lauantai 10. syyskuuta 2011

HYÖNTEISMYRKKYJÄ ROKOTTEISSA .......

”WWII Military Handbook” paljastaa, että  hyönteismyrkkykemikaaleja käytetään lastentautien rokotteissa.


Kirjoittanut  Jeffry John Aufderheide | 10.9.2011 | Category: Jeffry John Aufderheide, Top Stories 4 comments

USAn armeijan sotilasta ruiskutetaan hyönteismyrkyillä:
Kuva: http://vactruth.com/wp-content/uploads/2011/09/vaccines-ddt-pesticides.jpg

   Vuonna 1946 julkaistu USAn sotilaskäsikirja todistaa, että kemiallisia yhdisteitä, joita käytettiin hyönteismyrkky DDTn kehittelyssä, injektoidaan tälläkin hetkellä lapsiimme.

  Käsikirja nimeltään  “DDT and Other Insecticides and Repellents”, (= DDT ja muut hyönteismyrkyt ja karkotteet) paljastaa, että Triton X-100, Tween 20 ja Tween 80 emulgaattoreita käytettiin pääasiallisina ainesosina DDTn ruiskutusoperaatioissa. Niiden väitetty tarkoitus oli estää ainesosien erottautumista toisistaan ja lisätä DDTn imeytymistä.

  Suurin omituisuus tässä tarinassa paljastaa DDTn patentin omistavan yhtiön. Siitä lisää myöhemmin.  

  Dokumentin sivulla 70 lausutaan: “Tutkimukset emulgointiaineista on rajoitettu ensisijaisesti niiden vaikutukseen iholle, koska niiden nielemisestä ei ole mitään vaaraa tai vähän ihon läpi imeytymisestä tai hengittämisestä.  Niitä on tutkittu myös jossain määrin siitä näkökulmasta, kuinka ne lisäävät DDTn imeytymistä. Kaikki saatavissa olevat tutkimukset osoittavat vähän tai ei mitään haittaa käytettyinä suositelluissa tapauksissa, ja ne on hyväksytty tähän käyttöön sikäli kuin toksikologia on kyseessä..[emphasis mine]

  Tieteelliset tutkimukset Triton X-100 ja Tween 80stä osoittavat tosiasiassa yllä olevan lausunnon valheelliseksi, ja tämä selittänee sen, miksi tutkimukset rajoitettiin vain ihovaikutuksiin.

  Triton X-100 ja Tween 80 aiheuttavat itse asiassa solujen itsemurhaa nimeltään apoptosis.
Tätä sekoitusta ruiskutettiin suoraan kasviksiin ja viljoihin suuren polioepidemian aikana, joka tapahtui USAssa 1940-luvun lopulta 1950-luvun alkuun.

 

“Missä rokotteissa on näitä kemikaaleja?”

   Huolestuneena vanhempana saatat ihmetellä, missä rokotteissa näitä kemikaaleja on. The Centers for Disease Control  (CDC):n nettisivuilta löytyy näitä yllä mainittuja kemikaaleja seuraavista rokotteista:

Tween 20 (Polysorbaatti 20)
 • Hepatitis A (Havrix)
 • Hepatitis A-B (Twinrix)
Tween 80 (Polysorbaatti 80)
 • DtaP (Infanrix, Tripedia)
 • DtaP-HebB-IPV (Pediarix)
 • DtaP-Hib (TriHIBit)
 • Human Papillomavirus (Gardasil)
 • Influenza (Fluarix)
 • Rotavirus (RotaTeq)
 • Tdap (Adacel, Boostrix)
Triton X-100
 • Influenza (Fluarix, Fluzone) 

   Jos päätät näyttää tämän luettelon lääkärillesi tiedottaaksesi hänelle tästä, varaudu pettymykseen. Lääketieteen ammattilaiset on harjaannutettu jättämään huomioimatta rokotteista huolestuneet äidit. He toistavat mekaanisesti fraasia: ” Annos tekee myrkyn.”

Ylimielisyydessään heidän vastauksensa menee jotensakin näin: “Onhan naurettavaa olla huolissaan niin pienestä määrästä jotakin niin vaaratonta.”

Jos haluat lukea siitä, kuinka useimmat terveydenhuollon ammattilaiset vaarantavat lapsesi, jatka lukemista.

=  Farmaseuttiset tuotteet saattavat sisältää aktiivisten tai terapeuttisten lääkeaineiden lisäksi monenlaisia muita ainesosia, tehottomiksi tai ei-aktiivisiksi nimitettyjä, jotka luokitellaan täyteaineiksi tai lisäaineiksi (mausteaineiksi, makeutusaineiksi, säilytysaineiksi, stabilisaattoreiksi,liuottimiksi, voiteluaineiksi jne.). Sanat:  ei-aktiivinen ja tehoton voivat olla harhaanjohtavia joidenkin täyteaineiden osalta, koska joittenkin on osoitettu aiheuttavan haittavaikutuksia. Vastasyntyneet ja pienet lapset ovat alttiita sellaisille vaikutuksille, koska he eivät pysty metabolisoimaan tai poistamaan elimistöstään farmaseuttisen tuotteen ainesosia samalla tavalla kuin aikuinen.”

 

 “Mitä nämä kemikaalit voivat aiheuttaa lapselleni?”

   Mitä nämä kemikaalit voivat aiheuttaa lapsellenne? Vanhempi uskoo löytävänsä tietoa helposti saatavilla olevista turvallisuusluetteloista Triton X-100:sta,Tween 20:stä ja Tween 80:stä – mutta näin ei ole.

Se, mitä löysin oli shokeeraavaa.

Tween 80 ja Triton X-100 voidaan:
 • Käyttää lääkkeissä kuljettamaan nano-partikkelita aivoihin, koska ne läpäisevät tai katkaisevat veri-aivo-esteen, joka suojelee aivoja
 • Ne tukahduttavat immuunipuolususjärjestelmän.
 • Ne edistävät epileptisiä kohtauksia rotilla.
 • Ne nopeuttavat naissukupuolielinten kehitystä rotilla.
 • Ne laukaisevat solujen ´itsemurhan´ nimeltään apoptosis.
 • Aiheuttavat rotilla syöpää kehon pistopuolelle.
 • Tuhoavat ja edistävät rotilla suoliston tuhoutumista.
 • Aiheuttavat verenvuotosairauksia,munuaisen toimintahäiriöitä,maksan toimintahäiriöitä ja kuolemia lapsille, jotka ovat saaneet e-vitamiinivalmistetta yhdessä Tween 80:n kanssa  
 • Saattavat edistää vius- tai bakteeri-infektioita
 • Rikkoa punaisia verisoluja
 • Aiheuttaa injetoituna rotille sydänvaurioita.

  Näiden yllä olevien tietojen vähättelemiseksi saatat kuulla väitteitä, että kemikaalit ovat turvallisia, koska niitä käytetään käsisaippuoissa, jäätelössä ja sitä on keuhkoissamme (luonnollisena pinta-aktiivisena aineena).
Mainitsen vain, etten ole koskaan nähnyt äidin syöttävän tai injektoivan vastasyntyneelle saippuaa tai jäätelöä. Neuvoni äideille onkin kuunnella omaa vaistoa ja esittää paljon kysymyksiä.

 

“Välittävätkö lääkeyhtiöt lapsestani oikeasti?”  

   Luettuaan rokotteiden ainesosista, monet vanhemmat saattavat kysyä: “ Lääketehtaathan todella  huolehtivat lapseni terveydestä, eikös niin?”

  Lääketeollisten yhtiöiden on vielä selvitettävä, kuinka tällaisten myrkyllisten aineiden rokottaminen lapsiin todella parantaa heidän terveyttään. Tulet huomaamaan, kuinka ne ovat tienneet tämän asian jo jonkin aikaa.

  Tarkastele käsikirjan sivun 7 varoitusta. Pitää pitää selkeästi mielessä, että useimmat tarkasteltavat ainesosat ovat myrkyllisiä. Jos ne eivät olisi, ne olisivat mahdollisesti hyödyttömiä niitä hyönteisiä vastaan, joita vastaa niitä suositellaan käytettäväksi. Sen takia näiden aineiden käyttöohjeita tulee noudattaa tarkasti. Huolimaton, tarpeeton altistuminen ja väärinkäyttö [sic]ovat täynnä haittoja.”

Tässä on käänne, jonka lupasin.

  Kemikaalien käyttö rokotteissa on helppo ymmärtää tarkastelemalla sitä, kuka DDTn patentin omistaa.
Käsikirjan sivulla 3 sanotaan: Geigy-yhtiö omistaa patentit seoksen [DDT] käytölle tuholaismyrkkynä ( The United States patent is No. 2,329,074, issued September 7, 1943, to Paul Müller).” [emphasis mine]
Geigy-yhtiö tunnetaan nykyään nimellä Novartis Pharmaceuticals, rokotevalmistaja.

 

"Mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?"

   Pähkinänkuoressa, samat yhtiöt, jotka kehittelivät ja patentoivat DDTn, käyttävät samaa teollista kemikaalia lastentautirokotteisiin. Loukatakseen ihmisiä vielä entistä enemmän, heidän PR-päällikkönsä aivopesevät lääkäreitä ja tiedeyhteisöä uskomaan, että lasten rokottaminen, vaikkain pienillä määrillä näitä kemikaaleja, on jostakin syystä O.K.. Vieläkin eriskummallisempia ovat väitteet, että sellaiset kemikaalit kuten Triton X-100 tai Tween 80 auttavat edistämään terveyttä!

  Äitien pitäisi lukea tarkaan rokotteiden tuoteselosteet ja tutkia rokotteita ennen kuin antavat lääkäreiden rokottaa lapsiaan myrkyllisillä kemikaaleilla, jotka voivat vahingoittaa heidän lapsiaan lopuksi elämää.
 ***
We are publishing this information to educate Congress, the media, and public regarding issues affecting the health and well-being of our citizens. It is not our intention to infringe upon anyone’s copyright. We believe we have used the U.S. Copyright’s Doctrine of Fair Use equitably and without incurring infringement or plagiarism.
Pesticide Chemicals Are In Vaccines

Lähteet:
- “DDT and Other Insecticides and Repellents”. Miscellaneous Publication No. 606, United States Department of Agriculture. Issued August 1946.
http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-1.pdf
http://www.sailhome.org/Concerns/Vaccines/MAC.html
http://vactruth.com/2011/08/23/vaccine-ingredients-non-ionic-surfactants-tween-80-triton-x-100-nonoxynol-9/
http://www.sigmaaldrich.com/etc/medialib/docs/Sigma/Product_Information_Sheet/1/t8532pis.Par.0001.File.tmp/t8532pis.pdf
http://www.novartis.com/about-novartis/company-history/index.shtml

                                           * * * * *

Tässä artikkelissa nimeltä mainitut rokotteet ovat myös meillä myynnissä ja käytössä samoilla myyntinimillä!

Rokotteista ja ilmasta saamamme alumiini aivoista pois:  http://magneettimedia.com/3-mineraalivetta-joilla-poistaa-aivoihin-kertynyt-alumiini/

Mistä muualta saamme näitä nanokemikaaleja:
http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/07/nanokemikaaleja-taivaalla.html

3 kommenttia:

 1. tämä on antoi minulle paljon uutta tietoa, joten kiitos! täytyy siis vihdoin hyväksyä ettei MIKÄÄN rokote ole turvallinen..

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä kiinnostavasta kirjoituksesta!En ole enää vuosiin voinut pitää rokotteita turvallisina monestakaan syystä.

  VastaaPoista
 3. Rokotetutkimuksen taustaa tulee päivittäin yhä enemmän selville. Kun lääketeollisuus tai lääketieteelliset tutkimukset eivät niitä paljasta, ovat esim. kansalaisjärjestöt ja tutkivat journalistit aktivoituneet niitä etsimään ja välittävät salatut tiedot niitä etsiville.

  Muutama uusi linkki:

  http://vactruth.com/2011/10/16/medical-ethics-gone-awry-in-the-usa/..

  http://vactruth.com/2011/10/17no-scientific-evidence-no-proof/?utm...

  VastaaPoista