perjantai 15. tammikuuta 2010

ROKOTUKSISTA

14.1.2010 ROKOTUKSISTA tärkeä video, jonka ystäväni ”Lazarst” on lähettänyt YOU-Tube`en.

Barbara Loe Fisher on lasten vanhempien vuonna 1982 perustamasta voittoa tavoittelemattomasta kansallisesta rokotusinformaatiokeskuksesta ( National VaccineNational Vaccine Information Center NVIC) Yhdysvalloista. Keskuksen perustivat todennäköisesti rokotteiden vaurioittamien lasten vanhemmat (vaccine injured) jotka ovat ”omistautuneet rokotteiden aiheuttamien vahinkojen ja kuolemien ennalta ehkäisemiseen (vaccine) julkisella kouluttamisella ja puolustamalla valistavaa eettistä informaatiota (http://en.wikipedia.org/wiki/Informed_consent).” NVIC`n presidenttinä hän on johtanut kansallista pakollisia rokotuksia vastustavaa liikettä ja ” rokoteturvallisuuslaitoksen uudistamista ja tiedottavaa suojelevaa sopimusta
(consent) kansanterveyslaitokessa" Hän kirjoittaa viikottain NVIC E-News`iä ja blogia (blogger), ja monet hänen artikkelinsa rokotteista ja rokotuspolitiikasta ilmestyvät osoitteessa.

1985 hän julkaisi yhdessä Harris Coulter`in kanssa kirjan DPT, Kolmoisrokote: Isku Pimeään, (DPT: A Shot in the Dark). Hän on kirjoittanut laajasti tieteestä, politiikasta ja pakollisten rokotusten etiikasta (mandatory vaccination). Työskennellessään Kongressille pantaessa alulle tutkimusta turvallisuustoimenpiteistä National Childhood Vaccine Injury Act of 1986`lle, hän johti
tämän aiheen esittelyä Centers for Diseases Control` keskuksessa ja Valkoisessa Talossa (White House) tuona vuonna, osoittaakseen tieteellisen tutkimuksen tärkeyden geneettisten tai muiden suurten riskitekijöiden, kuten rokotusten aiheuttamien aivovaurioiden ja immuunipuolustusjärjestelmän toimintahäiriöiden tunnistamiseksi ( brain damage ja immune system ).

Fisher koordinoi neljä rokotusten vastaista konferenssiä, esim. vuoden 1989 International Scientific Workshop`in koskien hinkuyskää Pertussis) ja hinkuyskärokotteista (Pertussis Vaccines) ja kolme kansanvälistä konferenssia rokotuksista vuosina 1997, 2000 ja 2002. Hän on palvellut kuluttajien edustajana kaikkiaan 15 vuotta kansallisessa rokotusneuvontakomiteassa ja Lääketieteen Instituutissa (Institute of Medicine), ja on esiintynyt rokotteita vastustavana poliitikkona monissa radio- ja TV-ohjelmissa, sanoma- ja aikakausilehdissä.

Hän on kolmen lapsen äiti. Hän on sitä mieltä, että hänen vanhin poikansa, Chris, sai kouristuksia (convulsion), collapse/shock`n ja aivotulehduksen muutama tunti sen jälkeen, kun hän oli saanut neljännen DPT-rokotteen 2 ½-vuotiaana vuonna 1980, josta seurasi moniaoppimisvaikeuksia ja tarkkaavaisuushäiriöitä (attention deficit disorder).

ROKOTUKSET!

Videon voit katsoa tästä: http://www.youtube.com/watch?v=XRjJRfbzxhY

”Kun 2000-luvun toinen vuosikymmen alkaa, on selvää, että ensimmäinen osoitti jo suuret muutokset amerikkalaisten tavassa ajatella terveydestä ja rokotuksista. Hyvä esimerkki tästä on tosiasia, että suurin osa amerikkalaisista sanoi EI H1N1-sikainfluenssarokotteen ottamiselle viime vuonna. Totuus on, että useimmat meistä eivät ”ostaneet” mainostemppua sika-influenssasta. Ehkäpä siksi, että olemme väsyneet jatkuvassa pelossa elämiseen.

PELKO yhdisti ne tunteet, jotka hallitsivat 2000-luvun ensimmäistä vuosikymmentä Amerikassa. Pelon vuosikymmen alkoi syyskuun 11. 2001, tuona kuvaamattoman menetyksen päivänä, joka lopetti niin paljon entistä. Noitten menetysten joukossa oli yhteiskunnan ja riippumattoman rokotteiden turvallisuuskeskustelun loppuminen, joka oli syntynyt kahden edellisen vuosikymmenen aikana – mutta syyskuun 11`sta lähtien – pelko kaappasi sen…

Me, jotka olemme kriittisiä jokaiselle-”sopivalle” pakolliselle rokotuspolitiikalle, koska nämä poliittiset toimenpiteet ovat epäonnistuneet tunnustamasta elämän moninaisuutta eikä se kunnioita tietoista eettistä sopimusta rokotusten turvallisuuden tarpeellisuudesta kahden edeltävän vuosikymmenen aikana, toivotamme tervetulleeksi uuden loogisesti ajattelevan ja riippumattoman keskustelun vuonna 2010. Kuten presidentti Franklin Roosevelt sanoi: ” Totuus löydetään kun ihmiset ovat vapaita sitä tavoittelemaan.”

Toivottavasti vuosi 2010 aloittaa pelottoman ja ankaran totuuden etsinnän terveydestä ja rokotuksista, ja tämä valaisee meidät kaikki” - Barbara Loe Fisher

OVATKO ROKOTUKSET VAARALLISIA? = VACCINATIONS - ARE THEY DANGEROUS?
http://www.angelfire.com/az/sthurston...

KIRJOJA ROKOTTEIDEN JA ROKOTUSTEN VAARALLISUUDESTA. = BOOKS ABOUT THE DANGERS OF VACCINATIONS & IMMUNIZATIONS
http://www.angelfire.com/az/sthurston...

PITÄISIKÖ SINUN OTTAA FLUNSSAPIIKKI? = SHOULD YOU GET THE FLU SHOT?
http://www.angelfire.com/az/sthurston...

                                    *******

TÄMÄ avoin keskustelu rokotteista ja niiden turvallisuudesta ja tehosta pitää myös meillä Suomessa aloittaa!
Meidän kansalaisten oikeus on saada julkista TUTKITTUA tietoa näistä asioista siinäkin tapauksessa ettei tutkimuksia löydy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti