sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Totuus SUOLASTA

The Truth About Salt | Easy Health Options™

Tämä artikkeli sisältää tosiasioita SUOLAN tärkeydestä terveydellemme.

Nämä tässä artikkelissa julkaistut asiat on USAn FDA salannut kansalaisiltaan, ja me eurooppalaiset olemme aina kunnioittaneet FDA:n kumileimasinta, joka on siis ollut auktoriteettimme.                                                                                                                                                  Amerikasta ei aina kuitenkaan tule hyvää.  

Suomen Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos kannattaa yleisissä suosituksissaan edelleenkin näitä amerikkalaisia suosituksia. Siellä eivät asiantuntijat varmaankaan ole lukeneet senkään vertaa ihmisen fysiologiaa kuin itse jouduin farmasianlaitoksella aikoinani lukemaan. Kaikki ihmisen solut tarvitsevat merisuolasta saatavia mineraaleja, varsinkin natriumia ja kaliumia, toimiakseen hyvin.                                              
 Artikkelin järisyttävin viesti on se, että vangeille ei jossain vaiheessa annettu suolaa, ja tämä toimenpide näännytti vangit kivuliaasti hengiltä.

Uskomatonta on myös se, että nuori lääkäri, joka keskusteli Na-arvoista potilaansa kanssa, sanoi, etteivät ihmiset ole varhaisina aikoina käyttäneet suolaa, eikä haittoja ole ilmennyt (missähän ne tutkimukset niiltä ajoilta on julkaistu?) Eläimetkin etsivät luonnosta suolaa solutasapainonsa saavuttamiseksi. Siksi tämänkään potilaan veriarvoja ei natriumin suhteen tarvitse tutkia vähän väliä, vaikka hänen arvonsa ovat AINA erittäin alhaalla. Potilas "naukkaileekin" lääkäriltään salaa suolaa, kun tunnistaa itse tilansa sitä vaativan! 

Kuitenkin tämänkin artikkelin mukaan olivat SUOLA ja KULTA rahallisesti samanarvoisia ´entisaikaan´, kun palkkakin maksettiin usein suolana.

Meidän kannattaakin TUTKIA ASIOITA ITSE! Tietoa löytyy kyllä.
- Etsi tietoa blogistani hakusanalla SUOLA.

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2011/05/suolaa-suolaa-enemman-suolaa-lisaa.html
 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2011/05/suolaa-suolaa-enemman-suolaa-lisaa.html

 http://www.herkkusuu.fi/tutkimus-suola-ei-olekaan-syypaa-korkeaan-verenpaineeseen/

1 kommentti:

  1. What Your Doctor Still Doesn´t Know (= Mitä lääkärisi eivät vieläkään tiedä):

    http://www.amazon.com/The-Calcium-Lie-II-Imbalances/dp/0988386658

    VastaaPoista