tiistai 29. kesäkuuta 2010

TERVE ELÄMÄ ???


NaturalNews.com   http://www.naturalnews.com/029098_orthorexia_mental_disorder.html

29.6. 2010                      

Valintaasi syödä terveellistä ruokaa nimitetään nyt mielisairaudeksi

 Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

(NaturalNews) Koskaan loppuvassa taipumuksessaan tehtailla “mielisairauksia” jokaikisestä ihmistoiminnasta psykiatrian teollisuus on nyt työstämässä naurettavinta sairautta, mikä koskaan on keksitty: Terveellisen syömisen häiriö.
Eikä tämä ole mikään vitsi: Jos keskityt syömään terveellistä ruokaa, olet ”mielisairas” ja tarvitset todennäköisesti jonkinlaista kemiallista hoitoa, joka sisältää tehokkaita psykotrooppisia lääkkeitä. Sanomalehti The Guardian raportoi: ”Takertuminen terveelliseen syömiseen voi olla merkki vakavasta psykologisesta häiriöstä”, ja jatkaa, että sitä voidaan nimittää sairaudeksi nimeltään orthorexia nervosa – joka tarkoittaa latinaksi ” hermostunut oikeaoppisesta syömisestä”.   

Mutta he eivät voi vain nimittää sitä ” hermostuneesta terveellisesti syömisen häiriöksi”, koska se ei kuulosta silloin siltä, että he tietäisivät, mistä he puhuvat. Niinpä he kääntävät saman latinaksi, mikä kuulostaa fiksulta (vaikkei sitä olekaan). Näinhän useimpien sairauksien nimet syntyvät: Lääkärit kuvailevat vain oireita, jotka näkevät, ja nimeävät ne esim. kuten osteoporoosin (joka tarkoittaa "bones with holes in them" = luut, joissa on reikiä).

Palaten takaisin tähän tehtailtuun ”ortoreksia”-sairauteen, The Guardian-lehti raportoi edelleen: “ortorektikoilla” on yleensä tiukkoja syömissääntöjä. Kieltäytyminen koskemasta sokeriin, suolaan, kofeiiniin, alkoholiin, vehnään, gluteeniin, hiivaan, soijaan, maissiin ja maitotuotteisiin on vain alkua heidän dieettirajoituksilleen. Mikä tahansa ruoka, joka on joutunut tekemisiin hyönteis- tai kasvinsuojelumyrkkyjen kanssa tai sisältää keinotekoisia lisäaineita on poissa heidän listaltaan.”

Hetkonen. Niinpä kun yrität välttää kemikaaleja, maitotuotteita, soijaa ja sokeria sinusta tulee mielisairas potilas? Jep. Näitten asiantuntijoitten mukaan. Jos näet erityistä vaivaa välttääksesi hyönteismyrkkyjä, kasvinsuojelumyrkkyjä ja geneettisesti muunneltuja ainesosia kuten soijaa ja sokeria, sinussa on jotain vialla.

Mutta huomasitkos, että roskaruoan syömistä pidetään ”normaalina”? Jos syöt prosessoitua roskaruokaa, jota on paranneltu synteettisillä kemikaaleilla, se on oikein heidän mielestään. Mielenterveyspotilaat valitsevat siis ilmeisesti orgaanista, luonnollista ruokaa.

Mikä sitten on ”normaalia” ruokaa?

Minähän sanoin, että näin tulee käymään! Vuosia sitten jo varoitin NaturalNews´in lukijoita, että kohta aiotaan ehkä tehdä parsakaali = broccoli laittomaksi, koska siinä on syövän kehittymistä vastustavia fytoravinneaineita. Tämä mielenterveysrynnäkkö terveystietoisia kuluttajia vastaan on osa tätä työjärjestystä. Tämä on yritys asettaa terveellisesti syövät henkilöt väliinputoajien asemaan julistamalla heidät psyykkisesti epätasapainoisiksi ja siten oikeuttaa heidän kuskaamisensa mielisairaaloihin, missä heihin injektoidaan psyykenlääkkeitä ja syötetään vakiintuneen linjan mukaista ruokaa, joka on prosessoitu, kuollutta ja täynnä myrkyllisiä kemikaaleja.

The Guardian-lehti sanoo jopa näinkin naurettavasti: “ Pakkomielle siitä, mitkä ruoat ovat “hyviä” ja mitkä “huonoja”, antaa aihetta olettaa, että ortorektikoista saattaa tulla huonosti ravittuja.”

Huomaa tämä epäjohdonmukaisuus, jos voit: ”Hyvien” ruokien syöminen tulee aiheuttamaan vajaaravitsemusta! Huonojen ruokien syöminen voi oletettavasti siis sisältää kaikki tarvitsemasi ravintoaineet. Tämä on niin hullu väite ravinnosta, etten ole aikaisemmin moista lukenut. Ei siis ihme, että ihmiset ovat niin sairaita nykyään: Valtavirran media kertoo heille, että terveellisten ruokien syöminen on mielisairautta, joka aiheuttaa aliravitsemusta! 

Sulje suusi ja nielaise se soijapöperövihanneksesi
Aivan kuten kerroin vuosia sitten: Ihmiset, ei saa kyseenalaistaa ruokaa! Istu alas, ole hiljaa, käy ruoan kimppuun ja niele! Älä ajattele mitä syöt ja tee vaan kuten valtavirran media ja sen prosessoidun ruoan mainokset käskevät. Roskaruokasi terveysominaisuuksien kyseenalaistaminen on mielenvikaisuutta, etkös tiedä? Ja jos sinulla on ”pakkomielteitä” ruuan suhteen (kuten esim. luettuasi ainesosaluettelon pakkauksen päältä), olet hullu. Ehkä jopa sairas.  
Tätä sanomaa he nyt tiedottavat. Roskaruuan syöjät ovat ”normaaleja” ja ”täysjärkisiä” ja “hyvin ravittuja”. Toisin kuin terveysruokien syöjät, jotka ovat sairaita, epänormaaleja ja aliravittuja.
Mutta miksi he sitten hyökkäävät terveellisesti syöviä vastaan, kysyt? Ihmiset, kuten tri. Gabriel Cousens kertovat miksi: Koska lisääntynyt älyllinen sekä henkinen tietoisuus on mahdollista vain kun ruokavalio on elävää luonnonmukaista ruokaa.

Roskaruuan syöntihän pitää sinut hiljaisena ja helposti kontrolloitavana. Se sananmukaiseti sekottaa pääsi, puuduttaa aistisi MSG´llä (mononatriumglutamaatti), aspartaamilla ja hiivauutteella. Ihmiset, jotka selviävät roskaruoalla, ovat mukautuvaisia ja he menettävät nopeasti kykynsä itsenäiseen ajatteluun. He mukautuvat kaikkeen mitä heille suositellaan TV:ssä tai näkyvällä paikalla olevat auktoriteetit suosittelevat, eivät koskaan kyseenalaista heidän tekojaan tai sitä mitä todella tapahtuu heitä ympäröivässä maailmassa.

Tämän vastakohtana ihmiset, jotka syövät terveyttä tukevaa luonnonmukaista ravintoa – joiden lääkkeellisesti vaikuttavia ravinteita ei ole poistettu – alkavat herätä mielessään ja hengessään. Jonkun ajan kuluttua he alkavat kysellä ympäristöstään ja he etsivät valaisevampia vastauksia yhteiskunnasta, luonnosta, etiikasta, filosofiasta ja maailmassa tapahtuvista isommista asioista. He ”heräävät”, tulevat tietoisiksi ja alkavat nähdä koko ns. Matrix-tehtailun.

Tämä tietysti on suuri vaara niille, jotka pyörittävät kulutukselle perustuvaa yhteiskuntaa, koska kulutus on riippuvainen tietämättömyydestä yhdessä suostuteltavuuden kanssa. Jotta ihmiset saadaan sokeasti jatkamaan ruokien, lääkkeitten, henkivakuutusten ja kulutustarvikkeiden ostamista, heidän korkeampi aivotoimintansa täytyy kytkeä pois päältä. Myrkyllisillä kemikaaleilla lastatut roskaruoat nyt vaan sitten sattuvat saamaan tämän aikaan melko helposti. Miksikäs arvelet, että tapetun, prosessoidun ruoan jakelu sen kun jatkuu yleisissä kouluissa, sairaaloissa ja vankiloissa? Siksi, että kuollut ruoka katkaisee tietoisuuden korkeammat tasot pois päältä ja pitää ihmiset keskittyneenä ajanvietteeseen, joilla heidän aivojaan ravitaan: televisiolla, väkivallalla, pelolla, urheilulla, seksillä ja niin edelleen.

Mutta zombina eläminen on tavallaan aika “normaalia” yhteiskunnassa nykyään, koska niin monet ihmiset tekevät niin. Mutta minun tilinpäätöksessäni se ei tee tästä normaalia: Oikea “normaali” on kykenevä, terve, tietoinen henkilö, joka käyttää elävää ravintoa ja toimii täysivaltaisena vapaan maailman kansalaisena. Elävän ravinnon syöminen on kuin ottaisi punaisen pillerin, koska aika ajoin avautuu todellisuuden tehtaasta kokonaan uusia näkökulmia. Tämä vapauttaa sinut ajattelemaan itsenäisesti.

Mutta prosessoidun roskaruoan syöminen on kuin ottaisi sinisen pillerin, koska se pitää sinut teennäistodellisuuden ansassa, missä elämäsi kokemukset on tehtaillut kulutustavarayhtiöt, jotka kaappaavat aistisi desing-kemikaaleilla (kuten MSG), joka huijaa aivosi luulemaan, että syöt oikeaa ruokaa.

Jos haluat elää, olla tietoinen ja hallita omaa elämääsi, syö enemmän terveellistä elävää ravintoa. Mutta älä odota suosiota valtavirran mielenterveyshuollon “asiantuntijoilta” tai ravintoneuvojilta – heidät on ohjelmoitu pitämään sinua ”hulluna”, koska et seuraa heidän valtavirtansa tapettuja ruokaohjeita lisättyine synteettisine kemikaaleineen.

Mutta sinä ja minä tiedämme totuuden tästä: Me olemme niitä normaaleja. Roskaruoan syöjät ovat oikeasti mielisairaita, ja ainoa tie herättää heidät oikeaan maailmaan on alkaa ruokkia heitä elävällä ravinnolla.

Jotkut ovat valmiita ottamaan punaisen pilleri, toiset eivät. Se minkä sinä voit tehdä, on näyttää heille ovea. Heidän pitää avata se itse.

Yritä sillä välin välttää mielenterveystoimistoja, jotka yrittävät leimata sinut mielenterveyshäitiöiseksi vain siksi, että kiinnität huomioita siihen, mitä pistät kehoosi. Ei ole mitään vikaa sokerin, soijan, MSG´n, aspartaamin, HFCS´n (=maissi,fruktoosi-glukoosisiirapin) ja muiden myrkyllisten lisäainekemikaalien välttämisessä.
Itse asiassa koko elämäsi riippuu juuri tästä.

Ooi, muuten, jos haluat liittyä terveysekspertteihin, jotka jatkavat yhä edelleen uusien fiktiivisten sairauksien ja häiriöiden keksimistä, tsekkaa suosittua Disease Mongering Engine webbisivustoani, missä voit sepittää itsellesi uudet sairautesi vain nappia painamalla! Tämä kaikki löytyy: http://www.naturalnews.com/disease-...

Lähteenä:
http://www.guardian.co.uk/society/2...{SubscribeHealthRangerBlock)

--------
Enpä voi itse kuin nauraa tälle oivalle Mike Adams´in tekstille, niin osuvan satiirista se taas on!! - Vaikka tilanne maailmassa on todella vakava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti