän yrtin käyttämisen on osoitettu vähentävän flunssien määrää, joita ihminen elämänsä aikana sairastaa, ja lyhentää vilustumisaikaa, joita heidän on kestettävä. Tämä yrtti on hyvä valinta, kun sitä ottaa kohtuullisesti ennaltaehkäisyyn. 

Kaali (=Cabbage)
Kaali sisältää rikkiyhdisteitä – Cruciferaceae(ristikukkaisten)-heimon kasvien, joita ovat parsakaali ja kaali -  on osoitettu olevan tehokkaita taistelussa syöpää vastaan.

Se, mitä monet eivat huomaa, on se, miten paljon C-vitamiinia kaali sisältää. Yhdestä kupillisesta saa 75% päivittäisestä C-vitamiinin tarpeesta. 

Luonnollista, antibakteerista, silputtua raakaa kaalia salaatissa, ruoan lisukkeena kaalisalaatissa, tai juomalla tuoretta kaalimehua (hunajalla maustettuna) parantaa erinomaisesti ruoansulatustaan, estää sairastumistaan ja saa jopa pudotettua painoaan! 

Kylmäpuristettu kookosöljy (=Extra Virgin Coconut Oil)
Eipä voida edes sanoa, miten paljon hyötyjä kookosöljystä onkaan! Se on luonnollista, sieniä ja mikrobeja  tappavaa ja täynnä antioksidantteja, joita ei löydy mistään muualta luonnosta.
Käytä sitä parantamaan vastustuskykyäsi, tasapainoittamaan kilpirauhasen toimintaa, kolesterolia sekä veren sokeriarvoja parantamaan ja parantamaan jopa aivotoimintaa. Sitä on turvallista käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja se on monipuolisin ja ainutlaatuisin Äiti Luonnon meille antama lahja.
.
Sekoita lusikallinen sitä aamukahvin sekaan saadaksesi lisäenergiaa ja aivojen selkeyttä koko päiväksi.

Hapatettu ravinto (=Fermented food)
Pastöroimaton kaali, kotitekoiset pikkelsit, kefiiri ja probioottiset jogurtit, kaikki nämä uudistavat ruoansulatuskanavan bakteeriflooraa, suojaavat meitä syövältä ja pitävät kehomme vastustuskykyisinä taistelemaan tulehduksia vastaan.

Kolloidihopea (=Colloidal Silver)
Luonnollisena antibioottina kolloidinen hopea on sekoitus hopeapartikkeleita, jotka ovat suspensoituneet nesteeseen, ja tämä on ollut käytössä vuosisatojen ajan.
Tämä hoitomuoto on tilapäistä, koska siinä on on liian paljon hopeaa – raskasmetallia – joka voi olla myrkyllistä. Kuitenkin se tekee toimintakyvyttömäksi entsyymin, jota yksisoluinen bakteeri vaatii lisääntyäkseen. Erotettuna happilähteestään bakteerit ja virukset tuhoutuvat aiheuttamatta ihmisille haittaa.

Lähteet ja lainaukset:

http://naturalnews.com
http://www.healthy-holistic-living.com
http://www.myhealthwire.com
http://higherperspective.coml
http://www.coolhealthyrecipes.com


                                            * * * * *

http://elamakasissamme.blogspot.fi/2016/04/antibiootit-hunaja.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2015/12/miten-antibiootit-voidaan-korvata.html

Kurkuma:       http://www.greenmedinfo.com/blog/600-reasons-turmeric-may-be-worlds-most-important-herb

Antibioottien liikakäyttö:      https://jonbarron.org/colds-flus-infectious-diseases/antibiotics-still-widely-overprescribed#.V022dyHIq2w

 http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi_hyvin/terveys/tama_yllattava_aine_hillitsee_yskaa

 

Syöpä ja C-vitamiini:  https://www.sciencedaily.com/releases/2017/01/170109134014.htm

Vaihtoehtoja antibiooteille:

 http://thenutritionwatchdog.com/4-essential-oils-that-are-more-powerful-than-antibiotics/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti