sunnuntai 15. marraskuuta 2009

INFLUENSSAROKOTUKSET OVAT PUOSKAROINTIAON TODELLA SURULLISTA; ETTÄ INFLUENSSAROKOTTEET JA ANTIVIRAALILÄÄKKEET OSOITTAUTUVAT "ROSKA-TIETEEKSI!!!

Sisimmässäni olen tiennyt ja tutkinut näitä asioita jo kauan, mutta näin kattavaa artikkelia en ole vielä lukenut. Suomensin sen tähän, koska tällä tutkivalla journalistilla MIKE ADAMS`illa NaturaNews`istä on niin mahtava ote koostaessaan artikkelia ja suunnaton rohkeus vastustaa valtavirran tietoa(?). Olen sydämeni pohjasta kiitollinen hänelle ja yhdyn hänen mielipiteisiinsä täydellisesti.


Jospa sanoma menee perille pitkälle, kuten hän itse toivoo.Tätä suomennostanikin saa levittää, kun mainitsee kaikki sen lähteet.


                                                                * * * * *


INLUENSSAROKOTTEET PALJASTUVAT KAIKKEIN AIKOJEN SUURIMMAKSI LÄÄKETIETEEN LUOTTAMAKSI PUOSKAROINNIKSI
 
Flu vaccines revealed as the greatest quackery ever pushed in the history of medicine. NaturalNews, Mike Adams, tutkiva journalisti, 2009-11-14

“ Valmistaudu maailmasi järistykseen. Tämä mitä tulet lukemaan, yllättää sinut, innoittaa ja järkyttää sinua yhtä aikaa. Sinulle tarjotaan vähän tunnettua tietoa, joka näyttää toteen sen miksi kausi-influenssa rokotteet ovat täysin tarpeettomia ja miksi niiden jatkuva käyttö perustuu täydellisesti tekaistuihin tutkimuksiin ja lääketieteen mytologiaan.

Jos koko maailma tietäisi, mitä nyt aiot lukea tästä, rokoteteollisuus luhistuisi yhdessä yössä.
Tämän tiedon tarjoaa sinulle suopeasti tämä loistava artikkeli, joka julkaistiin marraskuussa 2009 The Atlantic-lehdessä.Shannon Brownlee`n ja Jeanne Lenzer`in kirjoittama artikkeli ei ole ainoastaan loistava¸ minun mielestäni se on paras artikkeli influenssarokotteista, joka koskaan on julkaistu yleisessä lehdessä. Se on nimetty: Does the vaccine matter? = Onko rokotus tärkeä?, ja se esittää silmät avaavinta tietoa mitä ehkä koskaan olet lukenut influenssarokotteiden epäonnistumisesta. Koko artikkelin voi lukea osoitteesta: http://theatlantic.com/doc/2009...

Ehkä tämä vaikuttava kertomus ei olekaan niin yllättävä, vaikka Shannon Brownlee on myös uskomattoman modernista lääketieteestä kirjoittamansa kirjan:Why Too Much Medicine Is Making Us Sicker and Poorer (= Miksi liika lääkitys tekee meidät sairaammiksi ja köyhemmiksi?) kuuluisa kirjoittaja. ( http://www.amazon.com/Overtreated-M...) tai   http://naturalpedia.com/book_Ov..)

Vaikka en ole koskaan tehnyt tätä ennen, yritän tehdä yhteenvedon tästä artikkelista kohta kohdalta (liittäen mukaan omia kommenttejani italialaisilla) saadaksesi täysin oikean kuvan siitä mitä on kirjoitettu.

Tämä tieto on mielestäni niin tärkeää, että kannustan teitä jakamaan tämän tekemäni yhteenvedon kaikille (liittäen NaturaNews`n ja The Atlantic`n linkit mukaan).Anna tämä tieto koko maailmaan. Ihmisten täytyy saada tietää tämä, sillä toistaiseksi valtavirran media on epäonnistunut täysin tämän tiedon julkaisemisessa.

(Varsinainen hyvä tieto alkaa noin tusinan urheasti kestetyn kohdan jälkeen, joten koeta jatkaa lukemista….)

Onko rokotus tärkeä?

Seuraava on yhteenveto kohta kohdalta on Shannon Brownleen alunperin The Atlantic-lehdessä julkaistusta käänteentekevästä artikelista. Omat mielipiteeni on kirjoitettu italialaisilla (suluissa).

• Rokotukset ovat USA:n hallituksen pääasiallinen suunnitelma taistella sikainfluenssaa vastaa.
• USA:n hallitus on käyttänyt suunnilleen 3 miljardia dollaria rokotteiden ja anti-viraalilääkkeitten varmuusvarastoimiseen.
CDC suosittaa 159 miljoonan amerikkalaisen rokottamista sikainfluenssarokotteella (mahdollisimman nopeasti).
• Entäs jos rokotteet eivät toimi? Yhä useampi tutkija on skeptinen niiden tehosta.
• Kausi-influenssa (= tavallinen flunssa) tappaa nykyään arviolta 36.00 amerikkalaista joka vuosi USA:ssa.(Vaikka useimmat kuolleet sairastavat jo olemassa olevia sairauksia kuten astmaa.)
• Useimmat vilustumiset aiheuttaa influenssavirus. 7 -8% ( ja korkeintaan 50%) vilustumisista on influenssaperäisiä. ”Influenssan kaltaisia” oireita aiheuttavia viruksia ja patogeeneja on enemmän kuin 200 (ja siksi niitä voidaan herkästi erehtyä pitämään vilustumisena).
• Virukset muuttuvat uskomattoman nopeasti, ja tämä tarkoittaa, että jokaisena vuonna kiertävä influenssa on geneettisesti erilainen edelliseen vuoteen verrattuna.
• Jokaista tulevaa influenssakautta varten tarkoitettu lääke-eksperttien valmistama rokote on arvaus (villi arvaus, joka kerta) siitä mikä influenssalaji todennäköisesti liikkuu tulevaisuudessa.
Vuoden 1918 espanjan influenssa tartutti arviolta yhden kolmasosan maailman väestöstä ja tappoi ainakin 40 miljoonaa.
• USA:ssa presidentin tieteellinen ja teknologinen avustajaneuvosto ennusti, että H1N1-influenssa voisi tarttua puoleen usa-laisista ja tappaa 90 000 amerikkalaista. (Jatka lukemista, sillä paras on vasta tulossa….)
• Niistä, jotka ovat kuolleet USA:ssa sikainfluenssaan, arviolta 70% sairasti jo jotakin vakavaa alkusairautta kuten astmaa tai AIDS`ia.
• Terveydenhuollon virkamiehet pitävät rokotuksia ensimmäisinä ja parhaina aseinaan influenssa vastaan. Rokotteet auttoivat lopettamaan isorokon ja polion. (En ole samaa mieltä tämän väitteen kanssa. Rokotukset tekivät suhteellisen vähän verrattuna yleisen hygienian parantumiseen verrattuna.)
• Joka vuosi 100 miljoonaa amerikkalaista rokotetaan ja rokotteet pysyvät USA:n terveydenhuollolle ”tärkeimpinä”.

Miksi tutkimus on vääristeltyä?

• Koska tutkijat eivät määrittele tarkkaan kenellä on influenssa ja kenellä ei, rokotteiden tehokkuudesta tehty tutkimus laskee yksinkertaiseti kaikista syistä aiheutuneet kuolema-luvut niitten joukossa, jotka ottivat rokotteen, sekä niitten joukossa, jotka eivät sitä ottaneet. (Tämä luku sisältää onnettomuuksista, sydänkohtauksista, lääkityksistä, auto-onnettomuuksista ja kaikista muista syistä aiheutuneet kuolemat.)
• Nämä tutkimukset näyttävät ”dramaattisen eron” rokottettujen ja rokottamattomien kuolemalukujen välillä. Ihmisillä, jotka rokotettiin, oli merkittävästi alhaisempi kuoleisuusluku. (= kaikista kuolemista kaikista syistä, ja tässä se ongelma piileekin..)
• Influenssarokotuspropaganda perustuu näille tutkimuksille, jotka kertovat ihmisille, että jos he eivät ota joka vuosi influenssarokotusta, heillä on merkittävästi pienempi todennäköisyys kuolla. Mutta tämä on täysin harhaanjohtavaa..
• Kriitikot kyseenalaistavat näitten tutkimusten logiikan: Kuten selviää, kaikista syistä johtuneitten kuolemien määrään verrattuna influenssaan kuolleitten määrä on ehdottomasti pieni. Kansallisen allergia- ja infektiotautien laitoksen mukaan influenssakuolleisuus on..suurimmillaan .. 10 % kaikista kausi-influenssan aikana tapahtuneista kuolemista. (ja tähän kuuluvat kaikki influenssan epäsuorasti aiheuttamat kuolemat.)
• Tämä nostaa esiin erittäin vaikean asian: Jos influenssa aiheuttaa arviolta vain 10% kaikista influenssa-aikana tapahtuneista kuolemantapauksista, niin kuinka influenssarokote voisi vähentää kuolemia 50:lla %? (kuten rokoteteollisuus väittää.) (Tämä ei täsmää. Vaikka rokotteiden teho olisi 100%, ne voisivat vähentää kuolemia vain 10%:lla, olettaen että vain 10% kuolemista on influenssan aiheuttamia.)
• Tässä on suora lainaus tarinasta: Tom Jefferson, Roomassa työskentelevä lääkäri, joka on Vaccines Field at the Cochrane Collaboration`in korkeasti arvostetun kansainvälisen tutkijoitten näyttöön perustuvan arvioivan tutkimuslaitoksen johtaja sanoo: ” Jotta rokote vähentäisi kuolleisuutta 50% ja jopa 90%, niin kuin joissakin tutkimuksissa todetaan, se tarkoittaa, että se ei ainoastaan ehkäise influenssan aiheuttamia kuolemia vaan myös kaatumisten, tulipalojen, sydänsairausten, infarktien ja auto-onnettomuuksien aiheuttamat kuolemat. Ja silloin se ei johdu rokotteesta vaan se on ihme.”

Kohorttitutkimusten epäonnistuminen

• Kuinka rokoteyhtiöt sitten päätyivät tähän ” 50%:n kuolemien vähenemissuhteen” tunnuslukuun? Kohorttitutkimusten avulla.

• Kohorttitutkimukset vertailevat suurten rokotteen saaneiden ihmisryhmien kuolinlukuja suuriin rokotteita saamattomien ihmisjoukkojen lukuihin. Mutta tässä lähestymistavassa on kohtalokas heikko kohta: ihmiset itse valitsevat ottavansa rokotukset. Ja millaiset ihmiset sen valitsevat? Kuten käy ilmi: ihmiset, jotka toimivat enemmän varmuuden vuoksi oman terveytensä takia!

• (Joten meillä on automaattisesti tilanne, jossa terveydestään-enemmän-huolehtivat-ihmiset ottavat rokotukset, koska he USKOVAT niiden olevan heille hyviä. Kun taas ihmisjoukoilla, joilla ei ole tapana huolehtia terveydestään hiukkaakaan, jättävät kausi-influenssarokotteen ottamatta. Eikä näillä ihmisillä ole tapana muutenkaan pitää huolta hyvästä terveydestään.Toisin sanoen, massojen sanoin, ihmiset, jotka ottavat rokotuksen, ovat todennäköisemmin roskaruokaa välttäviä ja kannattavat enemmän terveysvaikutteista elämäntapaa.Tämä selittää näiden kahden ryhmän välisen kuolleisuuslukujen eron! Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteen kanssa…)

• Lääkäreille ja tutkijoille on pantu äärimmäinen ”kultinkaltainen” vertaisuus-paine nielaista rokotusmytologia mukisematta. Tarinan sanoin: Lisa Jackson, lääkäri ja vanhempi tutkija Group Health Research Center`issä Seattlessa, alkoi ihmetellä ääneen kollegoilleen, oliko jotain hukassa arvellussa 50:n prosentin kuolleisuusluvussa rokotetuilla ihmisillä, ja hänen saamansa vastaus kuulosti enemmänkin dogmilta kuin tieteeltä.
”Ihmiset kertoivat minulle: ´Ei seuraa mitään hyvää tämän kyseenalaistamisesta´,” hän sanoi.

”´Mahdollisesti paljon pahaa voi tapahtua´minulle työni suhteen jos kritisoin jotenkin kehottamalla luopumaan rokotuksista, koska ”Mehän tiedämme, että rokotteet toimivat.´ Tämä oli vallitsevaa viisautta.”             (Toisin sanoen, älä uskallakaan kyseenalaistaa rokotuksia, äläkä kysele itsepintaisesti tieteellisiä kysymyksiä,koska rokoteteollisuus ajaa edelleen dogmaa, ei tiedettä… ja jos kysyt yhtäkään kysymystä, voit huomata menettäväsi työpaikkasi…) 

• (Ja tästä se hyvä osa alkaakin…)


Lisa Jacksonia ei peloteltu. Hän ja kolme muuta tutkijaa alkoivat tutkia laajasti siteerattua rokotetilastoa koettaen identifioida tämän ”terve- käyttäjä-efektin”, jos sellaista oli olemassa. He tarkastivat kahdeksan (8) vuoden ajan lääketieteellistä materiaalia, joka kattoi 72. 000:n 65-vuotiaan tai sitä vanhemman ihmisen tiedot ja arkistoivat, ketkä olivat saaneet kausi-influenssarokotteet ja ketkä eivät. Sitten he vertailivat kaikkien kausi-influenssan ulkopuolella tapahtuneitten kuolemien syitä.

Rokotus ei vaikuttanut kuolleisuus-eroavuuksiin

• Se, mitä hän löysi, antaa vakavan iskun rokoteteollisuudelle: Hän totesi, että jopa kausi-influenssa-ajan ulkopuolisena aikana kuolleisuusluku oli 60 % korkeampi niitten joukossa, jotka eivät ottaneet rokotusta kuin nillä jotka sen ottivat.   (Toisin sanoen, vaikka jättäisi influenssa-ajan kokonaan huomioimatta, rokottamattomilla vanhemmilla ihmisillä, joilla on erilaiset elämäntapatekijät, jotka altistavat heidät paljon todennäköisemmin monista muista syistä johtuville kuolemille.)

• Hän havaitsi myös, että tämä niin kutsuttu ”terve-käyttäjä-efekti” selittää koko näkyvän hyödyn, jonka väitetään johtuvan rokotuksista. Tämä löytö todistaa, että kausi-influenssarokotteella ei ole minkäänlaista parantavaa vaikutusta edes kuolemien vähenemisessä.

• Kuinka hyvin nämä kyseessä olevat tutkimukset siis oli tehty? Tarina kertoo: " "Jacksonin paperit ”ovat kauniita”, sanoo Lone Simonsen, joka on George Washington Yliopiston globaalin terveyden professori Washingtonissa D.C., ja kansainvälisesti tunnustettu influenssan ja rokotteiden epidemiologian asiantuntija. ”Ne ovat klassisia tutkimuksia, ne on tehty hyvin huolellisesti.”

• Useat rokotusten puolestapuhuja-ekspertit kieltäytyvät yksinkertaisesti uskomasta tämän tutkimuksen tuloksia (koska se asettaa kyseenalaiseksi heidän olemassa olevan rokotemytologia-uskomuksensa). The Journal of American Medical Assosiation-lehti kieltäytyi julkaisemasta hänen tutkimustaan, jopa väittäen:

”Näiden tulosten hyväksyminen olisi kuin sanoisi maan olevan litteä pannukakku!”                (Tämä taas osoittaa, kuinka syvälle juurtunutta nykyinen rokotemytologia on konventionaalisen lääketieteen harjoittajien mielissä. He eivät yksinkertaisesti osaa kuvitella, että rokotteet eivät toimi, joten he jättävät yksinketaisesti käsittelemättä todisteet, vaikka ne olisivatkin HYVIÄ todisteita – ja todenmukaisia. Tämä tekee rokoteteollisuudesta enemminkin KULTIN kuin tiedettä.)

• Jacksonin paperit julkaistiin lopulta vvuonna 2006 International Journal of Epidemology`ssä nimellä: Evidence of bias in estimates of influenza vaccine effectiveness in seniors. 35:337-344.      ----          (Ja nyt seuraa se todella, todella mehukas osa, jota et voi jättää väliin…)

Rokotepula osoittaa, etteivät ne alunpitäenkään toimineet

• Influenssarokotteen historia paljastaa joitakin suuria aukkoja nykyisessä rokotemytologiassa osoittamalla pääasiassa, etteivät ne toimi:

• Esimerkiksi: vuonna 2004 rokotetuotanto oli vähäistä ja oli pulaa rokotteista (40 %:n rokotteiden väheneminen). Ja kuitenkaan kuolleisuusluvut eivät nousseet flunssakauden aikana.                             - (Epäilemättä; jos rokotteet todella toimisivat, silloin vuosina, jolloin rokotetta ei edes annettu 40%:lle ihmisiä, jotka normaalisti sen olivat saaneet, olisi pitänyt seurata valtavan suuri tilastollisesti merkittävä kuolleisuuden kasvu. Se olisi tarkoittanut suurta kasvupiikkiä kuolleisuusluvuissa ja täyttänyt ruumishuoneet… mutta niin ei tapahtunut. Tiedätkö miksi? Siksi että rokotteet eivät alun alkaenkaan toimi.)

• Influenssarokotteiden historiassa oli kaksi vuotta, jolloin kehitelty rokote oli täysin huonosti sopiva laajalti leviävän influenssan sairastuttamiin ihmisiin. Nämä vuodet olivat 1968 ja 1997. Molempina vuosina rokote oli täysin sopimaton leviävään virukseen nähden. Tästä johtuen: ketään ei rokotettu.                                       - (Kun tämä tiedetään, niin jos rokote sinänsä olisi tehokas vähentämään kuolemia, niin meidän olisi siis taas pitänyt nähdä valtava kasvupiikki kuolinluvuissa näiden kahden vuoden aikana, eikö niin? Vakavasti ottaen, jos rokote vähentää 50%:lla kuolinlukuja niin kuin rokotevalmistajat väittävät, silloinhan näinä kahtena vuonna, jolloin rokotteita ei lainkaan ollut, olisi sen pitänyt merkitä suurta piikkiä talven kuolleisuusluvuissa? Mutta mitä oikeasti tapahtui ei…mitään. Ei merkkiäkään. Ei niin mitään. Kuolinluvut eivät ollenkaan nousseet.)

• Jos rokotteet todella säästävät elämiä, niin mitä enemmän ihmisiä rokotat, sitä alemmaksi kuolinluvut laskisivat? Mutta niin ei tapahdu. Vuonna 1989 vain 15 % yli 65-vuotiaista rokotettiin influenssa vastaan. Mutta nyt, kiitos suuren rokotekampanjan, yli 65% on rokotettu. Ja kuitenkin, ihme ja kumma, vanhempien ihmisten kuolleisuus ei ole vähentynyt flunssakauden aikana. Ne ovat päinvastoin nousseet!

• Kun rokotteiden kannattajat (ja CDC:n virkamiehet) ovat astettuneet uhmaamaan ”50%:n kuolleisuuden lasku”-myyttiä, he manaavat dogmaattisella kielellä ja hyökkäyskuriireja käyttämällä. He eivät yksinkertaisesti halua ajatella sitä mahdollisuutta, että influenssarokotteet eivät vain yksinkertaisesti toimi.

• Rokotemytologian kyseenalaistavia tiedemiehiä lääketieteellinen järjestelmän pelottelee. Tom Jefferson Cochrane Collaboration-järjestöstä on epidemiologi, joka kyseenalaistaa väitetyt influenssarokotteiden hyödyt. - ”Reaktio (Jeffersonia vastaan) on ollut niin dogmaattinen ja jopa hysteerinen, että hänen voisi luulla toimivan lapsenryöstäjien asianajajana” sanoi eräs kollega (Majumdar).

Jefferson on yksi maailman parhaiten informoitu influenssarokotetutkija maailmassa. Hän johtaa tutkijatiimiä, joka on tarkastanut satoja rokotetutkimuksia. Suoraan artikkelissa sanottua: "Suurin enemmistö tutkimuksista oli pahasti puutteellisia", sanoi Jefferson." ”Roskaa" ei ole tieteellinen termi, mutta minusta se on sopiva termi (näille tutkimuksille)". -  (Ja tässä seuraa todellinen ikävä yllätys, joka todistaa miksi influenssarokotteet ovat turhanpäiväisiä….)

Influenssarokotteet ”toimivat” vain niillä, jotka eivät niitä tarvitse

• Rokotteet ”toimivat” oletettavasti jo heikentyneen viruskannan käytössä, joka auttaa immuunipuolustusjärjestelmää rakentamaan influenssa-antibodeja. Jefferson kuitenkin painottaa, että vain terveet henkilöt kehittävät rokotteen avulla hyvän antibody-reaktion. Ja kuitenkin juuri niillä sairailla ihmisillä - niillä joilla on huono immuunipuolustusvaste rokotteelle – on suurin riski saada inluenssan haittavutuksia tai jopa kuolla siihen. Mutta heillä rokotteet eivät toimi!

• (Toisin sanoen -- huomaa tämä – influenssarokotteet ”toimivat” vain niillä henkilöillä, jotka eivät niitä tarvitse!)

• (Samoin voidaan todenperäisesti sanoa, etteivät rokotteet ollenkaan toimi juuri niillä ihmisillä, jotka teoreettisesti saattaisivat hyötyä niistä. Ne tuottavat antibodeja henkilöissä, joilla on jo valmiiksi vahva immuunipuolustus, eivätkä he tarvitse rokotusta ollenkaan.)

Jefferson on peräänkuuluttanut satunnaistettujen, plasebo-kontrolloitujen rokotetutkimusten tekemistä.

Mutta rokotteiden kannattajat vastustavat näitä kliinisiä tutkimuksia! He sanovat niiden olevan ”epäeettisiä”
- (koska he todellisuudessa tietävät satunnaistettujen, kaksoissokko-placebo-kontrolloitujen tutkimusten paljastavan influenssarokotteiden täydellisen epäonnistumisen, ja he haluavat tehdä kaikkensa estääkseen sellaisten kokeiden tekemisen. Älä ihmettele sitä, että rokotteiden kannattajat ja rokotteiden puolestapuhujat vakuuttavat, että heillä on ”tiede” puolellaan, vaikka he itse eivät halua, rokotteilleen kuuliaisina, myöntää niille mitään oikeaa tieteellistä perustaa?) 

• - (Mitään placebo-kontrolloituja tutkimuksia influenssarokotteista ei ole tehty, koska teollisuus sanoo niiden olevan ”epäeettisiä”. Joten miten nämä ihmiset saadaan ymmärtämään, että heidän rokotteensa eivät ollenkaan toimi? Koko teollisuus perustuu keksittyyn tilastoon, joka on todistettu vääräksi… ja injisoinnit jatkuvat vuosi vuoden perään, vaikka niillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista hyötyä yleiselle terveydelle…)

Mikseivät myöskään anti-viruslääkkeet toimi

• Antiviraalilääkerintamalla sairaaloita kehotetaan jakamaan Tamiflu- ja Relenza-reseptejä melkein kenelle tahansa oireilevalle, on heillä sitten sikainfluenssa tai ei. Huoli sikainfluenssan lääkeresistenssien mutaatioiden kasvamisesta kasvaa. ”Influenssa voi tulla resistentiksi Tamiflu`lle muutamassa päivässä” sanoo eräs tutkija.

• Vuonna 2005 Yhdysvaltojen hallitus käytti 1,8 miljardia dollaria antiviraalilääkkeitten varmuusvarastoimiseksi armeijalle.Tämä päätös tehtiin, kun Donald Rumsfeld oli puolustusministerinä. Rumsfeld omisti myös miljoonia osake-dollareita Gilead Science`ssä, Tamiflu`n patentin omistavassa yhtiössä. Tämän yhtiön osakkeiden hinta kohosi 50%:lla hallituksen lunastaman Tamiflu-varmuusvaraston seurauksena.

• Tamiflun antiviraalinen näyttöön- perustuva hyöty on parhaimmillaankin hutera. Vielä pahempaa: yksi viidestä Tamiflu`ta saaneesta lapsesta saa neuropsykiatrisia sivuvaikutuksia, mm. hallusinaatioita ja itsemurhataipumusta. - (Toisin sanoen lapsesi saattaa ”tehdä tripin” ollessaan jollain pahalla Tamiflu-kuurilla….)

• Tamiflu on jo yhdistetty 50 lapsen kuolemaan Japanissa,

• Näyttö Tamiflu`n tehosta perustuu kohorttitutkimuksiin, juuri samanlaisiin kuin rokotteet, jotka voivat tuhota tai pahentaa lääkkeen näkyviä hyötyjä.

• Jopa Tamiflu`n kannattajat myöntävät, ettei se ole todistetusti auttava. Eräs CDC:n virkailija sanoo, että satunnaistetut kokeilut Tamiflu`n tehon tieteelliseksi näytöksi olisivat ”epäeettisiä”.

• Kaiken kaikkiaan ei rokotteista eikä antiviraali-lääkkeistä ole luotettavaa näyttöä, että ne ollenkaan toimisivat influenssaa vastaan. Molemmat on otettu käyttöön täysin puhtaan toiveajattelun perusteella, eikä oikeisiin tieteellisiin tutkimuksiin perustuen.

• Tämä farmaseuttisen lääketieteen historia on täynnä muitakin lääkesotkuja, joiden lääkärit ”tiesivät toimivan”, mutta jotka myöhemmin aiheuttivat potilaille haittoja tai kuoleman. - (Kaiken kaikkiaan tarkkoja tieteellisiä tutkimuksia välteltiin, koska, hei, jos jo etukäteen tiedät kaiken, niin miksi vaivautua tekemään ainoatakaan todellista tieteellistä koetta todistaaksesi mitään?)

• Tämä rokotepetkutus antaa väärän turvallisuuden tunteen, vieden huomion muista asioista, jotka todella auttavat ehkäisemään influenssakuolemia. Siksi, lukuun ottamatta ”käsienpesuohjeita”, ylimalkaan mitään ohjeita ei ole väestölle annettu influenssan ehkäisemiseksi kuin rokotteet ja antiviraali-lääkkeet.

• Lisään tähän kirjoittajan ajatelman: ”Koska pelkäämme tehdä tarkkoja tutkmuksia nyt, huomaamme joutuvamme tuomituiksi käyttämään hoitoja, jotka perustuvat illuusioon ja uskomuksiin eikä niinkään puhtaaseen tieteeseen.”

Yhteenveto näistä hämmästyttävistä asioista

Katsotaanpa mitä tässä juuri opimme (koska se on niin hätkähdyttävää):

• Influenssarokotteista ei ole olemassa placebo-kontrolloituja tutkimuksia, koska rokotteiden kannattajat sanovat tällaisten kokeiden olevan ”epäeettisiä”. Niinpä niiden toimivuudesta ei siis ole mitään kovaan tieteeseen perustuvaa näyttöä.

• Väite ”50%:n kuolleisuuden vähenemis”-statistiikasta, jota rokotteiden suosittelijat perustelunaan heittelevät kaikkialle, on täyttä keinotekoisuudelle perustuvaa ”roska”-tutkimusta (”kohortti”-tutkimusta).

• Tutkimalla tarkasti olemassa olevia tutkimuksia, jotka näyttävät tukevan rokotteita, paljastuu, että influenssarokotteet eivät yksinkertaisesti toimi. Ja kun rokotteita ei ole saatavilla tai niiden formulointi on väärä, ei esiinny kasvupiikkiä kuolemien määrän nousuna, joten tästä seuraa johtopäätäksenä, että nämä rokotteet eivät vähennä kuolleisuutta.

• Influenssarokotteet tuottavat antibodeja ihmisille, jotka eivät tarvitse rokotteita. Samanaikaisesti ne epäonnistuvat tuottamaan antibodeja henkilöissä, joita influenssa voi vahingoittaa eniten. Täten rokotteen toimivat vain henkilöillä, jotka eivät niitä tarvitse.

• Koko rokoteteollisuus on kuin valloillaan oleva kultti, jolla on dogmi, joka hallitsee tieteestä riippumatta. Jokainen. joka esittää tiukkoja tieteellisiä kysymyksiä, saa välittömästi kerettiläisen, harhaoppisen, leiman. Kenenkään ei sallita kyseenalaistaa status quo`ta. - (Siinäpä sitä tietoa ”näyttöön-perustuvasta-lääketieteestä”, huh?)

Kuten kaikesta tästä voit nähdä niin influenssarokote on puhdasta puoskarointia. Rokotteiden jakelijat ovat tästä päätellen PUOSKAREITA. He luulevat omaavansa tieteellisen luonteen, ja ovat kuitenkin kaikkein herkkäuskoisimpia: He uskovat melkein mitä vaan mikä on julkaistu lääketieteellisessä julkaisussa, vaikka se olisi täydellistä puoskarointia.

Nykyään lukemattomat lääkärit, sairaanhoitajat ja farmasistit ympäri Pohjois-Amerikkaa ja ympäri maailmaa suosittelevat lääkkeellisesti arvottomia, tieteellisesti kehiteltyjä kemiallisia injektioita, jotka eivät mitenkään hyödytä kansanterveyttä… ja kuitenkin he ovat vakuuttuneita niitten hyvästä tehosta! Tästä nähdään kuinka helppoa ihmisten aivopesu on konventionaalisen lääketieteen alueella.

He ovat luopuneet oikeasta tieteestä kauan sitten, uskotko. Nyt koko teollisuus perustuu hetkelliseen dogmaattiseen ylimielisyyteen ja auktoriteetti-illuusioon. CDC:stä ja FDA:sta lähtien paikalliseen farmasistiin kulmakaupassa amerikkalainen lääkintäjärjestelmä toimii näennäisesti etevien henkilöiden toimintana, joka on aivopestyä ja heistä on tullut täysivaltaisia jäseniä farmakologia-kulttiin, joka polkee jalkoihinsa oikean tieteen.

Rokoteteollisuus on ehkä suurin lääketieteellinen huijaus maailman historiassa. Älä lankea siihen.
Äläkä unohda lukea kokonaan Shannon Brownleen artikkelia The Atlantic-lehdessä: http://www.theatlantic.com/doc/2009...

Miksi ihmiset ottavat rokotuksia: taikauskosta

Nyt kun olet lukenut kaiken tuossa yllä, saatat ihmetellä: Miksi ihmiset sitten ottavat rokotuksia?

Syy siihen on se, että kukaan ei tiedä toimivatko ne vai eivät, ja niinpä ihmiset jatkavat niiden ottamista ”varmuuden vuoksi”. Se on tarkasti ottaen taikauskoinen rituaali, jollaista ”tieteellismieliset-skeptikot” harjoittavat kaiken aikaa… vaikka se tietenkin käsittää myös rokotteet, joten siinä mielessä taikauskoisuus on paikallaan.

Väestö ottaa rokotteet samasta syystä kuin he hierovat jäniksen käpälää. Se on hyvää onnea tuova rituaali, joka saattaa toimia tai sitten ei, mutta eihän sitä kukaan oikein tiedä. Ja toisaalta, mitäs harmiakaan siitä on? (He ajattelevat….)

Itse kuitenkin otan mieluummin D-vitamiinia ja hankin terveen, toimivan immuunipuolustusjärjestelmän. Mutta ne, jotka haluavat pelata Lottoa, pelailla Las Vegas`issa tai lyödä vetoa elämistään lääketieteen taikauskojen piirissä: influenssarokotteita on jo todella saatavissa.

Joten mitäs siinä odottelet? Pistä muutama influenssarokote, hieraise jäniksen käpälääsi, ja pyörähdä myötäpäivään seitsemän kertaa, ja myös sinä voit saada tarpeeksi onnea välttääksesi flunssan tämä talvena. ”

                                                                       *****

Lisa A. Jackson, M.D.,MPH. Group Health Research Institute`n vanhempi tutkija, on tehnyt paljon tutkimuksia rokoteturvallisuudesta:
http://www.grouphealthresearch.org/faculty/profiles/jackson.aspx

Tom Jefferson
http://casesjournal.com/content/1/1/38
http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html
http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140673606679701/abstract?isEOP=true#

Tietoa Shannon Brownlee`stä:
http://www.overtreated.com/the_author.html
http://scienceblogs.com/insolence/2009/10/when_methodolatry_strikes_over_h1n1_influenza.php

Video, Does the vaccine matter? = Onko roketteilla merkitystä? http://www.democracynow.org/2009/11/2/shannon_brownlee_does_the_vaccine_matter

2 kommenttia:

  1. Hei, mahtavaa, että olet jaksanut suomentaa tuon artikkelin! Iso uurastus! Laitoin tuon suomennoksen myös omaan blogiini kaikkine tietoineen. Toivottavasti porukka alkaa heräämään rokotusten suhteen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Tämän olisi todella aika tulla kaikkien saataville. Olen jo tarpeeksi kauan saanut stressiä ja sairastunutkin,kun olen näitä asioita liian kauan joutunut apteekkityössäni välttelemään ja salaamaan.

    VastaaPoista