lauantai 21. huhtikuuta 2012

Elintarviketeollisuuden sallimat lisäaineet ja fluori


Maanpetoksen aikakausi: kirja vuodelta 1958 paljastaa kemiallisen hyökkäyksen ihmiskuntaa vastaan
Old-Thinker News | August 19, 2010                                                                                                 Kirjoittanut Daniel Taylor

(Lähde: .http://www.oldthinkernews.com/2010/08/the-age-of-treason-1958-book-exposes-chemical-attack-on-humanity/)  

 Reuben Swinburne Clymer M.D. (1878 – 1966) oli monin tavoin edellä aikaansa ja todennäköisesti kiistelty lääkäri. Hänen kimppuunsa kävivät lääketieteen vallassaolijat, koska hän yhdisti ruokavalion vaikutuksen sairauksiin ja mielenterveyteen vuonna 1917 julkaisemassaan kirjassa Dietetics. Tri. Clymer valmistui lääkäriksi 1902 College of Medicine and Surgery in Chicago´sta ja alkoi harjoittaa osteopatiaa. Syytökset huijauksesta ympäröivät tri. Clymer´in uraa, sisältäen mm. tämän vuoden 1923:n painoksen (this 1923 edition) Journal of the American Medical Association´issa, joka syytti häntä: “ Tilastoistamme ei löydy tietoja, että tämä mies olisi koskaan valmistunut mistään arvossapidetystä lääketieteellisestä collegesta.” Sillä, mitä Clymer´illä oli sanottavanaan, oli mitä todennäköisimmin tekemistä ehkä hänen lääketieteelliseltä vallitsevalta järjestelmältä saamaansa tuomitsemiseen.  

Vaikka tri Clymer´iä ympäröikin ehkä väittely, hänen vuonna1958 julkaisemansa kirja Your Health and Sanity in the Age of Treason (Terveytesi ja mielenterveytesi maanpetoksen aikakaudella, ei suom., saatavilla adlibris-nettikaupasta) paljastaa dokumentein myrkylliset ravinnon lisäaineet ja fluoridin – pääasiassa valtavirran omiin tieteellisiin tutkimuksiin perustuen – jotka voidaan todistaa edelleenkin. Se, mikä tekee tästä kirjasta ainutlaatuisen, on se tosiasia, että tri. Clymer oli eräs ensimmäisistä, joka kiinnitti huomion siihen, että eliitin lausunnot näistä myrkyistä ja niiden tarkoituksellisesta käyttöönotosta osoittivat niiden suoraan   ”…rappeuttavan massoja henkisesti, mielenterveydellisesti sekä moraalisesti…”.  

Kuva: http://www.oldthinkernews.com/wp-content/uploads/2010/12/the-age-of-treason.jpg

Tri. Clymer tuo lukijoille esille voimakkaan varoituksen tulevasta ajasta.

Kirjan alaotsikko on annettu osuvasti: “Ruoka ja nesteet, joita käytetään välineinä harkituille ja huolellisesti suunnitelluille keinoille, jotka on kehitetty ihmiskunnan raakamaisten perusehtojen avulla rahvaan älylliseksi huonontumiseksi ja moraaliseksi alentamiseksi, keinona saada heidät näin  orjan asemaan.”         

Tri. Clymer johdattaa lukijoita voimakkaalla varoituksella tulevaisuudesta kirjoittamalla: “Kuvittele, jos pystyt, että tulet tiedostamaan, että menetät asteittain miehuutesi; että mielesi huonontuu nopeasti niin, ettet enää pysty ajattelemaan kirkkaasti; etkä kykene suunnittelemaan tulevaa toimintaasi. Vastustamishalusi heikkenee niin, että et enää hallitse itseäsi. Lyhyesti sanottuna: osoitat kasvavassa määrin olevasi tylsimys, robotti, zombie, ja olet mielelläsi toisten määräyksien noudattaja…”          

Bertrand Russell’in kirjaa vuodelta 1953 The Impact of Science on Society (Tieteen vaikutus yhteiskuntaan) Clymer siteeraa yhtenä esimerkkinä eliitin halusta hallita rahvasta.                                       Russell sanoi, että tieteellisen tyrannian alaisena: “Ruokavalio, rokotukset ja määräykset toimivat yhdessä hyvin nuoresta iästä lähtien luoden juuri sellaisen ihmistyypin ja sellaiset uskomukset, joita auktoriteetit pitävät toivottavina, ja kaikenlainen vallassa olevien vakava arvostelu tulee näin psykologisesti mahdottomaksi.                                                             

Dietyylistilbesteroli – sisäeritysjärjestelmän repiminen rikki

Tri. Clymer tunnisti synteettisen estrogeenin dietyylistilbesterolin –  joka kehitettiin 1938  –  olevan välikappale toteuttaa eliitin tavoitteet. Clymer selittää, että joitakin kirjassa mainittuja myrkyllisiä lisäaineita ei ehkä oltu käytetty eliitin hahmottelemiin nimenomaisiin tarkoituksiin, mutta  “… ne palvelivat heidän päämääriään erinomaisesti…”  Tri. Clymer tarkentaa:

“Stilbesterolin ottaminen käyttöön maallikoille täysin ilman minkäänlaista tietoa tämän vaarallisen aineen vaikutuksesta käytännössä, jonka he nyt ottivat käyttöön,  määräämällä sitä kanoille ja lihantuotantoon. Tämä on joukkojen lääkitsemistä ilman lisenssiä, vaarallisen myrkyllisellä lääkeaineella, jolla voi olla universaalisesti tuhoisat seuraukset kaikille, jotka syövät tällä lailla  muunneltuja ruokia. Tämä on tosiasia varsinkin lasten, nuorten, nuorten naisten ja miesten suhteen, aiheuttaen mahdollisesti heille hedelmättömyyttä tai syöpiä – jotain sellaista, mitä ihmiskunnan vihollisille voitaisiin toivoa kiihkeästi.”

Koska stilbesteroli on synteettinen kemikaali, “…kehon elinten luonnollinen suojausmekanismi on tehoton ehkäisemään sen haitallisia seurauksia. Luonnollinen estrogeeni sen sijaan on hajoavaa ja sen mahdolliset haitat voivat muuttua enemmän tai vähemmän tehottomiksi,” kirjoittaa tri. Clymer. 

Stilbesterolia käytettiin hoidoksi monen tyyppisiin syövän ja menopaussin aiheuttamiin oireisiin, mutta kuten tri. Clymer sanoo: ” Endokrinologiaan perehtyneet lääkärit olivat yleisesti samaa mieltä siitä, että stilbesteroli on vaarallinen lääke kaikkien muiden paitsi kokeneiden lääkärien käsissä.”   

Tri. E. Malcolm Stokes kirjoittaa Western Journal of Surgery, Obstetrics and Gynecology-lehdessä syyskuussa 1948 julkaistussa artikkelissaan: “Yksittäiset suuret annokset [luonnollista] estrogeeniä sisältävät ainekset erittyvät elimistöstä nopeasti pois … pitkään jatkuva, toistuva antaminen  suhteellisen pienilläkin annoksilla [päivittäin käytetyillä stilbesterolilla kyllästetyillä liha-annoksilla] voi tehostaa kudosten vastetta tälle hormonille.”

Tri. Clymer varoittaa, että tällaiset kemikaalit tulevat tekemään miehistä naismaisia.

“Jokaisen valppaan ihmisen tulisi olla huolissaan monesta tärkeästä, asiaan liittyvästä tekijästä: Metodeista tai keinoista, joilla on mahdollista muuttaa miehisyyden piirteitä yhtä helposti kuin eläimillä. Mies on luonnostaan soturi, perheensä ja omien oikeuksiensa ja etuoikeuksiensa suojelija; yksilö, vapaa mies… Olento, joka on tehnyt suuria tekoja ja joka tekee vieläkin suurempia tekoja, jos häntä ei estetä. Tilanne tulee muuttumaan vähäisemmäksi, naisellisemmaksi; kykenemättömäksi, jopa tahtomattaan, puolustamaan itseään ja myös vähemmän perhettään tai maataan; ja lähenee orjaa…”  

Tri. Clymer’in huolestuminen stilbesterolista on varmistunut ajan kuluessa, kun tämä kemikaali on poistettu vaiheittain kasvuhormonikäytöstä 1970-luvun lopulla syöpävaaran takia. Lisäksi vuonna 1971 FDA ohjeisti lääkäreitä lopettamaan stilbesterolin määräämisen raskaana oleville naisille (stop prescribing Stilbestrol) korkean syöpäriskin takia. Lääkettä ei ole enää valmistettu       ( no longer being manufactured) vuoden 1997 jälkeen.

Siirrytäänpä ajassa eteenpäin – Bisfenoli- A (= BPA)

Nykypäivänä esiintyy jatkuvaa huolestumista bisfenoli-A:n (BPA) huomattavista määristä, joita on löydetty suurella prosentilla läntisen maailman väestöstä. Samoin kuin dietyylistilbesteroli myös BPA on synteettinen estrogeeni, jolla on samanlainen tai identtinen vaikutus ihmiskehoon. BPA on ehkä paljon suurempi uhka johtuen siitä tosiasiasta, että toisin kuin stilbesteroli – jota käytettiin alun perin lihassa – sitä löytyy kotitaloustuotteissa, mm. syömästämme ruoasta.                                                                 Äskeinen tutkimus (A recent study)  Canadian Health Measures Survey´ssä osoitti, että yli 90%:lla kanadalaisista on havaittavat määrät BPA:ta virtsassaan.  CDC:n johtamissa tutkimuksissa osoittautui, että BPA:ta löytyi virtsasta 95%:lla (in the urine of 95% of adults), jota oli kerätty vuosina 1988–1994, ja 93%:lla lapsista ja aikuisista (93% of children and adults), jotka testattiin vuosina  2003–04. Toiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Bispfenoli-A aiheuttaa miesten naisistumista (causes feminization of males) ja madaltunutta siittiöiden määrää heillä.

Kuten tri. Frederick vom Saal sanoo tässä paikallisessa Fox News´in raportissa, että BPAn tasojen, alle triljoonasosa grammassa, on havaittu muuttavan solujen toimintaa ja niiden kasvua.  Lisäksi  BPA:n havaittiin ravitsevan syöpäsolujen kasvua ja vaikuttavan rottien lisääntymisjärjestelmään.

Fluoridi

Vielä toinen tri Clymer´in huomioima ihmisterveydelle ja hyvinvoinnille vaarallinen aine on natriumfluoridi. Fluoridia, kuten meille on kerrottu, on lisätty juomaveteen suojaamaan hammasmädältä. Nykyään jotkut esittävät, että fluoridi ja muut ihmisten joukkolääkinnät palvelevat käsityskyvyn lisäämiskeinona (will serve as a means of “Cognitive Enhancement.)”.                                                                                                                                                           
Tässä fluoridi-paljastuksessaan tri. Clymer siteeraa Rene M. Vale´a, entistä kommunistia ja puoluetoimijaa ja hänen vuonna 1952 julkaisemaansa kirjaa. Hän kirjoittaa:  
 “Niillä maamme alueilla, joissa vastustus oli sopivimmin kehittymässä, näimme, kuinka virussairaudet iskivät, ja kun antibiootit uhkasivat ohjelmaamme, suunnittelimme muita keinoja väestön turmelemiseksi. Vesijohtoveden fluoraaminen havaittiin onnistuneimmaksi.…”

Tri. Charles E. Perkins, jonka kanssa tri. R. Swinburne Clymer oli henkilökohtaisesti tekemisissä, “… lähetettiin USAn hallituksen toimesta ottamaan valvontaansa I. G. Farben´in kemiantehtaat Saksassa toisen maailmansodan lopussa.  Seuraavassa lainauksia kirjeestä, jonka Mr. Perkins kirjoitti  Lee Foundation for Nutritional Research, Milwaukee´lle Wisconsin´issa, päivättynä 2. lokakuuta 1954.”

Mr. Perkins´in kirjeessä sanotaan:

 “Saksalaiset kemistit kehittelivät sellaisen erittäin kekseliään ja kauaskantoisen suunnitelman kontrolloida suuria joukkoja, joka jätettiin  Saksan kenraalikunnan vahvistettavaksi ja käyttöönotettavaksi. Tällä suunnitelmalla oli tarkoitus kontrolloida väestöä millä tahansa halutulla alueella juomaveteen pantavan joukkolääkinnän avulla. Tällä keinolla he pystyivät kontrolloimaan kokonaisten alueiden väestöä, vähentää väkeä tällä veden avulla tehtävällä lääkitsemisellä, joka tekisi naisista hedelmättömiä ja niin edelleen. Tässä joukkojen kontrollointisuunnitelmassa natrium fluoridilla oli huomattava sija.

“Meille kertoivat ideologit, jotka puolsivat vesijohtoveden fluorausta tässä maassa, että heidän tarkoituksensa on parantaa lasten hammasmätää, ja juuri tämä puolustelu on todentuntuista samoin kuin ne, tästä nykyisestä keinotekoisesta veden fluorauksen levittämisestä tässä maassa vastuussa olevat henkilöt ja heidän huomattavan näkyvät asemansa.            

“Kuitenkin  –  ja haluan tehdä tästä hyvin täsmällistä ja hyvin myönteistä  –   fluorauksen todellinen syy ei ole parantaa lasten hampaita. Jos tämä olisi oikea syy, on olemassa monia tapoja, joilla tämä saataisiin aikaan ja keinoilla, jotka ovat paljon helpompia, halvempia ja erittäin paljon tehokkaampia. Veden fluoraamisen oikea tarkoitus on vähentää rahvaan vastustusta alistua ylivallalle ja vapauden riistolle…
  
“Minulle kertoi tästä kokonaisuudesta saksalainen kemisti, joka oli suuren Farben´in kemiallisen teollisuuden viranhaltija ja joka oli myös huomattavassa asemassa Natsi-liikkeessä tuohon aikaan…”

Tri. Clymer siteeraa lisäksi vuonna 1956 kirjoitettua, silloisen New York Water Commissioner´in Arthur C. Ford (available in full here) kirjettä.  Tässä kirjeessä Ford  on avoimesti fluorideja vastaan:      ”… erittäin myrkyllisinä aineina…”. 

Ford kirjoittaa:

“Olemme tietoisia siitä, että fluoridit ovat erittäin myrkyllisiä aineita, ja on olemassa näyttöä, joka osoittaa, että jopa suositelluilla määrillä, 1 miljoonasosa fluoria juomavedessä, vahingoitetaan näitä fluorauksen piirissä olevia ihmisiä.  

”Tiedämme arvossapidettyjen, riippumattomien lääketieteellisten asiantuntijoiden kautta USAn ja niillä paikallisilla alueilla, jotka ovat löytäneet näyttöä fluorauksen aiheuttamista haitoista fluorauksen piirissä asuvilla henkilöillä. Nämä lääketieteen asiantuntijat ovat eri mieltä fluoridihypoteesista, ja he ovat nostaneet esiin vakavia kysymyksiä tämän koko väestöä koskevan toimenpiteen turvallisuudesta, joka kattaa kaikki: nuoret, vanhat, herkät ja heikot samoin kuin terveetkin.

“Fluoridi, sen lisäksi, että se on myrkyllinen aine, ei poistu kaikki elimistöstä, kun se sinne joutuu, merkittävä prosentti pysyy kumulatiivisena, kasautuneena siellä. Juomaveden fluoraaminen kaikilla konsentraatiotasoilla on hyvin umpimähkäinen käytäntö, koska lapset juovat yleiseti erilaisia määriä vettä…”   

Australian televisio raportoi äskettäin fluoridin haitallisesta vaikutuksesta ihmisterveydelle ja yrityksistä laajentaa veden fluorausta tässä maanosassa.  

Kun siittiöiden määrät laskevat jatkuvasti (continue to fall) maailmanlaajuisesti ja GMO-(=geenimanipuloidut) kasvit karkaavat ympäristöön (escape into the environment), altistuminen lukemattomille ympäristömyrkyille, kuten BPAlle, on yhä suurempi jatkuva uhka.                                      

USAssa  monet EPAn tiedemiehet arvostelleet fluorausta (have denounced fluoridation), vaatien kansallista vesijohtoveden fluorauksen moratoriota. Wichita´n kansalaiset Kansasissa aktivoituivat nostamaan tietoisuuttaan fluoridista, saaden aikaan paikallisen median kanssa yhteenottoja (drawing attacks from the local media). Tietoisuus näistä asioista ei ole elintärkeää ainoastaan tänä päivänä elossa oleville ihmisille vaan myös tuleville sukupolville. Avoimien tunnustusten  (Open admissions) aikomuksesta muuttaa ihmiskuntaa kemiallisesti (chemically alter humanity)  pitäisi antaa meille todellinen velvollisuudentunto varoittaa muita meitä kohdanneesta huolestuttavasta uhkasta.

Edellinen aihe: The Future is Being Written Right Now (Tulevaisuus kirjoitetaan nyt)

Seuraava aine: Vaccinate the World: Gates, Rockefeller Seek Global Population Reduction (Maailman rokottaminen: Gates, Rockefeller pyrkivät globaaliin väestön vähentämiseen)

1 kommentti:

  1. Hedelmällisyyttä on maailmassa yritetty jo kauan aikaa sitten, 1920-luvulta lähtien, eri tavoin vähentää. Tarkoituksena on ollut väestön vähentäminen joko ravintoon lisättyjen hedelmällisyyttä estävien ´ravintoaineiden´ myös antihormoonirokotteiden avulla maailman johtavien järjestöjen kautta: WHO, YK, UNICEF, Maailman Pankki, Rockefeller Foundation ja Bill and Melinda Gates Foundation. Hoito on suunnattu aluksi maailman kolmansiin maihin, mutta rokoteteknologian avulla myös sairauksia ehkäisevien rokotusten avulla kaikkialle. Rahoitusta ovat edelliset antaneet yliopistoille ympäri maailmaa.

    Lisää tietoa englanniksi mm. : www.infowars.com/for-the-record-rockefeller-soft-kill-depopul...

    VastaaPoista