torstai 9. kesäkuuta 2016

Käpyrauhasen kalkin poisto

Iboga, the Matrix, and Pineal Gland Decalcification

   


Dylan Charles, Staff

Waking Times

Käpyrauhanen on ollut henkisten (= spirituaalisten) traditioiden ytimessä tuhansien vuosien ajan, kautta kaikkien asuttujen maanosien. Huomiota herättävästi hakattuna buddhalaisiin veistoksiin, maalattuna juhlamenoissa heimolaisten kasvoihin ja  petollisesti asetettuna näytteille Vatikaanin torille, on käpyrauhanen, tunnettuna: Kolmantena Silmänä tai Sielun Asuinpaikkana, edelleenkin salaperäisyyden verhoama.    

Syyllinen loputtomaan köyhyyteen, sodankäyntiin ja sairauksiin tämän päivän yhteiskunnassa on ihmiskunnan kollektiivinen eristäytyminen sieluistaan sekä todellisesta jumalallisesta olemuksestaan. Avain tästä tuhoisasta unesta heräämiseen löytyy käpyrauhasesta pineal gland, joka on kiteinen, kosminen antenni, joka yhdistää meidän monidimensionaalisen elämänlähteemme viisi-aistiseen todellisuuteemme. Kuitenkin kautta muutamien viimeisten vuosikymmenien ovat fluoridit ja muut toksiinit, myrkyt, kalkkeuttaneet tämän sielun portin, sulkien monet ihmiset erilleen jumalallisesta johdatuksestaan, ja rajoittaen heidän henkilökohtaista voimaansa.  

Iboga on ikivanha shamaanien käyttämä lääkekasvi, joka saadaan omituisen puun, Tabernanthe Iboga´n juuren kaarnasta, jota Bwiti-heimo päiväntasaajan Länsi-Afrikasta on käyttänyt tuhansien vuosien ajan juhlallisissa seremonioissaan ehtoollisaineena. Sitä nauttimalla, sen valtavien, fyysiseen kehoon ja psyyken parantumiseen kohdistuvasta vaikutuksesta, ja oikeana elimistöön sisäänmenon kulkureittinä henkiseen maailmaan, se avaa kolmannen silmän ja herättää ihmiset todelliseen spiritualistiseen olemukseensa. Kun sitä otetaan sisällisesti, herää kasvin henki ja heijastaa taivaallisen sielun noviisin silmille näkyväksi, ja opettaa häntä kokemuksen kautta alkuperäisen näkemisen ja hengellisen vuoropuhelun avulla, opettaen kokemuksellisesti holografisin näyin ja hengellisen keskustelun avulla. Myös ajamalla kehosta mieltä lamaannuttavia myrkkyjä ja vapauttamalla mielen vahingollisista, turruttavista ohjelmoinneista ja sitä rajoittavista uskomuksista, tämä lääkekasvi tarjoaa vakavasti otettavan työkalun länsimaisille etsijöille etsiessämme kollektiivisesti vapautumista vanhasta kasvumuotistamme voidaksemme yhdistyä uudelleen Äiti Maahan.
                    

Fluoridi ja taistelu tietoisuudesta 

 

Kuten kuuluisa kirjailija ja historioitsija Graham Hancock selittää näyttökiellon saaneessa TED talk-videossaan, The War on Consciousness (= Sota Tietoisuudesta), että on olemassa harkittu pyrkimys estää riippumattomia yksilöitä tutkimasta oman mielensä suunnattomia mahdollisuuksia. Väestön kontrolloimiseksi pitää ihmiset ohjelmoida lumouksen valtaan manaamalla heidät korruptoituneen median taikasanoilla, itse-tuhosta kertovilla kulttuuriohjelmilla ja pirullisilla tietoisuutta laajentavilla menetelmillä   noosphere. Mielen toimintajärjestelmään päästään käsiksi kielen avulla, ja yksilön todellisuus syntyy suodattimista, ennakkoluuloista ja uskomusjärjestelmistä, jotka on opittu yhteiskuntaa hallitsevista keskusteluista. Ne, joita yhteiskunnan kieli sitten näin hallitsee, luovat jäsentensä todellisuuden.

Se, mikä ihmiskunnan tietoisuuteen lisäksi vaikuttaa tässä ilmeisen takaperoisessa maailmassa, on se, että mielemme on maalitauluna myrkyille ja siten heikentynyt niiden takia. Natriumfluoridi, epäorgaaninen kemiallinen yhdiste ja myrkyllinen alumiinteollisuuden jäte, on pääasiallinen myrkky, jota eliitti käyttää lisätäkseen vastaanottavaisuuttamme ärsytyskynnyksen alapuolella oleville viesteille ja mielenhallintaohjelmoinneille. Huumaamalla aivojen vasemmanpuoleisen takaraivoalueen fluoridi tekee ihmisistä sävyisiä, passivisia, irrallisia ja tottelevaisia.


Fluorin haittavaikutukset:
 

*syöpää  * estää valkosolujen syntymistä
*aivovaurioita syntymättömille  * tappaa aivosoluja  *heikentää luustoa * mykistää         * hampaiden fluoroosia  * vähentää seksihaluja  * alentaa estrogeeni- ja testosteronitasoja  * hedelmättömyyttä           * vaurioittaa vatsaa    * rauhoittaa                   *  niveloireita     * nopeuttaa ikääntymistä 
* luurangan fluoroosia   * kilpirauhasongelmia * osteoartriittia ja nopeuttaa osteoporoosia    *hyökkää hypotalamukseen   * alentaa älykkyysosamäärää  * lyhentää elinikää          * muistin menetystä  *  mielen levottomuutta  * motivaation puutetta   *  ikenien vetäytymistä   * apatiaa ja passivisuutta          * vaikuttaa sydämen verenkiertoon   * estää melatoniin tuotannon  * tekee sinusta mukautuvaisen ja tottelevaisen  *  heikentää immuunipuolustusjärjestelmää  * autismia        *   kertyy käpyrauhaseen  * DNA-vaurioita     *  munuaiskiviä ja munuaisten vajaatoimintaa   *  Alzheimerin tautia                                              

Fluoria käytetään yleisesti nykyään lääkkeiden perusaineena esim.Prozac ´ssa (= Fluoxetiini Hydrochloride), psyykenlääke; ja muissa psykotrooppisissa lääkkeissä, ja se on avainaine rotanmyrkyissä ja sariini-hermokaasussa (Isopropyl-Methyl-Phosphoryl Fluoride). Kumma kyllä se on myöskin yleinen lisäaine kansallisessa juomavedessä USAssa ja muissakin valtioissa,   näennäisesti suojaamaan väestön terveyttä hampaiden vahvistamiseksi. Monet tieteelliset tutkimukset viime vuosilta ovat osoittaneet, että fluoridi huonontaa terveyttä ja alentaa merkittävästi älykkyystestien pisteitä hyväuskoisilla uhreilla, ja siksi kasvava joukkoliike haluaa lopettaa julkisten juomavesien fluoraamisen.

Ensimmäiset fluoratut juomavedet käytettiin Saksan natsien vankileireillä Gestapon ohjeistuksella, ja siellä fluoridia käytettiin sterilisoimaan ihmisiä ja pakottamaan heidät kuuliaisiksi.

Charles Perkins, yhdysvaltalainen kemisti, selostaa fluoridin vaaroista vuonna 1954:
“Minulle kertoi tästä toimintasuunnitelmasta saksalainen kemisti, joka oli toimihenkilönä suuressa  IG Farben´in kemiantehtaassa ja oli myöskin huomattava henkilö Natsi-liikkeessä tuohon aikaan. Sanon tämän kaikella vakavuudella ja vilpittömin mielin tiedemiehestä, joka oli käyttänyt lähes 20 vuotta fluorin kemian, biokemian, fysiologian ja patologian tutkimiseen - jokainen ihminen, joka juo keinotekoisesti fluorattua vettä vuoden ajan tai kauemmin, ei enää koskaan ole sama, oma henkilönsä, ei henkisesti eikä fyysisesti.” [Source]
Vieläkin tuhoisampaa vaikutusta fluori aiheuttaa kalkkeuttamalla käpylisäkkeen, joka eristää ihmisen omasta henkisestä  luonteestaan.Fluoridi koteloittaa käpyrauhasen fyysisesti keinotekoisella kuorella, eristäen näin sielun erilleen korkeammasta tietoisuudestaan eli bio-tietokoneesta, joka tunnetaan nimellä aivot. Ilman yhteyttä sieluun tulee ihmisen aivoista mekaaninen, robottimainen ja tiedostamaton operoija, joka antautuu helposti sosiaalisen ohjelmoinnin ja mielenhallinnan työkaluksi.   

 Massojen myrkyttäminen fluoridilla aiheuttaa sen, että väestöstä syntyy nöyrää, tottelevaista, tyhmää työläisväkeä, eikä oikeasti ajattelevia, asioiden puolesta taistelevia, taiteilijoita ja sankareita. Tämä on ilmiselvää moderneissa kaupungeissamme, missä ennen asui eloisia ihmisiä, mutta nyt he näyttävät itsesäätöisiltä zombie´lta, orjilta, hengettömyyden, kulutuksen ja kilpailevuuden valumuoteissa olevilta.


Kalkkeutumien poistoprotokollat: Sielun avaaminen 

Useimpien ihmisten käpyrauhaset ovat kalkkeutuneet vahvasti jo heidän tultuaan 17-vuotiaaksi niin paljon, että se näyttää kiinteältä kalkkikokkareelta, kun sitä skannataan MRI-laitteella.On saatavilla monia menetelmiä ja ravintolisiä, jos niitä etsii ja haluaa herätä uudestaan henkiseen olemassaoloonsa, sekä niille  polun etsijöille, jotka estivät totuutta ja valaistumista, on tämä heidän henkisen elimensä puhdistaminen ehdottoman tärkeää.  


Käpyrauhasen kalkin poistamisen rauskunmaksaöljyllä teki tunnetuksi USAn hallituksen sisäpiiriläinen Pete Peterson , ja se sisältää yhdistettä, joka tunnetaan nimellä Activator X, ja se auttaa kehoa poistamaan kalkkikerroksia kehon eri paikoista. Jodin Iodine on osoitettu kliinisissä kokeissa lisäävän natriumfluoridin poistumista kehosta virtsaan kalsiumfluoridina.Tamarindi (Tamarindus indica) auttaa myös fluoridia poistumaan kehosta virtsan kautta.Boori Boron, on havaittu erittäin tehokkaasti Borax Decahydraatti-muodossaan vähentävän käpyrauhasen runsasta kalkkeutumista auttaen samalla magnesiumia pääsemään soluihin, ja myös tämä lisää kalkkijäämien poistumista.Vaikka lisäravinteet pystyvät puhdistamaan tehokkaasti käpyrauhasta, ihmiset selostavat niistä monenlaisia tuloksia, koska huomattavien tulosten saaminen saattaa viedä vuosien ajan. 

Lisänä nykyaikaisille ravintolisille käpyrauhasen puhdistamiseksi cleansing the pineal gland, on kasvilääke Iboga epäilemättä hyvin tehokas aine herättämään henkiin ihmisen yhteyden henkisyyteen, ja vasta-alkajille on yleistä saada voimakkaita henkisiä kokemuksia tämän ikiaikasen lääkkeellisen kasvi-opettajan käyttämisestä vain muutamia kertoja. 

Tutkimuksia Ibogan vaikutuksesta kalkkeutumisen poistamiseen pitää jatkaa, kuitenkin kaskun kertoma näyttö anecdotal on herättänyt huomiota sen mahdollisuuksista. Monia paranormaaleja ja spirituaalisia  ilmiöitä tapahtuu Iboga-matkojen aikana, ruumiista irtaantumista, remote viewing selvänäköisyyttä ja seinien läpi näkemistä, elävien, elämän kokonaisuuksien näkemistä, henkien ja edesmenneitten kanssa puhumista ja kehon ulkopuolisen tietämyksen saamista. Nämä mystiset ilmiöt liittyvät voimakkaasti henkiseen heräämiseen Iboga-matkojen aikana, ja kehon  henkisten elinten puhdistumiseen.

Ibogan Neurotiede – Elämän Puu   


 Ibogaine, ibogaiini, aktiivinen alkaloidi Iboga-kasvissa, vaikuttaa hermostollisiin prosesseihin, jotka liittyvät oppimisen jatkuvuutta parantavaan neurologiseen prosessiin, ja tässä saattaa paljastua henkilön syvimpiä tasoja hänen omasta henkisyydestään ja tavanomaisesta käytöksestään ja sen ohjelmoitumisesta. NMDA-reseptoreiden kautta ibogaiini vaikuttaa pitkäaikaiseen tehostumiseen sellaisessa pitkäkestoisten,   kahden neuronin välittämien signaalien siirtymisten lisääntymisessä, jotka lisäävät hermojen plastisuutta       neuroplasticity, vahvistamalla hermosolujen välisiä, impulsseja välittävien liitosten välistä vuorovaikutusta ja lisäten tätä kautta oppimiskykyä ja muistamista.

Ibogaiinin on havaittu lisäävän glia-solulinjasta (hermokudosta yhteen liimaava hermotukisolu, neurogliasolu) peräisin olevaa neurotrofista tekijää, eli GDNF´ää, joka tukee monentyyppisten hermosolujen elossapysymistä ja paranemista. Yksi ainoa annos ibogaiinia voi lisätä GDNF-vaikutusta viikkojen ajaksi, annoksen suuruudesta riippuen. Ibogaiini on myös erittäin rasvaliukoista ja se säilyy kehon rasvakudoksissa kuukausien ajan, ja vapautuu sieltä vähitellen, lisäten näin vaikutustaan GDNF-vaikutuksessa. Patenttihakemuksia odottaa tällä hetkellä hyväksymistään, Patents, näille iboga-alkaloideille: peruuttamaan tai hoitamaan dementiaa, Alzheimerin tautia Alzheimer’s, masennusta, ja ADHD ´ta, ja tätä yhdistettä arvostetaan laajalti tehokkaana aineena hoitamaan vaikeita lääkeaineriippuvuuksia

Sitäpaitsi tiettyjä mielisairauksia ja psyykkisiä tiloja voidaan lääkitä Ibogalla. Nämä ovat yleisiä ihmisillä, joilta on oma persoona hukassa, joka on melko uusi psykologinen sairaus, jossa henkilö tuntee olevansa irrallaan omasta itsestään ja maailman ulkopuolella, ja he saavat välitöntä, tehokasta ja pysyvää apua Ibogalla. Tätä pidetään uutena psykologisena tilana monien muiden tilojen joukossa, joiden syynä on ainakin osaksi käpylisäkkeen kalkkeutuminen, jota usein pahentaa lisäksi traumaattinen tapahtuma. Lisäksi selvempi, vielä enemmän kolme-dimensionaalinen näkeminen, uusi lapsenkaltainen herkkyys elämälle, ja tunteet sydämen avoimuudesta, ovat yleisiä raportoituja kokemuksia päivä sen jälkeen, kun henkilöt ovat tehneet henkisen matkan Ibogalla. 

Pitkäaikaiset, ellei jopa pysyvät vaikutukset sisältävät lisääntynyttä psyykkistä herkkyyttä, kykyä visualisoida sisäisesti kristallinkirkkaasti ja saada lisääntynyttä luomisvoimaa sen kaikissa muodoissaan. Älykkyyden paranemista, aivosumun hälvenemistä, kaunopuheisuutta ja valoisampaa, nuorekkaampaa energiatasoa on myös usein raportoitu. - Tärkein Ibogan vaikutus on yhdistyminen uudestaan vapaaseen tahtoon. Monet alkavat ajatella olevansa vapaita, ja he tiedostavat ne tuhannet erilaiset mahdollisuudet, joita he saattavatkaan  tehdä joka päivä reagoidessaan sellaisiin ohjelmointeihin ja kulttuurisiin kertomuksiin, joita on tehtailtu luomaan harhakäsityksiä heidän henkilökohtaisen vapautensa rajoittamiseksi.

Vaikka matka Ibogalla onkin intensiivinen, sisältäen mahdollista kehon puhdistumista ja siitä johtuvaa pahoinvointia, jos kehosi tarvitsee myrkyistä puhdisatumista, kokemusta  kuvataan harvoin pelottavaksi, vaikka yleinen, jollainlailla  pelottavakin asia tapahtuu matkapäivänä, jonka jälkeen henkilö kokee sellaisia ajatuksia kuin: " Mitäs jos en olisi tehnytkään tätä? Miten sokeana olisinkaan jatkanut polkuani, ellen olisi  nähnyt sitä, minkä juuri näin?"  Henkilö herää usein unesta, jonka hän ei tiennyt olleen unta, ja jää henki salpaantuneena korkeamman todellisuuden ympäröimäksi.  

Iboga-matkan Iboga journey aikana, monetkaan ihmiset eivät koe syviä henkisiä matkoja ensimmäisellä kerralla, koska lääkkeen pitää ensin puhdistaa ja poistaa myrkyt kehosta ulos, päällystää solujen reseptori-pinnat, poistaa elohopea ja alumiini lihaksista ja verestä ja tappaa sisäloiset, candida, ja muut alhaisesti värähtelevät mikro-organismit. Sitten, kun keho on suhteellisen puhdas, voi lääke tavoittaa mielen ja sielun. Jotkut ihmiset kuvailevat tätä ´10 vuotta kestäväksi terapiaksi´ ten years of psychotherapy yhdessä yössä, jossa ajatusten rytmi ja traumojen paljastumiset tapahtuvat nopeasti ja tiheästi, taukoamatta puhkaisemalla henkilön ´kuplat´ yksinkertaisella, objektiivisella vuoropuhelulla. Päinvastoin kuin haaveellisilla, vaikeatajuisilla,  Mother Ayahuasca´-yrtille tyypillisillä tavoilla, Iboga opettaa suoran, loogisen tietolatauksen avulla, joka tunnetaan nimellä "Isä"-opettaja.

 

Alkuperäiset Opetukset

Kopauttamalla omaa muistoistasi, tietokantasi tallenteista ja käännekohdistasi koostuvaa tietotallennettasi Iboga´n henki kiteyttää tärkeät kuvamateriaalit sisäiseltä mustalta taulultasi, samalla kun monet kuulevat myös telepaattisen totuuden äänen sekä vastaavan kysymyksiin että osoittaen pimeitä pisteitä yhden ainoan istunnon aikana, joka saattaa kestää jopa 36 tuntia, riippuen herkkyydestäsi, lääkkeen annoksesta ja nykyisestä tietoisuuden tasostasi. Tänä aikana totuuden nuolet läpäisevät unenomaiset ´kuplasi´, mutta nämä nuolet on päällystetty rakkauden vernissalla, ja niiden ampujana on kaikkitietäväinen jousimies, joka tietää ennalta sen, mitä olet valmis näkemään. Tunneruumiisi on myös tilapäisesti vapautettu kautta koko tämän kokemuksen ajan niin, että voit havainnoida ja prosessoida mennyttä traumaa lähietäisyydeltä ja pehmentää sen aiheuttamaa prosessia joutumatta sen laukaisemien tunteiden ja kyynelten valtaan taas uudelleen. Tämä sallii nopean liukumisesi moninaisten, mahdollisesti monien menneisyydessä kokemiesi tukosten läpi, sillä juuri tällä alueella on paljon työtä tehtävänä.   
Kuva (jonka löytää alkuperäisestä artikkelista): "Fluoraaminen on tämän vuosisadan suurin esimerkki tieteellisestä petoksesta, ellei jopa kaikkien aikojen suurin." --- Robert Carton, filosofian tohtori, USAn EPA´n entinen tiedemies." 


