sunnuntai 7. elokuuta 2016

Iatrogeeniset, lääkinnälliset menetelmät kuolemien takana

Tiistaina 26. Heinäkuuta 2016


Iatrogeeniset Kuolemat - ovatko lääkärit sekä lääkkeet nyt suurimpia kuoleman aiheuttajia?

 Alkuperäinen artikkeli: 

On sanottu kauan, että konventionaalinen lääketiede, useammin sanottuna `lääketietellinen erehdys´, on yksi suurimmista sekä sairauksien syistä että lääkkeistä aiheutuneista kuolemista. Todellakin, tilastot ovat olemassa ja ne todistavat tämän, ja ne ovat tilastoja niistä tilastoista, jotka on kerätty ja julkaistu konventionaalisten terveysasiantuntijoiden julkaisemina. Kuitenkin niissä viitataan vain pieneen osaan sairauksia ja konventionaalisen lääketieteen aiheuttamiin kuolemiin.

"Medical Errors: STILL the Third Leading Cause of Death"  "Lääketieteen Tekemät Virheet: Edelleen Kolmannella Sijalla Ihmisten Kuolemaan Johtavien Syiden Joukossa", julkaistu 18.5.2016, Mercola.com. on äskeinen yritys osoittaa laskennallisesti farmaseuttisten lääkkeiden ja rokotteiden aiheuttamien tuhojen määrät. 

Tri Mercola vakuuttaa, että hän oli ensimmäinen näiden tulosten julkaisija jo vuonna 2000. Hän teki näin luettuaan Journal of the American Medical Association´ista (JAMA) artikkelin, jossa julkaistiin, että shokeeraava tutkimustieto ilmaisi erittäin selvästi, että lääkärit aiheuttivat kolmanneksi eniten kuolemia USAssa.

Tri. Barbara Starfield, joka kirjoitti trämän JAMAn tutkimuksen vuodelta 2000, osoitti, että pöyristyttävät 225,000 amerikkalaista kuolee vuosittain iatrogeenisten ( lääkkeitten aikaansaamien) syiden takia. Tri.  Mercola sanoo, että hänen tilastoistaan ilmenee joka vuosi, että:
  • 12,000 kuolee tarpeettomaan leikkaukseen
  • 7,000 kuolee sairaaloissa lääkintävirheiden takia
  • 20,000 kuolee muista sairaalahoidossa tapahtuneista virheistä johtuen
  • 80,000 kuolee sairaalassa saatuihin tulehduksiin
  • 106,000 kuolee sairaalassa otettujen ja siellä määrättyjen lääkkeitten haittavaikutuksiin

Nämä luvut, sellaisinaan, ovat lisääntyneet viimeisten 16 vuoden kuluessa. Kuitenkin juuri tämä viimeinen  luku, iatrogeenisiä kuolemia koskeva luku, on vakavasti aliarvioitu todelliseen kokoonsa verrattuna. Syy tähän on se, että näihin lääkkeitten haittavaikutustilastoihin käytetään kuolintodistustuksista ´siivottuja´ tietoja, ja nämä kuolin-lääkärintodistukset kirjoittavat lääkärit, jotka yrittävät varmistaa kuolinsyyn tavallisesti erittäin nopeasti. Se ei tarkoita sitä, että kuolemia koskevat lääkärintodistukset olisivat välttämättä vääristeltyjä, tai että lääkärit salaisivat tarkoituksellisesti farmaseuttisten lääkkeitten tai rokotteiden aiheuttamia tärkeitä osuuksia kuolemien aiheuttajina.

Kieltäytyminen ajattelemasta sitä, ettei konventionaalisen lääkityksen piirissä voisi tapahtua lainkaan lääkkeiden aiheuttamia kuolemia saati sitten sitä, että ne olisivat usein jopa itse  kuolemien aiheuttajia. 

Olen silloin tällöin kirjoittanut näistä tapauksista blogissani aikaisemmin. Esimerkiksi: hyvä ystäväni kuoli Alzheimerin tautiin saatuaa influenssarokotteen monena vuotena peräkkäin: a good friend of mine died of Alzheimer's Disease, after she had received a flu vaccination on several consecutive years. Konventionaalinen lääketiede on kieltänyt kauan näytön linkistä toistuvien influenssarokotusten sekä dementian välillä, vain kieltämällä mahdollisen yhteyden, eikä silloin ole yritettykään varmistaa sitä, onko tätä mahdollista yhteyttä olemassa vaiko ei. - Joten montako vanhusta kuolee yksin tämän rokotteen seurauksena?

On varmasti olemassa miljoonia samanlaisia esimerkkejä. Toinen ystävä kaatui ja löi päänsä yhtenä iltana, ja meni nukkumaan asiaa sen enempää ajattelematta. Seuraavana aamuna hän löytyi kuolleena. Lääkärin kuolintodistuksessa väitettiin, että kuolinsyy oli aivoverenvuoto. Siinä ei mainittu lainkaan, että hän oli warfariinin (Suomessa Marevan - verenohennuslääke) käyttäjä, ja että se oli epäilemättä vaikuttanut jollainlailla kuolemaan!

Joten iatrogeenistä kuolemaa, farmaseuttisten lääkkeiden aiheuttamia kuolemia, ei tavallisesti arkistoida kuolemien syiksi. Ei mainita lainkaan potilaan ottamia lääkkeitä tai rokotuksia. Näin tapahtuu erityisesti olosuhteissa, joissa konventionaalinen lääkintäjärjestelmä, erityisesti farmaseuttisten yhtiöiden lääkevalmisteita koskeva yhteys kieltää sen, että mitään yhteyttä heidän valmistamillaan lääkkeillä ja potilaan tilan tai minkään sairauden välillä olisi olemassakaan.
  
Mutta näin tapahtuu myöskin silloin, kun potilaalla on jo olemassa jokin sairaus.  The disease may itself be caused by pharmaceutical drugs or vaccines. Sairaus voi itsekin olla lääkkeen tai rokotteen aiheuttama. Kuitenkin kuolinsyy pannaan olemassa olevan sairauden syyksi eikä farmaseuttisen lääkkeen syyksi, vaikka potilas olisi ottanutkin jotain lääkettä tämän sairauden hoitoon. Ja  näin tapahtuu siinäkin tapauksessa, että tiedetään itse lääkkeiden tappava vaikutus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti