maanantai 18. maaliskuuta 2013

CODEX ALIMENTARIUS tulee kaikkialle - meillä vaietaan!Population Reduction Agenda and Codex Alimentarius - We Become Silent

 Väestön vähentäminen ja CODEX ALIMENTARIUS - MEIDÄT PANNAAN VAIKENEMAAN

  Katso paljastava video:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=030xBCgtx0o#!

Julkaisijan huomautus: Tämä on katsottava, erittäin vaikuttava, lyhyt (alle 30 min) dokumentti, joka paljastaa salaisuuden kansainvälisestä hiljaisuudesta ja vaarallisesta  pyrkimyksestä, jolla pyritään kitkemään sekin, mitä meidän terveytemme valinnan vapaudestamme on enää jäljellä.

'Kansainvälisesti palkittu elokuvantekijä Kevin P. Miller  Well TV:stä ilmoitti uuden dokumentin julkaisemistesta, joka käsittelee uhkatilannetta lääketieteellisessä valinnanvapaudessamme.´

'Meidät vaiennetaan: ´Terveyden valinnanvapauden viimeiset päivät´ selostaa seikkaperäisesti monikansallisten lääketehtaiden sekä jättimäisten ruokayhtiöiden meneillään olevista yksituumaisista hyökkäysyrityksistä  --  WTOn, WHOn ym. yhteistyössä  -- rajoittaa kansalaisten yrttien, vitamiinien ja muiden terapioiden saantia.'
 

Tervetuloa HEALTH MAVEN´in sivustolle“Oikean valistamisen tulee rajoittua viimekädessä ihmisiin, jotka vaativat tiedonsaantia, loppu onkin sitten vain lammaslauman kaitsemista..”
--Ezra Pound

Olkaa ystävällisiä ja auttakaa estämään ´Alternative Health´ webbisivujen lakkauttaminen:


"Moderni lääketiede on terveyden kieltämistä. Sitä ei ole organisoitu palvelmaan ihmisten terveyttä, vaan palvelemaan ainoastaan itseään instituutiona. Se sairastuttaa useampia ihmisiä kuin se parantaa."            —Ivan Illich, - Medical Nemesis-kirjan kirjoittaja.

"Totuus, löydettyäsi sen lopultakin, on lähes aina pahempaa kuin saatoit aavistaa pahimmissa näyissäsi tai peloissasi." - Hunter S. Thompson: Pelon Valtakunta; s. 220.

"Nenän edessä olevan näkeminen vaatii jatkuvaa ponnistelua "
-- George Orwell

'Lääketehtaat eivät ole olemassa sitä varten, että ne toisivat kansalaisille terveyttä, vaan huiputtaakseen heiltä valtavat määrät rahaa hoitamalla oireita eikä syitä.   '-Sir William Ossler, MD (1849-1919)

                                                        * * * * *

Meidän pitää taistella hullujen lailla säilyttääksemme oikeutemme terveydenhoidon valinnanvapauteen - itsellemme ja tuleville sukupolville! - NYT!
                                                   LÄÄKESOTA!

Näin kertovat useat asiantuntijat ympäri maailmaa tässä videossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti