tiistai 28. helmikuuta 2012

KUINKA AMERICAN MEDICAL ASSOCIATION VAIKENI LUONNONMUKAISISTA SYÖPÄHOIDOISTA
On löytynyt 3 painavaa tosiasiaa, jotka osoittavat sen, kuinka American Medical Association (AMA) salasi syöpähoitoja

  19 Helmikuuta 2012  kuva: http://orion3.vactruth.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/02/deliver-us-from-evil.jpg

AMA salasi syöpähoitoja.

“ Julkisia ja yksityisiä rahoituksia on heitelty ympäriinsä kuin confettejä maalaismarkkinoilla ja suljettu ja tuhottu klinikoita, sairaaloita ja tieteellisiä tutkimuslaboratorioita, jotka eivät ole yhdenmukaisia lääketieteellisten yhdistysten näkökantojen kanssa”, lausui Benedict Fitzgerald. [1]

Fitzgerald oli erityisneuvonantajana Senaatin osavaltioiden välisessä ja ulkomaankaupan komiteassa vuonna 1953.Hän oli kongressimies Charles Tobey´n, Massachusetts´ista, valtuuttama tutkija, jonka oli tarkoitus tutkia American Medical Association´in (AMA) harjoittamaa luonnonmukaisten syöpähoitojen vastustusta.
Hänen raporttinsa komitealle tunnetaan nimellä “The Fitzgerald Report” vuodelta 1953.

Jo yksistään tämä tieto on pommi. Tietämykseni mukaan tätä tietoa, jonka nyt tulet lukemaan, ei kuitenkaan koskaan ole yhdistetty tällaisella eli asiasta toiseen johdetulla tavalla.

Tärkeintä on tietää tämä yksinkertainen tosiasia: Samaan aikaan kun AMA salasi aktiivisesti syövän luonnonmukaisia hoitotapoja, miljoonia amerikkalaisia rokotettiin rokotteilla, jotka olivat kontaminoituneet syöpää aiheuttavalla SV40-apinaviruksella. 

Ennen kuin kerron Fitzgerald´in johtopäätelmän, saatat ajatella, että tämä tietohan on 1950-luvulta, joten se on vanhentunutta eikä  sitä voida pitää luotettavana.
Olkaa hyvä ja ottakaa kuitenkin huomioon, että  Rockefellerien rahoittaman polio-rokoteohjelman   ´menestyminen´ ennakoi joka tapauksessa koko USAn rokotusohjelmaa, jota on noudatettu tähän  päivään asti. Kun tiedetään syövän räjähdysmäinen kasvu USAssa, tämä tieto ansaitsee vakavaa tarkastelua  ja tutkimusta edelleen.
Aion lisäksi antaa teille todisteita kongressin todistajalausunnosta, josta selviää, että noissa rokotteissa oli syöpää, ja että tämä tosiasia salattiin. Jos haluat tietää enemmän, jatka lukemista. 

 

Tosiasia #1: Fitzgerald paljastaa, että American Medical Association esti  syöpähoitoja pääsemästä julkisuuteen

Minun mielestäni syövän hoito USAssa on edelleen suurta bisnestä. Lasten vanhempien on tärkeää tietää, että rokotteiden syöpää aiheuttavaa vaikutusta ei ole tutkittu. Kerron teille hetken päästä lisää siitä, kuinka syöpä ja rokotteet liittyvät toisiinsa, mutta  selostetaanpa ensin  Fitzgerald Report´in pääkohdat.

Fitzgerald kuvaili eloisasti, mitä hänelle paljastui, sanomalla,
“…On olemassa syy uskoa, että AMA (American Medical Association) on ollut kiireinen, oikukas ja suorastaan epärehellinen, ja tietysti jos tarkastellaan opinkappaletta ‘respondeat superior‘ (= antakaa mestarin vastata), saattoivat tri. J.J. Moore´n vehkeilyt (miehen, joka oli viimeiset 10 vuotta AMAn rahastonhoitajana), sotkea AMAn ja muut hälyyttävässä määrin osavaltioiden väliseen salahankkeeseen  .” [2]

Ja jos tässä ei vielä ole tarpeeksi, niin Fitzgerald jatkaa…
“Kaiken tämän takana ja yllä on salaperäisin kasaantuma korruptoituneita vaikutteita, vehkeilyä, itsekkyyttä, kateutta, jarrutusta ja salaliittoja, jollaista en ole milloinkaan nähnyt.” [3]

 

AMA´n päällikkö on paljastettu

Sitten Fitzgerald  kääntyy erityisesti (Harry) Hoxsey Cancer Clinic´an puoleen, koska juuri se on paljastanut AMAn oikean luonteen oikeudessa. Paljastui, että:

“Jatkuva taistelu viranomaisten kesken on käynnissä, erityisesti tri. Morris Fishbein´in, American Medical Association´ista, juuri tämän organisaation oman lehden kautta,  ja Hoxsey Cancer Clinic´an välillä…”
Morris Fishbein, joka myönsi, ettei ollut harjoittanut päivääkään elämässään lääketiedettä eikä hänellä ollut ollut yhtäkään yksityispotilasta... myönsi, että Hoxsey pystyi parantamaan ulkoisen syövän, mutta väitti, ettei hänen lääkinnällään ollut mitään terapeuttista arvoa sisäelinten syövissä.”
“On merkittävä havainto, että monet näistä lääkäreistä (jotka todistivat Hoxseyn tapauksessa) olivat samaa mieltä, että röntgensäteilyterapia saattaa aiheuttaa syöpää. ” [4]

Mikä oli raportin loppupäätelmä?

“Niinpä meidän tulisi siis ratkaista, ovatko olemassa olevat  laitokset, sekä julkiset että yksityiset, sidoksissa toisiinsa ja jatkavatko ne häirintäpolitiikan toteuttamista: naurettavia,  parjaavia ja kunniaa loukkaavia hyökkäyksiä toisia sellaisia vakavasti työhönsä suhtautuvia vastaan, jotka haluavat tukahduttaa tämän ihmiskunnan kirouksen (syövän). Ovatko lääketieteelliset yhdistykset sitoutuneet tähän käytäntöön aluelääkäreittensä, edustajiensa, virkamiestensä ja työnantijiensa sekä työntekijöittensä kanssa yhdessä? Tähän mennessä tekemieni tutkimusten pitäisi vakuuttaa tämä valiokunta siitä, että on olemassa salailua, joka estää sellaisten lääkkeitten vapaan liikkumisen ja käytön osavaltioiden välisessä kaupassa, joilla on todennäköisesti varteenotettavaa terapeuttista arvoa.     
Julkisia ja yksityisiä rahoituksia on heitelty ympäriinsä kuin confettejä maalaismarkkinoilla ja suljettu ja tuhottu klinikoita, sairaaloita ja tieteellisiä tutkimuslaboratorioita, jotka eivät ole yhdenmukaisia lääketieteellisten yhdistysten näkökantojen kanssa.” [5]

Ja tässä tulee ikävä yllätys: samaan aikaan amerikkalaisia asetettiin miljoonittain riveihin rokotettavaksi saastuneilla polio-rokotteilla! Mutta muistakaa tämä .....

 

  Tosiasia#2: Syöpävirus löydetään rokotteesta

Jonas Salk kehitti poliorokotteen Rockefeller Foundation´in ja National Foundation for Infantile Paralysis (March of Dimes)´n raskaalla rahoituksella. 

Rokotteen valmistamiseksi Salk kasvatti poliovirusta apinan munuaisissa ja kiveksissä. Myöhemmin lääketehdas Merck´in tutkijat Benjamin Sweet ja Maurice Hilleman havaitsivat, että rokotteen valmistuksessa käytetyt apinakudokset olivat saastuneet SV40´llä - apinan syöpäviruksella. [6]
Tieteellinen kirjallisuus todistaa tämän tosiasian, samoin kongressin kuulemisen todistajalausunto noin 50 vuotta myöhemmin.

Mutta vielä syvemmälle tämän artikkelin ytimeen: Journal of the American Medical Association (JAMA) tuki ja julkaisi Salk’in työtä. [7, 8]

Jos muistatte, niin Fitzgerald Report´issa mainittiin saman henkilön,  American Medical Association´in päällikön, Morris Fishbein´in tuhonneen syöpäklinikoita ja hänen olleen voimakkaasti mukana myös poliomyelitis- ja rokotetutkimuksista annetun informaation kanssa. Kuten näette, AMA ei todellakaan ollut tietämätön Jonas Salki´in käyttämistä metodeista valmistaa poliorokote.  

 

AMA´n päämies oli International Poliomyelitis Conference´n virkailija


Kuva: Morris Fishbein oli International Poliomyelitis Conference´n virkailija.

Kaikkein tärkein kysymys pitääkin esittää:“Oliko Morris Fishbein tietämätön siitä, että Jonas Salk käytti apinoiden kudoksia rokotteiden valmistuksessa?” 

Vastaus on "EI"! Fishbein ei todennäköisesti ainoastaan tiennyt Jonas Salk´in metodeja ja rokotteen kehittelystä, vaan hänellä oli todellakin arvonimi ‘Committee on Publications´in puheenjohtaja’ ensimmäisessä kansainvälisessä Poliomyelitis Conference´ssä [9] ja hän oli toisen ja kolmannen kansaivälisen Polio Conferences´in varapuheenjohtaja. [10, 11]

Tämä sijoittaa Fishbein´in samaan konferenssiin Jonas Salk´in kanssa, missä tämä esitteli metodinsa ja rokotteen valmistamiseen käyttämänsä materiaalit.

Siten on syytä päätellä, että kun tuli tunnetuksi, että poliorokote oli saastunut syöpää aiheuttavalla viruksella, AMA salasi  tietyt syöpähoidot ja tuki sen sijaan toisia, ja tämä on erityisen tärkeää huomioida mahdollisten eturistiriitojen takia ja lääketieteellisen tutkimuksen läpinäkyvyyden puuttumisen takia.     

Tästä alempaa voidaan lukea siitä, kuinka syöpävirusta sisältäneet poliorokotteet pidettiin myynnissä, jottei yleisön luottamus (tuolloin) vast´ikään aloitettua rokoteohjelmaa kohtaan horjuisi.

Ehkäpä tämä selittää, miksi AMA kannatti dogmaattisesti rokotteita sen sijaan, että olisi valistanut väestöä tulevasta syöpäepidemiasta (ja lääketieteellisen tutkimuksen läpinäkyvyyden puutteesta).

 

Virustutkimus ja syöpä  myönnettiin Polio-konferenssissa 

Toinen outo informaation palanen mietittäväksenne on Basil O’Connor, National Foundation for Infantile Paralysis -järjestön johtaja, joka puhuu syöpätutkimuksesta Third International Poliomyelitis Conference´ssä:

On syytä ajatella, että muutokset, jotka tapahtuvat normaaleissa soluissa, kun syöpä ilmenee, ovat samanlaisia kuin ne, jotka virusten tunkeutuminen soluun aiheuttaa. On siis mahdollisuuksien rajoissa, että viruksia tutkimalla - ehkä siis juuri poliomyelitisvirusta - syntyy uutta ymmärrystä syövän syntymekanismista.”  [12]

Tätä tosiasiaa ei tavanomaisesti myönnetä: miljoonat amerikkalaiset rokotettiin viruksilla. Tältä pohjalta ajatellen tämä on traagisen syvälle menevä ja paljastava lausunto. Ehkä Basil ja Morris tiesivät jotakin sellaista, minkä me muut löytäisimme vasta monia vuosia myöhemmin.

 

Tosiasia #3: Sankarin löytö salataan; syöpävirusrokotteet jätetään hyllyille 

Fitzgerald Report´issa on näyttöä, joka tukee syöpäsalailu-ajatusta. Tarina kerrotaan parhaiten rohkean tiedenaisen Bernice Eddy´n Kongressissa löytyvistä papereista. Executive Reorganization and Government Research of the Committee on Government Operations United States Senate, Ninety-Second Congress, Second Session´issa [1972] tuodaan julki sivulla 502:

“Vuonna 1954 Eddy löysi polion tarkastusviranomaisen asemassaan eläviä viruksia poliorokotteesta, jonka piti sisältää kuollutta virusta; vuonna 1955 hänet vapautettiin polion tarkastusviranomaisen virasta....  SV40-viruslöytönsä jälkeen hänen kuulumistaan henkilökuntaan  ja eläinten kanssa työskentelyyn supistettiin ja hänet alennettiin osaston päälliköstä yksikön päälliköksi.” [13]
Sivu 500:
“Seuraava ja ainoa vakava rokotekriisi, joka on tapahtunut polioepisodin jälkeen, oli vuoden 1961 havainto siitä, että tämän apinaviruksen osoitettiin myöhemmin aiheuttavan kasvaimia hamstereille ja että se oli saastuttanut sekä polio- että adenovirus-rokotteet. SV40:nä tunnettu virus oli joutunut rokotteisiin ja oli juuri poliorokotteessa jäänyt eloon formaliinikäsittelyn jälkeen. 
Oli useita tilanteita, joissa SV40-ongelma tuli kokonaisuudessaan tietoon. Ensimmäinen oli DBS-tiedenaisen, taaskin Bernice Eddy´n, vuosina 1959 - 1960 tekemä havainto, että tuntematon tekijä niissä apinan munuaissoluissa, joita oli käytetty polio- ja adenovirusrokotteiden valmistuksessa, saattoi aiheuttaa kasvaimia, kun näitä soluja injektoitiin hamstereihin.” [14]
Sivu 505:
…jopa silloin, kun saastuttavan viruksen havaittiin olevan onkogeenistä (syöpää aiheuttavaa) hamstereille, DBS [Division of Biologics Standards] ja sen asiantuntijaneuvoston komitea päättivät  jättää olemassa olevat rokote-erät markkinoille mieluummin kuin riskeerata ja jäytää yleisön luottamusta rokotteisiin vetämällä ne pois markkinoilta. [15]
ja…
"Tietyissä hallituksen korkeimpien piirien osissa on ollut taipumus sivuuttaa vähällä huomiolla kaikki avoin keskustelu, joka koskee rokotteiden valmistukseen liittyviä ongelmia... [16]

Tahdon toistaa, että syöpää aiheuttavia viruksia sisältävät rokotteet jätettiin myyntiin siksi, että TE, henkilöt, joihin ne oli tarkoitus injektoida, saattaisitte menettää luottamuksenne rokotusohjelmaan!
Tämä on hyvin tärkeä osa palapeliä. Mutta kuinka?

 

Rokotteen tuoteselosteessa mainitaan, että rokotteiden syöpää aiheuttavaa vaikutusta ei ole tutkittu

Tähänkään päivään mennessä ei rokotteiden syöpää aiheuttavaa vaikutusta ole vieläkään testattu!  Haluan kertoa teille lisää. 

Jos tutkitte minkä tahansa rokotteen tuoteselostetta ja etsitte termiä ´karsinogeeninen´ (syöpää aiheuttava), löydätte seuraavan yleisen fraasin useimmissa rokotteissa: “Tämän rokotteen karsinogeenistä tai mutageenistä vaikutusta tai vaikuttavuutta hedelmällisyyden heikentymiseen ei ole tutkittu. 

Tutki rokotetuotteiden tuoteselosteita täältä: http://vactruth.com/vaccine-inserts

Mitä tapahtuu, kun miljoonia lapsia rokotetaan syöpää aiheuttavuilla viruksilla? Kukaan ei todellakaan halua ottaa vastuuta siitä, ei kukaan? Näin on asia, varsinkin jos yksityisten yritysten havaittaisiin hyötyvän voimakkaasti syöpähoidoista.     

 

Yhteenveto

Fitzgerald Report of 1953´n lukeminen avaa teille toisenlaisen näkökulman ehkä siihen, miksi syövät lisääntyvät niin räjähdysmäisesti. Ja kuitenkaan meille ei tarjota muita vastauksia kuin kemoterapiaa ja kemikaaliperustaisia ratkaisuja. Miksi?  

Fitzgerald Report´in mukaan AMA esti aktiivisesti syövän luonnonmukaiset hoidot. Minusta ainakin tämä on aikamoinen todiste siitä, että AMA on pönkittänyt rokotustutkimuksen farmakologista pseudotiedettä, farmaseuttisia lääkkeitä ja teollisuutta, joka tunnetaan Big Pharmana. Yli 50 vuotta myöhemmin he edelleenkin yrittävät peitellä jälkiään.[17]

Voimme vain ihmetellä millainen yhteensattuma on, että samat ihmiset ja samat organisaatiot olivat mukana myös siinä, että monet miljoonat amerikkalaiset rokotettiin syöpää aiheuttavalla SV40- apinaviruksella saastuneilla rokotteilla.


Viitteet:
[1] A Report to the Senate Interstate Commerce Committee on the Need for Investigation of Cancer Research Organizations. “The Fitzgerald Report”. August 3, 1953.
http://www.communicationagents.com/chris/Fitzgerald%20Report%201953.pdf
[2] Ibid.
[3] Ibid.
[4] Ibid.
[5] Ibid.
[6] B.H. Sweet & M.R. Hilleman, The Vacuolating Virus, S.V.40, 105 Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine 420, 420–27 (1960).
[7] Studies in human subjects on active immunization against poliomyelitis, JAMA 158 (1953):1081-98.
http://jama.ama-assn.org/content/suppl/2008/08/14/300.7.839.DC1/JAMAclassics082008.pdf
[8] Considerations in the preparation and use of the poliomyelitis virus vaccine, JAMA 158 (1955).
http://jama.ama-assn.org/content/251/20/2700
[9] Morris Fishbein, Chairman Committee on Publications. Poliomyelitis. Papers and Discussions Presented at the First International Poliomyelitis Conference. 1949. pg vii.
[10] Morris Fishbein, Chairman Committee on Publications Vice-President. Poliomyelitis. Papers and Discussions Presented at the Second International Poliomyelitis Conference. 1952. pg vii.
[11] Morris Fishbein, Chairman Committee on Publications Vice-President. Poliomyelitis. Papers and Discussions Presented at the Third International Poliomyelitis Conference. 1955. pg vii.
[12] Basil O’Connor addressing Polio Conference. Poliomyelitis. Papers and Discussions Presented at the Third International Poliomyelitis Conference. 1955. pp. xxii
[13] Executive Reorganization and Government Research of the Committee on Government Operations United States Senate, Ninety-Second Congress, Second Session. Page 499-505. April 20,21; and May 3,4, 1972.
[14] Ibid.
[15] Ibid.
[16] Ibid.
[17] The SV-40 Virus: Has Tainted Polio Vaccine Caused an Increase In Cancer? Hearing Before the Subcommittee on Human Rights and Wellness of the Committee on Government Reform House of Representatives. One Hundred Eight Congress, First Session. September 10, 2003.


Lisää tutkimuksia:

Kuva: Dionne Hartnett

Jeffry John Aufderheide on rokotuksesta vaurioituneen lapsen isä. www.vactruth.com -sivuston luojana hän työskentelee kouluttaen lastenlääkäreitä ilmoittamaan kaikki rokotteiden aiheuttamat haittavaikutukset ja ottamaan vastuun niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti