perjantai 10. joulukuuta 2010

MIKSI VAIHTOEHTOISIA SYÖPÄHOITOJA EI OLE SUOMESSA KÄYTÖSSÄ?

Vaihtoehtoiset syöpähoidot vastaan tavanomaiset syöpähoidot

Joni Bell

Syyllä, miksi vaihtoehtoiset syöpähoidot eivät ole yleisemmin tunnettuja, on tuskin mitään tekemistä niiden oletettujen terapeuttisten tehottomuuksien kanssa, vaan enneminkin poliittisen kontrollin ja terapiamarkkinoiden kanssa.

Monet hoidot ovat “tutkimattomien syöpähoitojen listalla”, jota pitää yllä American Cancer Society, joka on tosiasiassa ”musta lista”.

Lääkärit tietävät vähän tai eivät juuri mitään vaihtoehtoisista syöpähoidoista monestakin syystä.
Lääketieteelliset oppilaitokset eivät opeta vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä ja lääketieteelliset julkaisut sisältävät harvoin artikkeleita vaihtoehtoisista hoidoista. Lääketieteelliset julkaisut ovat allopaattista järjestelmää varten, ja niitä rahoittavat useimmiten farmaseuttisten yhtiöiden mainokset. Lääkärit saavat paljon negatiivista informaatiota vaihtoehtoisista hoidoista American Medical Association´ilta (AMA) ja farmaseuttiselta teollisuudelta.

 Internetin ”puoskarivartijat” ja muut arvostelevat terävästi vaihtoehtohoitoja, vaikka on olemassa päinvastaista näyttöä niiden tehosta ja valtioiden lääkelaitoksissa niistä sakotetaan raskaasti, niiden toimilupalisenssejä on peruutettu määräajaksi tai on jopa kumottu.

American Cancer Society (ACS), National Cancer Institute (NCI) ja muut hallituksen syöpäryhmät eivät halua tutkia tai ajaa vaihtoehtohoitojen asiaa.
Jos lääkärinne määrää hoitoja, joita FDA ei ole hyväksynyt, heitä voidaan syyttää siitä tai he voivat menettää toimilupansa. Lääkäri voi määrätä vain FDA`n hyväksymiä lääkkeitä. Heidän liitovaltioittensa lääkelaitokset saattavat sakottaa heitä raskaasti, peruuttaa heidän toimilupansa tai joka kumota sen.
Liittohallitus voi lopettaa heidän toimintansa ja takavarikoida heidän omaisuutensa ja he voivat menettää oikeutensa tavata potilaita sairaaloissa puhumattakaan siitä, että muut lääkärit/kumppanit tekevät heidät avoimesti naurunalaisiksi ta arvostelevat heitä. - Ei siis ole ihme, että lääkärinne ei tiedä tai edes osaa kertoa teille vaihtoehtoisista syöpähoidoista, koska he saattaisivat sananmukaisesti menettää kaiken, mitä heillä on ollut tai jonka eteen he ovat tehneet työtä koko elämänsä ajan.

On monia vaihtoehtoisia syöpähoitoja, jotka eivät tuota Big Pharmalle senttiäkään tuloja, saati sitten voittoja, Tämä tarkoittaa, että nämä samat hoidot eivät tuota mediallekaan ainoatakaan senttiä voittoa. Arvatkaapa mitä hoitoja media tukee?   

Lääketieteessä käydään tällä hetkellä sotaa; sotaa oikeaoppisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen välillä. Sotaa käydään rahan ja informaation voimalla. Sota kontrolloi sitä, mitä saatte tietää tai mitä ette saa tietää syöpähoidoista. Kun uusi keksintö tehdään, se arvioidaan kannattavuuden mukaan. Jos voittoa ei tule, hoito haudataan käytöstä. 

Löydetään luonnosta aine, joka parantaa jotakin, pimitetään tämä tosiasia, sitten sitä valmistetaan tehdasmaisesti, syntetisoidaan ja munnellaan alkuperäistä luonnollista ainetta, sitten muunnelma patentoidaan ja sillä tehdään sitten hurjia voittoja.

Tämän vuoksi ei ole ”tieteellistä näyttöä” syövän vaihtoehtohoidoista ja ehkäisytavoista, kukaan ei tutki niitä, koska niitä ei voi patentoida ja saada niistä sitten tarpeeksi voittoja Big Pharmalle. On mahdotonta, lain mukaan, pitää ainesosaa “tieteellisesti todistettuna” ellei Big Pharma esitä sitä FDA:lle, joka myöntää luvan vain sellaisille tuotteille, jotka ovat heille hyvin, hyvin tuottoisia.

Syövän vallitsevassa järjestelmässä syöpäpotilas on on voitontuoton keskipisteenä. Varsinainen kliininen ja tieteellinen näyttö ei tue syöpäteollisuuden väitteitä. Konventionaaliset syöpähoidot ovat vallitsevia maan lakien mukaisesti, koska ne maksavat paljon, mutta eivät paranna. Vuosikymmenien ajan on ´syöpä-kuten yleensäkin-politiikka´ pitänyt teidät tietämättöminä tästä, ja tilanne jatkuu edelleen näin ellemme herää huomaamaan tätä tosiasiallista asianlaitaa.  

Joni Bell´illä on takanaan laaja useiden vuosien tutkimus syövän luonnonmukaisesta ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Hänellä on lukuisia onnistuneita tapauksia, joissa ihmisten on diagnosoitu elävän syövästä vapaina vaihtoehtoisten luonnonmukaisten hoitojen avulla.   


Tämän vuoksi myös Suomessa on käytössä SYÖVÄN KÄYPÄHOITOSUOSITUS. Muitten hoitomuotojen kannattajat eivät ole meillä suosiossa. Sitoutuminen hyväksyttyyn hoitotapaan on meillä yleisen syöpähoidon ehto. 
Terveydenhuoltomme ollessa konkurssin partaalla olisi välttämätöntä meidän kansalaisten vaatia syövän ennaltaehkäisevän tiedon levittämistä ja huomattavasti HALVEMPIEN ja kuitenkin tehokkaamiepien hoitojen saatavuutta ja tutkimusta kalliitten syöpälääkkeitten käytön sijasta.
                                                   ***** 

4 kommenttia:

 1. Millaisia vaihtoehtohoitoja on olemassa?

  VastaaPoista
 2. Syövän hoito ja ennalta ehkäisy vaihtoehtoisilla menetelmillä on niin laaja aihepiiri, että tässä voi lyhyesti vain viitata muutamiin.

  Mielestäni kehon terveyden ylläpitoon tarvitaan terveellistä ravintoa, joka sisältää kaikki elimistömme tarvitsemat mikroravinteet. Perustavanlaatuista tieteellistä tutkimusta tästä aiheesta ei meillä Suomessa juuri kerrota edes maailmalla tehdyn. Kuitenkin Tri Matthias Rath ja hänen tutkimulaitoksensa, joka on lääketeollisuudesta riippumatonta, on tutkinut SOLU-TERVEYTTÄ, MIKRORAVINTEITA ja niiden SYNERGISIÄ vaikutuksia jo vuosikymmenien ajan.

  Näin aluksi voisikin olla hyvä tutustua hänen järjestönsä kattaviin tutkimuksiin: http://www4.dr-rath-foundation.org/NHC/researcharchive.html#cancer

  Yksi hyvä suomenkielinen kirja on Sven-Olof Jakobsenin TERVEYDEN VAARAT.

  Itse aion julkaista lähiaikoina kokoomateoksen lääketieteen harhoista. Siinä käsittelen lyhyesti myöskin syöpää, historian tutkimuksen, hylättyjen tehokkaiden syöpähoitojen ja lääketeollisuuden kannalta. Kalliit syöpälääketutkimukset jatkuvat - kalliita lääkkeitä ja muita hoitokeinoja (nyt jopa ydinsäteilyhoitoja) kehitellään - mutta unohtuuko näissä IHMINEN? - Ja kenellä on varaa näihin hoitoihin kansallisesta taloudellisesta ja tehokkuuden näkökulmasta katsottuna? Kuinka moni paranee?

  HOMEOPATIA-lehden viimeisimmässä numerossa kertoo homeopaatti omasta paranemisestaan munasarjasyövästä homeopatian avulla.

  Otsoniterapia voi auttaa myös monelle. Monia vaihtoehtoja on olemassa.

  VastaaPoista
 3. Lukekaa Ty Bollingerin sivuja ja syöpäkirja jos englantia ymmärrätte. Kaikki hoitomuodot ja järkyttävät poliittiset päätökset selviävät niistä.
  Kaikki johtuu rahasta!

  VastaaPoista
 4. Englanninkielinen video luonnollisista SYÖPIEN HOIDOISTA:

  https://www.youtube.com/watch?v=cPE-O4Ec-ws#t=10

  VastaaPoista