torstai 1. maaliskuuta 2012

NÄIN AMERIKASSA - MITEN MEILLÄ?Jos valtavirran lääketiede toimii, niin miksi amerikkalaiset ovat niin sairaita?
12.3. 2010
 Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

 
Kuva:    http://www.naturalnews.com/gallery/articles/H1N1-Vaccine-Rew

Lähde: www.naturalnews.com/028561_mainstream_medicine_health_care.html

(NaturalNews) Ihmetteletkö koskaan, miksi niin hälyttävä prosenttimäärä amerikkalaisista on lihavia, diabeetikoita, masentuneita ja sairastaa syöpää, sydäntauteja, munuaisongelmia sekä iho-ongelmia? Mietipä nyt sitä tosiasiaa, että amerikkalaiset maksavat henkeä kohti enemmän terveydenhoitokustannuksia kuin mikään muu kansakunta maailmassa. Amerikkalaiset maksavat korkeampaa, huomattavasti kalliimpaa hintaa lääkkeistä, lääketieteellisistä kuvauksista, verikokeista, kirurgiasta, kemoterapiasta ja sairaalahoidoista. Ja kuitenkin, mitä Amerikka voi tästä näyttää?: 
Maailman kaikin tavoin sairain väestö – ja kansakunta, joka on konkurssin (bankruptcy) partaalla osittain valtavirran (mainstream medicine) lääketieteen takia.
Mutta voidaanko syyttää itse Amerikkaa (America): valtavirran lääketiedejärjestelmää voidaan syyttää, koska se on pitänyt yllä amerikkalaista lääketeollisuuden temppumonopolia jo raa´asti viimeiset sata vuotta. Monopolisoitunutta (monopoly) lääkehoitojärjestelmää on pitänyt yllä voimakeinoin FDA (=Food and Drug Administration the FDA), AMA (= American Medical Association), FTC (=Federal Trade Commission) ja osavaltioiden lääketieteelliset virastot,         “ valtavirran lääketiede” on valloittanut kansakunnan, joka oli ennen melko tervettä (healthy), ja tehnyt siitä sairausvirheen (dystopian), jossa potilaille (patients) todella opetetaan, ettei ravitsemus toimi vaan heidän tulee sitoutua patentoituihin lääkkekemikaaleihin ollakseen ”normaaleja” tai terveitä.

Valtavirran lääketiede on saavuttanut sellaisen mielenvikaisuuden tason, että sen yhtiöt vaativat nyt älyperäistä omistusoikeutta jopa lähes yli 20 prosentista ihmisten geeniperimästä. Tämän kaiken päämääränä on luoda yhtiöiden monopoli ihmisgeenien omistuksesta samalla tavalla kuin valtavirran lääketeollisuus on jo tehnyt luomalla FDA:lle monopolin yksittäisille kemiallisille molekyyleille – joista useat on kähvelletty suoraan luonnosta.
Samanaikaisesti, kun valtavirran lääketeollisuus on luonut itselleen epäoikeudenmukaisesti pakottavan monopolin lääkehoidoista, se on saattanut Amerikan konkurssin partaalle luomalla vain kipua, kärsimystä ja lääkeriippuvuutta ihmisjoukoille. Valtavirtalääketiede pitää myrkkyjä lääkkeinä (esim. kemoterapia) (chemotherapy) opettamalla ihmisille, että ravitsemuksella ei ole merkitystä. Tällä tavalla lääketiede ei anna arvoa auringon valolle, suolen puhdistamiselle, akupunktiolle tai mehupuhdistukselle, vaan uskoo myrkyllisiin (=toksisiin) rokotteisiin, kemoterapiaan, syöpää aiheuttaviin mammografia-kuvauksiin ja jakelemalla koko elämän ajan myrkyttäviä lääkityksiä (medications) pikkulapsille, jotka nyt diagnosoidaan jopa masentuneiksi ennen kuin oppivat edes puhumaan! 


Ja kumma kyllä – kuitenkin valtavirtalääketieteen kannattajat ja tyrkyttäjät väittävät sen olevan loistavan suuri menestys! Huomattavaa on, että he jopa väittävät, että se on ainoa toimiva systeemi koko maailmassa.

Joo-o, kaikista muista sadoista ympäri maailmaa harjoitetuista lääketieteellisistä systeemeistä – joista muuten useimmat perustuvat lääkekasveihin ja luonnon lääkkeisiin (
natural remedies) – valtavirran ylpeät, tietämättömät kannattajat ilkeävät seistä kemiallisia lääkkeitä saavien potilaiden (joista useimmat ovat kuolemassa kemoterapioihin) huoneissa ja julistavan: “Tämä on AINOA lääketieteellinen systeemi koko maailmassa, jolla on oikeasti todettu hyviä ominaisuuksia!”  

Ja, niinpä, he todella uskovat tämän. Valtavirran lääketiede ei ole ehkä hyvä edistämään terveyttä
(health), mutta se on erittäin hyvä aivopesemään muuten niin älykkäät ihmiset uskomaan, että Keisari, joka käyttää loistavan hienoa viittaa kävellessään kadulla, on todellisuudessa alasti.

Kymmenen oivallusta ” valtavirran lääketieteestä”
Kun todella mietitään toimiiko valtavirran lääketiede, annan kymmenen tärkeää ”tosiasian kohtaa”, jotka kannattaa pitää mielessä:

#1) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, ei lääkeyhtiöiden (
drug companies) olisi tarvinnut ryhtyä kliinisten tutkimustensa tieteelliseen väärentämiseen, vai olisiko?

#2) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, ei lääkäreiden, lääketehtaitten
(companies) eikä FDA:n tarvitsisi olla peloissaan ravintolisien ja luonnonlääkkeitten (remedies) kilpailusta eikä heidän tarvitsisi jatkuvasti säädellä tai julistaa näitä luonnonlääkkeitä (natural) laittomiksi.

#3) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, lääkeyhtiöt (
drug) tutkisivat mielellään lääkkeitään (drugs) rinnakkain ravintolisien kanssa nähdäkseen mikä toimii parhaiten. (http://www.naturalnews.com/028473_Z...)

#4) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, sairausvakuutuskustannukset (
health insurance costs) olisivat erittäin alhaiset. Ainoa syy, miksi sairausvakuutusmaksut ovat niin korkeat, on se että valtavirtalääketiede ei paranna ketään, ja potilaat sairastavat edelleen ja tämän hoidon jatkaminen yhä vain lisää maksuja (costs)!

#5) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, kaikki maailman muut maat tutkisivat USA:n terveydenhuoltojärjestelmää (
health care) ja sanoisivat: “Vau, TUON mekin haluamme!”

#6) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, lääkeyhtiöt joutuisivat työttömiksi
(business)  koska käytännöllisesti katsoen jokainen olisi terve eikä tarvitsisi lääkkeitä jatkuvaan käyttöön.

#7) Jos virallinen lääketiede todella toimisi, lääkärit (
doctors) tekisivät itsensä tarpeettomiksi ja opettaisivat potilaitaan ottamaan itse vastuun omasta terveydestään.

#8) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, lääketehtaiden, kuten Johnson & Johnson
(Johnson & Johnson), ei tarvitsisi maksaa voitelurahoja (= lahjuksia) sairaanhoitolaitoksille (homes) houkutellakseen niitä käyttämään enemmän heidän lääkkeitään avuttomille seniorikansalaisille.

#9) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, hallituksen ei tarvitsisi pakottaa hoitamaan nuorisoa kemoterapioilla pelottelemalla vanhempia
(parents) pidättämisellä tai vangitsemisella (näin tapahtuu USA:ssa tänä päivänä) (http://www.naturalnews.com/Abraham_...)

#10) Jos virallinen lääketiede toimisi todella, lääketehtaiden ei tarvitsisi mainostaa televisiossa (USAssa sallittua) ja houkutella ihmisiä ottamaan lääkkeitä, joita he eivät tarvitse.
Joten, jos kuulisimme tämän virallisen lääketieteen kannattajien suusta, he sanoisivat, että ainoa syy miksi amerikkalaiset ovat niin sairaita ja ongelmaisia juuri tällä hetkellä olisi – huomaa tämä – että tarpeeksi monet ihmiset eivät ota tarpeeksi lääkkeitä!

Kyllä… jos he voisivat vakuuttaa lisää vanhempia lääkitsemään enemmän lapsia
(babies) ja taaperoita; tai jos he saisivat lisää teini-ikäisiä ottamaan neljää – viittä tai jopa kuutta lääkettä kerrallaan; tai jos he voisivat suostutella vanhainkoteja antamaan tusinan erilaisia lääkkeitä seniorikansalaistensa suihin, niin olisimme kaikki terveempiä! 

Kuten näet, Amerikka kärsii vajaalääkityksestä
(medication). Tämä on virallisen lääketieteen linja: Enemmän lääkkeitä = vähemmän sairauksia (disease). Ja nyt he yrittävät vakuuttaa kaikille, että jopa terveet ihmiset tarvitsevat nyt lääkkeitä (statiineja = kolesterolilääkkeitä) vaikkei heillä ole mitään oireita sairaudesta.

Siten – huomaa – terveenä oleminen ei enää estä välttämään lääkityksiä! Me KAIKKI tarvitsemme lääkitystä, olimmepa sitten sairaita tai emme.
Virallinen lääketiedehän, kuten huomaat, ei ole tyytyväinen hoitaessaan vain sairaita lääkkeillään, säteilytykskoneillaan tai leikkaushoidoillaan: Se haluaa saada kaikki terveetkin ihmiset lääkkeille.

Ja mitähän tästä kaikesta sitten seuraa? Kuvittele mielessäsi hetkisen: Mitä seuraisi, jos vaikkapa amerikkalaiset alkaisivat ottaa kaksi kertaa niin paljon lääkkeitä kuin tällä hetkellä. Olisivatko amerikkalaiset terveempiä?

Eivät tietenkään. He olisivat vieläkin sairaampia: enemmän lääkittyjä ja kemiallisesti saastuneempia. Joen virrassa uiva kala saastuu yhä enemmän lääkejätteistä ja biologisista ihmisten jäteöljyistä, ”kompostituotteista”, jotka nykyään levitetään pelloille ja jotka ovat yhä enemmän lääkejäämien kyllästämiä.

Tämäkö luo terveyttä Amerikkaan? Ei tietenkään. Virallinen lääketiede ei toimi. Ja virallisen lääketieteen käyttämien lääkkeitten lisääminen yhä enemmille ihmisille aiheuttaa ainoastaan lisää sairauksia
(sickness), kärsimyksiä ja konkursseja kautta amerikkalaisten kotitalouksien.

Tämä toteuttaa kuitenkin yhden hyvin tärkeän asian: Muutamien mahtavien yhtiöiden, kuten Pfizer, Merck, Johnson & Johnson ja AstraZeneca, säädyttömät taloudelliset rikastumiset.

Ja tämähän on koko virallisen lääketieteen ydin: nauttia vapaasti (=mainline) Big Pharman tuotoista, syrjäyttää (= sideline) Amerikan ihmisten varsinaiset terveysongelmat, ja tehostaa (= streamline) rikkaitten, köyhien ja juuri vakuutusten piiriin tulleiden rikollista nylkemistä tarkoituksena muuttaa sairaus tuottamaan voittoa.

Siinäpä sinulle virallista lääketiedettä. Olen todella iloinen kun en itse käytä sitä.
 
 

Aiheeseen liittyviä linkkejä:


Systems of medicine explained: Conventional, alternative, integrative, complementary and more

The Case for Homeopathic Medicine: Consider the Historical and Scientific Evidence

Dispelling the Myths Surrounding Homeopathy

Modern Medicine, Part I: How Healing Illness Became Managing Illness

The Top Ten Technologies: #9 Vibrational Medicine

Study shows the public is turning to alternative medicine and away from dangerous prescription drugs


                                                                 * * * * *

Tämä artikkeli on jo parin vuoden takaa, mutta silti niin ajankohtainen niin USAssa kuin kaikkialla maailmassa, myös Suomessa. Nyt kun ulkomaitten tukipaketteja tullaan makselemaan, veroja nostetaan,  kuntauudistuksia ja taloudellisia kustannuksia leikataan raskaalla kädellä, voi vain toivoa, että suomalaiset oppivat avaamaan silmänsä ravinnolle ja toimiville luonnonmukaisille hoitomuodoille, jotka ovat kustannustehokkaampia ja toimivat hyvin, varsinkin myös ennalta ehkäisyssä..  

Valinnanvapautemme pitää saada toimimaan! 
Tänään ollaan avaamassa kansalaisaloite tehdä lakiehdotuksia. Tähän tarvitaan 50 000 kansalaisen allekirjoitukset, että se päätyisi eduskunnan käsittelyyn. Toivottavasti suomalaiset tulevat käyttämään tätä jo muissa EU-maissa käytössä olevaa kanavaa vaikuttaa kansamme sisäisiin asioihin! 

Lääkintäjärjestelmämme kaipaa opetusta ravinnon ja luonnonmukaisten hoitojen tervehdyttävästä vaikutuksesta yleisellä, kansalaisten, mutta varsinkin myös virallisen hoitojärjestelmän kouluttamisessa. 

Samalla meillä on todella KIIRE ottaa kantaa Monsanton pyrkimykseen saada hiljaisesti, kansalaisilta salaa, hyväksytyksi Suomessa GEENIMANIPULOIDUN ravinnon tuleminen maahamme. Geenimanipulaatiosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jonka Monsanto salaa, mutta joka osoittaa sen VAARALLISUUDEN meidän terveydellemme, eläimille ja koko ympäristölle.

Samalla ajetaan hiljaisesti LUOMUTUOTANTOA ja jopa maamme omaa MAANVILJELYÄ ALAS!!! Omavaraisuutemme on vaarassa ravinnontuotannon kieroutuman näin uhatessa.

Kansanedustajamme eivät liene ajan tasalla kaikista tulevista äänestyksistä etukäteen, eikä media näistä kerro kansalaisillekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti