maanantai 31. toukokuuta 2010

TERVEYDEN VAARAT

Nyt vasta muutaman vuoden päästä olen lukenut tämän silmiä avaavan kirjan, jota suosittelen kaikille ei-"sinisilmäisille" rohkeille ihmisille:

Sven-Olof Jakobsson

Terveyden Vaarat

Terveyden Vaarat

ISBN 952-92-1041-8
Tietoa lääkinnästä ja terveydestä joista vaietaan
  • Parantaako luonto myös SYÖVÄN, kuten monet muut sairaudet?
  • Aiheuttavatko KEVYTTUOTTEET paino- ja terveysongelmia?
  • Ovatko ROKOTUSOHJELMAT tarpeellisia, tai edes turvallisia?
  • Onko LÄÄKETIEDE menossa väärään suuntaan?
Lääkitsevien aineiden esiintyminen määrätyissä kasveissa osoittaa, kuinka täydellisen viisaasti kaikki elollinen on järjestäytynyt luonnossamme. Se vahvistaa myös käsitystä, että luonto tarjoaa parannuksen kaikkiin sairauksiimme. Myös syöpään. Tieteen tehtävä on ainoastaan löytää se, eikä pyrkiä keinotekoisesti keksimään kemiallisia, ihmisen keholle vieraita korvikkeita.
Näin kuitenkin tapahtui toisen maailmansodan aikaan, joka muodosti suuren käännekohdan lääkinnän alalla. Aikaisemmin olivat lääkevalmistajat olleet enimmäkseen pikkufirmoja, pääosin yrttituotteiden valmistajia. Uudenlaisen tieteen esiinmarssi tuli kuitenkin muuttamaan lääkinnän muodot ikuisesti. Se kesytti tieteen vallan ja arvostuksen, siirsi lääkinnän uuteen moderniin aikakauteen ja teki "parantavien käsien" toimintatavat vanhanaikaisiksi. Lääkintä saattoi näin kehittää teknokratian jossa asiantuntijat olivat aseistautuneet kemialla ja laitteilla.
Jos terveys- ja sairaushuollon todellinen tarkoitus olisi ihmisen terveyden puolustaminen, pyrkisi se päättäväisesti järjestämään vuoropuhelun koululääketieteen ja luonnonlääketieteen välille, sillä terveyden kannalta ei voi olla edullista, että hallitsevaan asemaan päässyt järjestelmä torjuu kaikki vaihtoehtoiset hoitomuodot, niiden toimivuutta tutkimatta.
 
Lisää hyviä hänen kirjoittamiaan kirjoja voi tilata :  www.kpnet.fi/salainenasiakirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti