maanantai 23. marraskuuta 2009

ROKOTTEET, RAHA JA TIETEEN MORAALI


Kuvan lähde: www.Mercola.com

INFLUENSSAROKOTTEEN SAANEET LAPSET JOUTUVAT 3 KERTAA TODENNÄKÖISEMMIN SAIRAALAHOITOONToukokuun 19. 2009 tutkijat esittelivät tutkimuksen, jossa todetaan influenssarokotteet saaneiden lasten joutuvan 3 kertaa todennäköisemmin sairaalahoitoon influenssan takia kuin rokottamattomat lapset.. Tämä tutkimustulos esitettiin San Diegossa, kansainvälisessä The Thoracic Society`n konferenssissa.

Rokotteen tehokkuustutkimus tehtiin amerikkalaisessa Mayo Clinicassa tutkimalla 263 astmaa sairastavaa lasta, iältään 6-18 kuukautta, influenssa-aikoina vuosien 1996 – 2006 välisenä aikana. Tutkimuksessa selvitettiin sairaalahoitoon joutumista laboratoriokokein vahvistettujen influenssatapausten joukossa ja tutkien samalla terveystiedoista, kuka lapsi oli saanut rokotteen ja kuka ei. ennen sairaalahoitoon tuloa. Tutkimus osoitti, että influenssarokote ei ehkäissyt influenssaan sairastumiselta, vaan että rokotteen saaneet lapset sairastuivat vakavammin kuin rokottamattomat. Täten tämä 8 vuotta kestänyt influenssaseuranta tarkoittaa, että sairausvakuutusyhtiöitä, hallituksen ohjelmia ja lasten vanhempia oli petkutettu toimimattomien rokotteiden kustantamisilla, soitoilla lääkäreille ja kolme kertaa yleisemmillä sairaalahoitoon joutumisilla, kun pahiten kärsineet olivat noudattaneet asiantuntijoiden neuvoja. Tuskaa ja turhaa rahan kulua?

Rokoteteollisuus tukee miljoonien dollareiden avulla The American Academy of Pediatrics(= AAP)järjestön toimintaa konferenssien järjestämisessä, apurahoina,, lääketieteellisinä koulutustapahtumina ja on jopa auttanut heidän pääkonttorinsa rakentamisessa. Joten tämä noin 60 000 lastenlääkärin joukko suosittaa sitten lasten jokavuotisia tarpeettomia ja haitallisia lapsuusajan rokotuksia sekä influenssarokotuksia! Mutta ovathan heidän heinäkuussa 2009 julki tulleet avustussummansakin järjestölle suuria: Wyeth`iltä, pneumokokkirokotteen valmistajalta, 342 000 dollaria; Gardasil-HPV-rokotteen valmistaja Merck`iltä 433.000 dollaria ja vuonna 2008 USA:n lapsuusajan rokotteen joukkoon tulleen 5:n eri rokotteen yhdistelmän ja 17 muun rokotteen valmistajalta Sanofi Aventikselta lisää. AAP on jopa antanut tukensa evätä autismiin Wyeth ja GlaxoSmithKlinen rokotteista sairastuneelta lapselta korvaukset oikeudenkäyntiä avustavalla lausunnolla! Kyseessä oli myös vanhempien vaatimus saada thiomersaali-vapaita rokotteita lääketehtailta, mutta tämä oikeuslaitosa antoi tämän asian valamiehistön päätettäväksi. AAP onkin yksi suurimmista rokotusten puolustajista. Rokotteen valmistajia tukevan lausunnon oli AAP:n lisäksi allekirjoittanut 10 muuta arvostettua usalaista lääketieteellistä yhdistystä, selostetaan AAP:n lehdistöjulkilausumassa 9.4.2009!!!

Nyt onkin ilmennyt useita todellisia markkinamiehiä kuuluttamaan suurien rahasummien avulla ilo-uutista rokotteiden tehosta (ja rahaa rokotetehtailijoille ja itselleen). Pediatri (lastenlääkäri) tri. Paul Offit, Penn`s Medical School`in professori julistaa mahtipontisesti, että lapset kestävät vähintään 10 000 ja jopa mahdollisesti lähemmäs 100 000 rokotetta! Mutta hänellähän onkin 1,5 miljoonan dollarin arvoinen tutkijan paikka lääketehdas Merck`in perustamassa lasten sairaalassa Philadelphiassa ja onhan hänellä lisäksi Rotatec-rokotteen patenttikin hallussaan. Julistuksillaan rokotteiden tehosta ja turvallisuudesta yleisessä mediassa poikii lisäksi arvaamaton summa rahaa hänen tallelokeroonsa. Tuloja tulee ja pelko kansalaisten keskuudessa Amerikassa leviää myös hänen ennenkuulumattomia väitteitä sisältävän kirjansa: ”Autism`s False Prophets: Bad Science, Risky Medicine, and the Search for a Cure” välityksellä. Hän on tainnut uhossaan kääntää koko tieteen ylösalaisin puolustaessaan sitä toisinajattelijoilta.

24.2.2009 Robert F. Kennedy pyytää kiinnittämään huomiota tupakkateollisuuden 60-vuotiseen menestystarinaan, jolla se on pystynyt välttämään korvausvaatimukset tuotteensa tappamille, joka viidennelle asiakkaalleen ja heidän omaisilleen. Tämän on mahdollistanut Kennedyn mukaan oikean tieteen ja tutkimuksen vaientaminen. Hän arvioi myös, että rokotevaurioista kärsivien on todennäköisesti ylitettävä vielä moninkertaisemmat esteet tupakkateollisuuteen verrattuna.
Amerikkalaisille lapsille annettiin vuonna 1982 vain kolme rokotetta. Vuonna 2007 lapset saivat lastenlääkäreiden mukaan 48 annosta 14 erilaista rokotetta 6-vuotiaaksi ja 53-56 annosta 15-16 rokotetta 12-vuotiaiksi mennessä.

Ja rokotemarkkinat ovat tuottavaa liiketoimintaa. Ne ovat suunnattoman suuri markkinamenestys, esimerkiksi lääketehdas Merck tahkoaa vuosittain yhä kasvavia huimaavia tuottoja Gardasil- rokotteellaan. ”Muut rokotteet tämän kanssa, kuten esimerkiksi RotaTeq ovat luoneet terveen ympäristön rokotetuotteille” sanoo Kalorama Informationin lehdistötiedote 7.4.2008, ja ”odottaa rokotemyynnin kasvavan enemmän kuin kaksinkertaiseksi viidessä vuodessa.”

Tämä siis on lääketieteellistä näyttöön perustuvaa markkinataloutta, jolla vielä on noususuunta pilviin, kunhan vain me ihmiset edelleen uskomme lääkärien mainostamiin tehokkaisiin ja turvallisiin rokotteisiin ja noudatamme ilman epäilyksen häivää asiantuntijoiden ohjeita.

Lähteet:
http://www.thoracic.org/sections/publications/press-releases/conference/articles/2009/abstracts-and-press-releases/joshi.pdf

Evelyn Pringle`n vapaasti suomennettu artikkeli osoitteessa: http://www.lawyersandsettlements.com/blog/flu-vaccinated-kids-more-likely-to-be-hospitalized-0198.html#more-198

* * * * *

Nyt kannattaa allekirjoittaa kansalais-adressi näiden asioiden tutkimisen puolesta SUOMESSA:
http://www.adressit.com/allekirjoitukset/selvitysvaatimus_kansalaisturvallisuudesta/start/550


* * * * *

JA KÄYDÄ LUKEMASSA ANTTI HEIKKILÄN blogin
viimeisin kirjoitus:
  http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=150

LISÄÄ aiheeseen liittyvää voit lukea Mirja-Leena Iso-ahon sivuilta: http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/21/avoin-kirje-tasavallan-presidentille-eduskunnalle-seka-suomen-kansalaisille/ sekä

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/16/vaatimus-eduskunnalle-ja-hallitukselle-kansalaisturvallisuuden-selvityksista-ja-nostamisesta-adressi/

 https://www.youtube.com/watch?v=6gAzAoCqJwY&feature=share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti