keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

ASPARTAAMIN TEHOSTETTU VERSIO NEOTAAMI, hyväksytty nyt käyttöön EUssa


13.3.2012
Neotaami: 13,000 kertaa makeampaa kuin sokeri ja vielä paljon myrkyllisempää kuin aspartaami
 Lähde: http://preventdisease.com/news/12/031212_Neotame-13000-Times-Sweeter-Than-Sugar-And-Even-More-Toxic-Than-Aspartame.shtml?utm_source=031312&utm_campaign=031312&utm_medium=email              http://preventdisease.com/news/12/031212_Neotame-13000-Times-Sweeter-Than-Sugar-And-Even-More-Toxic-Than-Aspartame.shtml?utm_source=031312&utm_campaign=031312&utm_medium=email                                                                                                                                                                                                                                      Silloin kun väestö saa liikaa tietoa ja on tietoinen myrkyllisistä elintarvikkeiden lisäaineista, mitäpä monien miljoonien dollarien teollisuus tekeekään? Ensimmäinen askel on kehittää vieläkin myrkyllisempi lisäaine. Seuraava askel on toimia salaisessa yhteistoiminnassa säätäjäauktoriteettien kanssa, kuten FDAn, todistellakseen yleisölle, että uusi vieläkin myrkyllisempi lisäaine on turvallinen. Kolmas ja viimeinen askel on myrkyllisen lisäaineen estäminen joutumasta millekään tuoteselostelistalle. Ihmiset, jotka antoivat meille aspartaamin, ohittavat nämä tämän Neotaamin keksijät, joka on tappava makeutusaine, josta et näe mainintaa tuoteselosteessa koskaan … koska näin FDA haluaa.   
 

Neotaamia markkinoidaan virallisesti halpana keinotekoisena tämän NutraSweet´in valmistamana makeutusaineena, joka on Monsanton aikaisempi osasto ja aspartaamin (aspartame)alkuperäinen valmistaja.    

80 % kaikista FDA´han tulevista valituksista koskee aspartaamin haittavaikutuksia. Näihin raportteihin sisältyy grand-mal kouristuksia, aivokasvaimia, sokeutta ja muita terveysongelmia, mm. kuolemia.

Monsanton Nick Rosa totesi vuonna 1998, että Neotaami “perustuu aspartaamin valmistusohjeeseen”.
Neotaami on 13 000 kertaa makeampaa kuin sakkaroosi (pöytäsokeri). Tämä on ruoan valmistajia houkutteleva tuote, koska sen käyttö alentaa tuotantokuluja verrattuna sokeriin ja fruktoosi-maissi-siirappiin (HFCS)(koska sitä tarvitaan vain pieni määrä saamaan sama makeutusaste).                                 

Neotaami on aspartaamia lisättynä 3-di-methylbutyylillä, joka löytyy EPA’n kaikkein vaarallisimpien kemikaalien listalta. Aspartaami muodostuu fenyylialaniinista [50%], joka voi aiheuttaa kouristuksia koe-eläimille, ja aspartaamihaposta [40%], joka on aiheuttanut koe-eläimille “reikiä aivoihin”, -- yhdistettynä metyylialkoholiin eli metanoliin [10%], joka aiheuttaa sokeutta, maksavaurioita ja kuolemaa.                                                                                                                                                         Metanoli, eli puualkoholi, aspartaamissa hajoaa kehon lämmössä edelleen formaldehydiksi, muurahaishapoksi (muurhaisten erittämä myrkky) ja kaikkein tappavimmaksi -- diketopiperaziiniksi (DKP), aivokasvaimia aiheuttavaksi aineeksi.                                                                                                   

Ihmisten terveyteen liittyen neotaami kuuluu samaan vaaralliseen kategoriaan aspartaamin kanssa, mutta se vieläkin myrkyllisempi hermomyrkky, immunotoksiini ja excitotoksiini. Sen pitkäaikaisia vaikutuksia ovat pääasiallisesti solukuolemat.                                                                                                                                                                             Jopa Monsanto´n omat hyväksymistä edeltävät tutkimukset neotaamista paljastivat haittavaikutuksia. Ikävä kyllä Monsanto järjesti vain muutaman yhden päivän kestävän ihmiskokeen mieluummin kuin olisi kannustanut riippumattomia tutkijoita saamaan NIH´in rahoitusta neotamiinin vaikutusten pitkäaikaisiin ihmiskokeisiin.                                                                                                                                                                                Ei ole olemassa MITÄÄN riippumattomien tutkijoiden tekemiä tutkimuksia neotamiinin turvallisuudesta. Kaikkien teollisuuden rahoittamien tutkimusten on nyt todettu perustuvan hyvin huonosti järjestettyyn, petolliseen ja vilpilliseen tutkimukseen.                                                                                                                                                                                    Tämä ei ole mikään yllätys ottaen huomioon kaikkien aspartaamiteollisuuden tutkimusten ja tieteellisyyden väärinkäyttöongelmien takia. On selvää, että kaikki, mitä neotaamitutkimusta Monsanto, teollisuuden ryhmittymät tai Monsanton konsultit ovatkin tehneet, pitäisi hylätä siihen asti, kunnes luotettavampaa, riippumatonta tutkimusta tehdään. Sellaisiin tutkimuksiin tulisi kuulua riippumattomat eläinkokeet ja erityisesti pitkäaikaiset (esim. yli 4-5 vuotta kestävät) ihmiskokeet erilaisissa aineelle altistuvissa ihmisryhmissä.

Hyväksyminen ja merkitseminen
                                                                                                               

FDA hyväksyi neotaamin käytön yleiseen käyttöön heinäkuussa 2002 ja nyt se on hyväksytty EUssa. Se on hyväksytty käyttöön myös Australiassa, Uudessa Seelannissa ja Kanadassa.                                                                                                                                                                              FDA löysensi kaikkia neotaamin pakkausmerkintävaatimuksia osana laajamittaista yritystä tehdä siitä lähes kaikkialla saatavissa oleva keinotekoinen makeutusaine, joka löytyy jokaiselta pöydältä, kaikista elintarvikkeista, jopa luomutuotteista. Sitä ei yksinkertaisesti tarvitse mainita ainesosaluettelossa. Miten salakähmäistä tämä onkaan?                                                                          

 Jos ostaa elintarviketeollisuuden tuottamaa ruokaa, joko USDAn  luomutuotteeksi varmistamaa tai tavallista, tämä ruoka voi todennäköisesti sisältää neotamiinia, koska se on kustannustehokasta ja koska kukaan ei tiedä, että sitä on ruoassa, ei voi tulla mitään julkista takaiskua.                        

 USDA toteaa, että heidän National Organic Program (NOP)(= Kansallinen luomuohjelmansa) ei salli neotaamin käyttöä tuotteissa, jotka on merkitty luomutuotteiksi; kuitenkin tämä on todennäköisesti petollinen temppu, jolla pyritään rauhoittamaan väestön huolestuneisuutta tämän myrkyllisen makeutusaineen takia.

Siitä lähtien kun USDAa ovat säädelleet poliitikot ja lobbarit, sen ei voida luottaa noudattavan mitään sääntelyn toimintaperiaatteita suojelutoiminnassaan. NOP on tämän vallassaolevan USDAn sisäinen osasto, joka säätelee USDAn sertifioimia tuotteita, merkitsemistä, täytäntöönpanoa jne..  Ottaen huomioon  tämän osaston suuruuden verrattuna heidän säätelemänsä  luomuruoan määrään nähden, NOP´in standardit ovat luultavasti yhtä epämääräisiä ja hyödyttömiä kuin USDAn standardit konventionaalisen ruoan suhteen. Työnantajat, jotka saattavat väkipakolla NOP´in standardit voimaan, tietävät tämän varsin hyvin.                                                            

 Lopuksi: Älä luota USDAn luomuruokiin vaan usko paikallisia tiloja, joilla on arvossapidetyt käytäntötavat.


Mihin tästä päädytään?

Yritysten ahneudesta johtuen tulee melko selväksi, että kaikki elintarvikkeet tulevat myrkylliseltä joutomaalta, johon kukaan meistä ei voi luottaa. Meidän pitää tukea paikallisia maatiloja ja muuttaa ravintomme tuotanto takaisin kestävän kehityksen viljelytekniikoihin, jotka hyödyttävät väestöä ennenmminkin kuin vahingoittavat sitä.

Jos edelleen kulutat prosessoitua ruokaa, jossa on keinotekoisia makeutusaineita, pelaat uhkapeliä pitkäaikaisterveytesi ja hyvinvointisi kustannuksella. Ei ole mitään yrityksiä, jotka palvelisivat maataloutta, ja johon voitaisiin luottaa yleisen terveyden henkivartijana, ja säätelyvirastot, jotka vastaavat julkisesti tästä mandaatista, ovat samassa veneessä heidän kanssaan. Mihin näin joutuu siis elintarviketeollisuuden turvallisuus? Luulen sinun pystyvän kuvittelemaan sen.

Artikkelin kirjoittaja Marco Torres on erikoistutkija, kirjoittaja ja terveen elämäntavan kuluttaja-asiamies. Hänellä on oppiarvo julkisesta terveydestä ja ympäristötieteistä ja hän on asiantuntijapuhuja sairauden ennaltaehkäisemisessä, ympärisömyrkyissä ja terveyspolitiikassa..

Lähteet:

 aspartamesafety.com
medicinenet.com
food.gov.uk
gazette.gc.ca
holisticmed.com
neotame.com
wikipedia.org
farmwars.info
 http://www.healthy-holistic-living.com/spin-aspartame.html

 http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/12/monsanton-vaiettu-historia.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+HavaintojaUudestaMaailmanjrjestyksest+%28Havaintoja+uudesta+maailmanj%C3%A4rjestyksest%C3%A4%29

5 kommenttia:

 1. En oo aiemmin perehtynyt näihin, sokerista olen luopunut ja muistaakseni sain Sadulta tietoa näiden makeutus aineiden vaarallisuudesta ja siirryin hunajan käyttöön makeutusaineena.

  VastaaPoista
 2. Eliitin agendassa on saada ihmiskunnan määrä maapallolla n. 500 miljoonaan. Tämä tapahtuu a) rokotteiden b) julkisen terveydenhuollon (mm. Obama HealthCare program USAssa) sekä c) elintarvikeliiketoiminnalla (valmisruuat, einekset, leivonnaiset, murot jne jne). Eliitti vetää rahaa "molemmista päistä putkea" - toisaalta 1) ihmisten sairauksista (lääkejätit) jotka SUURELTA OSIN aiheutuvat tänäpäivänä 2) ravinnosta (valmisruokajätit, mäkkärit ja kellogsit). Ja kukapa sen julkisen terveydenhuollonkaan muu maksaa, kuin veronmaksaja. Ihmiskunta on vieläpä saalistettu semmoiseen rotanloukkuun, että emme ymmärrä tulevamme toimeen vallan hyvin ilman valmisruokia.90% ostoksistamme on pussitettu, pakattu, sokeroitu, maustettu, valmiiksi paistettu jne. Järjestelmä on tekemällä tehty sellaiseksi, että norjalainen lohi KANNATTAA lennättää Kiinaan pakattavaksi muoveihin. Omenoita KANNATTAA lennättää Lähi-Idästä asti, jolloin EUn määräysten mukaan ne sädetetään (kuin myös muuten se lohikin, koska tulee EU:n ulkopuolelta). Ihminen on tänäpäivänä niin laiska ja helpolle tottunut, että meitä on vaivatonta ohjailla ja paimentaa, varsinkin pienten "kriisien" ym muiden varjolla. Voi meitä...

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti olemme TÄSSÄ tilanteessa!
  Olen nyt saanut painosta julkaisemani kirjan: MUUTOS KÄSISSÄMME - sairausbisneksen seitit. Kirjaa tuskin tulee kirjakauppoihin, mutta nettikirjakauppoista se on juuri nyt jo saatavissa.

  naturmamma

  VastaaPoista
 4. Hieno artikkeli, jonka soisi päätyvän mahdollisimman monen, etenkin nuoren perheellisen lukijan eteen.
  Terveisin RikkiMikko eli Mikko Oinonen

  VastaaPoista
 5. EVIRAn E-koodi NEOTAAMILLE: E 961:

  http://m.evira.fi/portal/fi/haku/?a=showEcode&ecodeId=1613&page=1&itemsPerPage=5000

  VastaaPoista