Aika hidastuu Iboga-matkalla, ja kun makaat tietoisena hereillä ja täysin kontrollissa, aivosi pysyvät REM-unitilassa, jolloin sinulla on mahdollisuus lukea/ja kirjoittaa alitajuisen mielesi kovalevyä/kovalevyltä.   Lähes jokainen musiikkia kuunteleva Iboga-matkan tehnyt panee seuraavana aamuna merkille, että musiikki kuulostaa 2-kertaisesti normaalia nopeammalta. Tämä johtuu siitä, että aika suorastaan vääristelee reaalista totuuttasi, mutta musiikki ja kellot pysyvät toisistaan riippuvaisina. Näkömuutokset ovat myös melko yleisiä lääketietellisesti, kun voit nähdä näköheijasteita joka hetki, ja jokainen ajatus ja jokainen oppitunti käydään läpi korkeammalla tasolla, syklisellä tavalla lineaarisen ajantajun sijaan.  

Kun tämä koetaan ryhmäistunnossa täyden luottamuksen ja rakkauden vallitessa, syntyy kollektiivinen  fysikaalinen verkosto, missä käsitteitä, Matrix´n kiinnipitämiä paljastuksia, sekä parantavia rakkauden virtoja alkaa välittyä yht´äkkiä ryhmän jäsenten välillä.Usein ryhmä tuo yhtäaikaisesti julki samaa tietoa, kun se jaetaan näin ryhmässä vapaasti, ja jokaisesta sen jäsenestä tulee avoin jakamisen lähde ja kohde, kun Kultaisen Aikakauden Golden Age  ´kupla´ saa näistä yhteisistä kokemuksista voimaa. Näkemistä, liikkumista ja puhumista tässä tilassa voi parhaiten kuvata sanoilla hiukkanen, nestemäinen sekä holograafinen tila  holographic.

 

Kuuletko sankarin kutsun?

Tunnetko kutsun tulla aistimaan elämänpuuta? On olemassa useita valinnan mahdollisuuksia kokea Iboga-matka ohjauksessa, koska tämän matkan tekemistä yksin ei suositella eikä se ole turvallista. Useita ibogaiini-klinikoita on putkahtanut esiin viime vuosien aikana, useimmin lääkeriippuvaisten hoitoon, ja tällöin pääasiassa ilman tämän lääkkeen todellista spirituaalista taustaa. Näitä suositellaan pitämään selkeästi lääkitsemistyyppisinä klinikkoina, jos henkinen herääminen, sydämen avautuminen ja sielunyhteyden löytäminen ovat tavoitteinasi. Käyttämällä Iboga-puun juuren koko kuorta tai ainakin sen kokonaisalkaloideja sisältävää uutetta, varmistuu kasvin ´hengen´ koskemattomuus ja välittyvyys, samalla kun se sisältää myöskin ne kasvin tusinat muut kokonaisalkaloidit, joita tämä kasvi myös sisältää.   

Jotkut haluavat kokea täydellisen Iboga-vihkimyksen Gabon´issa, Afrikassa. Hyvä aloituspaikka tutkimusmatkallesi voisi olla Ebando, jota on tarjottu sydämen vihkimysseremoniana useiden vuosien ajan.   Täysi vihkimysseremonia eroaa heimoittain ja se voi kestää useiden viikkojen ajan ja sisältää 5-10 kertaisen annoksen Ibogaa verrattuna tyypilliseen annokseen länsimaisissa Iboga-keskuksissa. Useimmat henkilöt eivät tunne olevansa valmiita lentämään Afrikkaan ja kokemaan näin intensiivistä matkaa. 

Shamaaniset Iboga-keskukset, kuten Väli-Amerikassa sijaitsevat, tarjoavat siltaa länsimaalaisille, koska heillä on omanlaisensa ongelmat, mm. monia uusia psykologisia, ja  myrkyistä aiheutuneita sairauksia. Jotkut saavat matkalta haluamansa, mutta useimmat tarvitsevat useampia hoitomatkoja kehojensa puhdistamiseen, ennen kuin voivat kokea henkisen heräämisen, joka voi olla henkeäsalpaava ja uskomattoman vapauttava.    

Lopuksi on tärkeää seurata omaa intuitioaan, ja oivaltaa se, että Iboga on, kuten muutkin kasveihin perustuvat tekniikat, yksinkertaisesti vain välikappale. -  Aivan kuin Aikido-mestari  Morihei Ueshiba kerran sanoi: “Uskolllisuus ja omistautuminen johtavat pelottomuuteen. Rohkeus johtaa itsensä uhraamisen henkeen. Itsensä uhraamisen henki luo luottamuksen. Itsensä uhraamisen henki synnyttää uskon rakkauden voimaan.” Omistautumisesi lopussa itsetutkimuksesi ja avoimmuutesi rakkaudelle määrittävät paranemisesi ja heräämisesi nopeuden ja syvyyden. Iboga vain poistaa sumuverhon ja paljastaa sisäisen sankarin hero within.
Kirjoittajasta: 
Dylan Charles on opiskelija ja opettaja Shaolin Kung Fu´ssa, Tai Chi´ssa ja Qi Gong´issa, harjoittaa ammatikseen Joogaa ja Taoistista esoteeristä taidetta, ja on aktiivisen ja idealistisen intohimoisesti syventynyt taistelemaan kestävämmän ja oikeudenmukaisemman tulevien sukupolvien kehityksen puolesta. Hän on WakingTimes.com´in toimittaja, OffgridOutpost.com´in omistaja, kiitollinen isä sekä mies, joka etsii valaistumista ja auttaa toisia inspiroivan tiedon ja toiminnana avulla. Hänet tavoittaa osoitteesta  wakingtimes@gmail.com.

Lähteet: 
http://www.ibogaine.desk.nl/lit-nmda.html
http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/fluoride_b_2479833.html
http://www.naturalnews.com/028906_fluoride_dangers.html
http://rense.com/general79/hd3.htm
http://www.fasebj.org/content/20/13/2420.full.pdf

This article is offered under Creative Commons license. It’s okay to republish it anywhere as long as attribution bio is included and all links remain intact.

~~ Help Waking Times to raise the vibration by sharing this article with the buttons below…


                                                         * * * * *


http://elamakasissamme.blogspot.fi/2009/06/fluorin-vaikutus-kapylisakkeeseen.html

Aktivoi käpyrauhasesi:  http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/12/kapyrauhanen-ja-fluori.html


Fluori:  https://www.youtube.com/watch?v=ki9HCf4QptE

Antidepressantit:  http://kellybroganmd.com/7-facts-about-depression-that-will-blow-you-away/?utm_content=buffer5af76&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Mitä hammastahnojen fluoridit tekevät: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/hermomyrkkya-hammastahnassa-syopaa--autismia--aivovaurioita/Bwz63VuR?ref=iltalehti:8aea&_ga=1.69231568.1105129973.1462244481%3Fref%3Dfacebook:704d

 http://www.wakingtimes.com/2016/04/11/mysteries-pineal-gland-ignored-mainstream-science-research/

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2015/06/lasten-aivot-myrkyttyvat.html

http://magneettimedia.com/kaikki-mita-olet-halunnut-tietaa-kapyrauhasesta/

 http://magneettimedia.com/suomennettu-video-nain-fluori-heikentaa-luita-ja-hampaita/

 Olli Tammilehto geenimanipulaatiosta ja sen vaikutuksista lasten kehittyviin aivoihin:
 http://gamma.nic.fi/~otammile/seedsdec.htm

http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/fluoride_b_2479833.html

http://www.hsph.harvard.edu/news/features/fluoride-childrens-health-grandjean-choi/

 https://alignlife.com/?p=32623&inf_contact_key=1ec57ac567adcb59700a2c40ca04611185b895996f7001f543ce60f461c87cda

 http://www.naturalnews.com/045510_brain_toxins_fluoride_heavy_metals.html

 https://www.evira.fi/files/attachments/fi/vrn/vrn_jodi_toimenpidesuositus_10.2.2015_suomi.pdf

 http://tervejaonnellinen.fi/2016/10/24/jodin-10-terveyshyotya-kilpirauhaselle-kokonaisterveydelle/

http://www.naturalhealth365.com/fluoride-toxicity-1959.html

 http://www.naturalnews.com/049212_water_fluoridation_hypothyroidism_depression.html

 http://www.the-open-mind.com/the-top-10-reasons-to-open-your-third-eye-contact-your-spirit-guides/

http://www.greenmedinfo.com/blog/spice-prevents-fluoride-destroying-your-brain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti