keskiviikko 24. marraskuuta 2010

BIG PHARMALTA TULOSSA UUSI, MUISTIN TYHJENTÄVÄ LÄÄKE

NaturalNews.com

23. 11. 2010
  Lääketeollisuuden tutkijat suunnittelevat lääkettä, joka poistaa muistosi    

Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor
http://www.naturalnews.com/030493_memories_PTSD.html:


Kuva http://www.naturalnews.com/gallery/articles/BigPharma-Erase-Brain.jpg
(NaturalNews) Lääketehtaitten tutkijat työskentelevät luodakseen mieltä muuttavan kemikaalin, joka poistaisi muistosi. Tämä kaikki tehdään ”mielenterveys”-sateenvarjon suojassa, joka väittää, että se voisi auttaa emotionaalisen trauman uhreja. Ajatus, että potilaat voitaisiin ”parantaa” lobotoimalla heidät kemiallisesti, on tietenkin täysin yhdenmukaista modernin lääkitsemismytologian kanssa: Jos jotain on vialla, se pitää myrkyttää, polttaa, säteilyttää tai leikata se pois………. ja julistaa potilas  sitten ”parantuneeksi!” 
Muistin poistavien lääkkeiden (drugs) tapauksessa tiedemiesten sanotaan työskentelevän sellaisen lääkkeen (drug) löytämiseksi, joka poistaisi tiettyjä proteiineja (proteins) aivojen ”pelkokeskuksesta”. Tämä perustuu muuten sellaiselle naurettavalle idealle, että muistot (memories) olisivat tallentuneet ainoastaan fyysisiin proteiineihin aivoissa (the brain) – ajatus, joka perustuu täysin vanhentuneeseen ajatusmalliin ihmismielestä ja aivoista (brain).
Moderni lääketiede näyttää taas kerran juuttuneen epätoivoisesti Pimeälle Keskiajalle uskoessaan, että jokaiseen asiaan täytyy olla olemassa kemiallinen (cure) parannuskeino. Sitten on vielä käynnissä miljardien dollarien tuhlaaminen syövän hoidon löytymiseksi, aivan kuin se olisi jonkunlainen hankittu infektio.  
"Muistojen poistaminen ja kaikki sen varaan rakenneltu paha on upea idea ja näen tässä kaikenlaista potentiaalia,” sanoi Kate Farinholt, toimeenpaneva mielenterveysavun (mental health) ja informaatioryhmä NAMI Maryland´in johtaja, Baltimore Sun´in artikkelissa. (http://www.baltimoresun.com/health/...).
Mutta hänkin näkee tämän lähestymistavan olevan täynnä vaaroja. ”Muistin täydellinen tuhoaminen, olettaen että se on yksi muisto, on vähän pelottavaa. Kuinka voisi poistaa yhden muiston poistamatta kokonaista osaa jonkun elämästä; ja onko se hyvä tehdä, kun ottaa huomioon sen, että ihmiset kasvavat ja oppivat kokemuksistaan.”
Nisäkkäiden kiduttaminen ”tieteen” nimissä
Tarkoituksenaan löytää muistoja tuhoava lääke tässä työssä, tutkijat käyttivät sähköshokkeja hiirille (jotka ovat tietenkin nisäkkäitä) “totuttaakseen” ne pelkäämään kuulunutta ääntä. He havaitsivat tämän kiduttavan sähköshokin johtavan proteiinien syntymiseen aivojen pelkokeskuksessa, amygdalassa, ja niinpä he tulivat siihen hurjaan johtopäätelmään, että proteiinit ovat muistoja, ja siksi keino käsitellä pelottavia muistoja on poistaa proteiinit kemiallisesti.  
Tämä on sellaista likaista puoskaritiedettä, etten voi edes uskoa, miksi se on julkaistu tieteellisessä lehdessä.
Tämä on sitä samaa likaista ajattelua (thinking), joka sai lääketieteen tohtorit tarttumaan siihen erheelliseen päätelmään, että kolesteroli on pahasta. Tämä on yksi lääketieteen myytti, joka on tuottanut lääketeollisuudelle (Big Pharma) satoja miljardeja dollareita kolesterolia alentavilla lääkkeillä, jotka aiheuttavat ihmisille paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Katso tämä video oppiaksesi lisää:http://naturalnews.tv/v.asp?v=2D691...                                                            
Länsimaisia tiedemiehiä, iäksi fyysiseen maailmaan kiinni juuttuneina, on helppo johtaa harhaan ja ajattelemaan, että henkiset toiminnot perustuvat pelkästään proteiineihin ja kemiallisiin aineisiin ennemmin kuin siihen paljon syvällisempään hermojärjestelmän kautta ilmenevään ilmiöön, joka todellisuudessa ohjaa mielen toimintaa. Muistot eivät ole pelkästään kirjautuneet aivoproteiineihin. Jos näin olisi, meidän kallomme olisivat yhtä suuria kuin talot, täynnä kaikenlaisia muistiproteiineja elämästämme. 
Tosiasiassa muistot ovat kirjautuneet holografisesti kaikkialle aivojen hermojärjestelmään, joka kytkeytyy ihmismielen ei-fyysiseen puoleen – tietoisuuden olemukseen  (consciousness), joka ulottuu fyysisen olemassaolon ulottumattomiin (ja jonka koko konventionaalinen tiedeyhteisö on tähän mennessä epäonnistunut tunnistamaan, koska se uskoo tosiasiassa siihen naurettavaan käsitykseen, että he itse ovat biologisia robotteja, joilla ei ole tietoisuutta).

Lisää lääkkeitä sotilaille

Nykyään USA:n sotilaita lääkitään ulos mielestään amfetamiineilla ja antidepressanteilla. Trauman jälkeiset stressisairaudet = PTSD ovat viimeisin  odottamaton rahantulon lähde Big Pharmalle, koska yhä enemmän traumatisoivia tapauksia (trauma) tarkoittaa heille lisää tuloja yhä enemmän määrätyistä reseptilääkkeistä.

Kuvittele, miten näitä ”muistin tyhjentäviä lääkkeitä” käytettäisiin, jos niitä olisi olemassa. Ensiksikin teidät lähetetään sotimaan, ja jos joku onnistuu jotenkin jäämään siellä henkiin, he tyhjentävät teidän muistonne, kun palaatte kotiin, niin että ette voisi kertoa lehdistölle siitä, mitä siellä todella tapahtui.

Tämä on täydellinen poliisivaltioyhteiskunnan toimeenpanema rikos: Tuhota ihmisten muistit sillä  varjolla, että tätä nimitetään “mielenterveyshoidoksi”( health).

Näitä lääkkeitä voitaisiin käyttää tietysti poliittisille vangeille. Sattuisivatko jotkut puhumaan hallitusta vastaan? Pidätetään heidät, diagnosoidaan heidät jonkin mielenterveysongelmanimikkeen alle, (disorder) kuten esim. Oppositional Defiance Disorder, ja sitten pakkosyötetään heille muistojen tyhjennyslääkkeitä.

Muutaman kuukauden kuluttua heidät vapautetaan maailmaan mieleltään tunnottomina zombie´na (haamuina), jolloin he kulkevat takuuvarmasti sen muun joukon mukaisesti, joka luottavaa rokotteisiin, TSA-turvatarkastus-skannereihin ja mielialaa muuttaviin lääkkeisiin. Muistot tyhjentävät lääkkeet ovat viimekädessä Big Brother-aseita, koska niitä voidaan käyttää tuhoamaan itsenäisesti ajattelevien henkilöllisyydet tappamatta heitä täysin peittelemättä.

Ei ihmekään, että lääketehtaitten tutkijat jo työstävät tätä lääkettä. Se voi olla tehokas ase maailmassamme,  yhtiösodassa ihmisiä vastaan  -- sodassa, joka on jo käynnissä ihmisten kehojen tuhoamiseksi ja voi pian ulottua myös heidän muistiinsa. ¨Voiko lääketeollisuuteen luottaa? Toimiiko se VAIN meidän ihmisten etua palvellen? Onko tämä moraalisesti ja eettisesti oikeaa, todistettuun tieteelliseen NÄYTTÖÖN PERUSTUVAA LÄÄKETIEDETTÄ?
                                                          *****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti