keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mitä muutoksia lääkkeet voivat aiheuttaa?

Keskiviikkona 18. tammikuuta 2017


Sukupuolisuus: Seksuaalinen identiteetti. Vaikuttavatko farmaseuttiset lääkkeet sen muuttumiseen?

On olemassa monia uusia meitä vaivaavia tauteja ja sairauksia, jotka olivat tähän asti tuntemattomia. Ja monia tauteja ja sairauksia, jotka on tunnettu vuosituhansien ajan ja jotka ovat nyt tulleet vaikeammiksi, ja yleisemmiksi. Olen ruvennut säännöllisesti ajattelemaan, että farmaseuttiset lääkkeet ovat olleet suurin syy tähän terveyden rappeutumiseen, ja kirjoittamani ebook "DIE's - the Disease Inducing Effects of Pharmaceutical Drugs"  (" DIE´s - Farmaseuttisten Lääkkeiden Sairauksia Aiheuttavat Vaikutukset")  tarjoaa runsaasti tietoa, joka tukee tätä olettamusta. Nyt ilmenee, että näihin lääkkeitten haittavaikutuksiin kuuluu seksuaalinen identiteettimmekin.

Nettisivusto 'RxISK' on vapaa, riippumaton sivusto lääketurvallisuudesta, joka auttaa punnitsemaan farmaseuttisten lääkkeitten hyötyjä verrattuna niiden mahdollisiin vaaroihin. Tämä on tärkeä nettisivusto, koska se esittää tämän tärkeän kysymyksen.

               "Kaikilla lääkkeillä on haittavaikutuksia, mutta usein eivät ihmiset yhdistä kokemaansa alkuvaikutusta lopettaakseen lääkkeen oton tai muuttaakseen sen annostelua.   RxISK tarjoaa vapaan pääsyn informaatioon ja tietoon sekä auttaa  arvioimaan lääkkeiden yhteydet haittavaikutuksiin."

Lokakuussa 2014, RxISK julkaisi artikkelin: "Asexuality: a curious parallel" (= " Sukupuolettomuus: omituinen rinnakkaisilmiö"). Siinä kiinnitettiin huomiota viimeisten kahden vuosikymmenen aikana tapahtuneeseen ´räjähdysmäiseen´, lapsille määrättyjen antidepressanttien, antisykoottisten ja piristävien lääkkeiden reseptimäärien kasvuun, ja myöskin ´dramaattiseen´ kasvuun niiden lasten lukumäärässä, jotka altistuivat näille lääkkeille ennen syntymäänsä. Artikkelissa  osoitettiin, että SSRI antidepressantit aiheuttivat syntymävikoja, ja ne yhdistettiin autistisen spektrin sairauksiin.

 Siinä todettiin, että SSRI-lääkkeillä oli    "syvällekäyvä vaikutus aivokemiaan jopa yhden ainoan annoksen jälkeen", ja että potilaat, jo ensimmäisen annoksen saatuaan, " tulevat tietoisiksi jonkinasteisesta sukupuolialueen herkkyyden vähenemisestä 30 minuuttia annoksen ottamisesta, ja että  
"Jos odottava äiti ottaa SSRI-lääkettä, niin sitä ottaa myös hänen syntymätön lapsensakin. Siinä lisättiin edelleen, että kaikki äidin ottamat antidepressantit siirtyvät myös lapseen äidin rintamaidosta.

Tosiaankin, artikkeli määrittelee uuden sairauden, jota kutsutaan nimellä:  Post-SSRI Sexual Dysfunction (PSSD), ja viittaa useisiin RxISK´ssa julkaistuihin artikkeleihin, referred to several articles published by RxISK, (ja viittaa julkaisuun, jossa tutkittiin 120 pysyvää tapausta seksuaalisesta toimintahäiriöstä: 120 cases of enduring sexual dysfunction. Kuten RxISK tuo julki:

               "Kun tunnetaan se, mitä nyt jo tiedämme pysyvistä seksuallisuuusongelmista, joita      SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet, on syytä ihmetellä sitä, miten sitten ennen syntymää tai lapsuudessa altistuminen saattaakaan vaikuttaa henkilön pitkäaikaiseen kehitykseen sekä toimintaan. Ainoatakaan tutkimusta ei ole koskaan tehty siitä, ovatko lapset altistuneet psykotrooppisille lääkkeille joko suoraan tai raskauden aikana, tai miten he ovat kasvaneet luonnolliseen seksuaalisuuteen."  

Äskettäin RxISK julkaisi kaksi artikkelia lisää aiheesta.: Sukupuolettomuus, ja SSRI transseksuaalisuus -lääkkeet: Asexuality, Transgender and SSRI's; 31.10. 2016, ja: Transseksuaalisuus, sukupuolettomuus ja SSRI-lääkkeet; Transgender, Asexuality and SSRIs; 7.11. 2016. Nämä molemmat nostavat esiin linkin SSRI-antidepressanttilääkkeiden ja sukupuolettomien lasten identiteetti-asian. Se, mikä näissä artikkeleissa on  mielenkiintoista, eivät ole niinkään itse artikkelit, vaan ne  kommentit, joita niitten lukijat ovat jakaneet.Tämä on todistetta yksilöiltä, jotka ovat kokeneet tai todistaneet seksuaalisia seuraamuksia, joita on ilmennyt farmaseuttisten lääkitysten käytön seurauksina. 

Jos näyttö linkistä SSRI-lääkkeitten ja seksuaalisen identiteetin / transseksuaalisuuden välillä jatkaa kasvuaan, kuten se on viimeisten vuosien aikana jatkanut, nousee esille aivan uudenlainen lopputulos; ei niinkään linkistä seksuaalisuuden ja lääkkeiden välillä, vaan siihen farmaseuttisen teollisuuden kieltämisen keskittymään, ettei sellaista yhteyttä ole olemassakaan, sekä konventionaalisen lääkejärjestelmän epäonnistumiseen tehdä asialle yhtään mitään.  
  • Meille kerrotaan, että aina on ollut transseksuaalisia lapsia, ja ainoa ero on se, että nyt he tulevat ´ulos kaapista´.
  • Ihmiset, joilla on seksuaalisia identiteetti-ongelmia, jätetään huomiotta todistajina, jotka kertovat ´kaskuja´ja ovat ´epätieteellisiä´. 
  • Niistä lääkkeistä, jotka lääketeollisuudessa määrätään ´tieteellisesti´ tutkittavaksi uudestaan, osoitetaan, ettei niiden ja seksuaalisuuden puuttumisella ole minkäänlaista yhteyttä toisiinsa. 
  • Ja tottakai, media kieltäytyy keskustelemasta tästä aiheesta.
Tämä viimeinen kohta näyttääkin jo alkaneen. RxISK on havainnut, että Wikipedia (farmaseuttisen lääketeollisuuden paras ystävä), eikä siis mikään sellainen nettisivusto, jota kannattaisi pitää luotettavana terveysasioissa) on poistanut  PSSD-sivustonsa. RxISK sanoo, että heillä on tämä sivu tallessa, mutta itse en ole pystynyt löytämään sitä tänään (18.1.2017), joten ehkä myöskin se on poistettu. Ehkäpä se kuitenkin löytyy täältä, RxISK´n nettisivulta:   It can, however, be found here, on the RxISK website.
Ohimennen sanoen on homeopaattinen yhteisö toisinaan yrittänyt julkaista järkeenkäypää artikkelia Wikipediaan, onnistumatta siinä. Wikipedian omistaja on ilmeisesti jääräpäisesti homeopatian vastainen. Näin siitäkin huolimatta, kuinka paljon hän väittää ylläpitävänsä 'encyclopediaa' = tietosanankirjaa kaikesta tiedosta ja kokemuksesta!

Joten, näyttö farmaseuttisten lääkkeiden vaikutuksista seksuaalisiin identiteettiasioihin tulee olemaan pakottavaa, koska todistusaineistonäyttö farmaseuttisten lääkkeitten ja seksuaalisten identiteettiasioiden välillä tulee olemaan pakottavaa, koska farmaseuttinen teollisuus on sidoksissa ja harjoittaa ammattia, joka on sotkeutunut massiiviseen peittelyyn ystäviensä ja liittolaistensa kanssa. RxISK tekee poikkeuksellisen etevää työtä tämän asian tutkimisessa, ja muutakin he tekevät. He taistelevat kuitenkin sellaista erittäin mahtavaa ja vaikutusvaltaista voimaa vastaan, jonka voima ja vaikutusvalta riipuu sen meneillään olevasta ja sitkeästä kyvystä myydä lääkkeitä, siitäkin huolimatta, mitä haittaa he aiheuttavat potilaille, tai, kuten näyttäisi, koko ihmisrodun tulevaisuudelle!  http://www.greenmedinfo.com/blog/are-toxic-chemicals-turning-boys-girls-0 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti