sunnuntai 7. elokuuta 2016

HOMEOPATIA TOIMII ! Tutkimukset todistavat!

Keskiviikkona, 27. heinäkuuta 2016


Homeopatia toimii, vaikka lääketieteen fundamentalistit jatkavat sen kieltämistä!

On olemassa kaksi terveyteemme liittyvää tärkeintä asiaa ja tämä blogi nostaa niistä esille keskustelua sekä antaa niihin vastauksia.

 • Kuinka pystymme suojelemaan potilaita sellaisilta konventionaalisen lääketieteen aiheuttamilta vahingoilta, joka on vallitsevaa UK´n  NHS´ssä eli Yhdistyneitten Kuningaskuntien Terveydenhuollossa, Englannissa ja lähes kaikissa muissakin terveydenhuoltojärjestelmissä kautta koko maailman.
 • Konventionaalinen lääketiede, jota hallitsevat sen lääketehtaitten valmistamat kemialliset lääkkeet sekä rokotteet, epäonnistuu pahoin, eli kuinka sitten voimme taata turvallisempia ja tehokkaampia vaihtoehtoisia hoitomuotoja potilaitten käyttöön?
On kuitenkin ihmisiä, jotka jatkavat näitten asioiden kieltämistä,  ja nimitän heitä fundamentalisteiksi, tai homeopatian kieltäjiksi, jotka näyttävät  jättävän huomiotta ne haitat, joita lääketeollisuuden lääkkeet aiheuttavat potilaille, tai sen, että potilaiden tulee saada käyttöönsä selllaisia lääketieteelisiä hoitomuotoja, jotka eivät aiheuta heille vaurioita.
     
Äskettäin lähetin Twitter´iin kaksi viestiä, jotka ovat saaneet aikaan toisen vihamielisen reaktion näiltä ihmisiltä.

 1. "Rokotteiden syyksi pannaan hälyyttävä määrä kouristusten lisääntymisestä lapsilla. Yksi lapsi 20´stä alle 5-vuotiaasta lapsesta sairastaa epilepsiaa." The tweet referred to this VacTruth article.
 2. "Homeopatia on huomattavasti tehokkaampaa estämään ja hoitamaan HINKUYSKÄÄ (joten miksi ottaa DPT-rokote?) The tweet referred to this Natural News article.
Normaalisti en huomioi tällaisia kommentteja. Se, mitä ne viestittävät, on se, että se on vain mantrasarjojen  toistamista, ja niitä toistetaan kyllästymiseen asti. Paljon sniistä on pelkkää puolustautumista ilman mitään sitä tukevaa kannanottoa.  Monet niistä, kuten tulet huomaamaan, ovat solvauksia. Yhdessäkään niistä ei ole mitään sisältöä, jonka lausuminen vaatisi harkittua mielipidettä, ajatusta tai edes keskustelua. Niissä väitetään itsepintaisesti, että: 
 • Lääkkeet ja rokotteet ovat turvallisia ja ne pelastavat elämiä.
 • Lääkeiden ja rokotteiden ottamattajättäminen aiheuttaa kuolemaa.
 • Vaihtoehtoiset hoidot eivät tehoa.
Mutta toisinaan on tärkeää tuoda nämä väitteet esiin, jopa vain esimerkkinä niistä, kuvaamaan vain sitä, mitä fundamentalisteilla on sanottavanaan, ja mikä ei siis tavallisesti sisällä yhtikäs mitään! Tässä on vain joitakin huomautuksia, joita mainitsin näistä kahdesta edellä mainitusta tweet´istä.
 • "Ja tämähän on roskaa myös. Homeopatia ei ole koskaan parantanut mtään, ja rokotteiden jättäminen ottamatta tappaa lapsia.  "
 • "... onko tämä vain rokotevastustajien panettelua rokotteista, vai onko joku oikea tiedemies esittänyt mielipiteensä?"   
 • "VALEPUKKI. Huijari. Puoskari."
 • "Scrutton’in Laki soveltaa taas. ...Wrong & laughed out of the room. Also, Scopie’s Law re: that site."
 • "Erm... koska jotkut meistä nyt vaan välittävät siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu?"
 • " Ja näyttöön perustuva tuki, jota löytyy sivutolkulla olisi muka surkeita kaskua? Naurettavaa puppua, Steve. Kuten aina."
 • "Tällaisten terveyskandidaattien syytä on se, että hinkuyskä tappaa edelleenkin, senkin laverteleva tärkeilevä sikiö." 
 • "Natural News"-tietoako, muka! -> siinäpä se. "
 • "Vastalause: perustuen yhten ainoaan, ennen Toista Maailmansotaa annettuun vastaväitteeeseen, jota ei ei ole toistettu, osoitettu oikeaksi tai julkaistukaan."
Nämä eivät ole mitään erityisesimerkkejä, ja jos halua nähdä lisää, olen blogannut sen, mitä näillä ihmisillä on ollut sanottavanaan, kun heidän henkilökohtaiset hyökkäyksensä ovat olleet erityisen vihamielisiä:


Sana 'fundamentalisti' soveltuu nykyään moniin ryhmiin, pääasiassa uskonnollisiin ryhmittymiin, joissa kieltäydytään tekemästä havaintoja, etsimään ymmärrystä siitä, mitä maailmassa tapahtuu, ja mitä ihmiset kokevat omassa elämässään. Kaikki tällaiset ryhmät vastustavat kaikenlaista julkista keskustelua näistä asioista, ja he tukeutuvat vanhoihin ja vanhentuneisiiin uskomuksiin, ja elämäntapoihin.
Lääketieteelliset fundamentalistit havainnollistavat sanomisillaan, etteivät he ole tiedemiehiä, eikä heillä ole mielenkiintoa tieteeseen, vaikka he usein niin väittävät. Heidän on suljettava silmänsä niin paljosta empiirisestä näytöstä, esim. siitä, että homeopatia on toiminut potilaitten hoidossa yli 220 vuoden ajan, ja siitä, että modernit lääketeollisuuden lääkkeet aiheuttavat potilaille haittoja jne.. Itseasiassa heidän on jätettävä huomiotta niin paljon siitä, mitä olen kirjoittanut tässä blogissani ja alleviivannut kaikki heidän monet ja vaihtelevat "pimeät" pisteensä.
Miksi he sitten tekevät näin? He ovat osa sitä konventionaalisen lääketieteen hämmennystä, jonka tämän konventionaalinen lääketieteen vallassaolijat asettavat meidän eteemme näkyville. 
 • He eivät halua meidän tietävän siitä, että farmaseuttiset lääkkeet ja rokotteet ovat vain juuri ja juuri vähimmäisvaatimukset täyttävän tehokkaita.
 • He eivät halua meidän tietävän, että farmaseuttiset lääkkeet ja rokotteet aiheuttavat meille vaurioita, ja aiheuttavat epidemiantasoisia kroonisia sairauksia ´sivuvaikutuksiensa takia´.
 • He eivät halua meidän tietävän siitä, kuinka tolkutonta ja usein korruptoitunutta lääketieteestä on tullut, ja kuinka sillä ei enää pystytä suojaamaan potilaita haittavaikutuksilta.
Se, mitä nämä lääketieteen fundamentalistit sanovat, on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon se, että konventionaalinen, lääkkeisiin perustuva lääketiede epäonnistuu, ja että lisääntyvä määrä ihmisiä ympäri maailmaa rupeaa ymmärtämään tämän. Sen, mitä nämä lääketieteen fundamentalistit sanovat, voi ymmärtää vain silloin, kun huomataan, että konventionaalinen, lääkkeisiin perustuva lääketiede epäonnistuu, ja että kasvava joukko ihmisiä kautta koko maailman alkaa ymmärtää tämän.Tämä saattaa  epätoivoon koko lääketieteellisen järjestelmän sen kaikilla tasoilla.
Kuitenkaan lääketieteelliset fundamentalistit eivät ole tärkeitä. Heillä ei ole mitään merkityksellistä sanottavaa, mikä todistaisi joka ainoalle, että farmaseuttiset lääkkeet ja rokotteet ovat turvallisia, ja että potilaat eivät tarvitse vaihtoehtoisia terapioita, kuten homeopatiaa. Pohjimmiltaan he ovat pieni ryhmä ihmisiä, jotka keskustelevat pääasiallisesti vain keskenään.
 
Vaikka fundamentalistit ovat tehneet kaikki nämä kommentit, alkuperäisistä tweeteistäni on ´pidetty´ ja ´jaettu eteenpäin´ useita kertoja.Tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammat ihmiset saavat tämän viestin, ja joka kerta kun viesti välitetään, yhä useampi ihmisinen pystyy tekemään ´tietoon perustuvan valinnan´ oman terveytensä hyväksi.
 • Älä ota tätä lääkettä tai rokotetta, koska lääkärini suosittelee sitä minulle?
 • Tai kieltäydynkö ottamasta sitä, koska se saattaa aiheuttaa minulle haittaa?
Vain silloin, kun potilaat saavat mahdollisuuden tehdä tämän kaltaisen tietoon perustuvan valinnan, vain silloin heillä on oikea terveyden valinnan vapaus. Jos haluat liittyä tähän liikkeeseen, seuraa tätä blogia ja seuraa minua Facebookissa ja Twitterissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti