torstai 3. kesäkuuta 2010

SYÖVÄN SYISTÄ


   Syöpä-”epidemialla”-pelottelusta tässä vähän mietteitä:

   Sanomalehti KALEVA kirjoittaa 2.6.2010: ”Syöpäkuolemat voivat tuplaantua 20 vuodessa
(Geneve) Syöpäkuolemien määrä voi parissakymmenessä vuodessa lähes tuplaantua, ennustaa Maailman Terveysjärjestö WHO.
”Vuonna 2008 syöpiin kuoli 7,6 miljoonaa ihmistä, vuonna 2030 luku voi olla jo 13,3 miljoonaa. Toissa vuonna syöpään sairastui 12,7 miljoonaa ihmistä. Yleisin oli keuhkosyöpä ja kakkonen rintasyöpä. Jo yli puolet uusista syöpätapauksista löytyi kehitysmaista.
” Väestön määrään suhteutettuna syöpäkuolemia on eniten Pohjois-Amerkiassa, Länsi-Euroopassa ja Australiassa.
”Syyksi mainitaan muun muassa tupakka. (STT,AFP,Reuters)  ”

   Lisään tähän kohtaan vasta nyt toukokuussa 2010 löytämäni suomalaisen Sven-Olof Jakobssonin kirjan Terveyden Vaarat, jota esittelin aikaisemmassa blogissani.
  Jakobsson kirjoittaa mainiossa kirjassaan oivan selonteon mm. ”syöpäteollisuudesta”, syövän luonnonmukaisesta hoidosta ja ennalta ehkäisemisestä, vaietuista hoidoista ja jopa erittäin mielenkiintoisen artikkelin aiheesta ”Kuinka syövän saa” sekä syöpäpotilaan yleisesti tekemistä virheistä.
– Ennakoluulottoman, tietoa etsivän kannattaa perehtyä hänen monia kiinnostavia asioita käsittelevään kirjaansa, sekä myös hänen vasta julkaisemaansa ”Kunnon Salat”-kirjaan.

Syöpä, kuten muutkin sairaudet ovat ennalta ehkäistäviä sairauksia! Ota siis selvää ja perehdy asioihin itse! Koululääketiede laahaa pahasti jäljessä.

Pieni artikkelinpätkä syövän aiheuttajista.

“Ovatko bakteerit syövän todellinen syy? – What Doctor´s Don´t Tell You

”Tiedemiehet ovat hitaasti tulossa siihen uskomattomaan teoriaan, että bakteerit aiheuttavat syöpää.
He tietävät jo, että Helicobacter pylori voi aiheuttaa vatsasyöpää, mutta nyt he alkavat tulla siihen tulokseen, että bakteerit voivat aiheuttaa myös monia muita syöpiä.

"Uskomatonta kyllä, tämä oli jo alkuperäinen käsitys syövästä – mutta se hylättiin n. vuonna 1920, koska syöpäspesialistit eivät tuohon aikaan ymmärtäneet kuinka bakteerit pystyisivät muuttumaan viruksiksi.  

"Mutta viimeisin WWDTY`n erikoisraportti paljastaa, että bakteerit pystyvät muuttamaan muotoaan ja ominaisuuksiaan, kun ne vioittuvat saasteiden vaikutuksesta. Niinpä syövän pöpöteorian mukaan tupakointi ei aiheuta syöpää suoraan, vaan voi laukaista muutoksen sairauden aiheuttavassa bakteerissa.  

 Katso julkaisijan ja artikkelin kirjoittajan Bryan Hubbard´in puhe tästä tärkeästä tutkimuksesta: http://www.youtube.com/watch?v=oCGguAHxLGo   

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti