torstai 16. kesäkuuta 2011

TUTKITTUJA HOITOJA HALVALLA JA TEHOKKAASTI !


Lääketehtaan entisen sisäpiiriläisen shokeeraavia tunnustuksia

 http://realmedicalhelp.com/shocking-confessions/video/fullstory2.htm

Tämän tarinan juoni näyttää olevan kuin revitty uutisotsikoista …tai elokuvasta, joka kertoo suuresta salaliitosta… tai ehkä rumasta salailusta…juuri samoin kuin  Oscar-palkinnon voittanut elokuva “The Insider” .

Mutta tämä tarina on 100%:sti totta.  
 .

Vuonna 2003, suuren farmaseuttisen jättiläisen Glaxo-SmithKline´n  johtaja --  maailmanlaajuisen geneettisen tutkimuksen varapresidentti – tunnusti, että “ Suurin osa lääkkeistä – yli 90 % -- toimii vain 30:lla tai 50 %:lla ihmisistä.”

 Tämä tarkoittaa että … useimmat reseptilääkkeet eivät toimi useimmilla ihmisillä,  jotka ottavat niitä!
Kuva: http://realmedicalhelp.com/DOCS/shocking-confessions_files/TopSecretDoctorFile.jpg

Tri. Allen Roses, farmaseuttisen teollisuuden sisäpiiriläinen, joka teki tämän shokeeraavan tunnustuksen. Vaikka farmaseuttisen lääketieteen avoin salaisuus onkin ollut se, että useimmat sen tuottamista lääkkeistä ovat tehottomia suurimmalle osalle ihmisistä, on tämä ensimmäinen kerta, kun korkea-arvoinen farmaseuttinen johtaja julkistaa tietojaan.   

Jotkut teollisuuden analyytikot sanoivat, että tri. Roses´in tunnustuksessa muistellaan Gerald Ratner´in, brittiläisen eläkepampun lausumia kuuluisia sanoja vuodelta 1991, joka sanoi, että hänen pääkadulla sijaitsevat kauppansa menestyvät siksi, että ne myyvät ”täyttä roskaa”.

Mutta yhtiölle on täysin eri asia myydä arvottomia tuotteita … ja täysin toinen asia kaupata käyttökelvottomia tuotteita, jotka tappavat sen sijaan, että parantaisivat.

 TOSIASIA:  USAssa mahdollisuus kuolla konventionaalisen lääkkeen takia on lähes 20 kertaa (2 000%) suurempi , kuin liikenneonnettomuudessa kuoleminen ja lähes 30 kertaa (3 000%) suurempi, kuin tulla ammutuksi.

Ei ole ihme, että suurin osa lääkäreistä on turhautuneita. He pyrkivät lääketieteen pariin, koska halusivat parantaa ihmisiä --- mutta ainoa keino, minkä lääketieteellinen koulutus heille potilaiden hoitoon antaa … ovat lääkkeet ja kirurgia.

Lääkärit ovat luottaneet sellaiseen markkinointikulttuuriin, joka turvautuu myymään niin paljon lääkkeitä kuin mahdollista mahdollisimman suurelle potilasjoukolle. Tämä on hoitoa, joka on tehnyt Big Pharmasta maailman tuottavimman teollisuuden – siitäkin huolimatta, että useimmat lääkkeet ovat hyödyttömiä, parhaimmillaankin, – ja monille potilaille mahdollisesti haitallisia tai kuolettavia.

Tri. Roses, Duke University in North Carolina´n akateeminen geneetikko lausuu edelleen:  

   Alzheimerin taudin lääkkeet auttavat vähempää kuin joka kolmatta potilasta, kun taas syöpälääkkeet auttavat vain yhtä neljäsosaa potilaista. Migreeni-, osteoporoosi- ja reumalääkkeet  auttavat noin puolta potilaista.  

Lääkäreiden yhä lisääntyvä mielipide on se, että he haluavat tarjota potilailleen enemmän hoitovaihtoehtoja sairauksien hoitoon kuin mitä lääkkeellinen lääketiede tarjoaa. Eräs tähän kasvavaan joukkoon kuuluvista lääkäreistä on tri. Paul Beals.

http://realmedicalhelp.com/DOCS/shocking-confessions_files/BealsPhoto2.jpg

“Tahdon tehdä potilaitten hyväksi enemmän kuin farmaseuttinen lääketeollisuus tarjoaa, koska olen jo aikaisemmin huomannut, että modernista lääketieteestä on valitettavasti tullut ennemminkin suurta bisnestä kuin parantavaa tiedettä.” – Paul Beals, M.D., C.C.N., Georgetown University School of Medicine (yliopiston kurssiopettaja vuosina 1996-2004 alueenaan: Johdanto Täydentävään ja Vaihtoehtoiseen Lääketieteeseen).

Kun lääkärit eivät osaa parantaa. He tukeutuvat tähän…

Vähän aikaa sitten, tri. Beals keskittyi lääkärintyössään kokonaisvaltaiseen (holistiseen) ravitsemukseen ja täydentävään lääketieteeseen. Hän kehitti kokonaisvaltaiset hoito-ohjelmat syöpään, sydäntauteihin, diabetekseen, aivohalvaukseen, maksasairauksiin ja muihin sairauksiin.  Hänen haasteenaan oli kuitenkin löytää keinot sairauksien hoitoon… koska konventionaalinen lääketiede tarjosi vain lääkkeitä ja kirurgiaa.

Hän löysi sattumalta kirjan “Lääketieteellisiä edistysaskelia ja ´kiellettyjä hoitoja´ (medical breakthroughs and "forbidden treatments") (http://realmedicalhelp.com/breakthroughs/index_j4d9S-49.htm), josta löytyivät kaikki hänen etsimänsä hoidot. Vielä mielenkiintoisempaa oli se, että kirja oli kirjoitettu maallikoille – tavallisille ihmisille – eikä lääketiedettä työkseen tekeville ihmisille. Ja hän vaikuttui erikoisesti huomatessaan, että jokainen kirjassa esitetty  käänteentekevä vaihtoehtoinen hoito ja parannustekniikka oli tutkittu läpikotaisin; tosiasiat oli tarkistettu huolellisesti  ja niiden teho oli näytetty toteen. Siinä olivat myös viitteet vertaisarvioiduista, julkaistuista tutkimuksista ja tieteellisistä tutkimuksista. Hän arvioi nyt kirjan olevan “kultainen standardi ... eli vaihtoehtoisen lääketieteen ´raamattu´” ja on sitä mieltä, että "Se pitäisi olla jokaisessa kodissa ja jokaisen lääkärin vastaanotolla.”

 Tri. Beals  ei ole ainoa, joka arvostaa kovasti tätä kirjaa. Lukematon joukko ´valaistuneita´ lääkäreitä ympäri maailmaa on nyt tämän kirjan innokkaita kannattajia ja käyttää kirjassa esitettyjä hoitoja, kun he itse tai heidän perheenjäsenensä kohtaavat sairauden tai terveysongelmia.


http://realmedicalhelp.com/images/doctors/Simmons_Green3b.jpg

Tri. Russell Simmons arvelee jokaisen tarvitsevan tätä kirjaa (medical breakthroughs and "forbidden treatments") huolehtiakseen omasta terveydestään.  Tri. Simmons on lääkäri, joka kuuluu Ohio State University´n henkilökuntaan, ollen silmälääketieteen ulkojäsenprofessori. Hän on myös Alternative Medicine Committee of the Columbus Medical Association´nin puheenjohtaja.

Tri. Simmons'sin vaimo sairastui syöpään 6 vuotta sitten, ja hänet leikattin, ja syöpä hellitti tilapäisesti. Vuosi sitten hänen syöpänsä palasi -- ja sen sijaan, että olisivat kääntyneet konventionaaliseen syöpäterapiaan, he rupesivat käyttämään kirjassa esitettyjä löytöjä estääkseen lisäleikkaukset ja sairauden etenemisen edelleen.  

Trr. Simmons´in lääkäriystävä Havajilla alkoi sairastua harmaakaihiin. Yhdestä kirjan luvusta löytyi vähän tunnetut silmätipat  ... ja hän alkoi käyttää niitä itselleen ja huomasi merkittävää näön paranemista. Hän jatkaa näiden tippojen käyttöä tänäänkin. 

Kirja  Medical breakthroughs and forbidden treatments" “ sisältää tusinoittain hoitoja useimpiin yleisimpiin sairauksiin, jotka vaivaavat ihmiskuntaa , mm. ….


== 200 dollarin "Hoito” AIDS / HIV´iin - patentoitu pienijännitteinen laite, joka lopettaa AIDS- viruksen leviämisen. Tämä halpa “kotilaite” maksaa vain 200 dollaria ja on turvallinen kotikäytössä.

==  Nobel –palkinnon voittaneen kehittämä syöpähoito parantaa syövän 2:lla kotitaloudessa käytettävällä aineella – Yksinkertainen menetelmä syövän hoitoon ja ennaltaehkäisyyn perustuu kahteen halpaan ravinnon lisäaineen pieniin määriin, jotka toimivat yhdessä tietyssä suhteessa toisiinsa. Lukuisat toisistaan riippumattomat kliiniset tutkimukset todistavat, että nämä 2 lisäainetta vaikuttavat voimakkaasti ja tehokkaasti jopa pitkälle kehittyneitten syöpien hoidossa. Tämän menetelmän on osoitettu omaavan 90 %:n onnistumisluvun pelastaen loppuvaiheessa olevia syöpäpotilaita varmalta kuolemalta.

==  Infrapunakypärällä saadaan 90 %:nen onnistumisluku Alzheimerin taudin edistymisen pysäyttämisessä.  – Tämä on avaruusajan kypärä, joka käyttää uudenlaista “valoaalto”teknologiaa kumoamaan Alzheimerin taudin vain 30:ssä päivässä, kun sitä käytetään  10 minuuttia päivittäin!

==  Erittäin tehokas tulehdusta poistava keksintö tekee ihmeitä niveltulehduksesta kärsiville – Yli kolmenkymmenen vuoden huolellinen tutkimus on johtanut sellaisen tulehduskipulääkkeen kehittämiseen, joka vähentää nivelturvotusta 79%:lla! Niveltulehdusta vähentäviä merestä saatavia rasvoja, jotka on kehitetty Uuden Seelannin nilviäisestä, on testattu laajalti University of Queensland´issa Australiassa -- ja tulokset ovat kerrassaan dramaattisia!

==  Yrtit, jotka sananmukaisesti kitkevät pois sydänsairaudet -  On olemassa yrtti, jota on ulkomailla käytetty yli 15 000 sydäntautipotilaalle yli 20 vuoden ajan – eikä heidän sairaudessaan ole tullut yhtään uusiutumisia.Tri. Ross Andersen, naturopaattisen lääketieteen tohtori (N.D.) ja kiropraktiikan lääkäri (D.C.),  etsi jatkuvasti keinoja saadakseen selville potilaittensa ongelmien perussyyt. Hän omistautui useiden vuosien tutkimukseen löytääkseen vastauksia potilaittensa monenlaisiin terveysongelmiin. Hän löysi etsimänsä vastaukset samasta kirjasta “medical breakthroughs and "forbidden treatments", jota maallikot ovat kiittäneet - samoin kuin lääkäritkin.  

"Tämä kirja ylittää kaiken, mitä koskaan olen käyttänyt,” sanoi Andersen. ”Se on ehdottomasti ainoa laatuaan …  Se on niin perinpohjainen, niin tarkka, niin helppo käyttää.” Hän antaa erityisesti arvoa sille, kuinka jokaisen on niin yksinkertaista katsoa sisällysluettelosta sairaus ja selata sitten kirjan sivu(t), jotka keskittyvät siihen sairauteen – ja löytää hoidot, menetelmät, tervehtymisen modaliteetit sekä ravintoaineet, jotka eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös halpoja, eivät ihmisiä tuhoavia, ja niillä ei ole haittavaikutuksia. 

 "Tämä kirja on jotain, mitä jokainen vaihtoehtolääkäri … ja  viimekädessä jokainen tavallinen lääkäri ja jokainen potilas haluaa kotiinsa tai työpaikalleen saadakseen parhaimman hyödyn ja vastaukset, jotka ovat välttämättömiä, että he pystyvät hoitamaan terveyteen liittyvät tilanteet hyvin.
Kirjoja, jotka tarjoavat ihmeparannuksia käytännöllisesti katsoen jokaiseen mahdolliseen sairauteen, on saatavilla kaikkialla. Mutta usein ne esittävät väärää, epätarkkaa, huonosti tutkittua – ja tieteellisesti perustelematonta sisältöä. Ei ole ihme, että lääkärit ja tiedemiehet nauravat sellaisille ”hoitomenetelmille” ja pitävät niitä enemmän tai vähemmän kansanperinteenä tai ”keittiönpöytäviisautena”.

 Klikkaa tästä lisää tietoa  (real cures for virtually every disease)  oikeista hoidoista melkein jokaiseen sairauteen, ja lue erikoisraportti nimeltä "How to Tell if a So-Called "Miracle Cure" is Scientifically Proven -- or Utter Falsehood." = Mistä tietää onko niin sanottu ”ihmehoito” tieteellisesti tutkittu – vaiko täysin perätön väite.

Toivon teille parasta terveyttä !
David Allen
Rehtori
Medical Research Associates
Jos linkit yllä eivät toimi, kopioi seuraavasta nettisivu tietokoneesi Internet-selaimelle:
real cures for virtually every disease:   real cures for virtually every disease

Katso myös tämä video:


                                        * * * * *
Kansantaloudellisista syistä olisi meidän suomalaistenkin jo aika siirtyä kustannustehokkaampaan ja ehkä myös turvallisempaan sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tämä Big Pharman jatkuvasti mielettömästi rahaa nielevä, esim. uusien syöpähoitojen kehittämisen tutkimukseen tarvittava tutkimus voitaisiin lopettaa, jos uudet, tässä esitetyt innovaatiot voitaisiin hyväksyä ihmisten terveyden hoitoon. Bisnessijoittajat lienevät eri mieltä. Big Pharman päämäränä ei ole  ihmisten terveys.   
Lääketeollisuus on maailman tuottavinta teollisuutta, josta hyötyvät vähiten sairaat ja tavalliset ihmiset.
Olisikin ajankohtaista tarvetta tutkimukselle lääketieteen tulosvastuusta. ->> Eduskuntamme nyt töihin sairauskustannusten alentamiseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti