tiistai 24. elokuuta 2010

NYT TOSIASIAT SIKAINFLUENSSASTA ALKAVAT TULLA ESILLE

Tässäpä lukemisen arvoisia linkkejä sikainfluenssarokote Pandemrix´istä sekä tämän syksyn influenssarokotteesta, joka sisältää myös sika-influenssarokotteen.

Mirja-Leena Isoaho on lääkäri, joka on tutkinut rokotuksia ja on todella huolestunut löydettyään nanorokotteet.

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/24/tiedoksi-thl-suosittaa-kantapaan-kautta-sikainfluenssarokotusten-keskeyttamista-vihdoinkin/

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/25/salattujen-asiakirjojen-avaamisen-paiva-koska-media-sanoo-nanorokote/

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/23/4-lasta-kuoli-rokotuksen-jalkeen-3-laakaria-otettiin-panttivankeiksi/

Uskallatko? H1N1-viruksella terästetty kausi-influenssarokote 2010-2011

21.8.2010 23.01 | Riikka Söyring | Yleinen
Tämän luettuasi saatat haluta harkita uudelleen, otatko kausi-influenssarokotteen 2010-2011.
WHO, Maailman Terveysjärjestö julisti pandemian olevan ohi 9. elokuuta. Sikainfluenssa, jonka sanottiin tappavan miljoonia, jopa kymmeniä miljoonia, olikin ”suutari” mitä pandemioihin tulee, mutta hallitukset ja terveydenhuoltoviranomaiset onnistuivat silti luomaan valtaisia pelkoja viruksen ympärille. Rokotevalmistajat tienasivat miljoonia....... ja lisää osoitteesta:
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/


AVOIN KIRJE LAILLISUUSVALVOJILLE : ’tapaus THL - GlaxoSmithKline’ ; selvityspyyntö, joka koskee mahdollista korruptiivista tai lahjomanluonteista rokotetutkimus-rahoitusta (6 miljoonaa euroa)

25.11.2009 10.43 | Tapio Kuosma | Yleinen
AVOIN KIRJE LAILLISUUSVALVOJILLE :
tapaus THL - GlaxoSmithKline’ ; selvityspyyntö, joka koskee mahdollista korruptiivista tai lahjomanluonteista rokotetutkimus-rahoitusta (6 miljoonaa euroa).....
ja lisää linkistä
 http://jugement.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/25/avoin-kirje-laillisuusvalvojille-tapaus-thl-glaxosmithkline-selvityspyynto-joka-koskee-mahdollista-korruptiivista-tai-lahjomanluonteista-rokotetutkimus-rahoitusta-6-miljoonaa-euroa/

Rokotushaitasta ilmoittaminen: Jos tiedät jonkun saaneen rokotuksista haittavaikutuksia, kannattaa tehdä ilmoitus seuraavien ohjeiden mukaisesti:

http://www.rokotusinfo.fi/tekstit/haitat_riskit_html


 Lisää suomalainen kannanotto jo viime vuodelta:

-->"11/11/2009
Yves Delatten kirje Paula Risikolle

-------

AVOIN KIRJE PERUSPALVELUMINISTERI PAULA RISIKOLLE
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ
HELSINKI

A-H1N1 EPIDEMIA JA ROKOTUSKAMPANJA SITÄ VASTAAN


Arvoisa ministeri!

Kaikella kunnioituksella Teitä kohtaan koemme välttämättömäksi nostaa esiin joitakin seikkoja, joihin haluamme saada julkisen ja selkeän selityksen:

1:- ”Fogerty International Center Proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti Jean Dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-H1N1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja Sanofi-Aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta Meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- WHO:n kokouksessa Roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, COCHRANE-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- Koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori Leonid IVACHOV on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin eri paikoissa hepatiitti-B-rokotuskampanjan varjolla (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- Yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja.

6:- Suomen ja 140 muun nk. sivistysvaltion allekirjoittamassa vuoden 1948 Nürnbergin sopimuksessa on kansanmurhan (genocide) kieltävä laki, jossa sanotaan: ”minkäänlaisia lääketieteellisiä toimenpiteitä ei saa tehdä kertomatta potilaalle kaikista mahdollisista sivuvaikutuksista ja haitoista eikä ilman potilaan tai hänen edustajansa kirjallista suostumusta”.

VAADIMME, että käynnistetään välittömästi julkinen, puolueeton ja kansainvälinen tutkinta, jossa selvitetään tämä ”pandemia” juuria myöten. Vastuussa olevat, olivat he keitä tahansa, täytyy asettaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen ja heille on annettava asianmukainen rangaistus väärinkäytöstä, väärien tietojen antamisesta, korruptiosta, julkisten varojen ja veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä sekä kansanmurhasta.

Lasten ja äitien terveyttä ja lääketeollisuuden intressejä ei saa sekoittaa keskenään.


Yves Delatte
tutkija
PL 21, FI-20320 Turku
biolatte@kolumbus.fi     "Yves Delatte on kirjoittanut suomeksi pari kirjaa : ROKOTUKSET- COMPENDIUM 19.5.1991

                                                                            ROKOTUKSET n. v.2003, Biolatte Oy
www.biolatte.comSuomeksi on julkaistu myös Tri. VIERA SCHEBNER´in kirja : ROKOTUKSET, (Lootuskirja)
Häneen tutustuin, kun hän kävi Helsingissä pari kertaa luennoimassa. Saimme sitten hänet myös Ouluun. Oli todella ilo tutustua samoin ajattelevaan ihmiseen maailman toiselta puolelta, kun olin tutkinut näitä samoja asioita jo vuosikausien ajan.Sain varmistuksen hänen tieteellisistä tutkimuksistaan omille ajatuksilleni.

Itse lopetin viiden lapseni rokotukset siihen, kun esikoiseni sai kouristuksia ensimmäisestä DPT-rokotuksesta.
Emme ole ottaneet sikainfluenssarokotuksia. Itse otin viimeisen rokotteeni v.1974 lähtiessäni ulkomaille. Riskiryhmään kuuluneena en ole edes työssä ollessani ottanut tarjottuja influenssarokotteita. Melko vähillä sairasteluilla olemme koko 7-henkinen perhe säilyneet.

Kannattaa myös tietysti liittyä ANTTI HEIKKILÄN blogin keskustelijoihin  hänen sivuillaan!

JANE BÜRGERMEISTER Itävallasta teki sikainfluenssa-pandemiasta ja -rokotteesta kantelun WHO´ta ja YK´ta vastaan 2009.  Hän oli tutkimustensa perusteella tullut siihen tulokseen, että Pandemia on lääketehtaiden ihmisiä vastaan suunnittelema genocide-yritys.Nyt hänet on haastettu Itävallassa oikeuteen ja häneltä aiotaan viedä hänen ihmisoikeutensa.
Lääketehtaat pitäisi haastaa Nürnbergin tuomioistuimeen tästä yrityksestä, eikä syyttää Jane Bürgermeisteria!

EI KORVAUKSIA: https://www.mctlawyers.com/61-million-dollar-vaccine-injury-settlement/

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2009/09/tosiasioita-sikainfluenssasta.html

 http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/28/what-are-the-dangers-of-mandatory-swine-flu-vaccination.aspx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti