torstai 13. kesäkuuta 2013

Amerikkalaisen psykiatrian taustoja

naturalnews.com printable article

Julkaistu 4.6.2013

Oxford´in Yliopiston Lehti ratkoo amerikkalaista psykiatriaa ja paljastaa seuraavat 13 esimerkkiä sen moraalisesta korruptiosta ja puoskaroinnista 

  Kirjoittanut: Mike Bundrant 

Lähde: http://www.naturalnews.com/040609_psychiatry_quack_science_bad_medicine.html

 

(NaturalNews) Michael Taylor, MD, Oxford University Press ´istä on listannut Amerikan psykiatrian petollisia menettelytapoja, moraalista korruptiota ja suoranaista puoskarointia.

Äskeisen tri. Taylor´in,
The Decline of American Psychiatry- kirjan (= Amerikan Psykiatrian Rappio) kirjoittajan artikkeli, osoittaa esimerkki toisensa jälkeen sen, kuinka Amerikan psykiatria on täynnä korruptiota. Haravoin läpi tietoja ja keräsin 13 tärkeintä rahaa kaivavaa amerikkalaisen psykiatrian hanketta. 

Kun luet tätä listaa, pidä mielessäsi, että se kuvastaa sitä ihmisryhmää, joka tahtoo ottaa hallintaansa sinun mielesi ja mielenterveytesi.

 

Tässä on 13 esimerkkiä moraalisesta korruptiosta ja puoskaroinnista Amerikan psykiatriassa 

1. Vuonna 2010 sai 394 USA´n lääkäriä yli $ 100 000 farmaseuttiselta lääketeollisuudelta, ja heistä 116 oli psykiatreja, tämä läpileikkauksena psykiatriasta.

2. APA´n (American Phsychiatric Association) konferenssit ovat nykyään viikon pituisia Big Pharman kaupallisia tiedotustilaisuuksia.

3. Psykiatrista tutkimusta manipuloivat lääketeollisuuden edustajat uusien tuotteittensa markkinoimiseksi.

4. Lääkeyhtiöt analysoivat itse omat tutkimustuloksensa, salaten omille tuotteilleen epäedulliset tiedot ja kirjoittavat haamukirjoituksia, ja jättävät ne tarkasteltaviksi lääketieteellisiin julkaisuihin.

5. Mielikuvitukselliset uudet hoitolaitteet, jotka tuottavat biljoonia dollareita tuotemyynnillään ja palveluillaan, ovat huijauksia ja ihmelääkkeitä. Esim. valoa lähettävien laatikoiden kuviteltiin olevan seuraavia suuria psykiatrisia tapauksia ja niiden pystyvän estämään kaamosmasennusta, mutta näyttö tähän väitteeseen on heikkoa.   

6. Petolliset leikkaukset, kuten vagushermon stimulointi ( implantoitu sähköinen tahdistin rinnassa, jossa elektrodit on kiinnitetty niskahermoon) ei tuota mitään todellista hyötyä ja maksaa $ 20,000 dollaria.

7. Pääkallon puoliskojen magneettinen ärsyttäminen, jonka piti syrjäyttää sähköshokkihoito, on placebovaikutusta parhaimmillaan. Kuitenkin sitä suositellaan edelleen rahantekotarkoituksessa. 

8. Uusia antidepressantti- ja antipsykoottisia-lääkkeitä on kehitetty rahan tekoon, vaikka niillä on vähän tai tuskin mitään placebo-vaikutusta parempaa hyötyä, eivätkä ne varmastikaan tarjoa aikaisempia lääkkeitä parempaa hyötyä.

9. Vuosien 1998 ja 2006 välisenä aikana teollisuus kuluttti 855 miljoonaa dollaria lobbaamiseen, rahamäärä, joka ylittää kaikkien muitten alojen lobbausten rahamäärät.

10. Psykiatristen lääkkeiden ohjekirjat ovat kirjoittaneet Big Pharman maksamat akateemikot.

11. Hoito-ohjekirjat käsketään lukemaan lääkärinkoulutuksen kliinisissä opinnoissa ja niissä ohjeistetaan useimpien psykiatrien diagnoosin sekä heidän hoitopäätöstensä tekeminen, mutta todellisuudessa ne ovat vain ´keittokirjoja´, jotka noudattavat pohjatietoja, eivätkä tieteellistä materiaalia. 

12.
Viimeisin psykiatrisen raamatun version, DSM-5´n, ovat laatineet henkilöt, jotka saavat huomattavaa rahallista tukea lääketeollisuudelta, ja tämä on selvästi eturistiriita.  

13. DSM-5 hyväksyy miljoonia uusia diagnooseja, jotka pönkittävät lääketeollisuuden tuotteita. 

 

  Michael Taylor kehottaa Amerikan psykiatrejan lopettamaan korruption.

Tri. Taylor pyytää Amerikan psykiatreja lopettamaan  psykiatrisen koulutuksen ja lääketehtaiden välisen rahoitussuhteen. Lääketieteen opiskelijoiden ei pitäisi oppia lääketiedettä niiltä, jotka ovat Big Pharman palkkalistoilla. 

Lopetetaan tutkimukset, jotka ovat Big Pharman suunnittelemia ja analysoimia.  Estetään sellaisten, totuuksia salaavien tutkimusten julkaiseminen, jotka epäonnistuvat omien tuotteittensa puoltamisessa ja manipuloivat tosiasioita kannattaakseen vain pohjatietoja.

Lopetetaan Big Pharman täysin peittelemätön myynnin edistäminen psykiatrian konferensseissa, joissa oletetaan tapahtuvan mielenterveyden koulutusta (health). Psykiatrien tulee opiskella mielenterveyttä, ei lääkkeitä.

Mielenterveyden alueella oli aika, ennen lääketeollisuuden vallankaappausta, jolloin lääketieteen tohtorit harjoittivat psykoanalyysia. Kun meni heidän luokseen, loikoiltiin sohvalla ja ryhdyttiin assosioimaan vapaasti omaa elämää.   

Tietysti psykoanalyysi on saanut kärsiä kritiikkiä vuosien ajan, koska vie pitkän aikaa saada prosessi loppuun - joissakin tapauksissa vuosia. Kuitenkin, oletko joskus tavannut jonkun, joka on saanut sen valmiiksi?  Ánalysoitu´ henkilö on tyypillisesti parantunut neuroosista.    

 

Voitko kuvitella valittavasi siitä, että kulutat liian paljon aikaa lääkärisi luona?

Etkö mieluummin kuluttaisi aikaa selvittääksesi ahdistuksesi lähteen ja parantuisit siitä lopulta? Vai pitäisitkö parempana, että sinua petkutettaisiin  puoskaroimalla ottamaan pilleri, joka parhaimmillaan on placeboa, mutta joka pahimmassa tapauksessa tappaisi sinut?  Psykiatrinen lääketeollisuus kannustaa nyt sinua välttämään ongelmasi oikeaa syytä, ja näin pysyt riippuvaisena heidän lääkkeistään elämäsi loppuun asti.

Loppujen lopuksi sinun pitäisi saada peruskoulutusta psyykesi plussien ja miinusten ymmärtämiseen. Oppia, kuinka luot nämä asiat, jotka vaivaavat sinua. Löytää keinot, joilla pystyt vastaamaan omasta mielenterveydestäsi niin, että et vaivu rukoilemaan apua aikamme lääketieteellisiltä järjestelmiltä. 

 

Artikkelin kirjoittajasta:
 

Katso ilmainen video: The AHA! Process: An End to Self-Sabotage (= AHAA-prosessi: Itse-Sabotoinnin Loppu) ja löydä kadonneet avaimet henkilökohtaiseen muutokseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin, jotka valtavirran mielenterveyden hoito on pitänyt salassa vuosikymmenien ajan.

Informaatiota tällä videolla (this video) on nimitetty mielenterveyden ja henkilökohtaisen kehityksen puuttuvaksi linkiksi. Maailmassa, joka on täynnä  pintapuolisia, pikatekniikoita, toisen luokan (vara-)psykologiaa ja farmaseuttisia lääkevallankumouksia, oikeitten ratkaisujen löytämisestä on tullut lähes mahdotonta. Tämä esitys (This presentation)  tulee kääntämään maailmasi ylösalaisin. (Video on valitettavasti englanniksi ja tarvitset sähköpostiosoitteen sen katsomiseen.)

Mike Bundrant on yksi iNLP Center ´in perustajista ja juontaa ohjelmaa  Mental Health Exposed, joka on Natural News Radio´ssa.
Follow Mike on Facebook seuraa Mike´a Facebook´issa saadaksesi henkilökohtaisia kehittymisvihjeitä.  


                                          * * * * *

Miten lääkekasvit meitä hoitavat?
https://www.ihealthtube.com/video/herb-could-replace-30-todays-psychiatric-drugs

Antidepressantit kaksinkertaistavat itsemurhariskin: http://healthimpactnews.com/2016/study-big-pharmas-smoking-gun-antidepressants-proven-to-double-suicidality/ http://healthimpactnews.com/2016/study-big-pharmas-smoking-gun-antidepressants-proven-to-double-suicidality/

 http://magneettimedia.com/professori-szasz-kertoo-mita-psykiatria-on/

 http://www.sitruunakustannus.fi/tappava-psykiatria-ja-laumlaumlkinnaumln-harha.html

http://elamakasissamme.blogspot.fi/2016/05/psyykenlaakkeiden-kaytto.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/04/mielenterveyden-kriteerit.html

 http://elamakasissamme.blogspot.fi/2012/02/d-vitamiini-ehkaisee-lasten-ja-nuorten.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti